Sziasztok,
Várandósoknak megkönnyebülést, másoknak esetleg bosszúságot okozó szépséges jó reggelt
Utóbbi időben szórakozik velünk a net, mióta a múltkor volt az az iszonyt zuhi itt. Elment és vagy két napig nem is volt.....
Arwennek nagyon sok boldogságot Attilához, nagyon szép méretekkel jött eme szép világra, tényleg nem lehetett egyszerű a szülés. Gratulálok gyönyörűséges gyermekedhez

Sok tejecskét és boldog életet kívánok legkisebb topiclakónknak
Kisün

Marcinak utólag

is nagyon boldog születésnapot kívánok!
Recca

megkérdeztem a kút kérdést és sajnos nem vállalják a nagy fővárosunkban, csak itt a környéken, sajnálom

Azóta javult valamelyest a helyzet? Ez a sok eső nem szivárgott valahol le a földbe a vízgyűjtő rétegbe?
Képeket mindig átfutom és nagyon szépek, aranyosak, huncutak az összes apróságok
Indi

épp most olvastam a magas vérnyomás előzetes tüneteiről, amikre jó odafigyelni, mielőtt beüt a ménkő. De ezen cikk hatására mindjárt előkeresem a dugi, franciás étcsokimat és iziben megeszem. Inkább, mint a gyogyók

Nem szeretem őket és ha lehet hanyagolom/nám, de akkor meg magammal tolok ki
Tinu

drukkolok a lábadhoz, remélem nem kell nagyon sok kínzásnak alávetned magad, hogy rendbe jöjjön.
Hirtelen ennyi erről az oldalról
Curse, Rekuc, Rylie privik mentek

bocsánat, hogy csak most
Máté baba úgy döntött, hogy szinkronban hozza - amik már ki is bújtak félig - a bal alsó, jobb alsó és jobb felső négyesét. Szegényt nagyon sajnálom, ollyan keservesen tud sírni, ha belenyilall a fájdalom

, viszont lelkes kölesgolyó és buláta rajongók/falók lettünk és két ujjal csippetni fel őket

(büszke Vica) Gondolom, hogy jól masszírozhatja a kis ínyét, mert mindig odaigazgatja a kis nyelvével, meg kezével, ahol a leendő fogacska van/lesz.
Vica