Helló Lányok!
Nos voltam dokinéninél. Azt mondta, hogy akkora a bébi, hogy ilyen súllyal már óvodába szoktak menni.... A BPD is 98....
Na én elhatároztam, hogy ha a héten nem is, de jövőhéten előcsalogatom ezt a gyerkőcöt. Nem ám nekem majd 4,5 kg-mal akar előjönni

azt már nem
Egyébként pedig minden a legnagyobb rendben, majd jövőhéten kell nst-re mennem. Pedig én azt hittem, hogy már ezen a héten is ( nem mintha annyira vágynék rá). Lányok, ti hányadik héten voltatok először nst-n?!
Most én is nagyon álmos vagyok, kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből éjszaka...
molkata: bár nagyon remélem, hogy már megoldódott időközben a problémád, de ha esetleg mégsem, én a gyerkőcöt tudom neked javasolni, mint megoldás. Ha jó éhes, olyan erősen fogja szívni a cicit, hogy egyszer csak spriccel a tej. Én is jártam így anno Blankával, kb 1-2 hetes lehetett a manó. Iszonyatosan bekeményedett a cicim, fájt mint atom, tűz forró volt a mellem. Felhívtam a védőnőt, és ő tanácsolta, hogy amikor jó éhes a bébi, tegyem rá.... egy ideig szegénykém csak szopita, nem jött semmi, kezdett már türelmetlen lenni, egyszer nagy sírásra lettem figyelmes, és ahogy odanéztem, azt láttam hogy elkapta Blanka a fejét, a mellemből meg ezer felé spriccelt a tej ( szegénynek belement a szemébe, ezért sírt) Úristen, így hogy most felelevenednek bennem az emlékek.... jujj...azért miket meg kell élnie az ember lányának....Mindenesetre mi utána Balázzsal jót nevettünk a történteken, nem beszélve arról, hogy én úgy megkönnyebbültem..... Sok sikert neked!!!! Várom a beszámolót, hogy hogy sikerült.
annee: tündéri husi-musi bébid van

Basszus lehet hogy az enyém ilyen súllyal fog születni
Már megint nem tudom, hogy mit írtatok, olyan szita az agyam...mindjárt visszaolvasok.
Móni