A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Arwen,
ISTEN HOZTA ATTILÁDAT :D :D :D NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!! GRATULÁLOK NEKTEK!!! :D :D :D

Kép Kép
curse

Arwen és Attila! Nagy gratula!!! :) :) :) Üdv idekint!

Indi, :)
köszi, de sztem nem derül ki nekem a hírekből semmi, mert nem nézünk tv-t a barátainkkal. ;) De sztem sokat nem vesztek. :? :lol:
neet
neet

Isten hozta Attilát és nagy gratula Arwennek, meg az egész családnak!! :D :D :D[/b]
macskanyu

Gratula, Arwen és Attila!

Kép
Kép
tinu

Vége van a Bűbájosoknak. :cry:

Kép
Kép
tinu

Szia Attila! Na te aztán jól megdolgoztattad szegény anyukádat mindjárt az első napon :lol: Akkor íkvánok neki egy ksi pihit és sok boldogságot hozzád :)

Rylie :) Mostanság az én kölköm is húzza az elalvást, bezzeg a fürdés meg a tejecske az korán köll neki, csak utána még randalíroz a kis piszok - na jó, bírom én ezt, de mire szabadulnék, már tényleg nem látok semmit kötni - hát hogy lesz ebből így takaró :(

Van reggel és este ingyen matávos telefonom, ha valaki bánatos, unatkozik, egy kis ledorogolásra vágyik és van vonalas száma, felhívom szívesen :lol:

indianyo

Kedves Attila! Kívánom, hogy legyen boldog életed az új Édesanyáddal és Édesapáddal, meg persze az egész családoddal! Isten hozott!!!

nukada

Indike:
Engem hívhatsz bármikor :wink: :wink: :wink: :wink:

Egy kis Help (és Indi máris felhív :wink: ):
A BCG helye nagyon megpuposodott és gennyes, olyan, mint egy pattanás... :shock: Kifakadhat? Csináljak vele valamit? Ha kifakad mivel kezeljem? Fájni fog neki?

Macs:
Édi látogatóid voltak!
Ha minden összejön és szerdán megyünk Curse-hoz és jön Szrek is, elküldöm a macskás rugit! Sztem Szrekkel hamarabb talizol, mint velem. És képzeld, kaptam a tesóméktól egy dísz gránátalma bokrot, de kipurcant... :cry: Most vehetek egy másikat, mire hazajönnek a Balcsiról 8) 8) 8)

nukada

ATTILA ISTEN HOZOTT!!!!!ARWEN SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Nuk,
Én semmit nem csináltam Peti bcg-jével. Neki baromi csúnya volt, ki is fakadt és összekente a ruháját. (Nem ez volt a fő ruhacsúfítónk.). Fájni nem fájt neki, talán csak ha piszkáltam volna - a fene se próbálta. Kenni nem kentem semmit, dokink szerint nem kell vele törődni (de ő látta az oltást, az alapján mondta). M-nál a helye is alig látszik, állítólag azzal se kell törődni.

Arwen,
Azta azta. Attila jó nagyra nőtt!!! Gratulálok neki, nőjjön csak tovább. És persze neked is hatalmas gratula!!!!

Rylie,
Klassz nap lehetett!

Fibi,
Remélem Ábel a csendes higgadást választja a jövőben. M-nak is vannak olyan napjai, hogy elszunnyad, kisimul, lerakom, nyelvet rezegtet és vörösre változik. Most már a fenekét is dobálja hozzá és számonkérően bámul. Ilyenkor gondolok arra, hogy nna, akkor most elrontom. És jól elrontom. (Egész élvezetes tud lenni.) De nekem a lakáson belüli kendőzés vhogy nem megy. Nem mondom, hogy nem csinálom (mit nem csinálnék ugye a béke kedvéért...), de amíg kicsi volt ki-be mászkált, mert enni akart. Aztán aludni, aztán enni... Most meg nehéz. (Sztem ne addj neki sok tejet, nem kell ki-be venni és nem lesz olyan kövér, mint M., tehát egész nap tudod hurcolni, sőt talán Bálintodra is rákötheted. Régebben Angliában (is) csinálták, hogy idősebb tesóra rákötötték. Bár sztem Bálint és Peti még túl kicsik ehhez - azért ha kipróbálod és beválik szólj 8)
Nálunk mostanában a tesók között épp szent a béke. Csak nekem kell örökké emelgetnem és ölelgetnem Petit, aki cserébe tépi a hajam (nem agresszióból, de akkor is kitépi) és bújik és bújik... Ma voltam fodrásznál és már copfban van a hajam és és és nem látszik mennyit költöttem rá!!

Móni
Kép
Kép
monisa

ééééééééés Indi tényleg felhívott és 45 percig zsibbasztottam az agyát :lol: :lol: :lol: Legközelebb 2x is meggondolja majd...

Indi:
Jó volt beszélgetni! Éljen az élettapasztalat! És éljen, hogy átadod másoknak! Éljen Dominó és Réka!!!!!
Jó éjt! Szép álmokat a Kanári (és egyéb) szigatekről! :wink: :wink:

nukada

csak gyors bekukk, gépem behalt, apáéról nyomom, plusz a csajom nem akar aludni 8)

Ildi,
Igen, befértek :) Örülök Nektek is nagyon :D Egyéb tudnivalók holnap priviben :)

Macs,
Benneteket is sok szeretettel várunk :D A többi szintén holnap priviben :)

Votiv,
Még neked is lógok vele, holnap megy :)

Rylie,
Ööö izé, megkérdezem antiszoci apát, h zavarná-e a mi csacsogásunk, mert hát neki eléggé nyugdíjas munkahelye van és már 5 körül otthon van. :mrgreen:

Szerdai látogatóim :D (így egyszerűbb mint mindenkinek külön priviben :) )
Szóval szóljon az, aki nem mindenevő (pl. Johi), mert úgy készülnék a kaja résszel (nem akarom, h bárki is éhezzen nálunk :mrgreen: ) és ha lehet holnapig de-ig, mert utána megyek vásárolni :wink:
Egyéb tudnivalók: nem ígérek felhőtlen dumcsizást, mert a ház még nem teljesen bababarát. Pl. konyhai fiókok, konnektorok, virágok stb. :oops:
Deni Bálintja és Szrek Ábelje már kellőképpen bizonyították, h Adél játékai nem kielégítőek számukra, szóval, ha vannak kedvenc játékok, hozzátok!

most L altatni

Kép Kép
curse

Sziasztok!

NAGY GRATULA ARWENNEK ÉS ATINAK!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

tök jó volt ma Macsnál és finom muffint sütött és Marci meg tök édes nyugis :mrgreen: :lol:

hétvégén francia utcabál lesz itt a prog:
http://www.francia-intezet.hu/index.php ... =9&lang=hu

és nemsokára Kapolcs - tervezi vki, hogy megy? :D

Nuk,
BCG-t nemtom, nekünk újraoltották, mert semmi nem történt

Tinu,
mi van a lábaddal? Ti egyébként már Kőbánya vagytok vagy még Lőrinc?

Kép

Kép

:D
szrekuc

errefele már szépen dörög az ég, várom már a lehűlést meg jó kis esőt, ma nagyon meleg volt
de azért ez a 10-15 fok ingadozás :shock:

rajtam most van a mehetnék; hétvégén a lagziban persze tök jó volt, hogy a korosztályomban még senkinek nincs gyereke rajtam kívül, de most azért úgy érzem, tudnék pörögni ( főleg, hogy nem voltam az a veszett menős gimiben meg egyetemen - hja, szigorúan voltunk fogva, én meg nem lázadtam ;) )
mert ugye pl moziba nem lehet gyerekkel menni, pedig shrek3-at ő is élvezné ;) (egyedül shreket szoktunk nézni, mivel azt megszerette azzal, hogy én is nézem :D)

Kép

Kép

szrekuc

Curse,
egy utcanevet írj lécci, azt elfelejtettem (vmi c vagy cs betűs?) az útra nagyjából igen - amennyit ott összekóvályogtam :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

ESIK!!!!!!!!!!!4 :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

megyek kis rohangálni :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Arwennek és Attilának naaaaagy gratulaaa!!!!! :D

Szrek,
itt villámlik és dörög már :D :D :D ééééés zuhog :D

Moni,
B is elkezdte ma hogy hozzámbujik és ölelget, jol meg is lepödtem :) és lakásban kendözés nekem sem nagyon megy :?
Ábel sokkal tömzsibb mint a bátyja, ugyhogy hiába a jotancsod, sztem ö kövérebb lesz :lol:

most L, mert leesek a székröl....

Vot, Zsan,
majd ha lesz kis idötök, légyszi válaszoljatok az anyasági támogatásos kérdésemre! pls :P
fibi

Szrek: be van gyulladva a körömágyam. A négyből már három. :cry: Hónapok óta. Próbáltam magam megműteni kétszer is, de nem sikerült. Kaptam már antibigyós kencét, nem múlt el. Bőrgyógyásztól kencét, ecsetelőt, nem múlt el. Vissza már egyikhez sem megyek, mert szerintem nem kencék kellenek, hanem az, hogy valaki eltávolítsa azt, amit én nem tudok. Akkor tán lenne esély, hogy a gyulladás is elmúljon. Majd ma meglátom. :roll: És még Kőbányán lakunk, de tényleg Kispest és Lőrinc is közel van - legalábbis kocsival. :mrgreen: (Ami persze nincs.) A dévényes nőci konkrétan 10 perc (apukám vitt el a múltkor), persze BKV-val szerintem 3/4 óra lehet. MÉg nem próbáltam, de valszeg sor fog rá kerülni.

Kép
Kép
tinu

Nekünk az eső nem örömet jelent, hanem nagy, lakásbazárt hosszú szenvedést. Úgyhogy én kérem vissza a kánikulai napsütést.

indianyo

Indike,
itt nem esik, csak beborult az ég, viszont elviselhető a hőmérséklet. És még locsolni sem kell :) Szóval Neked oda sok Kép -t, nekem meg maradjon csak ez a kis enyhe..... :)
macskanyu

Na akkor egy jó hír a kismamákoknak :lol:

az étcsoki csökkenti a vérnyomást

indianyo

Arweneknek soksok boldogsagot!!!

lakasban kendoben hordozas miert gond?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Indike,
cikket mndjárt megnézem. Addig is: akkor ezért 100/70 90/70 a vérnyomásom? :D a kv-k ellenére, ill a kv-kkal együtt is? Mertmivel én CSAK az ét, sőt a mennél ét-ebb csokikat szeretem. :mrgreen:
Na majdnem igaz. Ugyan is kipróbáltam egy 99%-os feketecsokit. Megettem, de azért az nekem is kihívás volt :mrgreen:
A legfinomabb a 70-80%-os :D
macskanyu

És Füles megtáltosodott, reggel óta mondja, hogy" Csüccs", mikor leülésről van szó. Amikor ki akart menni, mondtam neki, hogy hideg van, fel kell előbb öltözni..erre elszalad, majd megjelenik kalapban+ hozza a kabátját, amúgy mezitláb, mert a zoknit még reggel levette.. :mrgreen: imádom na :mrgreen:
macskanyu

Fibi, ha jól emléxem, ugyanolyan papírt kellett kitölteni, mint a gyeshez és tgyáshoz (azt az egyesített, családtámogatást igényló papírt) és hozzá az általad említett pótlapot.

Arwent és (nem is olyan kicsi) fiát a jóistenke éltesse sokáig boldogságban, egészségben, szépségben :D :D :D
Arwen, gratulálok, nem semmi szülés lehetett, remélem elmeséled! :)

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

Várandósoknak megkönnyebülést, másoknak esetleg bosszúságot okozó szépséges jó reggelt :)

Utóbbi időben szórakozik velünk a net, mióta a múltkor volt az az iszonyt zuhi itt. Elment és vagy két napig nem is volt.....

Arwennek nagyon sok boldogságot Attilához, nagyon szép méretekkel jött eme szép világra, tényleg nem lehetett egyszerű a szülés. Gratulálok gyönyörűséges gyermekedhez :) Sok tejecskét és boldog életet kívánok legkisebb topiclakónknak :D

Kisün :) Marcinak utólag :oops: is nagyon boldog születésnapot kívánok!

Recca :) megkérdeztem a kút kérdést és sajnos nem vállalják a nagy fővárosunkban, csak itt a környéken, sajnálom :( Azóta javult valamelyest a helyzet? Ez a sok eső nem szivárgott valahol le a földbe a vízgyűjtő rétegbe?

Képeket mindig átfutom és nagyon szépek, aranyosak, huncutak az összes apróságok :D

Indi :) épp most olvastam a magas vérnyomás előzetes tüneteiről, amikre jó odafigyelni, mielőtt beüt a ménkő. De ezen cikk hatására mindjárt előkeresem a dugi, franciás étcsokimat és iziben megeszem. Inkább, mint a gyogyók 8) Nem szeretem őket és ha lehet hanyagolom/nám, de akkor meg magammal tolok ki :roll:

Tinu :) drukkolok a lábadhoz, remélem nem kell nagyon sok kínzásnak alávetned magad, hogy rendbe jöjjön.

Hirtelen ennyi erről az oldalról :)

Curse, Rekuc, Rylie privik mentek :) bocsánat, hogy csak most :oops: :oops:

Máté baba úgy döntött, hogy szinkronban hozza - amik már ki is bújtak félig - a bal alsó, jobb alsó és jobb felső négyesét. Szegényt nagyon sajnálom, ollyan keservesen tud sírni, ha belenyilall a fájdalom :cry: , viszont lelkes kölesgolyó és buláta rajongók/falók lettünk és két ujjal csippetni fel őket :P (büszke Vica) Gondolom, hogy jól masszírozhatja a kis ínyét, mert mindig odaigazgatja a kis nyelvével, meg kezével, ahol a leendő fogacska van/lesz.

Vica

Kép
Kép
vica94

Lányok, nem tudja véletlemül valaki, hol van az interaktív játszóház?
macskanyu

Macs :)
pontosan mire gondolsz, mert én többet is találtam :)
Hogy vagy ma?

Vica
vica94

Vica,
én is gugliztam, de nem tudok másik nevet neki.. :( régebben a Váci úton volt, minden féle játékok, a fizikai kísérletektől, a kötélen bringázásig, a fakírágytól, a golyóvezetőig mindenféle megtalálható volt benne. Akkor az az egy "interaktív" játszóház volt, de hogy hová költözött és van-e másféle neve... nu ezt nem tudom.... :( :(
macskanyu

Például
EZ?

Tudom, belvárosban van, autózni kell, de nekem ez nagyon szimpi, tudsz internetezni, kávézni stb, amíg Fülit fárasztják és csoportos kedvezmény is van :wink: Egy tali esetleg itt? többiek?

Vica
vica94

Akkor Te a Csodák Palotájára gondolsz?

Ez lesz az :)

Vica
vica94

ARWEN!! JEsszu mekkora csecsemő!! :lol: Sok boldogságot Nektek!!!

Indivel egyetértek: nekünk ez most kínlódás itt bent :( teljesen elszoktam tőle, igy most tiszta koki vagyok, hogy mivel kössem le a dedet :? asszem du sütünk egy kis sütit ;) de inkább vissza a napocskát!!

Móni katicája és Macs macsekja nagyon tetszik a jányomnak :)

Rylie
rylie

öööö.... nekem egy 404-es html errort hoz ki a linked.... lehet hogy csak a firefox nem tud mit kezdeni vele :? :?:
macskanyu

És a kettő majdnem ugyanott van :D

Vica
vica94

Akkor hátha így : www.belvarosijatszohaz.hu

Rylie :)
kitartást Nektek a mai naphoz és a többihez is, amíg nem enyhül, hétvégétől jön a meleg idő megint, jövő keddre példul a max hőmérsékletet 39 :shock: fokra ígérik.

Vica
vica94

Macs :) ha a Csodák Palotája linket sem tudod megnyitni, azt is bemásolom normál módon...

Vica
vica94

Macs :) TE a Csodák Palotájára gondolsz, az a Millenárisra költözött, egy fedél alatt a Jövő Házával.

indianyo

Indi :) előbb Nektek nem kívántam kitartást az előttünk álló néhány napra, de szombattól indul a mandula. Szóval minden jót Nektek is :)
És Millenárison lévő játszóházat is találtam, de nem nyitja meg a gépem, majd később próbálom, addig meg nem akarom ajánlgatni :oops: De jó tudni, hogy elköltözött, mert a csodák palotája linken erről nem láttam infót...

Nálatok fogak hogy állnak?

Vica
vica94

Én sem birom a bezártságot, de szerencsére Bálintot le lehet kötni gyurmázással (ma gyurt nekem egy piros böröndöt - ö találta ki :D ), papirvágással (tegnap tanitottam neki :) ), meg rajzolással. Nekem meg itt van a Prodigy :lol: meg a dinnyém és a Milka csokik 8)

Rec, Indi,
tegnap a meleg miatt nem akartam kendözni (én nagyon izzados lettem...), ma fel akartam kötni Ábelt, mert 11-ig nyüglödött (pedig 5-kor kelt.... :roll: ), de a kocsiban maradt a kendö :?

KépKép
fibi

Indi, Vica,
köszönöm :D :D :D :D :D :D tényleg a csodák palotájára gondoltam, csak elfelejtettem a nevét..tiszta mészlerakat vagyok...

most megyek, mert lőttem Fülinek egy ruhát és át köll vennem...

majd jövök...

és itt is zuhog.. :?

MIAUUUUUUU.....
macskanyu

Fibi,

prodigy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: itt meg offspring, toy dolls és redhotchili... :lol: :lol: :lol:
macskanyu

ez a kedvence, babakora óta:

[url]
http://youtube.com/watch?v=CeQsysF1jZ0
[/url]

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
macskanyu

Rakott krumplit akartam főzni. Itt állunk a főtt krumplival és várjuk, hogy elálljon az eső, hgoy elmehessünk tojásért. Ez az idő a legnagyobb szívás :(

indianyo

Macs,
:lol: :lol: :lol:
B is szereti a Prodigy-t, elkezdett rá táncolni reggel, ugyhogy mondta Zsolo, h elajándékozhatjuk nyugodtan a Babazenét :mrgreen:
fibi

Vica: kösz a 39 fok se sokkal jobb, mint az eső, mert a dögvészbe se tudunk kimenni :( szal inkább elvagyok a 30 fokkal - tudom válogatós vagyok...

Fibi: gyurma de jó ötlet!! csak nincs itthon...meg szerintem Kamilla kenné minden felé, és talán meg is kóstolná :roll:
úgyhogy marad az irka-firka, meg ha felébred a gesztenyés muflon legyártása ;)
Prodigy RULEZ! CD-d van?? egyszer ha talizunk akkor tudsz nekem róla hozni egy másolatot??? nekem csak szaros régi kazettáim vannak, amiket elő se veszek már...

Recca: ha jösz holnap Cursehoz feltétlen hozd magaddal légyszi az ergodat!! Szeretném megsasolni és körbenyáladzani:)

Millenárisra szerintetek elmehetünk már Kamillával? Lekötné őt ez a CSodák Palotája cucc avagy a Jövő Háza? :roll:

R
rylie

Rylie,
CD, igen. Persze, szivesen lemásolom :) Majd akkor igyexem nem elfelejteni, mire maaaaaaajd egyszer megint tudunk találkozni... :? :lol:
Mi voltunk Csodák palotájában anno Bálinttal, sztem a legtöbb játék nagyobb gyerekeknek valo, söt felnötteknek (Zsoló élvezte a legjobban :lol: ). de attol még a kicsik is élvezettel bámulták :lol:

Recca,
Én is az ergon gondolkozom, de nem találom a magyar honlapját. van olyan, és mennyibe is kerül????
fibi

tényleg, tegnap pont az jutott eszembe, hogy joóóóó pár honapig biztos nem fogok tudni elmenni a budai talikra, mert 2 gyerekkel innen bkv-zni.... :(
fibi

Arwen,
óriási gratula Attilához!
:lol:

Annyira kellett már ez az eső, nehogy már ne legyen jó :wink:
Én beöltöztettem Dócit gumicsízmába és esőkabátba, Marcit bedobtam a babakocsiba esővédő alá, és irány a séta :lol: Dóci végigpróbálta az összes pocsolyát, Marci meg bealudt. Komolyan mondom, unalmas a fijam :mrgreen:

Szrek,
elküldtem mélben, amit kértél, megkaptad? :)

Macs,
annyira jó volt nálatok!!! :lol:

v
kisün

Fibi,

[url]=http://www.happy-baby.hu/index.php?cPath=142ITT A LINK[/url]
macskanyu

Rylie,
nyugodtan vidd ki Kamillát, ha nagyon levegőhiánya van, bár esik, de nagyon kellemes a hőmérséklet! És ha van gumicsízmája, akkor még buli is 8)
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: