A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Köcike! :D Megyünk fürcsizni, majd jövök. :D
Vendég

Hemej: kösziiiii! Hízik a májam :lol:

Tücsi: a bajcsyban szültem és most is ott fogok!

Annee! micsoda hurkácskák! Nagyon ééééédi! Kis jóllakott napközis :lol:

Én is sírtam ma már, meg összeugrottam a férjemmel, meg veszekszem a srácokkal, meg semmiheznincstürelmemidegesvagyok és nagyonálmos :roll: Mostanában én is alszom délután. Ma úgy elaludtam,. hogy nem is hallottam mikor ébredtek fel a fiúk. Még jó, hogy a Dani itthon van és figyel rájuk különben nem is tudom hogy bírnám :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Dikó: drukkdrukkdrukk, hogy szüljél éjszaka. Jön a hidegfront meg próbáld meg bevetni apát, hátha tovább reped az a burok :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Hideg front:Jelentem nálunk napok óta hideg van esik az eső is.Szerintem éjszaka biztos meg fog érkezni hozzátok a front.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Emi nem tudom mi lesz ezért várom a holnapot hogy mit mondanak az nst után.

Bridzsi

Kép
esztora

Lynia! Neked is és minden kismamának a lehető legjobbakat kívánom mind a vajúdásnál, mind a szülésnél.

Hemej! Nálatok most hány fok van? És ha nem vagyok indiszkrét melyik tartományban laktok? A múlt hétfőn, állítólag a hidegfront hatására a Feketeerdőben mindössze 6C volt reggelre. :shock:
mtücsi

Enikő: köszi, igazából nem akartam, hogy idegen orvos vizsgálgasson, de akkor meg majd csak akkor tudom meg, hogy mi a helyzet "lik" téren, ha elindulnak a fájások? De nekem már vannak 10 percesek, amiket nem érzek?! Azért gondoltam, hogy jó lenne valami támpont! :shock: Na majd holnap kiderül mi a helyzet!

Emi: megértelek dinnye ügyben, nekem már elfogyott egy 14 kg-s adag (szombat du. vettük) :oops: ma nem volt pofám újabb adagra.

Na megyek lányok, ma "lájtos" vacsora, kis pirítós lágy tojással, mert már nagyon gömböc ez a lyány! Mármint én! :wink:
Na gudnájt nektek, és aki szülne annak ++++++++++++++ és irigykedés hegyek!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

mtücsi:Nálunk most 10°C-van.Kb másfél napja esik az eső.

hemej

tücsi:Az elfelejtettem,hogy mi Bayern-ben lakunk.

hemej

Hemej! Én is laktam Bajorországban, pontosan Landshutban. Egy rövid ideig. Számomra a döbbenet a májusi havazás volt.

Most mennem kell. Kitúrtak a szg. elől. Jó éjszakát! Sziasztok.

Tücsi
mtücsi

Helló Lányok!

Nos voltam dokinéninél. Azt mondta, hogy akkora a bébi, hogy ilyen súllyal már óvodába szoktak menni.... A BPD is 98....
Na én elhatároztam, hogy ha a héten nem is, de jövőhéten előcsalogatom ezt a gyerkőcöt. Nem ám nekem majd 4,5 kg-mal akar előjönni :? azt már nem :wink:

Egyébként pedig minden a legnagyobb rendben, majd jövőhéten kell nst-re mennem. Pedig én azt hittem, hogy már ezen a héten is ( nem mintha annyira vágynék rá). Lányok, ti hányadik héten voltatok először nst-n?!

Most én is nagyon álmos vagyok, kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből éjszaka...

molkata: bár nagyon remélem, hogy már megoldódott időközben a problémád, de ha esetleg mégsem, én a gyerkőcöt tudom neked javasolni, mint megoldás. Ha jó éhes, olyan erősen fogja szívni a cicit, hogy egyszer csak spriccel a tej. Én is jártam így anno Blankával, kb 1-2 hetes lehetett a manó. Iszonyatosan bekeményedett a cicim, fájt mint atom, tűz forró volt a mellem. Felhívtam a védőnőt, és ő tanácsolta, hogy amikor jó éhes a bébi, tegyem rá.... egy ideig szegénykém csak szopita, nem jött semmi, kezdett már türelmetlen lenni, egyszer nagy sírásra lettem figyelmes, és ahogy odanéztem, azt láttam hogy elkapta Blanka a fejét, a mellemből meg ezer felé spriccelt a tej ( szegénynek belement a szemébe, ezért sírt) Úristen, így hogy most felelevenednek bennem az emlékek.... jujj...azért miket meg kell élnie az ember lányának....Mindenesetre mi utána Balázzsal jót nevettünk a történteken, nem beszélve arról, hogy én úgy megkönnyebbültem..... Sok sikert neked!!!! Várom a beszámolót, hogy hogy sikerült.

annee: tündéri husi-musi bébid van :D Basszus lehet hogy az enyém ilyen súllyal fog születni :roll:

Már megint nem tudom, hogy mit írtatok, olyan szita az agyam...mindjárt visszaolvasok.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Képzeljétek dokinőm asszisztense mondta, hogy tegnap 28 baba született a Szent Imrében :roll: :shock: atya-gatya futószalagon leszünk rendesen :roll:

Kép
Kép
moni1973

Na lassan megyek én is nem tudok sokáig a gép előtt ülni.Bízom benne,hogy a hidegfront meg hozza a hatását.Mindenkinek kellemes éjszakát kívánok.Aki szülni szeretne:+++++++++++ Kép Szerintetek a mi gyermekeink majd így fognak társalogni?Esetleg nekik is létre hozhatnák egy topikot. :wink: Kép

hemej

Sziasztok Csajok.

Ne haragudjatok, de nem birok visszaolvasni, csaK picit bekukk hozzátok.
Kezdek picit jobban lenni, a gátsebem iszonyatosan fáj, jo hosszu vágásom van, es sajna egy darabon szet is nyilt a teteje, igy csak fekődni birok, de lassacskán javulok es meselek.
Lehet kicsit hibásan irok, a Robi laptopjárol irok es semmit nem találok rajta, de legalább fekve tudok picit jénni.

Zsuzsi irta, hogy vannak anyukák.
Dorka, Emi25, Mano, Ckat HATALMAS GRATULÁM NEKTEK, a tébbieknek meg kitartás.

Bogim egy tőnderi kiscsajszi, egesz jol haladunk, mostmár lassacskán beáll egy rendszerőnk, olyan 3-4orákat alszik, aztán meg ket orán át eszik nezelodik, szal kis cukipofa.
Majd rakok valamikor kepet is rola, ha eljutok oda, hogy a gep ele tudok ulni.
Na, azt hiszem Bogi ebred, ehesek vagyunk, majd jovok vmikor...

Pussz...
Vendég

Henchy:Isten hozott ismét köztünk. :P :P :P

hemej

Na szorulásos Gurgikának jó nagy hasmarsa volt az előbb.. :lol: hu de jól esett...

Szia Hencsi!
üdv újra közöttünk, Gratulálok mégegyszer Bogihoz!! Láttuk már de jöhetnek még képek, édes kis drága baba!
Kívánom, hogy minél hamarabb gyógyuljon a sebed!!!!!

Jó éjszakát!
torolve_20131003125716

Csajok a homeopátiás bogyóknál a számok mit jelentenek?
Úgy értem melyik az erősebb az 5 CH vagy a 12 CH???

Ki szed homeós bogyókat??????????????????????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Mtücsi, Tidrenczel Zsoltnál fogok szülni, ő a kevesek egyike aki maradt a mávosok közül!

Hechy, jobbulást! Pihenj sokat, és ne kíméld a sebet, próbálj ülni rá, nekem úgy gyorsabban gyógyult. Persze tudom milyen nehéz... zuhanyoztasd sokat!

Vettem forró fürdőt, apa sajnos elaludt még elkapás előtt...Sajnos semmi jel, csak alapból szarul vagyok, hányinger, rossz közérzet, feküdni nem bírok... jön az eső, marha nagyokat villámlik! Köszi a drukkokat, még bízom! messze az éjszaka vége!

na itt az eső is!

Megyek próbálok aludni! Jó éjt mindenkinek!

KépKépKép
dikó1

Pancsoltam egy nagyot, gondoltam benézek, hátha vannak történések....És tessék, Gurginál hasmars, dikónak hányinger, rossz közérzet....a reggelt kiváncsian várom :wink:

Nálunk is volt vihar, egy kicsit le is hűlt a levegő, éljen.... kár hogy nem tart tovább, hétvégére megint jön a hőség.

Lábam tök dagi, elhatároztam, hogy holnap extra sokat fogom pihentetni, illetve vízszintesbe tartani, kiváncsi leszek, hogy lesz-é eredménye.

Zsuzsi: mit mondott dokibácsi? Hogy van a Királylány?

Nálam minden oké( ha ezt lehet egyáltalán okénak nevezni) szépen zárt méhszáj, C 2000....ennyi. Bébi elvan mint hal a vízben, dagad a drágám, növeszti a buksiját, anyukája nagy örömére :lol:

Na megyek, elteszem magam holnapra, még olvasgatok egy kicsit, hátha rám talál álommanó.

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

majd' elfelejtettem:

Üdv Hencsi!!!! Kitartás, gondolj arra, hogy napról napra jobban leszel, tudom az első időszak elég nehéz, de igaza lehet dikónak, egy kicsit próbáld meg erőltetni az ülést, ha más nem "féoldalasan". Jobbulást!!!! no és várjuk a fotókat.

Üdv,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Na sziasztok!

Nemrég értünk haza, vacsizni voltunk haverokkal. Jó volt.

Na a dokkernál a következők voltak: Királylány továbbra is medencevégű :(, úgyhogy programozott császár lesz... Mindegy. Ez van, szerettem volna hüvelyi úton megpróbálni, de a doki azt mondta, hogy elég képtelenségnek látja, hogy megforduljon. Úgy be van ékelődve a feneke, hogy a dokim azt mondta, hogy ha nem uh-n látják, hogy medencevégű, azt hitte volna, hogy a feje van lent. :shock: :shock:
Valószínűleg a 23-i héten lesz a műtét. Még az ellenanyag problémám miatt lesz aegy konzílium is. Ja, és a dokim ugye szabin lesz... Orsi, és nem is Péter csinálja a műtétet, hanem a Rákóczi prof... na.. ez van! :shock:

Méreteink:
BPD: 9.01 cm
HC: 33.12 cm
AC: 30.25 cm
FL: 7.04 cm
becsült súlya: 2635 g

13-án NST, 20-án NST+uh lesz, aztán meglátjuk, mi lesz.

Csóközön...

Kép
zsuzsi**

Ja, és a méhszájam 3000... brutál. Azt mondta a doki, hogy nagyon hosszú lenne a vajúdás, ha normál szülésem lenne. :(

Kép
zsuzsi**

Jó reggelt mindenkinek!

Nálam most sem történt semmi érdemleges dolog. Apát továbbra sem merem letámadni. Maradunk a szolidabb testi közelségnél. :D

Dikó! Tegnap de.flowmetrián voltam a kh. ambulanciáján (oda hívott a dokim) és összesen 5 dokit láttam a szülészetről. A te dokid is ott volt. Szép nyugodtan tették a dolgukat.Bár rengetegen várakoztak, nem volt kapkodás. Hát igen, ők "a szerencsések".

Móni! Ez a BPD nem semmi! És még van néhány heted. De már járt útja lesz a "kisbabádnak", csak fog sikerülni az a gátvédelem! Szorítok Neked!
Én a magam részéről még mindig nem tudom a babókám méreteit. Egy biztos, még mindig nem ékelődött be a buksija. Strucc politikám mottója: amiről nem tudok, azért nem fáj a fejem.

Kata! Jobban vagy? Végül is mi sikeredett?

Mindenkinek szép napot kívánok.
Tücsi
mtücsi

Zsu! Kár, hogy még mindig nem fordult be Panna Királylány. De legalább tudatosan rá tudsz készülni, nem fog váratlanul érni, ha mégis csaszi lesz. Talán az szokott problémát okozni lelkiek terén, ha hosszas és eredménytelen vajúdást követően döntenek a műtét mellett.
És a következő babádat ettől még szülheted normál úton. :)
mtücsi

Sziasztok!:)

Apa letámadás: Nálunk ez sem jött be! A nyákdugesz távozása után minden nap egymásnak estünk, de azon kivül hogy baromi jól éreztük egymást :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: nem volt semmi hatása! :roll:

Brigi: Én nem tudom... De Knerczer doki szerintem szívesebben vág. Ő nem foglalkozik a gátvédelemmel. A szobatársam nála szült, Ő volt az ügyeletes. Csórinak 9 varrata volt. Nekem meg egy szál sem. Irigyeltek is a csajok. :)
Vendég

Jó reggelt!

Naná, hogy nem tudok aludni. Egész éjjel cikáztak a gondolataim...

Tücsi: Köszi, tényleg rá tudok készülni, de még így is nagyon bizonytalan, hogy mi vár ránk.

Remélem a vérproblem nem lesz Pannára hatással, mert ha ezt most atlálják ki, elköltözöm ebből a rohadék, szar országból! A terhességem eleje óta, azaz az első vérvétel óta tudnak erről, hogy sokféle ellenanyag van a véremben és semmit sem tettek, semmit sem mondtak. Most is, amikor rákérdeztem, hogy ez az egész a gyerek miatt van-e, nem tudott a doki válaszolni. Mindig csak azt hajtogatják, hogy választott vérrel transzfundálható. De ez mi a szart jelent??? Áááhh... elegem van mindenből. Most tök szupi lesz, befektetnek a kh-ba, és még ki tudja, hány kübli vért vesznek.... eddig nem tudtak volna tartalékot képezni? Miért most kell? Komolyan bakker, mi a szarra fizetem a rahedli TB-t? Sírni tudnék most. :cry: :cry:

Kép
zsuzsi**

És még anyut is nyugtatgathatom, totál ki van készülve a csaszi miatt. Az ő idejében nem így mentek a dolgok, sok minden nem derült ki, amíg a gyerek a pociban volt, és a csaszi számára nem ugyanaz, mint ma. Mindegy... engem ki fog nyugtatgatni, hogy minden rendben lesz, és semmi bajunk nem lesz??? Tudom, TI! szerencsére. Meg a húgom!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: A transzfundálható nem hangzik jól...:(
Transzfúzió=vérátömlesztés
Vendég

De egyébként meg: NYUGI!!!! MINDEN RENDBEN LESZ, ÜGYESEK LESZTEK ÉS NEMSOKÁRA KEZEDBEN A KISKIRÁLYLÁNY!!! :D :D :D :D :D
NEM LESZ SEMMI BAJ!!!!!!!! ÉRTÖD? :D :D :D
Vendég

Sziasztok!!

Zsuzsi! Nagyon sajnálom ezt az ellananyagos dolgot és totál megértelek,hogy így ki vagy borulva. A profról csak annyit,hogy nagyon kedves volt velem amikor a folyosón találkoztunk és legalább sokat van bent! :wink: ezzel a 3000res cx+hosszú vajúdással jól rámijesztettél! Nekem nem nézte a Péter, csak a 36. héten asszem és én hülye még örültem a Jackpotnak! De azóta sok minden változhatott nem? :shock: :roll:

Éjjel viszont Babus már dolgozott... Most elöször éreztem,hogy csontomat nyomja. De egy akkora hülyeséget álmodtam mellé,hogy amikor felébredtem belőle és Babus megmozdult elsírtam magam,hogy milyen jó,hogy még bent van!
Álmomban a doki mondta, hogy szüljünk EDÁval,mert nekem úgy jobb lesz higgyem el ( előadáson elmondta,ha könyörög a doki akkor mindenképp fogadjuk el és ő épp ezt tette) szóval kaptam EDÁt,de nem emlékeztem egyáltalán semmmire!!! :shock: :shock: Arra sem,hogy hogy kerültünk be a kórházba,hogy ott mi volt,csak itthon a vendégsereg és a férjem büszkén meséli,hogy mi volt. Én meg nem értek semmit és nem férek a gyerekemhez se!! :shock: Szar volt nagyon!!
Vendég

A szobatársamnak volt ilyen ellenanyag problémája. Gréta babája 3850 grammal bújt ki, és azon kívül hogy az anyuci napi szinten kapott +1 szurit, semmi extra nem történt. Azt meg ki lehet birni, igaaaz? :wink:
Vendég

Ja és az ember azt hinné,hogy aki nincs a közelében az kérdezget csak,hogy mi újság? Nem szülsz még? De ma anya is ezzel kezdett a szomszéd szobából?? Nem jó erre ébredni! Hát csak szólnék....
Vendég

Annee: Azt tudom, hogy a transzfundálás vérátömlesztés, a bajom csak a választott vér és az, hogy ez miért most lett olyan nagy probléma? Eddig is tudták, soha nem mondták, hogy ez súlyos. Most meg ráírták a papíromra, hogy veszélyeztetett terhes. Meg konzílium meg minden. Nem akarok problémát a babámnak, én bármit ki fogok bírni, de ő annyira védtelen és kiszolgáltatott.

Orsi: Köszi, aranyos vagy. A prof nekem is szimpi volt, de én csak láttam, nem beszéltem vele. A legrosszabb, hogy ugye mától szabin van az öreg Barna, átvesz a Péter, de mire a műtétre sor kerülne, ő is szabira megy, így orvos nélkül maradok egy ilyen helyzetben. Ezt nem akarták Barnáék, és ezért lesz a prof. Meg állítólag a proffal dolgozik az öreg Barna, meg most má a Péterrel is. Olyan összevisszaság érzésem van. De remélem, jó kezekbe kerülünk.

Kép
zsuzsi**

Az, amit nekem mondtak, az ne keserítsen el téged, Orsi, mert csak rám vonatkozik. valószínűleg genetikailag nem jók az adottságaim, egy háromkilós gyereket is nehezen szülnék meg, azt mondta az öreg. És Panna majdnem három kiló most. És mivel alacsony vagyok, nem fog megfordulni ez a gyerek.

Tegnap az uh-n a csaj mondta, hogy a nyaka mögött van a köldökzsinór, de nem látszott, hogy előtte is lenne. Még csak ez hiányzik amúgy.

Kép
zsuzsi**

Jó reggelt!

Hát hiába guruztunk.. még egyben! Továbbra is szarul vagyok, csöpögés megszűnt éjszakára, lehet hogy beilleszkedett a feje, és az elzárja. Mindenem fáj, már nagyon szülnék! Remélem másoknak meghozta ez a hülyer idő a babócát!

Gurgi, Andi, ti nagyon esélyesek vagytok!!!

Zsuzsi, próbálj mindent megtudni mi lesz az ellenanyag miatt, el kell hgy magyarázzák, ne hagyjanak már ezen rágódni!!!

Orsi, ma reggel hozzám is átruccant anyu, hogy megyünk-e már szülni! Bezzeg a macskájuk leellett éjszaka, még őt is irigylem... :roll:

Na most reggeli, kíváncsian várom a többieket!

KépKépKép
dikó1

Zsuzsi: Bosszantó! Csak,hogy finoman fejezzem ki magam? És az öreg meddig van szabin?

Jaj!! Tegnap a férjem azzal jött haza,hogy a szülei megkérték,hogy ne is hívjuk őket a keresztelőre,mert nem szívesen jönnének el! a sógoroméknál sem voltak! Megjegyzem minket sem hívtak a sórgorék :evil: De milyen dolog az,hogy még meg sem született és így állnak hozzá??
Vendég

Dikó: Macska :lol: :lol: ez nagyon jó!!
Vendég

Szép jó reggelt!

vagyis ahogy Zsuzsit olvasom, inkább szebbet!
amúgy tényleg nem értem én sem, a védőnő az ellenanyagos dolgot nekem is úgy magyarázta, hogy ha van, akkor adnak valami szurit-gyógyszert, de ezek szerint, na szóval nem értem....
kitartás Zsuzsi, minden rendben lesz! :wink:

Esztora neked is kitartás, mondjuk nálunk kórháznál legalább tudjuk, hogy ha nem jön a kiírtig, másnap befeküdni, aztán ha jön, akkor jön, ha nem akkor 1 hét után indítják, na azért reménykedem, hogy addig nem akar várni, mert így is a kórháztól félek a legjobban (mivel még sosem voltam)

na ééés, kinek mit hozott a hideg????????????

nekem egy nagy nagy nullllát! :( na sebaj, most kevésbé vagyok hisztis! :lol:

Mtücsi, köszi :wink:

Móni: nekem nst-re betöltött 36-nál kellett mennem először, akkor heti 1-szer, de betöltött 38 után heti kétszer

ja, és ma is megyek Nst 12.00 (apóssal :o )

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Orsi: Hát az öreg valamikor 25-e után jönne vissza, de addigra meglesz a műtét. Kértem, hogy hadd csinálja mááá a Péter, mert jókat hallottam róla, de Péter nem vállalta be, mert ő már 25-én készül a szabijára, és akkor a bentlétem alatt nem lehet ott, és ezt nem akarták mindketten...

Dikó: Az a baj, hogy tényleg ezt csak valami hematológus tudná megmondani, hogy mi a fene. Még az is lehet, hogy behívnak valakit a konzíliumra. Nem tom. A vérallátóban is voltam vérvételen, ott azt mondták, hogy nem jelent mást ez az egész, csak azt, hogy ha vérátömlesztést kell kapnom, vagy csak vért kell kapnom, akkor pont ugyanilyen kell. De kérdezem én, hogy ha ez a baj ugye az elejétől fennáll, akkor miért most paráztatnak, hogy kell a gyerekorvos? Az elején még arról volt szó, hogy a gyerekemnek ettől nem lehet baja.

Az egész egészségügy orvosostul, Horváth Ágnesestül és Gyurcsányostul mennyen a pi...ba! :cry: :cry:

Kép
zsuzsi**

Emi: Köszi. Úgy látszik az én ellenanyag-problémám nem egy szuris kategória... :(

Kép
zsuzsi**

Móni: NSTre én a 37.héten mentem először! Aztán ugye 38. itt volt uh is és most a 39.en voltam. Egyre jobb fej ám a nő! csak elsőre furi! :wink: Ja és va időpontom 16.ra is,de akkor már különválnánk Babustól.... :wink:
Vendég

na itt már nagy gondok vannak, ha a macskaellést is irigyeljük :D

én mostanában minden filmben terhes és épp szülés beindul, gyerek ki dolgokat látok, én azokat irigyeltem :roll:

Orsi ez :shock: és így kijelentik? iért mi bajuk lenne ha elmennének?

lynia-

Jó reggelt!

Zsuzsi, nekem Emivel volt ellenanyag a véremben! Nem RH, mert +ak vagyunk mindketten a férjemmel, nem igazán tudtam, milyen ellenanyag, de a doki nekem is azt miondta, hogy csak akkor van jelentősége, ha vért kell kapnom.

Nem lett semmi gond, most meg nincs is ellenanyag.

Császár: ez mindannyiunknál benne van a pakliban, az esetek többségében életet ment, vagy nagyobb bajtól óvnak meg vele. Erről nem tehetsz!
NEm lehet, hogy anyukád azért csalódott, mert az ő idejüknben mág más volt a császár után? Más technikával vágtak, és általában max 2 gyereket lehetett úgy szülni, anyósom is csak kettőt vállalhatott emiatt.

KépKépKépKépKép
uxi

tényleg, keresztelő, azt kb mennyi idős korában "szokták"?
lehet hülyeséget kérdezek :oops:

császár: az meg tényleg igaz, hogy utána is szülhetsz normál, épp most tette ezt egy ismerősöm

lynia-

Ja Emi nem százasok! Azt tudom,hogy utálják a családi gyűléseket! Meg szülinapozást sem tartanak mindig... a karácsony is egy különszám náluk ( volt olyan, hogy nem volt fa!!) De egy keresztelő?? És nem nekem mondták ám!! Csak a férjemnek,amikor beugrott hozzájuk... szerintem nekem nem merték volna,mert akkor tui a botrány! Jó kis kiabálás és nem jövök többet kijelentéssel jöttünk volna haza :wink: Ezt most megúszták... De muszáj lesz nekünk is beszélni erről...
Vendég

Emi: szerintem nincs megszabva, ahogy a szülők gondolják,szervezik... A nővéremnél ugye a 3 éves sincs még ( szervezni kéne) az uncsitesómék meg a 2 hónapossal már "túl vannak rajta" engem 3hónaposan kereszteltek annak idején.. 85ben én voltam az első itt a plábánián :wink:
Vendég

jaaa, és ráadásul még csak nem is az ország túlsó felén laknak??? azt hittem vmi ilyesmi van benne...

lynia-

Ja most olvasom a ma reggeli termést... Látom, ez más kategória, ha konzílium is van miatta. De biztos jó kezekben leszel!
És jó, hogy előre tudják, nem ott derül ki a gubanc.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi, csak az a baj, hogy ők ezt nem most tudták meg, most meg hirtelen beindultak és ilyesztgetik itt szegény Zsuzsit

lynia-

Uxi: Nem csalódott anyu, inkább fél. És szerintem ezért, amit mondasz. Félt engem, hogy biztos nehéz lesz felépülni ebből. Ha nem Rh, akkor neked is ugyanez lehetett, mint most nekem. Mert nálunk sem Rh-összeférhetetlenség.

Emi: Igen, szülhetek majd normál úton...de annyi rizikó van basszus. De inkább nem is olvasgatok, mert már reggel 7 óta itt bőgök.

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: