Aranyosak vagytok csajok es köszönjük a jó tanácsokat.
Már voltunk gyerekorvosnál többször is. Most infacol nevű cseppet kap minden etetés előtt. Már azt is szereti szegénykém...azt mondta a drnő, ha nem segít, kapunk egy másik szintén gyógynövényes gyógyszert.
Állítólag azért hasfájós, mert a pici súlyához képest rengeteget eszeki. Majdnem a dupláját az előírt adagjának. Azt is mondták, hogy ez a kis súlyú babákra jellemző, hogy gyorsan gyarapodnak. Hát, gyarapszik is gyorsan, aminek örülök, de nagyon sajnálom, amikor szenved. Emiatt járunk babamasszázsra is....
Mentő! Két fiatal srác jött ki és nagyon szimpatikusak voltak. Látták mennyire izgulok.

Az egyik azonnal elkezdett beszélni a saját kisfia születéséről és állandóan nyugtatgatott. Párom nem volt, sajnos, csak másnap utazott Németországból hozzánk (elvileg velünk lett volna, mert programálva volt a császár, Egon medencefekvése miatt és mert lombik-baba). Viszont, velünk volt egy kolleganőm, akit nagyon szeretek és már előre lebeszéltük, hogy ha apa nem lehet itt, ő jön velünk a kórházba. Ő lesz Egon keresztanyukája is. És a mentővel velünk jöhetett. A kórházban is velem volt, csak a műtőbe nem jöhetett be, de utánna ő kísérte el Egont a vizsgálatra és a fürdetésre és aztán ő dajkálta, amíg engem kitoltak, végre. (És akkor az ölembe kaphattam az én kis Mindenemet és akkor már nem is sírt...csak én...

).... lassan részletekbe, mégis megírom már a szüléstörténetet. Egyszerűen nincs időm nekiülni és megírni, normálisan. Pedig nagyon tervezem.
A mentőben én eldönthettem, hogy feküdni vagy ülni szeretnék. Amikor megérkeztünk választhattam, hogy hozzanak-e kerekes-széket vagy fel tudok menni a saját lábamon. Fel tudtam menni...
Egyébként, nagyon figyelek, semmit sem eszek, ami puffaszt.
Még a kórházban is azt hazudtam, hogy volt székletem, csak ne kapjak hashajtót... Egon miatt. Aztán szerencsére valóban lett, mert ciki lett volna bevallani, hogy hazudtam...
A sírósoknak sok-sok pozitív energiát küldök +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kitartás lányok!!!!!
Nagyon megéri!!!!
A magzatviznek nincs szaga és teljesen tiszta színű (de ez nem törvényszerű. Ha vmi gond van bent, akkor lehet zöldes színű, de azt már kiszúrták volna nálatok, mert jártok rendesen a vizsgálatokra- szóval no para). Olyan, mintha bepisilnél, de mégsem, mert nincs pisilés inger és nem tudod szabályozni a folyást sem... Én gyorsan begugoltam a kádba, majd mikor kicsit alább hagyott a folyás betettem egy betétet és intéztem a telefonokat: doki, kolleganő...de alső apa volt