A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Brigi! Há akkor azt kell mondanom, ha te sem bírod, hogy nem a gyerekek számának növekedésével van gond, hanem a saját éveink előrehaladtával. Mett nem vótam én ilyen depis, meg tiszta nyűg egyikkel sem.

Kép
kissmanó

Kata
Pihenj csak sokat, kell a tejcsihez! Nekem mondjuk segítenek anyu, meg a zuram is. Én jóformán csak bepakolok a mosógépbe, meg összedobunk anyuval vmi kaját. Egy héten egyszer leportalanítok, de csak ahol nagyon látszik :oops: Apa meg porszívózik, meg bevállalta a fürdőt..
De majd a jövő héttől már mi is egyedül leszünk..(végre)

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi
Igen, nagyon jó kis cuccos! Jó az anyaga, meg praktikus is. Nem utolsó sorban pont jó méret..

KépKép

KépKép
szivvi

ÁÁÁÁÁÁÁÁá, métt nincs hír Hencsiékről?

Kép
kissmanó

Hihi, Szivvi, ennek most nagyon örülök, hogy mondtam valami olyat is, ami érdemben segített lálálá :D :lol: :P

Kép
zsuzsi**

Lehet most zajlanak az események..
Hencsikém szorítunk!!!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Atyavilág! Lilkó mán 2 hetes s 5 napos?
Mire itt minden béb kibújik, ti mán lazán nagylányok lesztek. :wink:

Kép
kissmanó

Zsuzsi!
Köszike, na majd megnézem a Kismama újságot..

Szivvi!
Aha, asszem értem. Gondolom majd valahogy jönnek ezek a dolgok..Nekünk talán 2 vagy 3 ilyen bodynk van..amit kipatentolok és a gyerek alá teszem, aztán összepatent..na ja ez praktikus az biztos..
Nekem ez a body-rugi-kispoló a parám..háhá
A gatya az oké..az menni fog remélem..Ha lenne egy játékbabám gyakorolnék rajta, de az sem az igazi, mert az meg merev.. :lol:

Kata!
Pihenj ha tudsz és kérnénk képet kicsi Egonról!

Hu Brigi!
Nem irigyellek most asszem.
Nekünk szerencsére a lakás nem túl nagy..2 szoba, gyorsan kitakarítom..és ugye Samu az elsőbéb..szal, minden tiszteletem neked!!
torolve_20131003125716

Menny mááá Zsuzsikám..Mindig mindenki érdemben szól hozzá itt az eseményekhez!! Ez a jó csapatunk titka :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

sziasztok!

Mi is még egyben, bár ma nem nagyon akar őfelsége mozgolódni, csak fészkelődik, és dugdossa ki a kis hátát, fenekét, remélem vihar előtti csend. Jó lenne ha este megindulna kifelé, és akkor valamikor éjfél után kijönne, a "névnapi ajándékom". Szép álom...... :lol: , de hátha.

Manó kitartás, még neked is bejöhet az 5.-e, úgyis azt a dátumot nézted ki.

Bori! Ádi baba nagyon cukker!
Szivvi! Lili babáról is nagyon jó képeket csináltál!

Hencsi?????? Válaszolj nekünk!! Már biztosan babázol!

Emi

Kép Kép
emi_25

Gurgi
A bújtatósokhoz az első időkben elkél a segítség! Nekünk apa megemeli a fejét én meg gyorsan átbújtatom..
Manó
Azér kéne, hogy belehúzzatok :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgi: lehet, hogy a honlapon is fent van.

Kép
zsuzsi**

Azt olvastam, hogy a rugit alulról kell, mert a lábától könnyebb...

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

megjöttem tigázéktól! Hát mondanom sem kell 8-tól ügyfélfogadás, negyed 8ra már ott voltam, de csak a 15. számot kaptam! Sok nénike, meg fiatalabb felnőttek, le sem szarták, hogy ott ácsongózok nagy pocakkal! :evil: Mondja a bizti őr, hogy bevinne előre, de legutóbb egy 8 hónapos kismamát rángattak le a lépcsőről "kitaposom belőled a gyereket "felkiáltással, hogy mer előre menni!
Közben jött egy régi ismerős, neki előrébb volt száma, bement, rögtön lerendezte nekem hogy legyen ülőhelyem, és olyan hangon kérdezte, hogy a kismama mehet-e előre, hogy senki nem mert ellentmondani4 ezer hálám neki, mert már 2 órája ácsorogtam az ajtó előtt, miközben a harmincas házaspár jókedvűen ücsörgött odabenn! na bocsi ez hosszú lett, de kicsit kiakadtam!

és még papucsot sem tudtam venni, mert ami tetszett kicsi volt... :cry:

este azt hittem szülünk... rendesen 15 percenként fájtam 1 órán keresztül, aztán lefeküdtem és elmúlt. De éjszaka alig bírtam felkelni pisilni, úgy fájt mindenem! Már nagyon terhes vagyok!!!

Gurgi, tegnapra visszatérve, tudom, neked mindig jó kedved van, irigyellek is érte, én mostanában sokszor depizem, meg indokolatlanul is mogorva vagyok...

Manó, fenyegesd meg Grétust is azzal a harapdálással, hátha rá hatni fog! :)

Andi, merre vagy? Csak nem?

KépKépKép
dikó1

Hát igen, sajnos nem lettem én sem fiatalabb, de ez azért mégis durva :?

Emi: boldog névnapot!

Gurgi: lent kéne összerakni a játékokat, felporszívózni meg felmosni ami nem nagy, de ehez sincs erőm, pedig mostmár muszáj lesz :oops: A hálószobákban aránylag tisztaság van, az nem koszolódik annyira :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Reggelt! Vagy delet vagy mit???? :lol:

Voltunk vásárolni apával, Cora+Metro, meg csekkeket befizetni :x El is ment a 3/4-ed fizuja....és hol van még hóvége + pénteken műszakiztatni a kocsit áááááááááá? :shock:
De vettünk még ezt azt a kórházi pakkba+pelenkát a picikének, akartam venni nedves törlőkendőt (Domestosat vécéülőkét törölgetni) de nem volt :shock:
A Corába néhányszor rámjött ilyen hülye jellegű fájás, olyan volt mintha a derekamba szúrtak volna egy kést és lent altájon jött volna ki :shock: És zsibbadt hozzá a lábam, főleg fent a combomba a forgómnál, meg a lágyékom is....meg kellett álljak, mert nem bírtam menni :shock: Apa támogatott :lol: Aztán kikászálódtunk a kocsiig utána már megszűnt minden panaszom :D
Nemtom mi volt ez :roll: ilyet eddig nem tapasztaltam!

Hencsiékkel mi van??? Én is nagyon drukkolok Nekik!!!!!!

Manó: Átmentél elefántba drágám? :lol: 1,5 évig óhajtasz terhes lenni??? :) :lol: Bakker nem irigyellek, kitartás+++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jaaaj, Enikő...szegény elefááántok :shock: :shock: :shock: :?

Kép
zsuzsi**

Dikó!
"kitaposom belőled a gyereket " ez durva!! nagyon!
2 órát ácsorogtáááál? ezt nem mondod waze? az kemény...

Kicsi a papucs? a lábdagi miatt?

Hát én is 2 pacskert tudok hordani és slussz..tornacsuka max. reggel még feljön de aztán..szétfeszíti a lábam..

Ja, igen általában jó kedvemben vagyok ez így van..de azért nekem is eltud ám durranni az agyam...bár mostanában kevésbé..gyakorlom a türelmet, stb..meg amióta Samuka jön feleslegesen nem húzom fel magam olyan dolgokon amiken régen igen..

Megváltoztak a dolgok, más lett a fontos.. :lol:

Zsuzsi!
Nem is tudtam, hogy a kismamának van oldala..ne megnézem
torolve_20131003125716

Dikó: Ez a duma tényleg durva!

Gurgi: www.kismama.hu, de nincs fent ez, megnéztem

Kép
zsuzsi**

Jelentem megvagyunk, kisfiam beintett az anyjának, a "ma jöjjünk ki" projektre. :lol:

Ma megyek dokihoz, meg szülésznőhöz, remélem jó hírekkel kecsegtetnek.

EMI(K) BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Bori: nagyon édi dundi kisfiad van! Cukker nagyon!

Most nem tudok hozzászólni a dolgokhoz, lufi vagyok! :shock: Majd du. benézek még.

Pusszantás

Andrea
Kép
kindernay

hihi rendeltem fincsi pizzácskát! :lol:

ja amúgy sziasztok! :wink:

ekg-megvolt, semmi extra, szerencsére sikerült elsőnek odaérnem (igaz egy pacák be akart osonni mindenki előtt, mert hogy fáj a csuklója! :shock: na de azt lerendezte az asszisztens néni)viszont ahhoz képest, hogy vérnyomim tegnap 100/70-volt, ma reggel 135/90

erre a gyerekre semmi nem hat! jöhetnek ám a frontok, derékfájás attán annyi volt! na meg mire átbuszoztam, ott túráztam egyet 1-2 domb a doki-atm-gyogyitár-anyu útvonalon, menni alig tudtam, de ennyi
(de sebaj, most kicsit leálltam a témáról, nyugi van)

bori, (bocsi lusta vok visszaolvasni)
szóval ami fürdetőt vettél, az jól emlékszem, hogy unguentumos valami? az a naturlandos tubusos?
csípem a tájékoztatóját:
"- Hogyan kell alkalmazni a ... készítményt?
- Az érzékeny bőrfelület tisztítására naponta."
:? kösziii, na ez nagy válasz a hogyanra!
szóval a kérdésem az, hogy ez van nektek is, és ezt kenitek szét, aztán vízzel le és úgy mehet bele a gyerek?

ma kb. 10-szer kellett válaszolnom a hogy vagy-jól bírod-mi lesz-mi lesz a neve-nem sokat híztál ugye-mikorra vagy kiírva kérdésekre :evil: és anyám még át akart küldeni a szomszéd nénihez, mert az meg tegnap sírvafakadt, hogy látni szeretné az Emikét kismamaként! na kössz nem, ezt kihagytam!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

EMIK: BOLDOG NÉVNAPOOOT!!! :D

Kép
zsuzsi**

köszi zsuzsi és andi én is, de én emi majd csak júli 19. :wink: de vegyük úgy, hogy ez már az volt ...

lynia-

Na jólvanna. Eredetileg júli 4, aztán júli 5 volt a szimpi.
Akkor még 35 órácskát befogom a pufám, ha addig kibújik, akkor oké.
DE összerágcsálást nem ígérek neki, mett Andriska is utána még lehúzott odabenn egy fél telenovellát. Nem kérjük a másik felit.
Max azt, amit Adriának is ígértem (mikor rakoncátlan volt pocilakónak), hogy na majd az orrunk összeakad.

Huhh, most piszok disznó vótam. Szólt a telefonom, rokonyok Nagyváradról, s nem vettem fel. Mit monnyak nekik? Hogy még nincs mihez gratulálni?
Tegyék írásba: sms vagy emil. Beszélni NEM akarok.
Uff.

Kép
kissmanó

Készvagyok! Porszívózás, felmosás+a lépcsőfeljáróban a falat is lemostam maszatolós fiaim után :lol: Kipurcantam rendesen és még ebédet kell kreálnom :roll: Azt hiszem utánna alszom egy jó nagyot :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

dobok egy utcsó pocakot oksa?
Kép
ezen legalább nem látszik a arcom, jobb is!

lynia-

Emi: Tök szép a pocid! Kis kerek!!! Gömbölűűűű :)

Kép
zsuzsi**

Sziiiasztok!

Nem szülünk, majd holnap! :lol: Legalábbis Ági ezt mondta. Az Nst jó lett, bár meg kell mondanom Marci a hülyéjét járatja velem. Nem mozgott, azt úgy ébresztgettük, pedig Apa is ott ült mellettem és ő is kérlelte, de nem. Sőt még a nagyapja is felszólította mozgásra.

Doki nem volt ma, úgyhogy holnap vissza kell mennem.

Viszont sikerült rábeszélni arra, hogy Tökösbercinek vigyek ruhát. Tényleg baromi undik, amiket adnak na és az a barna pokróc féle. Áááááá!

És ma a szülőszobán jöttem rá, hogy hát itt nem babra megy a játék. Most kezdek izgulni. :oops: Viszont tündér bébeket láttunk.

Látom baba fronton a helyzet változatlan.

Emi szép pocak!!!

kispiskóta

Emi! Ezek szerint Maja továbbra is faros? Pihenj, ne vidd túlzásba a sok rohangálást.

Brigi! Ez már nem a szülés előtti nagy-takarítási láz? :P :roll:

Manó! Neked is ki kéne suvickolni a lakást, hátha arra kibújik Grétus. :lol: :lol: :lol: :lol:

Egon ébredezik. :P Puszika
molkata

Esik az eső! Végre :lol:

Emi: nagyon szép a pocid!

Zsú: és ez komoly? Mármint a holnapi szülés? :wink: Úgy legyen ha te is akarod :lol:

brigi73

jaaa, Kati nemtom, nem csinált uh-t hanem majd pénteken, de ha pénteken faros azért kellett az ekg, hogy rögtön mehessek is az altatódokibához...

jajj, de megnézném Egonbébet, de jó lenne tudni normálisan mozogni!

köszi, kis gömbölű, de már hegyesebb, szóval már fiút tippelgetnek, na akkor ráfázik, mert rózsaszín ruhái lesznek! :lol:

lynia-

Kata: jó lenne, de nem hiszem, sajnos :oops:

brigi73

Hát már asszem Andi kérdezte volt, hogy érvényes-e, hogy ha takarítónéni vágja puccba a lakást helyettünk? Azaz az almolást átveszi helyettünk más? Mett akkó éccaka vagy holnap kéne szülni.
No, ha be tudna válni (mármint nálunk bejönne), akkor ajánlhatnám másoknak is.

Kép
kissmanó

Há Emi, én semmi kis hegyeset nem látok rajta.
Igaz, én nem szoktam ilyeneket tippelni, ez csak síma mezei megállapítás volt.

Kép
kissmanó

Zsú!
Ja, s ti hisztek Áginak?
Vagy hogy van ez a holnap szülünk dolog?
Valami új receta? Írd meg mijaz, mett ha véletlen beválik, akkor ne kelljen várnom míg hazaengednek bébbel, s meg bírd írni a fortélyát.

Kép
kissmanó

Emi, de szép pocó!!!

Manó, szerintem készülődik már kifelé Grétus! Más vagy ma, meg tegnap, mint szoktál! :wink:

Zsú, tuti a holnap?? Mert akkor sok sikert!!!!! :D

Gurgi, nem a dagi miatt nem jó, hanem ami tetszett az csak 39-esig volt, ami nem terhesen jó is lenne, de most kicsit szétterült a patám, így 40-es kéne! na az meg nem volt! legalább 4 helyen néztem már valami jóképű papucsot, vagy nem tecc, vagy nincs a méretben! :(

Brigi, én is takarítgatok, bár most inkább pihi, ez a reggeli tigáz nem tett jót! Még a végén egyszerre szülünk, ha már úgy is 1 napra vagyunk kiírva? :) Meddig húzzuk még??? :D

Andi, gyere majd a hírekkel!!!

KépKépKép
dikó1

holnapi szülés???? hogyhogy? na ezen nekem is megakadt a szemem!

gurgi hogy állsz a tágulásal?

a képen tényleg gömbölyű, de élőben kicsit másabb, csalóka, de nem is hiszek ebben a kerek-hegyes tippes dologban!

lynia-

Hát persze, hogy hiszek. Ja meg van egy boszorka köztünk, aki szintén 5.-ét mondta! :lol:

Egyébként kérdezte, mikor szülünk, mert ma délután nem lehet, nincs benn. És akkor mondta, hogy holnap szülünk akkor találkozunk. :lol:

Mano, ha lenne receptem már óriás betűkkel raktam volna ide fel.

Hát Emi ez a pocak tök kerek!!! Az enyém olyan igazi fiús!!!

kispiskóta

Szóval, látom mindenkinek ezen a mondaton akadt meg a szeme: a szülésznő poénkodott velem, hogy akkor holnap szülünk. De természetesen akkor szülünk, ha Marci is úgy gondolja!

kispiskóta

Itt vihar készülődik!!!

kispiskóta

Zsú én is holnap szeretnék szülni :oops: , mert holnap lesz anyukámnak a szülinapja. Tök szuper ajcsi lenne neki :) De nem ringatom magam ilyen álomba..... :roll:
Meg aztán te azért jóval előrébb vagy nálam.... :? úgyhogy szüljetek csak ti meg hamarabb Manó,Zsú és a többiek.... :lol:

ceniko
Szeged

jaaa, értem a holnapi szülést...kíváncsi leszek! beindulhatnának a dolgok! manóóóó, indítsááátok a lavinát! lehet a többi béb is Grétura vár...

lynia-

Manó én mondtam a más takarít dolgot de nálunk nem jött be.

jővőhéten ha megvárjuk nálunk is súlybecslés meg áramlás nézés.
labor meglesz addigra.
az a doki van az nst-n akinél születtem,gondolhatjátok micsoda nézetek...
kérdezem kell-e még v.mi vizsgálat mert Lurkó popsis.válasz mondjam meg a Paál dr-nak hogy az uh arra való hogy súlyt becsüljenek vele.ennyi...

Szivvi dokibácsival semmit nem beszéltünk meg mert annyira jó a helyzet odabent hogy szerinte lehet ráhúzunk pár napot.ő viszont elutazik 10.-e után :?

Bridzsi

Kép
esztora

Ráadásul a kerek 60. szülinapja lesz holnap az anyunak... :shock: :D Bakker mit nem adnék, ha első fiúunokája lenne a 60. szülinapi ajándék.....
Ráadásul, nem apás szülésre hanem mamás szülésre készülünk, tehát ő szeretne bejönni velem. Bakter! :D Én hoooooolnap akajok szülniiiiiii anyukám miatt...... (nem azé mert már rohadtul unom!!!! :lol: )

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi jókívánságokat! Nagyon arik vagytok!
Remélem Lilla is hallotta odabenn, hogy itt az ideje felkészülnie a kijövetelre, bár még júl 5. éjfélig van ideje ha névnapi ajándék szeretne lenni. :D

Emi! Szép a pocid!
Gurgulától tanultam: Tágulok, tágulok.....

Emi

Kép Kép
emi_25

Enikő!!! Még véletlenül sem azért mert unod! :lol: Drukkolok, hogy összejöjjön!

Én apukám névnapja pénteken lesz , és ő közölte (bár eddig csak csendes megfigyelő volt), hogy akkor szülök! De én beérném a holnappal, úgyis ügyeletes lesz a dokim. :wink:

kispiskóta

Enikő! Akkor ezt meg is beszéltük te is holnap szeretnél szülni én is akkor bent találkozunk a klinikán. Remélem pocaklakók is így gondolják!

Emi
emi_25

Enikő én Anyum hétfőn volt 50 éves nekünk nem sikerült a meglepi unoka szorítok hogy neked összejöjjön!

Bridzsi

Kép
esztora

haha esztora "jópofa" a doki, súlybecslésre való mi, perszeee azt minek nézni, hogy hogyan van és mi merre meddig? :?

egyébként én ahhoz a dokihoz járok akinál születtem (vagyis csak az egyik, mert épp 2 volt anyunál) de szerencsére ő teljesen normálisss, szóval kösszi Kati, nélküled nem mentem volna hozzá! bejött...

oksa enikő, megy a drukk...nekem anyum amúgy arról álmodott (vagy még most is), hogy az ő szülinapján születik majd (ami egyben enyém is :lol: ), szóval lurkó lenne aznap a 3., na de az aug. 3., azért +3hét, neeeeemmm

lynia-

Emi az asszisztensét még nem is emlitettem hozzá.múltkor már írtam róla (sztk szemüveg,olcsó cigi)Borinak hívják és naponta szerintem 800szor oktatja ki.nekem is elírta a papirjaimat ezért most 37 után 39 jön.

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: