A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Manó!
Látom nem lehet ma hozzád szólni babám..ez nem baszogatás volt :shock: :cry:

Zsuu!
Szexi görl-szexi görl..
Én még mindig tartom magam a vasárnaphoz, jessz!!

Én meg azt néztem, hogy 2 hónap alatt kiálló farom lett..fujjjjjj..
No de szülés után úgy leadom, mint a sicc..
Amúgy is folytatnom kell a diétát..szal..remélem szépen lecsússzan

Na viszonlátásra, megyünk a DM-be pelusért..+ diétás kexért..
torolve_20131003125716

Pelusért???

kispiskóta

Ezt a Garmastan krémet csak gyogyitárba lehet venni?

kispiskóta

Mütyür! Már félálomban írtam, rövidíteni akartam. Bocs!
PAPÍROK. Szóval nekünk a kórházban jött egy adminisztrátor, felvett egy csomó adatot, amiket elküldött a kórház kerületének önkormányzatához, azaz az istván kórház miatt a IX. kerületnek. Azt mondták, 10 nap után lehet átvenni a szül.akvit. Egy hét múlva felhívtuk őket, nincs-e készen, Apa átveheti-e meghatalmazás nélkül. Készen volt, átveheti. Édesapa elballagott, azért vitt meghatalmazást, és legnagyobb meglepetésünkre nem csak szül.akvit, hanem lakcímkártyát is csináltak a gyereknek.
Ezután OEP-hez TAJ kártyáért, formanyomi, sorbanállás, TAJ-kártya beszerezve.
Ezután OEP másik ajtó, TGYÁS-hoz bemutatni, hogy kölök megszületett (mert én a szülés előttről indítottam), ide tényleg kellett meghatalmazás (mivel az én nevemre kérjük), és ide küldtem minden okmányomat is, hátha kell nekik. Szül.akvira rápecsételték, hogy igényeltünk tgyás-t. Lóvé persze még sehol, hiszen csak május 20tól igényelem... :twisted:
Aztán Államkincstár, meghatalmazással, Bori szem.ig, taj, adókártya, Ádám taj, lakcím, szül.akvi, orvosi igazolás, hogy jártam terhesgondozásra (!), formanyomik, sorbanállás, újabb pecsétek, hogy igényeltünk családit, anyaságit.
Valahová kellett az is, hogy kórházban született Béb. Szóval az összes kórházi papírt is vitte Édesapa. De a honlapokon jól rajta van, pontosan mi kell. Azok hiányában is befogadják, de hiánypótolni kell, és a legtöbb esetben csak személyesen lehet hiánypótolni, ami ugyebár újabb sorbanállás.
Nekem mondjuk furcsa, hogy meghatalmazottnak odaadhatom a személyimet, és ő azt felmutathatja... :roll: De legalább nem kellett nekem elmászni odáig!

Receptek gyerek TAJ nélkül: gyerek név + 8 + anya TAJ.
DE ha a házidoki írja fel a hazaérkezés után, akkor az jó későn lesz! Alkohol, popsikenőcs, géz, sebhintőpor egyből kell. Fürdető sem árt, de anélkül elvagytok. Ráadásul a sebhintőport nálunk spec készítik, így az még egy nap, mire adják. Szóval nekem jól jött, hogy előre megvettem recept nélkül! (bepanthennel, sebhintőporral, lázmérővel együtt volt 3e, ezeket még ki sem nyitottam)

Manó! Tessék szépen letenni a lantot, és Grétára figyelni. Ez ugyanis elkezdődött!!! Szivárgó vizzel nem játszunk, mert bajunk lehet (ha más nem, cyberfriends haragja minimum :wink: ). Erre vártál, hát tessék átélni szívvel-lélekkel! Irgum-burgum.
És sok erőt kívánok!
Na, ne halljunk rólad most egy darabig!

Zsuzsi! Anyósomnak az ubiorr volt az uccsó jel! Pár nap után megszületett Párocska!
Vendég

Igen Zsu pelusért..
1 csomag Huggies-zünk van slusszz..28 db-os..meg az a nagy Libero..mármint méretre..

Én a Garmastan krémet gyógyszertárban vettem.

Na puszka
torolve_20131003125716

Rita! Nem olyan nagy az a mini, az Istvánban azt adják mindenkinek!!!!! A newborn max 1 centivel kisebb, meg a derekában nincs nedvszívó, hogy a köldöknek jobb legyen. De semmi baj nincs vele, én is azt használom, pedig még van köldökünk.
Huggiesról kérünk majd beszámolót, ha aktuális lesz! ;)
Vendég

Bori: akkor én már 2 hónapja babáznék az ubi orrommal..... Jól vagytok? Szép gyermeked?

Gurgi: én is kis szerelésben szereztem be Liberot, Huggiest meg a Baby Love (DM) majd meglátom... állítólag a lényeg a hátsó gumiban rejlik, meg a baba méretében. :wink:

Zsú: privát ment!

Na megyek falok valamit. Puszika

Andrea
Kép
kindernay

Jó reggelt!
Manóóóó
Há mennyé mááá...Dolgozgatsz?? Gyerünk vajúdni, szülni és utána gyorsan vissza a csajoknak beszámolni!! Tülkön ülünk!!

Nekünk a babaápolási cuccot a védőnyanya írta fel, aznap amikor hazajöttünk! Így apa gyorsan elment érte (elloptam egy tégely popsikrémet a kórházból, bizti ami bizti :oops: )
Zsuzsikám
Ubiorr hmmmm..........

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: te kis tolvaj! :lol:
Miket írt fel a védőnő? Nekem már megvan a recept, de ha baba megszületik akkor kell kiváltani, gondolom majd férjuram elmegy érte. Mosolygós Kisasszony?
Tegnap elaludtam a Hősökön... most nem tudom mi lett a vége.

Andrea
Kép
kindernay

jó reggelt csajok!

Először egy közlemény Manónak, aztán visszaolvasok!
Képzeld mára veled álmodtam, tetszene neked, de a babona kedvéért nem árulkom el, hátha bejön :lol:

Kép
szücsi

Andi, ment válasz!

Na léptünk vásárolni, utána dokker, majd jövök!!!

kispiskóta

Andi
VIDEÓ!!! Lassan tanuld meg beprogramozni!!! Én már vettem egy csomó kazit...
Kaptunk popsikrémet, 2 db fürdetőt és egy doboz köldökre való hintőport, vagyis ezekre recit, ezen kívül kellett recept nélkül 70 %-os alkohol, mármint a babának :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Bocsi, Gurgika! Lemaradt a kacsintós. Így meg télleg azt hiheted, hogy paprikás a hangulatom. Bár nem nagyon, csak egy picit, azétt télleg.
Ja, télleg, mit is keresek én itt?

Anno mikor Adriát szültem, eccere szültünk egy csajszival, aki azétt ment be, mett szivárgott a magzatvize. Enyém dokkerhez került, míg a szabadságon levő választott dokijának a helyettesítője megérkezett. Há az akkori dokim kissé beégette magát előttem. Szegény csajra jól ráripakodott, hogy mi a frászt keres ott, mett nem is folyik semmi, meg amúgy is, de a csaj szerencséjére nem hagyta magát.
Na, én most hasonló (belélegez, kifúj, várja, hogy fájás elmúljon..... na szóval hol is tartottam?) cipőben járok, asszem a burok tök felső felén lett valahun egy hajszálrepedés, mett továbbra is akkor csöpögök mikor felállok. Szal addig valahun gyűl picikét.

Beszéltem dokkerrel, egy óra múlva kell találkozzunk a szülészet melletti rendelőbe. Kicsit nagyot nézett (hallatszott a telefonban), hogy csak csöpögök, de szerencsé(jé)re nem zárta ki, hogy létezik ilyen, sőt alátámasztotta. Szóltam arról is, hogy dugesz is szépen lassan fogyogat. Meg, hogy olyan tök rencertelen fájásaim vannak. Na, akkor ma a szülészeten bentfog, ez lett a verdiktum.

Most szépen várom, hogy még teljen egy kis idő, aztán apa visz dokinénihez.

Most különben ide kellett könyörögnöm magam az internetes géphez, apácska dolgozott, s ezért is nem tudtam Gurgikától elnézést kérni. Mett visszanézve (s amint írtam, a kacsintós hiányában) télleg úgy tűnt, hogy jobb lesz nem hozzámszólni. Szal bocsesz.

Emi, neked boldog névnapot (úgy be vagyok hüllyülve, hogy szinte szülit írtam). Akár bébbel, akár béb nélkül.

Szücsikém. Mett nem tom hogyan fogok tudni majd visszaolvasni, lécci priviben majd (mikor télleg eltűntem) írd meg mit is álmodtál. Mett azétt kíváncsi az lennék ám.

Na pussz.
Jók legyetek, s vegyetek példát az időjárásról, ami zuhanykény hatott az esőjével. Induljon a babazuhany. :)

Kép
kissmanó

Manó: privi ment

Kép
szücsi

Babaápolási szerek: nálunk nincs kimondott gyerekorvos, így az 5 km-re lévő szomszéd "város" gyerekorvosát kértük fel és ő vállalta a gyermekünk "orvoslását". A receptekkel kapcsolatban azt mondta, hogy amikor megszületett Sára és még mi a kórházban vagyunk apa menjen el hozzá és megírja a recepteket, amit apa addigra ki tud váltani mire hazajövünk. Illetve ha tudjuk mikor jövünk haza vagy ha már itthon vagyunk akkor szólni kell neki és lehetőleg aznap, de legkésőbb másnap eljön és megvizsgálja Sárát iletve nem tudom mit csinál még vele. Itt ez a menete, hátha segít valakinek :roll:

Kép
szücsi

Csajok, velem valami nagyon nem kóser! :( Annyira szúr a hasam alul, hogy nem bírok lépni. Le kellett ülnöm, amikor vittem ki a mosnivalót. Tök szar. Plusz uborkaorr... Jaaj, még egy kicsit nem akarok szülni... :cry: :cry: :? :shock:

Kép
zsuzsi**

Zsú.: nagyon csini kismama vagy, gondolom csak a pocira híztál, legalábbis ez látszik.

A dokizós, vizsgálatozós csajokat várjuk az eredményekkel.

Mi holnap megyünk megint Nst-re reggel 7-re :twisted: , pedig 9-ig szoktunk aludni, utána védőnő. Nektek is hetente kell már járni a védőnőhöz? Ráadásul ez a 3. lesz a terhességem alatt. Az első is helyettesítő volt (mert az "igazi" gyesen van), ő megbetegedett jött egy fiatal csaj helyettesíteni, akinek van saját körzete, így holnap talán a 3. már marad az "igazi" visszatérééig.

Kép
szücsi

Zsuzsi
Nem akarásnak nyögés vége 8) Pihengessél drágám, a mosás megvár(ja apát)

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi: pihi-pihi, még egy kicsit húzzátok, ha lehet. Hagyja a mosott ruhákat másra. A költő után szabadon. :lol:

Kép
szücsi

Emi
Boldog névnapot!!
Piskóta Zsú
Még mindig nagyon csini vagy!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgi: tudnál számomra is egy dátumot "jósolni", ha szépen megkérlek? Mi szükséges hozzá?

Kép
szücsi

fú csajok, nemtom mitől, de én állati ingerülten! :twisted:
még jó, hogy egyedül vagyok, így max a plüssállatkákat küldöm el a jó .... (na inkább le sem írom hova)

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Manó! Akkor megy a drukk! Köszi a névnapi köszöntést, ahogy érzem még béb nélkül lesz.

Szivvi! Neked is köszönöm a névnapi jókívánságot!

Én ma vasaltam mosok takarítok, nem tudom mi van velem, pedig nagyon lusta vagyok amúgy :shock:

Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez!
Emi

Kép Kép
emi_25

Feltettem a hastartó övemet, így jobb. Tegnap tök jól voltam, de ma... :shock: :shock: :shock:
Na, mindegy. Mosás kevés, apa dógoz, megcsinálom. Pannával megbeszéltem a július 15-ét, úgyhogy addig marad. :D
És ma jön a barátnőm!!! Végreee!!! 8)

Kép
zsuzsi**

Emi, boldog névnapot!

Manó most már tényleg ezerrel emgy a drukk!!!!

Jelentem végeztem, lakás csillog-villog, na jó a porszívózás már megvárja apát! Még a babcuccost is kifertőtlenítettem, most már minden készen áll, ha őbabássága is úgy akarná! Elég jól bírom magnézium nélkül, pedig nem kevés volt az adagom! :)

Most viszont már lepihizek kicsit, mert a derekamnak ennyi mostz elég volt!

És most már én is táguolok-tágulok-tágulok! :wink:

KépKépKép
dikó1

Dikó: Látom, te sem bírsz magaddal :D Aranyanyáááám, mi lesz itt? :lol: :lol: :D

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Dikó én is féltem mi lesz mg nélkül és szerintem nagyobb volt a tudatalatti hatása nálam is.mert semmi gondom.a keményedés meg természetes már ilyenkor és nem fájdalmas.

Mano ez nagyon izgalmas!nálam semmi fejlemény.

Bridzsi

Kép
esztora

az én drága kisfiam "olvashatná" az én vonalzómat....

Bridzsi

Kép
esztora

Manó!
Oké, vettem a lapot :wink:
Tényleg a legjobbakat kívánom nektek!

Bori!
Szal csak 1cm-vel nagyobb a mini..köszike az infot..
Végül vettünk egy Baby Love newborn 2-5 kgsat.
Meg vettem még egy popsitörlőt is..az is Baby Love de zöldszínű zacsiban..

Fő az ebéd, töltött papper nyamika, a kedvencem!

Emiknek!
Boldog Névnapot Kívánok!

Zsunak megy a drukk a dokihoz!

Dikó!
ügyes vagy! Mi még holnap takarítunk egyet..bár a nagy takarításon már régen túl vagyunk..ez a szokásos heti lesz..

Szücsi!
Születési adatok: hely, év, hónap, nap, óra, perc is ha tudod..

Ja, a Sára nagyon szép név, egyik kedvenc..

Én ma annyira durván nem keményedek, Samuka is lájtosan mocorog..bár az előbb rúgott, amikor azt mondtam Atinak, lehet, hogy disco táncos lesz..(na azt nem kéne) Én nagy Nick Cave rajongó vagyok.. kíváncsi leszek a zenei ízlésére..
torolve_20131003125716

Na még gyorsan hazajöttünk ebédelni.

Kéretik a drukkokat, mert enyém pocak is elkezdett fájni. Ilyenkor szem becsuk és gurgi féle szólánc: tágulok, tágulok, tágulok...

Pussz

kispiskóta

Samuka a discodenszer :P :P :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Zsú: Én egyfolytában drukkolok! Panna má csuriba rakta az ujjait...(mutatóujj és középső ujj egymásra=drukk) :lol:

Kép
zsuzsi**

Zsu
Szorítunk!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Hajrá Zsuuuuuuu!! :lol:

Zsuzsiiiii! Kép
torolve_20131003125716

Gurgi: Komoooly 8) 8) Sztéj inalájv, sztéj inalájv... háháháhá sztéj inalájv... 8) :lol:

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!
Próbáltam aludni, de nem jött össze, 2,5 órát forgolódtam az ágyban. Bacca meg :evil:
Minnyá nekiállok takarítani, vagy nemtom.... de ezt én már nem bírom :cry: :shock: :x

Manó: Te meg ne szivárogjál anyám, hanem follyál el, de nagyon gyorsan! Aztán pedig bújjon ki Grétus még ma! Legalább a te lányod szülessen anyukám szülinapján, meg Emese névnapján :wink: :lol: Ha már Emi meg én (meg ki méééég????) nem tudjuk összehozni :lol:

Zsú: Nagyon csini kismami vagy, olyan szép gömbölyű igazi fiús a pocid :)

Szivvi, Bori és a többiek akik már megszültek: Ez a sok kence, bébiápolási cucc amit a dokinéni kiír amikor először kijön a kisdedhez, cakkpakk mennyibe került? Hogy készüljünk? Mert hallottam, hogy a TB már nem úgy támogatja ezeket a cuccokat mint annó a csajaimmal.... És miket írtak ki? Ha van egy pici időtök lécci írjátok már le :)
Köszike
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsúúúú: Drukkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ceniko
Szeged

Zsuzsi!
Azaz..szombat esti láz..

Enikőő!
Pusszantalak, kitartás..már nem sok van..
torolve_20131003125716

Enikő én vagyok a negyedik!!!

Ja és köszi a pocak dicséretet!!!

kispiskóta

szétégettem a számat.. :twisted:
torolve_20131003125716

Gurgi: Me mohó vótá, azé :lol:

Kép
zsuzsi**

megkóstoltam a húsgombocót, hogy jó-e már.. :cry:
torolve_20131003125716

Gondoltam :D

Kép
zsuzsi**

Na úgy jártam mint múltkor Esztora? asszem. :evil: Ez a nemminősítem zuram elment horgászni, erre hazaesik és olyan piaszagú, hogy ihaj. Mondom waze te őrült és ha ma szülünk?? Be se engednek így... de még a lányokat se merem ilyen állapotodban rádbízni.... :shock: :x
4 sört ivott (reggel óta) állítólag,de van az 5 is.... :( Jó 2 hónapja volt utoljára horgászni kb, nem arról van szó kell a kikapcsolódás, de azé kicsit gondolkodhatna.... :roll:
Most tusol, aztán minnyá lefexik aludni (mert ugye fél5-kor kelt a nemnormális, hogy horgásszon) és itt fog bosszantani, hogy ő tud aludni és ráaádsul még büdös is, még szagulgassam is :evil: :shock: :(
Elválok :( :evil:

Felporszívóztam, felmostam, és síkideg vagyok, mert kialvatlan meg minden...asszem ez már a véééég. :evil: :cry:

ceniko
Szeged

Enikő
Én az árakat nem tudom, mert apa volt érte, én meg nem is kérdeztem..Vmi hexa izés hintőpor a küldökre, ung.hydrophil. non. ez a fürdető és ung. neonat fono VI. ez a popikrém. És recept nélkül 1 üveg 70 %-os alkohol.

KépKép

KépKép
szivvi

Na most fogtok ledöbbeniiiiii! :shock:

Kismanó írta most: 65 perce villámgyorsan megszülettem 3800 grammal, anyával együtt jól vagyunk. Puszi a néniknek és bácsiknak és a babáknak! Kiss Gréta

Sok szeretettel gratulálunk Gréta születéséhez és sok boldogságot kívánunk!!

Lányok, ez nem semmi.. :lol:
torolve_20131003125716

Enikő
Igyál egy sörikét :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Mannnóóóóóó
Azta, ez má valami, kérem szépen!!
Manó és Grétike
Millió puszi nektek és gratulálunk!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Basszus felhívtam Zsuzsit és nem tudtam megszólalni a könnyeimtől...szegény azt hitte, hogy baj van... :oops: :cry:

Annyira sokkos állapotba kerültem Kismannó smsétől..
:cry:
torolve_20131003125716

Manoooo! Nagy gratula Greti babahoz! Ez aztan gyorsvonat volt!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: