Húú, de sokat írtatok!
Nóri, király a járóka! Főleg a játékkavalkád, Boldi el is veszne benne..
Barbi, deee, betettem a címemet, az Összes névjegyet ha kinyitod ott vagyok biza. Na majd ellenőrzöm mégegyszer
Jaj, elfelejtettem miket akartam írni. Igen, nekünk idejött az OTP-s nő és megkötöttük, túl bonyolult, nemtom elmagyarázni, de jobb mint a startszámla, vm tőkefedezeti kötvény, talán Generáció, van rajta biztosítás, h ha a szülővel történik vm, akkor a bank átvállalja, és még egy biztosítás is, aminek a fent említett okok miatt nem Boldi a kedvezményezettje, hanem a párom (mert gyerek tényleg nem nyúlhatna hozzá amíg nagykorú nem lesz). Nekem ez szimpi volt, és vállaltuk, h az állam által adotton kívül havi 8 ezret befizetünk (minimális válallás). És ez nem olyan mint a start, tehát hamarabb is ki lehet venni, és nem kell igazolni, h mire költjük. És az adóból is leírható. Naa. Ennyit értettem belőle.
Barbi, a sétálós képen nem látszik a fodrászolt hajad
Ja, én odaadnám az elefántot, sztem nekünk kiállóbbak is vannak, pl. chicco rágóka 3 nagy műanyag kulcs. Meg a játszószőnyeg lógói is olyanok mint az Emma elefántja, tuti, h nem szúrja kia szemét, és tényleg azt az ujjával is megteheti... főleg ahogy én vágom a körmét...
Voltunk a Brendonban, Boldi kenguruban, nagyon jól viselkedett, vettünk neki 68-as ruhákat, mert reggel szortíroztam, és az ÖSSZES rugiját kinőtte, és a hosszúujjú body-k 90%-át..
Képzeljétek, Boldi énekel!!!! Komolyan! Ha én elkezdem énekelni a VUK-ot (tanácsotok alapján

), akkor azonnal ő is rákezd a foilyamatos lalalázásra, és ha abbahagyom ő is. Kipróbáltam vagy 5-ször
Meg is jegyezte az apja, h "tejóég, tőled fog énekelni tanulni??" szó ami szó, nem jeleskedem..