Sziasztok!
megjöttem tigázéktól! Hát mondanom sem kell 8-tól ügyfélfogadás, negyed 8ra már ott voltam, de csak a 15. számot kaptam! Sok nénike, meg fiatalabb felnőttek, le sem szarták, hogy ott ácsongózok nagy pocakkal!

Mondja a bizti őr, hogy bevinne előre, de legutóbb egy 8 hónapos kismamát rángattak le a lépcsőről "kitaposom belőled a gyereket "felkiáltással, hogy mer előre menni!
Közben jött egy régi ismerős, neki előrébb volt száma, bement, rögtön lerendezte nekem hogy legyen ülőhelyem, és olyan hangon kérdezte, hogy a kismama mehet-e előre, hogy senki nem mert ellentmondani4 ezer hálám neki, mert már 2 órája ácsorogtam az ajtó előtt, miközben a harmincas házaspár jókedvűen ücsörgött odabenn! na bocsi ez hosszú lett, de kicsit kiakadtam!
és még papucsot sem tudtam venni, mert ami tetszett kicsi volt...
este azt hittem szülünk... rendesen 15 percenként fájtam 1 órán keresztül, aztán lefeküdtem és elmúlt. De éjszaka alig bírtam felkelni pisilni, úgy fájt mindenem! Már nagyon terhes vagyok!!!
Gurgi, tegnapra visszatérve, tudom, neked mindig jó kedved van, irigyellek is érte, én mostanában sokszor depizem, meg indokolatlanul is mogorva vagyok...
Manó, fenyegesd meg Grétust is azzal a harapdálással, hátha rá hatni fog!
Andi, merre vagy? Csak nem?