A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szia cseka!!!!!

Én jól vagyok, köszönöm. Most még elintézema listára való felkerülést (köszi a tippet), aztán aug 21-ig nyugi van. Próbálok 1 csomó egészséges dolgot enni, rengeteg gyümölcsöt, salátát.... A húsra rá sem bírok nézni:((( El is döntöttem, hogy a következő stimuig nem is eszek. Egyébként minden rendben.

Örülök, hogy neked már el is múlt a hányinger. Nagyon irigylem a vonalzódat:))))) Dolgozol vagy szabin vagy?

Yamita! Bocs az előbbi vamitáért, de rosszul láttam a neved:(
Hát neked nincs okod keseregni, nagyon fiatal vagy, minden rendben lesz. Amikor én kb. 10 orvos elfogyasztása után Dévainál kötöttem ki, egyből tudtam az 1. konzin, hogy na, itt jó kezekben leszek. És tényleg. Én tavaly szeptemberben voltam nála először a konzin és azóta csak csodálom az odaadását, a tudását.
cyprus

Yamita! A www.devaiintezet.hu honlapon meg tudod nézni, hogy milyen vizsgálatok kellenek a lombikhoz. Én mikor az első konzira mentem, már egy csomó vizsgálatot meg is csináltattam, hogy ne teljen az idő.
cyprus

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk.-ra van időm.

Szia Yamita!

Üdv itt!A legeslegjobb helyre kerülsz Dévai dokinál. Én is csak azt tudom mondani, amit Cyprus. Több orvos elfogyasztása után kerültem én is Dévaihoz tavasszal és már az első találkozásról olyan jókedvűen jöttem el és tele hittel, h végre lesz babám!Én nagyon szeretek hozzá járni, mert ugyan szigorú - de a mi érdekünkben, és nagyon alapos és emberi, és ha ehhez még jó kedve is van, akkor a humora sem hagyja el :D :D

Ha visszaolvasol, nemrég írta valaki , hogy akire ráteszi a kezét Dévai, annak előbb utóbb lesz kisbabája! :lol: :lol: :lol:

Rám is most kicsit rámijesztett: holnap kell csinálnom egy tesztet, hogy kizárjuk a méhen kívüli lehetőségét, mert ugyan nincs petezsák vagy ilyesmire utaló jel, de jobb oldalon tele van sárgatesttel. Egyfolytában azt kérdezgette, hogy biztos megjött-e rendesen. :shock: :shock:

Ugye ez is csak a doki bácsinkra jellemző túlaggódás-nagyonalaposság ???????? :shock: :shock:

Egyébként kezdjük a második inszemet. Meg is nyugodtam nála újra, hogy hipphopp lesz babám. :D

FINCH????????

Mindenkinek drukkolok!

Bébé
bébé2007

Olyan jó olvasni amiket irtok a dokiról ugy néz ki hogy döntöttem és fel is hivom hogy kérjek konzultációs idöpontot.
Mindenkinek nagyon drukkolok és olvaslak titeket tovább.
zsembi

Fú Lányok, annyira köszönöm! :)
Már próbáltam becsatlakozni más lombikos fórumba is, mire ezt megtaláltam de SEHOL nem voltak ilyen kedvesek, mint TI! :)
Arra, hogy megcsináltatok pár vizsgálatot már gondoltam, de nem tudtam, hogy elfogadnak-e más intézet által elvégzettet is. De akkor hajrá! És nagyon köszönöm a tippet! Igazán!
Közben be is jelentkeztem konzultációra! Juhééj! :D
Cyprus: 10 orvos?? :(( jaaj. és most hol tartasz pontosan? (bocsánat olvasgatok visszafelé is, de még nem megy fejből..)
Manoka Te?
Még egy kérdés: tudom, hogy attól is függ, hogy mivel és mennyi ideig stimulálnak, de kb mennyire jött ki egy ciklus alatt a gyógyszer? tök össze vissza információk vannak fent a neten.
Előre is köszönöm! - csak, hogy hogy spóroljunk nagyon :)
yamita

Szia bébé!!!

Igen, ezt is csak azért csinálja, hoyg minden rendben legyen. Nekem ugye ugyanez volt és még hcg-re is elküldött mert azt mondta, hogy így alszik jól.

Hát az inszemeket én is azért szerettem, metr rögtön lehetett kezdeni a következőt. Bár most, ha lehetne sem kezdeném el a 2. lombikot. Ez azért sokkal jobban megterheli aszervezetet és érzem is, hoyg kell ez a 2-3 hónap regenerálódásra.

Drukk a 2. inszihez.!!!!
cyprus

bébé nagyon szorítok!!! :):)
A kolléganőmnek- aki itt ül nagy pocakkal mellettem, 22 hetes terhes, és folyton morog :D is másodikra sikerült az inszem! A kettes egy jó szám!
Méhen kívülit jézusom senkinek sem kívánok..én olyan rosszul voltam, hogy azt hittem meghalok - pedig nem vagyok egy hisztériás nőci.. olyan durva belső vérzésem volt mire bekerültem, hogy azonnal operáltak :((
Szóval nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Bár Rád figyel a drága Doki bácsi :)
majd írj, hogy hogy haladtok!!!
yamita

Yamita! Szuper, hoyg be is jelentkeztél. Így kell ezt csinálni:)))
Hát, én ott tartok, hogy 1,5 évig próbálkoztunk mire eldöntöttük, hogy elmegyünk megnézetni minden ok-e? A legrosszab az volt, hoyg kiderült minden ok és mégsem jött a baba. Aztán tavaly eljutottam dévaihoz, nála a 2. inszeminációtól kezdtük, ebből ugye hatot kellett végigcsinálni, mert neincs semmi bajunk. Ezek nem sikerültek, de már a 4-nél mondta dévai, hoyg minden tökéletes, minden szuper és nem sikerül, akkor csak 1 baj lehet: valószínűleg vastag a petesejt fala és a spermiumok nem tudják átszúrni, nem tudnak bejutni. :( Aztán most júniusban volt az 1. lombik, ahol kiderült, hoyg igaza volt dévainak. Tényleg ez a bibi. Szóval már 2,5 éve várunk a csodára, ami most már nagyon közel van. Most az első lombiknál elindult valami, de meggondolták magukat a babók. Szóval majd szeptemberben:))))

Egyébként az árakról friss infóim vannak: nekem 110ezer forintba került az összes gyógyszer. (Mondjuk ebből még maradt is egy pár, szóval szerintem szeptemberben 100 alatt maradok:) Ja és ugye ez attól is függ, hoyg ki hjogy reagál a szurikra. Én jól reagáltam, így nem kellett sok hormon, így lett ennyi.
cyprus

Zsembi!

Örülök, hoyg segíthettünk:))
Ne haragudj, de azért nem írtam neked, mert nem ismerem nagyon vass dokit. Így majd jönnek akik hozzá járnak és adnak infót. Egyébként nagyon jó doki ő is:)))
cyprus

Sziasztok! Na csak fellendült a fórum mára! Tegnap nagyon kihaltunk!

Yamita és Zsembi üdv itt köztünk! Dévisznél nagyon nagyon jó kezekben vagy.

Cyprus, akkor augban talizunk apánknál? legalábbis remélem, hogy rákerülök a listára. De ez majd holnap kiderül!
Ági28

Helló Ági!!

tuti, hoyg rákerülsz, egyébként pont ezt írtam, hogy még valszeg én sem vagyok rajta. Ugye szerinted is az Ágiék írnak fel a listára?
Még mindig nem hívtam fel őket:((( Szerinted is hívjam őket? Te mikor mész holnap?
cyprus

Köszönöm a fogadtatást.

cyprus közben váltottam Beberrel pár üzit és én is inkább Dévai dokibácsit választom.

Pár szót magamról nekem volt 2 méhenkivülim eggyik inszemböl a másik spontán. 2 lombik ami stimus volt és most utóljára májusban 1 fagyis amiböl 1embrikét kaptam vissza és meg is tapadt de a progeszteron érték nem nött igy nem lett belöle semmi.

Doki váltást meg azért szeretnék mert nem érzem elég lelkiismeretesnek az enyémet.

Yamita megkérdezhetem hogy mikorra kaptál idöpontot?
zsembi

Yamita! Nekem a 4. lombikom lesz hamarosan, de ez ne ijesszen meg van akinek elsőre vagy 2.ra sikerül. Csekának pl.3-ra sikerült.
A gyógyszerk szerncsére olcsóbbak lettek, de csatlkozom a Cyprus által mondottakhoz, függ attól ki hogy reagál a gyógyszerekre. Én a másik véglet vagyok, sok injekciót kapok így az enyém 130 körül lesz, ha jól saccolom.korábban ennek a duplájátv fizettük, de akkor a gyógyszerek támogatása is alacsonyabb volt.

Zsembi!
Én Vass dokiról is csak jókat hallottam :D

manoka
manoka71

Igen ők írnak fel. Novemberben én is így jártam. Hívd fel őket. Mondanám, hogy felíratlak, de nem tudom mit szólnának hozzá! :-(
Holnap kettőre megyek.
Ági28

Lányok még annyit hogy a férjemnek is jönnie kell a konzultációs idöpontra?
zsembi

zsembi nem kötelező, de első alakalommal, szerintem jobb, ha ő is ott van. Merr annyi infót kapsz, hogy nem győzöd majd...
Ági28

Köszi Ági! Rendi vagy, de szerintem nem igazán örülnének neki. Egyébként még az is lehet, hoyg beszaladok, hisz ott lakok nem meszze:( Olyan gyagya vagyok, hogy ezt elfelejtettem:(
Na, mindjárt fel is hívom őket. Ma még úgyis csak egyszer beszéltem apánkkal. És telefofonon keresztül felírnak?
cyprus

Merr= mert :oops:
Ági28

Cyprus, köszönöm az infókat! :)
Miért nem hívod őket ??
írtad, hogy érzed is, hogy kell a 3 hónap pihi. Eddig sehol sem írták le, hogy miért is javasolják a hosszú pihenőt.. Te miből érzed? a hormonok miatt kell egyébként?
Szia Ági, köszönet az üdvözlésért :) El sem hiszitek milyen mufurc emberekkel találkoztam eddig. :(
Mennyire igaznak tűnik, hogy amilyen a tanár/orvos/stb olyan a "csoportja" is. :))
yamita

Ági köszi akkor nagy levegö és felhivom jaj én ugy félek az ilyen telefonálásoktól tisztára izgulok.
zsembi

Manoka én csak azért vacilálok mert hogy mondják hogy a Dévai doki olyan szigorú de lehet hogy ez a jó majd biztos köpni nyelni nem tudok ha elé kerülök :D
zsembi

Zsembi ne izgulj, csak ne lepődj meg, hogy ő veszi fel a telefont egyből. Én így jártam, teljesen ledermedtem, mire meg tudtam volna szólalni! :-)

Yamita tudom mit érzel, de ez más hely. Sőt itt személyes talikat is szoktunk tartani! :-)

Cyprus igen felírnak, apánk kapcsol ki a pulthoz.
Ági28

Zsembikém, nyugi!!
:D Én a mai napig szoktam izgulni, ha felhívom, előtte összeszedem a gondolataimat és határozottan elmondom neki. Tényleg nagy levegő szedd össze mit akarsz mondani és tárcsázz!
Hajrá!!
Szia Ági!
Én is holnap megyek a dokihoz de reggel.
csinálod még azt a fogyasztó, mérgtelenítő edzést, tudod, Nem jut eszembe..., ahová bérletet vettél,
Mikor jössz kozmetikushoz?

manoka
manoka71

Uristen Ági na jo tényleg telozok.

Yamita én járok a Családinetre is és ott is nagyon kedves a csapat és sokat segitenek mint itt.
zsembi

Ági!
Össze kellene hozni egy topik talit, mit szólsz hozzá?

manoka
manoka71

Mindenkinek köszi az infókat! :)
mindig mire elküldöm, amit bepötyögtem már több infó van :) szuper! köszi tényleg!
zsembi én augusztus 27-re. Nagyon nagyon kedvesek voltak!!volt még időpont előbb, csak én akkor pont nyaralni vagyok.. ami meg már be volt fizetve tavasszal.. úgy tűnik ezt így akarta a sors.
manoka előre is nagyon szorítok! :)
yamita

zsembi helyes nem kell vacillálni, tárcsázni kell,és beszélni! :-)

Manóka nem tudom, mert ebben a hónapban eléggé szűk a pénztárcám! :-( Am francba, hogy reggel mész, így nem találkozunk!.

Ja képzeljétek a jövő héten egyedül leszek otthon apa elutazik, persze, mikor leszek középidőben, persze, hogy akkor! :-( Mondtam is apának, hogy vasárnap este, hétfőn reggel akció, és mikor pénteken hazajön, akkor is! :-)
Ági28

Telefonáltam és nagyon kis vicces kedvében volt a doki elöször megkérdezte hogy 2045re jó lesz e az idöpont aztán 2020ra végül juli 20ra kaptam kivételessen mert már csak szeptemberre akart.
Jaj ugy örülök most.
zsembi

Hihi, én sem tudtam, hogy ŐŐ veszi fel a telefont! Bemutatkoztam és mondtam, és most adjon 2 másodpercet amíg magamhoz térek, hogy ő vette fel személyesen. Nevetett. :)
Hívd!!!
yamita

Azt mondta hogy ne a férjemet vigyem hanem egy kispárnát.
zsembi

Ági!
nem ebben a hónapban, hanem még nyáron
eldöntöttem, hogy hétvégén megnyerem az ötös lottót veszünk egy kertes házat és ott rendezzük a talit. :D :D

Ma hívtam fel a dokit dél körül és mondta, hogy reggel menjek

manoka
manoka71

Lányok én most elköszönök mert vendég gépröl vagyok majd otthonról benézek mindent köszönök.
zsembi

Yamita! ez tök jó, elkézeltem. :D :D aranyos
Zsembi! Látod túl vagy rajta. Szimpi volt?

manoka
manoka71

Manóka jó ötlet! :-)
Ági28

zsembi akkor szép délutánt! .-)

Manóka és a palacsintát sem felejtettem ám el! :-)

Szerintem holnap én is ott ülök majd estig! :-(
Ági28

Ági!
Szép is lenne. :)

manoka
manoka71

Szerintem azért is vidd el a férjed, mert szerintem jó, ha ő is megismeri dévait és jó érzéssel fog kijönni tőle, hoyg jó kezekben leszel.
cyprus

Ne is felejtsd el, még összjöhet egy palacsintaparti is :D

manoka
manoka71

Téényleg! Ezt szerettem volna még kérdezni!
Hogy amikor be kell menni vizsgálatra, bármire mennyit kell várni?? mindig egész délelőttős - délutános program? (már előre tervezgetek, hogy hogy lépek le a munkahelymről)
yamita

manóka gyere át jövő héten valamelyik este, és akkor én adok neked palit! :-)
Ági28

Yamita!
Nem tudom milyen vizsgálatra gondolsz. Ha kontrollra mész, akkor általában délutánra kapsz időpontot, vagy azt mondja, hoyg érj oda 6-ig. Délután kicsit többet kell várni.
Amikor meg elkezdődik a stimuláció, akkor minden 2. napm vannak az uh-k reggel 8-9 között. Érdemes odamenni már 1/48körül és akkor pikk-pakk végzel. Ha késel, akkor rosszabbul jársz, metr 9kor elkezdődnek a műtétek és akkor apánk= dévai:))) átvált a következő tempóra: 1 műtét, 1 uh, 1 műtét, 1uh... Azért nem kell egész napos programra gondolnod.
cyprus

Hú, Lányok, nagyon felélénkült a topic. Jajdejó! :lol:

Cyprus, köszi, most kicsit megnyugodtam, holanp meg ugye drukkolhatok, hogy negatívat teszteljek. Ilyen sem lesz többé, az tuti.

Ugye megmondtam, hogy jó humora van doki bácsinknak? Én mindig olyan jókedvűen jövök el tőle.

Szerintem a szabijáig szegény éjjel nappal bent lesz a Klinikán. Hiába, igen közkedvelt férfi, igaz? :D :D :D

A hangulatról még annyit, hogy amikor inszem előtt reggel ott járt a férjem, utána este mesélte otthon, hogy nagyon meglepődött, mert ugye egy férfiember agyában egy meddőségi központ valami dráma, depis hely, ő meg kellemesen tapasztalta, hogy a lányok Dévaira várva csacsorászva, nevetgélve beszélgetnek a petéikről meg hasonló vicces (hihi) dolgokról. :lol: :lol: :lol: És azonnal megértette, miért szeretek oda járni és miért állok sokkal nyugodtabban a babatémához.

Bébé
bébé2007

Ági! szavadon foglak!
:D

manoka
manoka71

Köszi Cyrprus, pont erre gondoltam! :) Csak azért kérdeztem, mert a ugye a kolléganőm is sajnos végigjárta ezt a klinikásdit - az összes főnök férfi itt, véges empátiával - és ráadásul a harmadik kolléganőm, aki egyben az utolsó nőnemű volt itt nálunk elment szülni 2 hónapja.. képzelheted majd a főnököm fejét, mikor közlöm, hogy "babázni" megyek! :D tuti soha többet nem vesz fel női alkalmazottat...
yamita

Hát ha így haladunk, akkor lassan a reggel negyed 8-as időpont sem lesz nyerő! :-)

De komolyan, ha korán odamész, akkor nagy valószínűséggel, legkésőbb fél 9- re végzel apánknál.

Deélután jó 2-3-4 óra a várakozás, de jókat lehet cseverészni! :-)
Ági28

Én is imádok ott csacsogni. Tényleg nem olyan, mint amikor az ember kórházba megy.
A leszívás napja még nagyon jó csacsogásra. Műtét előtt gyorsan elmegy az idő és az altatás után mikor felébredtem már dumcsiztunk is. Úgyhogy Ági ránk is szólt, hogy most aludni kell még legalább 1 órát, aztán csacsoghatunk:))))
cyprus

Az biztos az én párom teljesen ki is van tőlem, hogy én állandóan összeakadok valakivel, akivel lehet pletyizni!
Ági28

Amúgy eszméletlen hogy mennyi nőtársunk jelentkezik páciensnek. Egyszer találkoztam egy 22 éves lánnyal, mondtam a páromnak, hogy mit keresnek itt ilyen fiatalok. Hát ez az a probléma ami csak részben korfüggő.

manoka
manoka71

Cyprus ! Én láttalak téged a dokinál pénteken délután?

manoka
manoka71

Hát igen, de lehet,hogy ők csinálják jór, és még nagyon időben elkezdik a dolgot. :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: