A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok Mamik és Bébik!
Emi és Lilla!
Gratulálunk nektek! Jó egészséget, sok tejcsit kívánunk!!

Vki kérdezte, Esztora nekem jelez, ha eksön van!
Most már talán minden napra jut egy bébike 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Jöhetne Manó a képekkel, meg a hihetetlen sztorival :lol: Remélem hazaengedik őket..
Lynia Emi
Hogy vagy?

KépKép

KépKép
szivvi

hali

nem jól :(
ideges vagyok mindentől, alig élek, és legyen mááár végeee! :(

szóval ezért is nem írok, felesleges!

azért ha jön béb, katinak megy sms...

puszi mindenki, és grat emi és dorka és hencsi! (nemtom kit hagytam ki :roll:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!

itt vagyok és egyben...
köszönöm a hiányolást,voltam tegnap is aztán meg bőgtem is hogy mindenki előbb szül mint én.
de már minden ok.bent végül is nem marad ez a gyerek.főleg az stresszel hogy dokibácsi elutazik és nem tudom mi legyen.korrekt volt mert tudtam hogy szabin lesz és elutazik Svájcba a jővőhéten.

megnéztük tegnap Fekete Laciékat és nagyon jó volt.hihetetlenek komolyan mondom.
Ricsiéknél is kint voltunk kapott Lurkó 2 body-t meg 1 polót és örököltünk egy pelenka tartót .

Nagyon-nagyon gratulálok minden Anyukának,Babának,Apukának!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok,

Emi: gratulálunk nektek Lilla baba érkezéséhez!

Ildi: ez nagyon izgalmas, irigylem a hidegvéredet! :lol:

Mindenkinek puszika, csak este jövök, átmegyek anyucimékhoz, mert nagymamámat nem láttam 3-4 hete... meg a fini ebéd sem mellékes! :wink:

Egyébként én sem írom, de ez a várakozás így a végére, teljesen bekettyósít!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Ja a vonalzómat én sem értem.. júl. 15-re vagyok kiírva, akkor ha ma 8. van pontosan 7 nap addig, tehát ami stimmel a 38. hét... ???? Mindegy. Ezen már nem parázok, majd jön amikor jönnie kell.

Bár csajok hozzáteszem, hogy kedden bent akartak tartani a kórházban 10 perces fájásokkal, ritmikus időközönként, amiből én semmit nem éreztem - csak az összehúzódást - akkor azt mondták talán aznap megszülök, nos azóta lassan eltelt egy hét, és még mindig egyben... Ki érti ezt? Ja és a ritmikus összehúzódás még mindig megvan. Plusz a szülésznő közölte, hogy rögtön 2-5 percesekkel fogok indulni. Királyság! Csak már indulnék!

Na puszika

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok Csajok!!!

Emi! Nagy-nagy gratula nektek! Sok tejcsit es gyors hazamenetelt egészségesen!!!

Légzésfigyelő: állítólag a kókuszmatrac tömörebb és az a gond. Bár ha, az érzékelőt a matrac fölé tesszük, akkor nincs értelme a kókuszmatracbak....

Balázs-apuka! Nagyon jó a beszámolód. :D Látszik, hogy te is teljesen átélted. Olyan meghatóan írsz.

Lynia! Pihizz és nyugi!!! Semmi gond sem lesz. Majd megkérem az ismerőseim, hogy szóljanak az érdekedben, amikor szülsz. Az számítani fog :wink: Próbálj egy meleg fürdőt, talán az ellazit...

Barbuli! Nagyon csini vagy....szép a pocakod.

Csajok! Nekem hiányzik a pocakom... :D

Esztora! Nemsokára sor kerül rátok is. Nagyon szorítok!!!! Még mindig farosak vagytok?

Hemej! Jó nagy poci!!! Van helye a kishercegnek :P

Móni! Nagyon szépek vagytok!!!! A te pocakodból itélve is lehet elég helye babusnak. Még tud ficánkolni :P

Andi! Szorítok neked!!!

Gurgi! Kitartást! Már a cél felé közeledsz!!!

Bori! Jó kis tapasztalatok!!! Csak alá tudom támasztani! :D
Egon, szegénykém, továbbra is hasfájós. Az éjszakákat bírjuk, de reggel fél 6-kor már szenvedett. Csak nagy nyögéseket lehetett hallani a bölcsőből (mert ő nem sír, csak nyög, amikor fáj neki és a pici fejét fogja). Magam mellé tettem, masszíroztam a hasikóját és úgy elaludtunk mind a ketten... :D
molkata

Dikó! Neked folyik a magzatvized? Én már biztos be lennék parázva. Nekem is így kezdődött. Elöntött a magzatvíz, aztán továbbra is szivárgott. Tennát használtam. És azonnal a dokimat hívtam, majd zuhanyoztam és hívtam a mentööket. Azokkal meg már nagyon izgatottan beszéltem. Mindenféle kérdéseket feltettek (hanyadik hét, vannak-e fájások, hanyadik baba.... :twisted: ) én meg csak : Mikor érnek ki?????? Kb 3 perc alatt itt voltak, na mondjuk kb fél km töölem a mentööállomás... :P De csak a kórházban nyugodtam meg, addig tiszta ideges voltam. Ott már várt a dokim és tudtam, hogy jó kezekben vagyunk...
molkata

Emi én is azt mondom ne hergeld magad felesleges.én sem értem el vele semmit sőt a többi "hasznos"tanácsal sem.

Kata köszi tudom én is hogy így lesz.már biztam benne hogy nem kell (sőt még valahol mindig bízok) hogy kedden már nem kell a félnapomat a kórházban tölteni nst-n.
még mindig faros Lurkó.gondolom kedden már időpontot is kapunk hogy mikor kell bemenni a kórházba.

Bridzsi

Kép
esztora

Andika: ne sírjál! Én is már nagyon türelmetlen vagyok, de ki kell várni az időt! Emi, Esztora, nektek is kitarás meg a többi türelmetlenkedőnek velem együtt! Én is nagyon rákészültem, hogy előbb fogok szülni, sőt tegnap már azt hittem történik valami, azt itt van, még mindig ehyben és ma már a jóslók is eltüntek :roll:
A szüleim szombat reggel érkeznek, én szerettem volna addig megszülni meg hazajönni a kórházból, most meg úgy érzem ők fognak ránk várni. Ezt nagyon nem akartam :cry: Az a baj, hogy csak 3hetet maradnak, és ha végig húzom, vagy neagy túlhordom egy picit nem lesz idejük babázni és csak nézhetik hogy szenvedek meg halgathatják a nyüglődésemet :oops: . Úgy döntöttem, mostantól felpörgetewm magam akármennyire nem bírok csinálni semmit, hátha történik végre valami :roll: :lol: Megyek is takarítani :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!

Na, sikerült. Aludtam egy jót éjszaka. Pisijárat volt, de akkor is végre sikerült. Nagyon jól érzem magam!

Kata: Hasfájással nem tudsz te valamit kezdeni? Lehet, hogy a tejbe megy át valami, amit Egon nem bír. Ki kéne kísérletezni, hogy van-e valami ilyesmi. Gyerekorvos mit mondott?

Esztora: Jó, hogy jelentkeztél. Elfelejtettem, hogy Lilkóanyukának jelzel... :oops:

Emi: Ne izgulj, minden oké lesz. Már alig van időd. Próbálj pihizni, ellazulni. Drukkolok, hogy minden úgy legyen, ahogy szeretnéd. ++++++++++++++++++++++++

Brigi: Neked is megy a drukk, hogy úgy és akkor szüljél, amikor szeretnél!

Andi: Samu tudja, mikor akar jönni, biztos eddig azért nem jött, mert ott voltak a munkások :D :lol: Most már szabad az út!

Kép
zsuzsi**

Na, csajok, lehet, hogy csak este leszek, megyünk anyukámékhoz.Addig is jók legyetek, pihizzetek!

Puszi

Kép
zsuzsi**

Andi, én nem írom, hogy ne sírj, sőt azt sem, hogy nemsokára itt az idő, mert én ugyanúgy érzek, mint te. Ezért se nagyon írtam ma. Depis vagyok, és ezen nem tudok változtatni.

Viszont nekem van a legtündéribb férjem. Azért, hogy ne búslakodjak, kaptam tőle egy szál fehér rózsát és egy Mars csokit. :D

kispiskóta

Kata: mennyi tejterméket eszel? Lehet, hogy az zavarja Egont! Próbáld meg néhány napig mellőzni, hátha segít! Sajnos nagyon sok baba érzékeny a tejfehérjére ami átjut az anyatejbe és ettől hasfájós a baba :cry: Csak egy tipp!!!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Dikó: Életjel??????????????????????

Bocs ha untok, de annyira izééééé a hangulatom :( :cry: . Gyerekek nincsenek itthon olyan rohadtul üres a lakás, pedig jó egy kicsit szusszanni, amióta megszületett Viola, még sose voltunk külön ennyi ideig....főleg nem éjszakára.
Az előbb beszéltem anyuval jól vannak a csajok játszanak, én meg elbőgtem magam :lol: :shock: tiszta nem normális vagyok! :D :oops:
Ebéd kész fokhagymás tarja+sült krumpli, meg húsleves. A párom elment maszekolni, egyedül vagyok, szugerálom a méhszájamat, hogy táguljon és unatkozok... :(
Pihenni nincs idegzetem, ha lefekszem a tévé elé már pattanok is fel, mert az 50 csatornából nincs egy normális sem... :evil: vagyis lehet hogy van, de most minden idegesííííííííít.
Bocs a panasznapért, nagyon ciki, de másnak nem tudom elmondani a bánatom... :oops: Szülni akarooooooooooooooooooooooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsuzsi: Köszi! Örülök, hogy jobban érzed magad!

Zsú: kérlek ne depizz! Higyétek el egy baba sem marad bent, és ők tudják a legjobban, hogy mikor van itt az ideje a kibújásra! Én is türelmetlen vagyok, de próbálom pozitívan felfogni a dolgot Igen nehéz türelmesnek lenni. Tegnap már én is szinte könyörögtem a dokimnak, hogy csináljon valamit, hogy kibújjon kispocok, de meggyőzött arról, hogy ki kell várni az időt mind a magunk mind a baba érdekében. És visszagondolva tényleg igaza van. Marcit indította a 37. héten mert rossz lett a CTG, 3hónapos koráíg ordított a gyerek hasfájás és minden miatt, Máté magától indult el, nála semmi gond nem volt, a hangját sem lehetett hallani :roll:

brigi73

Enikő: átküldöm neked a fiúkat :lol: Bár lehet, hogy utánna meg én sírnék, de néha én is úgy szeretném, ha valaki elvinné őket legalább 1napra. Az enyémek még soha nem voltak sehol nélkülem és nincs is kihez küldjem őket :oops:

brigi73

Molkata: És a mentőbe feküdni kellett vagy ültél?
Én még sose ültem mentőben (nem is nagyon vágyom rá) A párod is ment veled, vagy egyedül mentél be ő meg utánatok??? A mentősök jó fejek voltak? :) Bocs most ez a téma foglalkoztat :) Valszeg holnap hozza vissza anyukám a csajokat, a párom meg éjszakás, azaz ha rámjön a szülés (aminek az esélye nulla, de azért sosetunni) akkor mentőket hívjam, vagy taxit? :lol: Nemtom....

És a magzatvíznek milyen illata van? Meg lehet különböztetni egy bővebb hüvelyi folyástól, ha pl nem "önt el" csak szivárog a magzatvíz?
Nekem mindkétszer a szülőágyon repesztették a burkot, nem emlékszem milyen volt... :oops:

Hasfájásra szerintem igazán jó "gyógyszer" nincsen. Vannak hasfájós babák, és nem hasfájósok. Ehetsz akármit, ha hasfájós a baba akkor bármit eszel az lesz :( Ez az én tapasztalatom... Nálunk Bogi volt brutál hasfájós, a kicsi nem volt vészes. Bogival már krumplin éltem akkor is ugyanúgy üvöltött mint amikor rendesen ettem..... :roll: Jó nyilván a puffasztó dolgokat (bab, káposzta, karfiol,tejtermék nagy mennyiségben....stb) kerülje az ember lánya, na de azé' az se egészséges ha mindent elhagyunk..... a tápanyag,vitamin,ásványi anyagtartalékok lemerülnek ha nem eszünk rendesen....
Magánvélemény volt..... :oops:

ceniko
Szeged

a magzatvíz folyás nekem pont olyan volt, mint a bepisilés :) nem keverhető össze a folyással, mert más az állaga... víz :)
de lehet, hogy más, máshogy érzi... :roll:

légzésfigyelő(angelcare) nekem is kókuszmatrac alatt volt és tökéletesen működött, sosem volt téves riasztás, csak ha kivettem a gyereket és elfelejtettem lekapcsolni.. :lol: :lol:
amúgy lehet állítani az érzékenységén... legalábbis a mienken igen.

pityergősök: fel a fejjel, már tényleg csak napok vannak hátra! ezt már féllábon is kibírjátok.. :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

No.
Nem vagyok vmi. jól..no tettvágy..húz az alhasam+ a derekam is lájtosan..csak fexem és nézek ki fejemből..ecce meg elsírtam magam..csakúgy..Ati hozott kaját, főzni sincs kedvem, menni se..semmihez se..
Megyek a kanapéra..délután majd benézek..
Csüsz

Ja..Enikő!
Nincs pálinkánk, vodkát próbáltam de jéghideg volt..vattával odanyomtam az ínyhez azt hittem megpusztulok..

A kicsi rózsaszínpárducommal aludtam, attól múlt el a fogfájás..tuti! :lol:

Mindenkit puszilok!
Kezdek együttérezni a türelmetlenkedőkkel...most, hogy nem érzem vmi. fényesen magam..hm.. :roll:

Tsóközön kismamikáim!
Gurgikátok..mingyá sírok..nah megyek
torolve_20131003125716

Enikő!
Viszont most felöntenék egy-két kupicával a garatra..jó kis szilvapálesszel :lol:
torolve_20131003125716

Enikő: lehet, hoigy igazad van, és semmi nem segít a hasfájáson, de nekm sok ismerősöm járt úgy, hogy miután elhagyta vagy csak csökkentette a tejterméket csökkent a hasfájás is! :roll: Szerintem egy próbát megér és néhány nap alatt úgyis kiderül, hogy hatásos e vagy sem :roll:
Na jó, úgyis mindenki maga dönti el, csak egy tanács volt :wink:

brigi73

Gurgi: pihizz, relax és tágulgass!
Minden depizőnek, szomorkodónak, sirdogálónak nagy nagy ölelést küldök meg sok puszit!!! Kép Kép

brigi73

Csajok.Látom mindenki szenved csak csatlakozni tudok.Csak vonszolom magam nincs kedvem semmihez a tv-be nincs semmi minden olyan sz@r ma.Sétálni sincs kedvem ez nálam nagy szó ha nincs kedvem ki mozdulni itthonról.Délután menni kell anyósékhoz ahhoz sincs kedvem.Én is SZÜLNI akarok.Ráadásul most el kezdet esni a eső is. :evil: :evil: :cry: :cry:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Brigi: Részemről is csak egy tanács volt :wink: és egy próbát télleg megér :wink:

Gurgi: Én már ma vagy 10x bőgtem... mindenen, tehát igazából okom úgy nincs, de azé akkor is jön és nem bírom abbahagyni....áááááááááá :oops: :shock:

Kissmanóékat nemsokára engedik haza a kórházból, a zárójelentést várják :D

ceniko
Szeged

Emi25: Minden vágyatok így teljesüljön, ahogy Lilla szülinapja magic date lett! Sok boldogságot, és jó összehangolódást!

Lidikóka! A burokrepesztés után rajtam már végig volt betét. Olyan nagy kórházi. A tolófájásokkal (amikor még tolni nem lehetett, de a fájás már toló volt) már cucc is jött rendesen! Hogy őszinte legyek: ez legyen a legnagyobb problémád a szülés során, hogy van-e rajtad betét! A fájdalom nekem élénkebb emlék!!!!

Balázsapuka! marscsoki :D :D :D :D

Kata! Nekem is hiányzik a pocak. Olyan furcsa például, hogy alvás közben tudok mozogni :shock:
Nehéz lehet a hasfájós baba. Nálunk csak néha van, közvetlenül a kaki vagy puki előtt. Hát, én azt a 3 percet is rosszul tűröm. Ahogy vonaglik, meg nyögdécsel. A szívem szakad meg érte! Sok erőt nektek! Próbáltad már a karodra fektetni pocakkal lefelé? Tesómék arra esküsznek!
És a zöldbab nálunk igazoltan több gázt termelt Bébben!

Enikő! Nincsen olyan dolog, amit azóta nem csináltál, hogy gyerekeid vannak? Pl. pattanás nyomkodás, szekrény szelektálás? ;) Sztem az, hogy ennyire hiányoznak, egyáltalán nem hülyeség, hanem SZERETET! Legközelebb jegyzetelj előre, hogy miket csinálnál, ha nem a gyerekeidet látnád el 0-24ben!

Brigi! A 3 nagyfiú mellé még bíztatni is tudsz másokat, na, ez az igazi anyaság!

Mi jól vagyunk. Éjjel 7 órát aludtam 3 részletben, úgyhogy ellátok az orromig, és nem hasogat a fejem. 8)
Csak ezek az átkozott kiütések ne lennének a gyerek fején. Olyan elkeserítő, és ijesztő! Pedig őt vsz nem zavarja, mert nem nyűgösködik. :cry:
Na, megint felébredt. Melyik gyerek bírja 3 óráig az anyja nélkül? Mert az enyém nem igazán! De legalább tőlem egyből megnyugszik. Ez jó érzés!
Vendég

elvonszoltam magam a boltba.nálatok is ilyen borus idő van?lehet ezért ilyen a hangulatunk?

Kata vannak homeos bogyók hasfájásra.vizben (1 kanál) feloldva is lehet adni.ha kell leírom amit a könyv ajánl.

Bridzsi

Kép
esztora

Szisztok!

Emi 25!!! Nagyon gratulalok Nektek, sok sok tejcsit, sok boldogsagot!!!

Szepek a pocakkepek!

Dorka kisfia nagyon edes!!!

Nem csodalom, hogy mindenki izgatott, hisz mar a celegyenesben van az egesz tarsasag. Drukkolok Mindenkinek, hogy ez az utolso par nap a lehetosegekhez kepest kellemesen teljen el!
Vendég

Na látom mindenki sírhatnékos állapotban van... Nekem jobb kedvem van anyuéknál, most fogunk ebédelni, hmmm ez felér egy jókedv bombával!

Nekem kedden volt nagyon rossz, amikor közölték, hogy bent kéne maradnom, meg akármikor jöhet, aztán tessék... szóval én már arra gyúrok, hogy drága Kisfiam tudja mikor jó neki az érkezés, már én is kezdek "leereszteni" olvasgatom a szüléstörténeteket, meg könyveket lapozgatok/olvasgatok amelyek a szülésről szólnak meg a gyermeknevelésről, ez kicsit kikapcsol.

Szóval mindenkivel együttérzek, de fel a fejjel, ahogy Brigi is írta, olyan még nem volt, hogy nem jött ki... :wink:

A férjem egyébként sokat segít, már azt is megbeszéltük, hogy majd milyen ovi, mikor kell lefeküdni, és szerintünk melyik nagyszülő lesz a tuti befutó kedvenc!

Na csóközön, jókedv pusszantás nektek, meg ölelés, meg +++++

Andrea
Kép
kindernay

Folyás/magzatvíz: én pont azon gondolkodtam, hogy annyi vizes folyásom van (lenmag:-) hogy nem is tudnám megkülönböztetni ha a magzatvíz szivárogna... :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Brigi után szabadon, rám is rámjötta hasmars... már több, mint 1 órája csak vécére járok.... :oops: :shock: Nem görcsöl meg semmi bajom sincs, csak ..... mint a murányi kutyája.... :lol: :evil:

ceniko
Szeged

Aranyosak vagytok csajok es köszönjük a jó tanácsokat.
Már voltunk gyerekorvosnál többször is. Most infacol nevű cseppet kap minden etetés előtt. Már azt is szereti szegénykém...azt mondta a drnő, ha nem segít, kapunk egy másik szintén gyógynövényes gyógyszert.
Állítólag azért hasfájós, mert a pici súlyához képest rengeteget eszeki. Majdnem a dupláját az előírt adagjának. Azt is mondták, hogy ez a kis súlyú babákra jellemző, hogy gyorsan gyarapodnak. Hát, gyarapszik is gyorsan, aminek örülök, de nagyon sajnálom, amikor szenved. Emiatt járunk babamasszázsra is....

Mentő! Két fiatal srác jött ki és nagyon szimpatikusak voltak. Látták mennyire izgulok. :D Az egyik azonnal elkezdett beszélni a saját kisfia születéséről és állandóan nyugtatgatott. Párom nem volt, sajnos, csak másnap utazott Németországból hozzánk (elvileg velünk lett volna, mert programálva volt a császár, Egon medencefekvése miatt és mert lombik-baba). Viszont, velünk volt egy kolleganőm, akit nagyon szeretek és már előre lebeszéltük, hogy ha apa nem lehet itt, ő jön velünk a kórházba. Ő lesz Egon keresztanyukája is. És a mentővel velünk jöhetett. A kórházban is velem volt, csak a műtőbe nem jöhetett be, de utánna ő kísérte el Egont a vizsgálatra és a fürdetésre és aztán ő dajkálta, amíg engem kitoltak, végre. (És akkor az ölembe kaphattam az én kis Mindenemet és akkor már nem is sírt...csak én... :P ).... lassan részletekbe, mégis megírom már a szüléstörténetet. Egyszerűen nincs időm nekiülni és megírni, normálisan. Pedig nagyon tervezem.

A mentőben én eldönthettem, hogy feküdni vagy ülni szeretnék. Amikor megérkeztünk választhattam, hogy hozzanak-e kerekes-széket vagy fel tudok menni a saját lábamon. Fel tudtam menni...

Egyébként, nagyon figyelek, semmit sem eszek, ami puffaszt.
Még a kórházban is azt hazudtam, hogy volt székletem, csak ne kapjak hashajtót... Egon miatt. Aztán szerencsére valóban lett, mert ciki lett volna bevallani, hogy hazudtam...

A sírósoknak sok-sok pozitív energiát küldök +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kitartás lányok!!!!!
Nagyon megéri!!!!

A magzatviznek nincs szaga és teljesen tiszta színű (de ez nem törvényszerű. Ha vmi gond van bent, akkor lehet zöldes színű, de azt már kiszúrták volna nálatok, mert jártok rendesen a vizsgálatokra- szóval no para). Olyan, mintha bepisilnél, de mégsem, mert nincs pisilés inger és nem tudod szabályozni a folyást sem... Én gyorsan begugoltam a kádba, majd mikor kicsit alább hagyott a folyás betettem egy betétet és intéztem a telefonokat: doki, kolleganő...de alső apa volt :P
molkata

Bekukkantok.

Látom Kinderkén kívűl mindenki vergődik, mármint a pocakosok.

Nekem sincs semmihez se kedvem..aludtam..dinnyét ettem..és megnéztem a Duna Tv-n egy bazi régi magyarfilmet..

A hasam kőkemény de szinte folyamatosan..ha jobban leszek talán kiülünk vmi. parkba..most itthon sincs kedvem lenni..
Ati annyira aranyos, körbe ugrál, lesi minden kívánságomat..
torolve_20131003125716

Ja nekem a 20-ik héttől vizes folyásom van de gondolom a magzatvizecske ömlik..
torolve_20131003125716

Gurgi! Vizes folyás nekem is volt. Az normális. És a magzatvíz valóban ömlik :D
molkata

Sziasztok!

Csajok, nincs ma valami front?
Én nem szülhetnékségtől (az még nincs), de totál ingerült vagyok. Harapóskedv ezerrel...
Legszívesebben törnék -zúznék, vagy futnék egy nagyot, ha még tudnék.

Megyek palacsintát sütni inkább.

KépKépKépKépKép
uxi

Hűűű, mennyi depis Kismami! Nem irom hogy ne sirjatok! Ki tudná jobban mint ééén hogy mit éreztek!
De azért nagy pussz Nektek! :)
Vendég

Molkata: És ha csak szivárog a magzatvíz???? Tehát pl a felül valahol megreped a burok, akkor az milyen? :oops: :shock:
Nekem is brutál folyásom van szinte a terhesség eleje óta.... Most fokozódott :oops: de nem krémes, nem túrószerű, nem fáj, nem ég, nem viszket, nem büdi, semmi. Olyan vizes.... ezért érdeklődök.... :roll:
Köszi a mentős infókat :)

Uxi: Ahogy írtad megkívántam a palacsintát :D de nem volt kedvem sütni, ezért bepusziltam egy hatalmas nagy szelet dinnyét inkább :) Édes-édes :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok Kismamák!

Augusztusi topikban vagyok mert 20ára vagyok kiirva az István kórházba Dr. LÁzár Gábornál, és Józsa Andrea szülésznőnél.
Ha vkinek van ezzel kapcsolatos tapasztalata kérem irja meg vagy ide vagy pedig magán mailre.

Köszönöm

Kitartás nektek, ti már nemsokára babáztok

Pusz
Szilvi

Kép
sziszike77

Enikő! Nekem is olyan vizes folyásom volt. Sokszor paráztam is miatta.
Lehet a patikában olyan betétet kapni, ami kimutatja, ha a magzatvíz szivárogna. Ha megnyugtat, próbáld ki.

Uxi! A palacsintát én is megkívántam, de túl fáradt vagyok ahhoz, hogy süssek... :(
molkata

Sziasztok!

Életjel!

Még egyben, pihizgetünk! nem folyik, csak szivárog a magzatvíz, mivel folyásom eddig is alig volt, és annak állaga, színe, szaga más, ezért gondolom, hogy ez az, a másik pedig, hogy nem folyamatosan jön, hanem amikro babó mocorog, vagy leülök, felállok, stb. Ez volt már Rolcsival is, de nem olyan mennyiség (max 3 tisztasági betét/nap) hogy veszélyeztetné, ezért vagyok nyugis. ha megnőne a mennyiség, vagy folyamatossá válik akkor hívom a dokit!

nekem ma egész jó a kedvem, bár szunyáltam is, és nekem sütnek majd palacsintát anyukám meg a hugim, szóval ki vagyok szolgálva! :)

Ha nem is írok, az csak azért van mert anyuéknál vagyok! ha eksön van Gurgit és Mütyürkét értestem, az ő számukat tudom!

még azért este benézek! :)

KépKépKép
dikó1

Na itt vagyok megint kedvem nem változott semmit.Sőt még rosszabb lett mivel anyósék megint okoskodtak.Mivel ők a kórházban dolgoznak már most osztották az észt,hogy mit kell majd csinálnom.Nehogy le járassam őket,hogy esetleg szülés közben kiabálok a fájdalomtól.Akkor szülés után rögtön kezdjek el tornázni már másnap,hogy hamar le menjen a súly felesleg.Ne legyek bent 5 napnál tovább..stb.(Könyörgöm nem rajtam múlik,hogy meddig tartanak bent a kórházban)Bocs az off-ért de muszáj volt leírnom.Annyira elegem van,hogy mindenki mindent jobban tud. :evil: :evil: :evil: :evil:

hemej

Bekukk!

Gratula először is:

Eminek és kislányának

Dorkának meg a kis és nagy Balázsnak.

Huhh, megértük, hazajöttünk.
S visszaolvastam. DE: sajna nem jegyzeteltem, így nem bírom feleleveníteni, hogy kis is szólt igazat: hogyan is lehet a mi kettéválásunkról születéssztoryt írni. Olyan gyors volt, mint a TGV (tudjátok, az a Párizsból nemtomhova közlekedő rettenetes gyorsvonat). Vagy ahogy anyámmal kielemeztük az egyperces + telenovella hasonlatot, ez akkor a fikció?

Jó volt az Uxi megjegyzése is, miszerint a szülés sebességéből kiindulva minnyán be kell jelentkeznem. Há ha rajtam múlik..... Sőt, én még így is pofára voltam esve, hogy 3 (sőt, nem is egész 3x24 óra) nap után kiengedtek.

DE az egész visszaolvasósdi ismét sikerült könnyeket kivegyen belőlem. Ráadásul Balázs sorai ütöttek meg ennyire szíven. Pontosan nem tom idézni, de az a rész volt számomra szívszorító, mikor arról ír, hogy hogyan is kellett volna ő érzékenykedjen (vagy mittoménhogyfogalmazott), mikor a felesége ott szenvedett. Hát le a kalappal előtted, bátor fiatalember. Asszem te vagy a kivétel, pedig ez kellene a normális legyen. De hát ilyen az élet.

Lánykám épp horpaszt (mint rendszeresen), míg átolvastam a csütörtök déltől született termést egyszer volt cicizés, s utána visszaájult álmaiba.

Tejcsi szerencsére megjött tegnap dél körül (csak először nem hittem, mert nem a durr-ral kezdte), s azóta olyan zabagép a gyerekem, hogy csak. Már szóltam is neki, hogy reklamációt kell benyújtsunk a Pampersnél, hogy nem bírja ki felfogni az étkezésnél először lenyelt tejcsifalatokat, miközben nyomatva vagyon az utánpótlás.

Bébiőr beüzemelve, anyámat már meg is szívattam: közöltem vele, hogy nem köhécselni odabenn (ja, poénosan mondtam, hisz amolyan torokköszörülés volt, semmi baci). Nézett is keményen.

Na, azért csak leírom majd nektek azt a csütörtöki napot, mett volt érdekes rész épp elég benne. Ja, s végül a barátnőm benn volt, meg dokinéni tegnap még nem volt szabin.

Ha bírok, még jövök ma, ha nem, akkor holnap.
Addig csóközön, s nyugodtan zsörtölődjetek ám, be kell ismerjem (ami nem az erősségem), hogy tiszta bolondokháza volt mellettem az utolsó egy hét.

Kép
kissmanó

Aha, szól a bébiőr, ha akarnék sem tudnék most többet írni.

Szücsi, tom van privim, de azt is később, jó?

Kép
kissmanó

MANÓ ÉS GRÉTIKE
Üdv ismét a csapatban! Mégegyszer gratula, puszi!

Várjuk a fotókat!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Kössz Szilvi!

Sajna amit bent a kórházban készítettem a telefonommal azt max holnap bírom belőle kicsalogatni, mert hozzávaló tyúkbél az irodában, amit elfelejtettem szólni apának, hogy hozza haza.
De apát barátnő meg dokkernéni besegítette a szülészetre (itt ugyi nagy a tilalom mindenre, de erre még a szüléstörténetben majd visszatérek), s készített egy képet a lányáról, meg ma is készült kép a hazajövetelkor. Na, azokat minnyán kibuherolom a masinákból, s teszek fel. Csak most épp cici van ápolási programon, nyomatom az Avent IQ-t. Na láttyátok, ezétt is jó az elektronyos mellszípó: csak fele kezem kell, másik meg bír addig levelet pötyögni :)

Kép
kissmanó

Szücsi! Most olvasom a privit. Aranyos vagy :) Ééééééééés.................. bejött

Kép
kissmanó

Manó! Isten hozott benneteket újra köztünk! Még egyszer hatalmas gratula!!! :D

Kép
zsuzsi**

Kép Kissmanó:Isten hozott ismét köztünk!!!Még egyszer gratulálok Grétikéhez. Kép Kép

hemej

Manó! gartulálok mégegyszer a gyorsvonathoz!!! Várjuk a képeket!!!!
Már nagyon kíváncsiak vagyunk Grétire!!!!

KépKépKép
dikó1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: