Yamita! Szuper, hoyg be is jelentkeztél. Így kell ezt csinálni:)))
Hát, én ott tartok, hogy 1,5 évig próbálkoztunk mire eldöntöttük, hogy elmegyünk megnézetni minden ok-e? A legrosszab az volt, hoyg kiderült minden ok és mégsem jött a baba. Aztán tavaly eljutottam dévaihoz, nála a 2. inszeminációtól kezdtük, ebből ugye hatot kellett végigcsinálni, mert neincs semmi bajunk. Ezek nem sikerültek, de már a 4-nél mondta dévai, hoyg minden tökéletes, minden szuper és nem sikerül, akkor csak 1 baj lehet: valószínűleg vastag a petesejt fala és a spermiumok nem tudják átszúrni, nem tudnak bejutni.

Aztán most júniusban volt az 1. lombik, ahol kiderült, hoyg igaza volt dévainak. Tényleg ez a bibi. Szóval már 2,5 éve várunk a csodára, ami most már nagyon közel van. Most az első lombiknál elindult valami, de meggondolták magukat a babók. Szóval majd szeptemberben:))))
Egyébként az árakról friss infóim vannak: nekem 110ezer forintba került az összes gyógyszer. (Mondjuk ebből még maradt is egy pár, szóval szerintem szeptemberben 100 alatt maradok:) Ja és ugye ez attól is függ, hoyg ki hjogy reagál a szurikra. Én jól reagáltam, így nem kellett sok hormon, így lett ennyi.