Sziasztok!
Tegnap voltam a 10 éves érettségi találkozómon, ahol tíz éve nem is láttuk egymást. Érdekes volt, ahogy szépen bukkantak fel a gyerekek hol élőben, hol fényképről.
Grilleztünk, tök jó volt.
Anitja! Abban biztos lehetsz, ha az otthonszülést választod, érted fogunk a leginkább szorítani!
Vadvirág! Amit én írtam korábban, az az volt, hogy a Péterfyben saját felelősségre 48 óra múlva haza lehet menni. A legutolsó előadáson meg azt mondták, hogy 3 nap múlva már hazaküldenek. (Ha minden rendben van, nincs értelme tovább bent maradni).
Gica! A Péterfyben 2-3 ágyas kórtermek, és 1-2 ágyas alapítványi szobák vannak. Az alapítványi csak abban különbözik a kórtermitől, hogy van benne TV (talán mikró is), és van közvetlen füriszobája. Amúgy a közös wc és fürdő a folyosó végén van, oda el kell gyalogolni.
Alapítványiba úgy lehet kerülni, hogy ha bemész szülni, akkor jelzed, hogy ilyen szobába akarsz menni, és ha van hely, akkor ok. Én a sima kórtermibe megyek majd, nem akarok még külön fizetni, a három napot ki lehet bírni.
Sense! Szupi, hogy neked is van kedves jönni a talira!
Vásárlás: Hát igen! Mindenkinek, akinek hímnemű párja van (jobb esetben

), arra számítania kell, hogy nem fog órákat bogarászni a polcok között.
Tudok egy ellenpéldát, az előző barátom (hát ő szinte mindent fordítva csinált, mint a normális férfi, és normális ember), képes volt szöszögni. Egy Tesco-s bevásárlás (csak a sorok közötti menetelés) 2-3 (!)

óra volt. A végén már megf.szoltam, gondolhatjátok.
Na de édesdrága apa nem bírja ezt, vele mindig célirányosan kell haladni. Én már ezt megszoktam, és nincs gond. A bababútorral meg az a helyzet, hogy én az interneten néztem ki, megmutattam neki a képet, és nagyon tetszett. Nekünk borzasztó egyforma az ízlésünk. Egyik nap mondtam neki, hogy elmegyek, megnézem élőben. Szupi volt, majd megszerveztem az egyik napot úgy, hogy mikor éppen mentünk valahova, bementünk ebbe a boltba, hogy lássa élőben. Ilyen nagy dolgot nem veszek meg nélküle. Bementünk, 5 perc, minden oké, és én a neten este meg is rendeltem.
A kelengyét meg kb 3-4 hónapja folyamatosan vásárolgatom, abba nem szól bele, csak pislog, hogy miket hozok haza. És ez így nagyon jól működik.
El kell fogadni, hogy ők férfiból vannak, és máshogy állnak pl. a vásárláshoz, mint mi nők.