A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szirom
Csepelen lakom, 13 kerben dolgozom, és bárhol átveszem Bp-en :wink:

Kép
gaby25

Itt vok: pocim még mindig feszül, de csak állva gáz. Fekve tök jó, nem is érzem. Ülve is jó, ha görnyedve ülök. :wink:

Szirmi: Miksának jobbulást! Kik mennek hozzátok Horányba aug.-ban?

Áfi : meddig maradtok Katiéknál?

Kati: remélem Petikével minden ok lesz!

Coca: te pocid hogy van?

Bettike: ki a köv. tesztelő?

Én nem kérek tesztet, nekem még mindig van. (nem vok nagy tesztelő)

Jó éjt!

Holnap még nem melózok, pihengélek csak.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Hinnye! Leszakadt az ég!

Kép
zölddisznó

Köszi csajok! Igen, vitaminozom majd a kölket. Enikő! Sokat javult a kajálása az oviban, de ez a gyümikre nem terjed ki :roll: Ha tudnátok, hogy vajaskenyeret, felvágottat se eszik (kenyeret igen, csak ne kenjünk rá semmit), meg a gyerekek által imádott majonézt, ketchupot se kóstolta még sose...

Gabi! Jó, majd akkor megbeszéljük!

Snufi! Még nem írtam listát, kik jönnek, de elég sokan mondták. Lassan össze kéne szedni :wink:

Most húzok föl, mert jön a vihar (virágokat már leszedtem a teraszkorlátról :roll: ), Miksa már lekiabált, mert be van tojva tőle. Ma úgyis velem alszik a láz miatt, legalább így a vihar miatt is jobb neki. Apánkurunk éjszakás :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

coca
itt is dörög :? meg esik :(

Snufi
naná hogy nem mész holnap melózni, én sem mentem :wink: nem volt jó a mászkálás, a fekvésnél és ülésnél jó volt, mikor nem mocorogtam :) holnapután már okés lesz :P :wink: én akarok menni Horányba :)

Kép
gaby25

Áfi vagyok,
Snufi,
tervek szerint péntekig maradunk ha előbb ki nem dobnak a háziak :D
Szirmi,
jobbulást Miksának!!!
Nekem az is jó ha te fuvarozod.
katica30

KÜldjétek ide is a vihart és a lehülést légyszives.... MOST!

Snufi: Drukkok mennek neked ezerrel.++++++++++++++++++++++

Szirom: És pl mekibe a hamburgerből az uborkát megeszi???? :lol: Hú hát én asszem összerakom a 2 kezem, hogy a lányaim ilyen jó evők...
Mindent, tényleg majdnem mindent megesznek....szerencsére...
Vajon ez mitől függ, hogy egy gyerek jó evő lesz-e vagy sem??? :roll: :shock:

Áfi: megérkeztetek már Szegedre?? :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Áfi: Már látom, hogy meg :) Üdv itt :D Jól utaztatok??? Mikor talizunk??? :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni, Áfi
na a csajok jót játszanak majd, míg ti dumcsiztok :P szétszedik a lakást :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Ismét itt vagyok. Olvasgatlak benneteket, bár mostanában elég ritkán kerülök géphez. :? Nálam eddig semmi nem változott. 52. cn. pé nem volt. barnáztam három napig, meg görcsöltem de most már az is elmúlt. :shock: Kezdek tényleg ideges lenni.

Coca
benevezek én is a tesztre ha még lehet. Kellene vagy 10 db. :lol: Mondjuk én a talira nem tudok elmenni sajnos, de majd megoldanánk valahogy az átvételt. :lol: :wink:

Snufi
Nagyon örülök, hogy átjárható vagy. Gratulálok! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sajna nincs időm visszaolvasni, de mindenkinek mennek a durkkok ezerrel. Én nagyon szivesen lefoglalom pirit!!! Csak jöjjön már!

Jó éjszakát!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili!
Ma elkelt mind a száz, de én adok neked az enyémből 5-öt, ha kérsz.

Kép
zölddisznó

Zöldi, te adod a tesztet :?: , mert akkor eltudok menni érte. mobil vagyok. :lol:

megszületett az első Sims babám ( fiú) Gyuri a neve.
csak összehoztam egy gyereket :lol:

kicsit idétlen vagyok, de jópofa ez a Sims játék :)

jó éjt mindenkinek :!:
Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok,

Snufi nagyon ügyi vagy, pihenj sokat. Holnap semmiképpen ne dolgozz!! rontom bontom! ÉS KIRÁLY AZ EREDMÉNY! HAJRÁ KISSNUFI! (Adjatok azért majd másik nevet is a gyermeknek ezt nehéz kimondani) :lol: :lol:

Szirom jobbulást Miksának!

Ceni, hogy vagy??? MIndjárt kibújik a magzat, ne aggódj!! TÜRELEM! :lol: Tudom könnyű mondani :?

Áfi, katica jó szórakozást Szegeden.

Katica, nagyon sajnálom Petikét, azt hittem már kezd rendbe jönni. Remélem a nagy Bp-en majd kitalálnak valami jobb megoldást, mint a májátültetés.

Bettike ügyi vagy szervezésben :lol:

Voltam UH-n, nem kaptam képet, de igazán nem is lett volna jó kép, mert drága gyermek teljesen takarásban volt. Szerintem már nincs helye, és össze volt kuporodva, alig ismertem fel valamijét, pedig már jó sokszor láttam így :? Meg se ismerem a saját kölköm jó mi :lol: Na a lényeg a jobb veséje megint nagyobb picit, ezért el kell mennünk egy Urulógushoz a születése előtt, pontosabban urulógus gyerekgyógyász, de nem aggódok, mert nagyon minimális a tágulat. És kaptunk véééégre egy zárójelentést, amit majd neki meg kell mutatni, úgyhogy vannak értékeim, aminek most nagyon nagyon örülök. :lol:

Ha nem gond megosztom veletek:

BPD: 85 mm
HC: 306 mm
AC: 297 mm
FL: 64 mm
EFW: 2232 gramm
GP: 43%
A placenta elől tapadt, 2-es fázisú
Amit nem tudok mit jelent az az, hogy a magzatvízvétel eredménynél iylen volt: AFI 15.2 cm, és 46XY (egyedül az XY-t tudom, hogy kis kukis, de mi az a 46???)
Ja még valami nem világos: A köldökzsinór artéria RI: 0.61. Amit biztosan tudok, nagyon jól meg van egy skálán mutatva, hogy ennek az értéke hol jó, és teljesen középen van. Különben a BPD, HC stb eredmények mellett is van ilyen skála, ami alapján a súly gyakorlatilag tökéletes, viszont a többi érték picit kisebb, valószínűleg mivel nem lesz colos a gyermek, ahogy az apja meg az anyja sem az :lol:

Ja, és március 19-ei UH-n volt a legjobban megbecsülhető a születés dátuma, és kajakra aug 17, mint az uccsó menszeszem időpontja alapján. Ennek örülök azért, mert ez tutira csak jót jelenthet.

Még valami ha valakit érdekel, elsősorban gondolom a kismamikat, de ha bárki mást csak szóljon. Kaptam diagramot az egyes értékekről, ami azt mutatja, mi a normál érték mi az efeletti, ez alatti hétről hétre bontva, a gyermek értékei pedig beixelve az adott héten, amikor mérték. Na szóval ha gondoljátok és valakit érdekel lefényképezhetem, és elküldhetem neki, jól lehet belőle szemezgetni, hányadik héten mekkorának "kellene" lennie egy magzatnak.

Na bocs, hogy hosszú voltam, de a hétvégém pocsék volt, meg a mai nap délelőtt is, és ez a zárójelentés kicsit feldobott.

jóéjt nektek.

Purc

Kép

Kép
purc

Kellemetes délutánt Purci!

...hát, én ezekből semmit nem értek, kivéve pont azt, amit kérdezel: 46 ez a kromoszómaszámot jelenti (azaz 23 pár kromoszóma, ami normális, és abból a nemi kromoszómák kukist mutatnak, az az XY, ezt jól tudod) Egy 3-ast tudok adni erre a feleletre.
Na megyek zuhanyozni!
A többiek már úgyis alszanak. Csak a NY-i félteke, és a pedagógusok vannak ébren!!! :lol:

Kép
zölddisznó

jelentem én sem aklszom, előszobaszekrényt szereltünk, most már zuhi és dőlök le :P

Kép
gaby25

sziasztok!

a pedagógusok nem alszanak, jelentem, még én sem, sőt áfiékat sem hagyom :lol:

lassan megyünk alukálni, holnap múzeumokat és a belvárost nézzük meg.

jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

Hát akkor szép jó éjszakát szekrényszerelők, kollégák és vendégek!

Kép
zölddisznó

Coca, köszi a hozzászólást :lol: Na akkor jó számban vannak azok a kromoszómák, és meg sem buktam :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Hali!

Szirom, sajnálom a fiadat!

Purc, nemsokára neked is itt a nagy nap!! Mi is lesz a neve a picinek?

Coca, nekem jó a nyugati is !! Csak ne a római mert az messze van!

Nem tudom mi van velem! Ideges vagyok, feszít, szúr a pocakom és a melleim szét akarnak durrani!! Meghát ez a pocsék idő, itt jelenleg szakad az eső!! És én indulok dógozni!

Kép
kata05

Jó reggelt!

Jó car idő van!
Szerintem Marci ma kibújik! :lol:

zöldi akkor nem priviben küldöm, mert szerintem nem titkos :lol:

http://www.vitani.hu/
Vendég

jó reggelt :)
azt álmodtam, hogy megszültem, és kislány lett :D és gyorsan el kellett menni vásárolni, meert nem volta megvéve egy csomó minden :lol: a vajúdást nem álmodtam meg :P

ja pocsék idő van :evil:

Kép
gaby25

Katám! csak nem? :lol: :wink:
Vendég

HOL VAGYTOK? :lol:
Vendég

itt vagyok, már melóhelyen :?

Kép
gaby25

Zöldi!
Nekünk egyből azt mondta a doki, hogy kéthavonta csinálja meg az inszemet, és szerencsés módon pont a szabija esik egybe a mi spontán hónapunkkal.

Gaby!
Igen 2x1 Closti volt és egy repiszuri, most meg 1x1 Closti lesz és 3x kell Merionalt szúrni.

Szirom!
Jobbulást Miksának!

Snufi!
Pihengess, babásodj :)
sonjus

Hahó!

Köszi csajok, azonkívül, hogy zaklatott éjszakánk volt (kb. éjfélig csivitelt a kölyök a fülembe), forgolódott egész éjjel, meg ivott, meg ki kellett menni, meg le is gurult arról a bazi nagy ágyról, meg amikor keresett, akkot teli torokból mamázott, mintha a másik szobában lenne, naszóval ezeken kívül jól vagyunk, lázmentesen.

Purc! nekem csak tippjeim vannak, a placenta 2-es fázisúra például: ha ez azt jelenti, amit nálunk a méhlepény állapotának számozása, hogy öregszik-e a méhlepény, akkor egy kicsit igen, és akkor nem húzod a 42. hétig.
Köldökzsinór: nálunk az áramlást szokták nézni a köldökzsinórban, flowmetriának hívják, és ha az jó, akkor jól el van látva a fiú mindennel :wink:
Nekem elküldöd ezt a táblát?

Enikő! Miksa nem eszi meg a hamburgert :roll: :lol: A szendvicseket sosem kóstolta még meg. Az uborkát ellenben csemege uborka formájában kézből megeszi, csak frissen nem akarja megkóstolni. A kovászos se kell. Ha nagy ritkán mekizünk, akkor nuggetset eszik krumpilval és narancslével. Hideg kajákkal állunk úgy egyébként xarul, főve szinte minden lecsúszik. Ezér főzök én naponta kétszer, ebédre és vacsorára is. Igyekszem egészségesen főzni, sok zöldséggel, sajttal. Meg húst hússal, mer azt szeretik a pasijaim.
Nem hiszek a horoszkópokban, de apáméktól Miksa születésekor megkaptuk a személyre szabott horoszkópját, na abban az volt, hogy a gyermek táplálása nehéz. Egy darabig vitatkoztam ezzel, mert nagyon szépen szopizott. A hozzátápinál is megevett mindent, zöldséget, gyümölcsöt, pépet, MINDENT, csak minden kanál kaját megpróbált kiütni a kezemből. Elég nagy meccsek voltak :lol: Akkor kezdett gáz lenni, amikor már darabosan ehette volna a cuccokat, akkor kezdett válogatni a büdös kölke.

Gabi! Gratulálok a kiscsajodhoz! :lol: :lol: :lol:

Surmi! Mi az a Sims baba? :shock:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom örülök, hogy jobban van Miksa!
Vendég

Köszi Boni! :wink:

Tényleg lányok, akkor lassan mondhatnátok, hogy ki jönne a talira, jó? Összeírnám, hogy tudjuk, hány fővel számoljunk.

Úgy gondoltuk, hogy lehetne péntektől jönni (aug. 24.), és tarthatna a muri vasárnapig, kinek hogy jó. Nálunk Áficsaládnak van szállása, ezt már lefixáltuk, 2-3 sátor elfér az udvaron, több nem nagyon. Szállások: a közelben van egy erdei tábor, kb. 2 perc gyalog, ott általában adnak ki házakat, ha nincsenek tele, nem drága, de közös a fürdő ( http://kirandulasok.hu/?pid=ajanlatok_reszletes&id=611 ). Picit messzebb, de még gyalog is közel a Regatta, ahol szintén van motel közös fürdővel és hotel saját fürdőszobás szobákkal, vagy sátorhely. http://hotelregatta.hu/ Ez lent van a Duna-parton, nagyon szép helyen.

Kajarendelés eddig lángos volt és halászlét ígértem, kívánságokat elfogadunk :wink: Lehet még grillezni, bográcsozni vagy akármit, amit szeretnétek.

Szóval akkor várom a jelentkezéseket :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziromka!

Mi Parádsasváron leszünk !

Egyik szemem sír, a másik nevet(vagy üveg?) :lol:
Vendég

Jó reggelt!

felkeltem, de áfiék még alszanak :lol:

szirmi: mi mennénk a talira, csak azt nem tudom, hogy péntektől-e. urammal egyeztetek majd :lol:

kati
katica30

ÁFONYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

KI AZ ÁGYBÓL! :lol:
Vendég

Nedves reggelt!

Kata! Kelettel ellenben teret szeretve, nekem remek e hely! (megfejtés: Nyugati)

Boni! Nem feledted, ez kedves, jelentem vettem!

Gaby! Remek lehet e szer, mely ezt tette veled.

Sonjus! Lehet ez szerencse... Gyerek legyen veled!

Szirom! Ejjj, "kegyetlen" egy beteg csemete, szegény Te nem pihene mellette. Ma már evett rendesen?

Kati! Rendesen bettett az este, elment e reggel, s szendereg vendégsereged?

Kép
zölddisznó

Áfi vagyok
Felkeltünk mert Kati felkeltett :lol: de jól tette mert sose alszunk ennyi ideig, biztos a szegedi levegő teszi.
katica30

Zöldi, KAta, Gaby, Marcianyu, Babim , Tesókám NYugati nekem is jó! :lol:
Vendég

Áfi
nyomás várost nézni :P :wink:

Coca
milyen szer??? :shock: :roll: mit tett velem? :shock: :roll:

Szirom
valamelyik nap majd lenézünk :) lángos halászlé jöhet :D hogy legyen a sütögetés főzés? vigyünk kajcsit amit sütögetünk vagy néked adjunk majd lóvét?

Kép
gaby25

Csajszikáim! Nézzétek meg, hogy stimmel-e a rendelés, és (aki postán kéri) válasszon, hogyan postázzam (sima, ajánlott...)
10-es érzékenységű: 93.-/db, 25-ös: 84.-/db
(én a 25-t venném, de ha fele-fele, úgy is jó, mert csak 50-es kiszerelés van, nem 100-as)

Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi, 25 ös, 5 db és személyesen :lol:
Vendég

Gaby! Hát az anyag, amitől ilyeneket álmodtál.

Szirmi! Szerintem mi is megyünk (szombaton) de nem alszunk ott, mert közel lakunk, és apa a schlossgoldtól is pont annyira bír berúgni, mintha amstelt inna :wink:, úgyhogy inkább itthon horkoljon nekem, mint másnap előállítsa a szigeti yard.

Kép
zölddisznó

Coca, nekem jó, ami neked jó! :lol:

Kép
kata05

nekem is jó ! de el is tudok menni érte.

a hőm ma reggel fejebb ment (37-re) mégis barnás jönn belőlem.
lehet a gynevactól :?:

minnél többet foglalkozom a testemmmel, annál inkább nem ismerem :cry:
surmi
kockasfulunyul

surmi vagy pé es vérzés
Vendég

Javaslatom:

ha esik, fúj, havazik, és trojka jár a villamosok helyett: http://www.crazycafe.hu

ha pedig ver a fény és forróság és mezítelen felsőtestű néger fiuk pálmalegyezővel tessékelnek a Margit szigetre:
http://chachacha.hu/

Kép
zölddisznó

rendben! mindkettő tutkó hely :lol:
Vendég

Kata! Ha ideér apa, és el tudunk menni ma megvenni, vagy ha eláll az eső és tudok bicajjal menni, akkor nektek már holnap odaadom. (Nyárra nem veszek bérletet, mert nem szoktam BKV-zni)

Kép
zölddisznó

Oksi Zöldi, csak annyit tudjatok, hogy este fél 9-kor megy ki az uccsó autós komp a szigetről. A gödi kishajó tovább jár, de nincs hozzánk közel, akkor valakinek ki kell vinnie benneteket oda. Körbe ki tudtok menni a tahi hídon autóval is, de olyan 30-40 km kerülővel.

Gabi! Nagyon örülök, hogy tudtok jönni, de a valamelyik nap lenézünknél kicsit többet mondjál majd idővel, jó? :oops: :D Most még nem kell :lol:

Szóval azt akarnám mondani csajok, a kötözködés legkisebb szándéka nélkül, hogy az lenne a jó, ha tudnánk azért tervezni, hogy melyik nap hányan leszünk, leginkább a kaja miatt. És kérdezem, hogy van-e igény a pénteki napra, vagy hagyjuk inkább?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Coca, oké, bár én nem kérdeztem h mikor kapjuk meg. :shock:
De találkozhatnánk vmi csomóponton holnap, mert én képes vok nem odatalálni! :oops:

Kép
kata05

Kedves Sanyi!

a programhelyszín nem a Római part, kérlek ne ott várj minket!

Zöldi leveléből tudni fogod hova gyere! :mrgreen:
Vendég

Kata! Akkor a "nekem jó, ami neked jó" nem a postázásra/személyes átvételre vonatkozott, hanem a szörpözésre.
Szerintem Nyugati tér, óra alatt. A mikor?-t meg mondják meg a dolgozók! :lol:

Kép
zölddisznó

És továbbá kedves Sanyi!
Ha van kb 4 db ikertestvéred, akkor őket is nyugodtan hozhatod.

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: