A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Barbi

Örülök, hogy ha már jobb a bőre! és remélem hamarosan találkozunk.
:wink:

Steffi,

gratulálokkkkkkkkkkkkkkkk!!! Martinnak!!! hú, akkor lassan most már tényleg szaladhatsz is!

dehogy haragszom, megértem én ha nincs időd, ezzel vagyunk még így egy páran :wink: :lol: !
megkaptam a leveled, és Martin még mindig tündéri, annyira szép a képeken? hason alszik?
válaszolok majd, de most úgy hallom Larababa ébredezik.

nem voltál sok!!!

:oops: dolgozni akarsz? :oops:

na megyek, mert valaki nyekereg a háttérben!

ancsaboszi

Most, hogy főzés közben be-beugrok és látom, hogy miket írtok, azt is látom, hogy mennyi mindenre nem figyeltem. Vagy egyszer visszaolvastam, de azóta elfelejtettem.

74 cm-es kis nőt cipelgetek. Nem tudom, meddig.

Barbi, még régen kaptt receptre egy szteroid-tartalmú krémet, az hatásos, de nagyon csínján kell vele bánni a hormontartalma miatt. Aztán kaptunk egy sztearinosat is, az is jó, de nem mindig jön be. A doktornőnk nem is írt fel soha tápszert-pépet nekünk, mondván úgyis van tej, aztán meg átállt a vegyesre, de főleg allergiaveszély miatt. Merthogy attól is lehetnek ezek a foltocskák. Most jó ideje nem voltak, aztán teljesen belepte, elmúlt, de most megint látom. És persze a szőnyeg is kikezdi az a hiperérzékeny bőrét. Hát múljon el a fiatalembernek is.

Kép

Kép

Kép
memme

Ancsa!
Örülök, hogy tetszik :lol: hát igazából össze-vissza forog álmában, de már nem sír, ha megfordul néha nyöszörög nem is ébred fel rá, hanem mint a nagyok forog és alszik is tovább.
én egyenlőre nem akarok dolgozni vissza menni. miért?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Barbi, Ancsa
Az a gáz a homeopátiával, hogy mivel nincs mellékhatás, ezért mindenki használja. Csakhogy ez ugyanolyan mint bármelyik más gyógyszer. Ha nem szakorvos, az sem mindegy milyen, írja fel, akkor nem fog hatni. Csak ha max. szerencséd van. Pl. nem lehet tudni, hogy Daninak pontosan mi okozota az ekcémát, de szerintem gyorsan ki kéne deríteni, hogy elmúljon és ne is jöjjön vissza. A chamomillát gondolom fogzásra adod neki, de nem mindegy hogy milyet? A d, vagy c 30-ból bőven elég 1 golyó, az öt nem kell. És én csak a chamomillára írtam a hisztit, de ez sem feltétlen igaz. Szóval ez az egész olyan, mintha fodrászok adnának tanácsot a kőműveseknek. Ja és a gyógyszerésznéni sem homeopata. Szóval aki nem akarja antibiotikummal "tömni" a gyerkőcöt homeopatához! Ja és már arról nem is beszélek, hogy a Boiron miért nem jó és miért a németet kell venni. Bár a gyógyszertárakban a Boiront tukmálják. :evil: Na most aztán jó sokat segítettem mi?
A szteroidos krém meg nagyon gyorsan hat és szépen meggyógyítja a bőrt, de hát... hormonok...szóval több gázt csinál. Van ekcémára egy nagyon jó homeos krém, nekem a szememmel volt ilyen gondom és el is mulasztotta, ki sem jött többet, de nem merem Daninak ajánlani, mert tényleg nem vagyok orvos. :( Sajnos.
Barbi szombaton mész biopiacra?

Kép
gyorgyi33

Barbi!
hát igen a hírdetés!!!! :evil: :evil: :evil: 27.-én jelent meg :evil: ez lehetne a szerkesztőasszony rovatának mottója: " ajándék lónak ne nézd a fogát" :evil: ő úgyanis így értelmezte a soraimat: "Bp-i házaspár keres 3 ÉVES IKERLÁNYAIHOZ nagyszülőket" Ez volt a hírdetésben. Még jó hogy azt legalább eltalálta, hogy lányaim vannak!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ennek a nőnek meg kéne tanulnia olvasni, ugyanis nem tudja értelmezni az olvasottakat!!!! :twisted: Még Kata sincs 3 éves!!!! Úgy évett a képe a telefonban, hogy egy perc után le is rakta. Azt mondta ezekre érkezőket is elküldi, de természetesen HELYES SZÖVEGGEL is meg fogja jelentetni. Piszok mérges vagyok. Szóval úgy levágta a telefont, hogy nem tudtam megkérdezni,hogy mikor jelenik meg. Ez van. Nagyon egy bunkó nő. Levele
imre soha nem válaszol és ha mástól érdeklődöm a lapnál akkor játsza a sértődöttet. Úgyhogy ne is kérdezzétek!!!! :oops: :oops: :oops:

Memme!
csúúcs ez a kép Melindáról!!! Kis Ártatlan!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ancsa!
nem kell ez a púder :lol: vagy mégis???? már kezdek pirulni. :lol: :lol: Most őszintén!!!! mit tudok csinálni, ha gyerekeket szeretnék???? és azokat tőle szeretném!!!?? Egy dologra azért ügyelek: ne legyen olyan fáradt, hogy bújkálás közben elaludjon. Az nagyon alávágna az önbizalmamnak :lol: :lol: :lol:

Steffi!
köszi. Aranyos vagy. Képzeld! Már kontrollra se kell járnom :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

veronikusz!
tök jóóó! és én is ki vagyok mennyit dolgozik a férjed! akartam is kérdezni, hogy amikor szofival várandós lettél akkor kata mellett tudtál valamennyit pihenni?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
nem sokat. :oops: Katának nagyon későn kezdtek kibújni a fogai és rengeteget szenvedett vele. Három órákat fent voltunk vele hajnalonként. Borzasztó volt. Talán emlékeztek, hogy volt hogy dölt a szájából a vér, mert a két újonnan kibújt foga szokatlan volt még neki és összeharapta a száját vele. Dőlt a vér. Tiszta horror volt. Terhesség végén sokat virrasztottam nála a földön a szőnyegen, mert nem akart aludni. Nem sorolom. Nem volt könnyű. :oops: De Szofi a pocimból erőt adott :D :D :D Jó kétgyerekes anyukának lenni. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Györgyi,
köszi a tanácsot.
Mi most Osanit-ot szedünk a fogára.
remélem nem lesz tőle hiszti!
:lol:

Veronikusz,

milyen puder nem kell?
ez az igazság!!! Nagyon stramm nőci vagy!!!
Hát igen, de gondolom a gyermeket nem csak Te akarod/akartad.
Mi az hogy bújkálás közben? :wink:

de jó, hogy már kontrollra sem kell járnod, ez azt jelenti, hogy egészséges is vagy???

Memme,

74-es ruhákat hord, vagy ennyinek mérték a dokinál?

hát ez a szerdesztő nem lehet normális
szegénykém, azért remélem sikerül!!
és mi a helyzet az elfoglalt házaspárral? Ők várnak a Ti visszajelzésetekre?

ancsaboszi

Veronikusz?

erre csak annyit tudok mondani,
hogy :wink: :)

És kéne egy 3. vonalzó ami az egyes felé mutat!
:lol: És nagyon szurkolok!!

ancsaboszi

Sziasztok!

Még visszakell olvasnom, de....

Ancsaboszi! Nagyon jók a képek!!! Mintha a saját keresztelőnkről írtál volnA. Nekünk szintén Tótfalun volt, Vénusz Gellért Atya keresztelte Encit, és utána mi is Forgóba mentünk. Szerintem az egész Dunakanyarban az a legjobb étterem! ezt komolyan mondom. Itt Szentendrén sincs olyan jó! Nem beszélve a kiszolgálás, hangulat. Na meg a bogdányi húsleves!nyam-nyam. Bárki ismerősöm kérdezi, mindenkinek azt a helyet ajánlom. :D
Mondjuk Tahiban is jó a Fekete Bárány, azt ismeritek?

Na jó most ennyi, majd még jövök csak tényleg visszaolvasok!!
Vendég

Ancsa!

Látom nektek is Gellért atya! milyen kicsi a világ!!! :D
Ti hol is laktok??
Vendég

Hahooo lányok!

Mindenkinek

köszönöm az elismerő szavakat a pocakommal kapcsolatban! :wink: Ettől sokkal jobban érzem magam, bár eddig sem azzal a 124 cm-es derékbőséggel volt problémám... :lol:
Mindegy. Sokan mondták, hogy a szoptatással egy csomó lemegy. +nem vagyok ártatlan a dologban, mert nem nagyon érdekelt, hogy hízlal-e vagy sem... A fél életem diétázással töltöttem, hogy max 55kg-os szőke nő legyek. :lol: :lol:
Most ki kell kapcsolnom a gépet, mert a nagybátyám áramot szerel...
Majd jövök.

Kép
vkbrigi

Sziasztok!

A szülinaposoknak útolag nagyon boldog Szülinapot!!!!!!

Brigi: nagyon szép pocid van. Teljesen megélrtelek én sem figyeltem, hogy mit eszem és mikor. Volt, hogy este 10-kor ettünk meg egy doboz fagyit a férjemmel. bár bevallom ennek ellenére én nem sokat híztam az utolsó mérés alapján (2,5 hete volt) 8 kg + van rajtam.

A képek nagyon jók amiket feltettetek!!!

Tud valaki valamit a kórházról? Augusztusban működik még az eredeti feltételekkel?
cukorfalat

Györgyi, tudom, tudom, hogy az erős, de mi csak Ch 12-t adunk, én is el akartam menni homeoorvoshoz a fogzás miatt, de annyival sokkal jobban alszik, mióta ezt adom neki, hogy aztán fölöslegesnek tartottam, szerintem pont beletenyereltünk. :wink:
Hát igen, ez az ekcéma dolog nehéz, az a baj, hogy ilyen pici korban nehéz kiszűrni, hogy mitől van, én 90%ban a tejpépre voksolok, de lehet bármi más is (szerdán jött ki, vas. voltunk a Rómain, szombaton és hétfőn egy másik fajta fürdetővel fürdettük és nem a szokásos kenőccsel, ezek közül is lehet valamelyik), de most ezeket a dolgokat kerüljük, plusz tejpépet nem kap, tápszert is csak 2x naponta, meg fürcsi után még max. 100at. Igazából doki szerint ezt csak próbálgatással lehet kitalálni, hogy mitől van, de szerencsére nem súlyos, tényleg csak halványpiri, nem sok helyen és csak tapintással jöttem rá, hogy ekcéma, ránzésre nem tűnik komolynak.

Ancsa, jó az új vonalzó kép! :lol:

Veronikusz :evil: :evil: :evil: Hát ez felháborító, be kéne perelni őket basszus, remélem akkor tényleg le fogják hozni javítva!!!! Az a házaspár, aki nálatok volt most elvileg vár, hogy ti mást találtok-e, aztán ha nem, akkor ők lesznek a befutók, nem?

KépKép
barimami

Szia Gabi!

köszönjük a dícséretet!

:lol: :lol:
De jó!!! Akkor együtt is tarthattuk volna! :lol:
tényleg milyen kicsi a világ!
Kérek egy hasonló képet!!!
Szép volt a keresztelő, csak kicsit hosszú! Mármint Larának.
Enci mennyi idős volt mikor az övé volt? és hogy bírta?

Igen, mi is nagyon szeretjük ezt az éttermet.
Mikor még nem volt Lara, akkor gyakran fogtuk magunkat és mentünk, Ő most volt itt először! De tetszett neki!!!
És nektek is külön teremben volt az ebéd?

a III. kerületben lakunk,az Árpád híd budai hídfőjénél!

ja, azt a másik éttermet nem ismerjük, ha Dunakanyar akkor ez az étterem! :lol:

ancsaboszi

Sziasztok!

Ancsa gratula a keresztelőhöz! Már nálunk is aktuális, csak kéne egy jó kis kerezstszülőt találni, mert elfogytak az első kettőnél.

Veronikusz már én is akartam kérdezni, hogy mit csinál az urad, de látom megelőztek.
Kezet foghatunk, nálunk is a normál állás mellett van a férjem saját kiadója, és még fordít is pluszban.
Ahelyett. hogy nyernénk a lottón. Mennyivel egyszerűbb lenne.
De, látod a 3 gyereket mi is összehoztuk, úgyhogy hajrá nektek is!!!

Brigi, üdv! én is kutyás anyuka vagyok. a 3 gyerek mellett van egy írszetterünk (Bono, hamár ír a szentem).

Hívnak.

Réka
Vendég

Barbi,

köszike!
:lol:

Pont ugyanazt kérdeztük Veronikusztól? :wink:

hát szeirnem valamelyik fürdető lesz a ludas! Nekem a mosoportól, vagy új tusfürdőtől szokott nagyon csúnya lenni a bőröm.

ancsaboszi

Réka,

köszike

jó hogy jöttél!!!
Képek?????
Igen, igen tényleg nehéz keresztszülőt találni!!
és ugyanazt nem akarjátok?

Jó a kutyus neve!

ancsaboszi

Ancsa!
persze hogy nem csak én akartam. :D Sőőőt! már megismerkedéskor megtiltotta a férjem, hogy szedjek vmit :lol:

és igen, már minden OK. De ez nem betegség, csak egy rossz állapot. :)

3. vonalzó!!!! hát igen, de ahogy mondtam, most pont mind a ketten gethesek voltunk adott napokon :oops: :oops: :oops:

Barbi!
jobbulást szegény nagyfiúnak! :oops: :oops:
Az a baj hogy ezért nem kellett fizetni :oops: így most mit pereljek?? :oops: és igen, most várnak, hogy lesz-e náluk jobb vagy sem. 8) de szerintem nem lesz. Küldtem is nekik Balcsis képeket, nehogy elhanyagolva érezzék magukat :D

Réka!
:D egy csónakban evezünk :D :D :D Akkor most virtuálisan kezetráztunk. :lol: Hát igen: LOTTÓ. Ha nyernénk jöhetne NÉGYESKE IS :lol:
A férjemnek fordítani már nincs ideje, így esténként (ha kell) fektetés/altatás után én szoktam fordítgatni. Ilyenkor porolom le a fogaskerekeket. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

JA! tudom nem fogunk pozitív rekordot dönteni Szofival, de azért had büszkélkedjek!!!! Szofi két napja már "félig" elindult :D :D :D dő 1 métereket megy kapaszkodás nélkül (Katánál ugyanez 10 hónap és 3 hetesen volt :D mintha nem is testvérek lennének :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, gratula nektek!!! Akkor nemsokára két kislány után szaladgálhatsz! :D

KépKép
barimami

Sziasztok!

Ekcéma: mi kaptunk egy szteroidos krémet, mert már nagyon pattogzott Bene lábán a bőr. 4 napig kentem (elocom), és rendbejött. Most is láttam, hogy kezd száradni, és most meg jó kis Dm-es krémmel kenem, és javul így is. Szerencsére, ha időben elkapjuk, nem kell a durva krém. De mivel az kérm, és 4 nap, én nem aggódtam miatta.

Egyébként a mi dokink nem homeos, de nem is antibiotikumoz. Lázcsillapítón kívül Bene még semmit sem kapott, és ez a dokinak köszönhető, hiszen néha írhatott volna fel.

mtunde

Tünde, DM-es krémnek mi a neve? Csak mert én eddig semmivel se kentem Dancát, de akkor lehet, h most már hajlamos lesz erre, szóval a jövőben kellene találnom valami jó krémet
Dokival beszéltem, azt mondta, hogy próbáljuk meg elmulasztani csak Fenistil cseppel, meg géllel, ha jövő hétig nem javul, akkor ír fel csak krémet. Mondjuk én látom a változást, jobb valamivel, de azért rohamos javulás nincsen :( Mi dokink se antibiotikum párti, de azért homeos cuccot szerintem soha nem ajánlana senkinek magától :roll: Bár hozzáteszem én is csak félig-meddig hiszek ebben a homeopátiában, Daninak is azért adom a chamomillat, mert tudom, hogy a kamilla nyugtató hatású növény és ezért jót tesz neki, de én pl. parlagfű allergiámra szedtem a bogyókat, de semmit sem ért :?

KépKép
barimami

Barbi!
hogy itt mi lesz????? :lol: Szofi eddig is fénysebességgel kúszott! :lol: no de most hogy elindult ..... :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

nagyon jók a képek!
Brigi nagyon szép a pocakod! irigykedem is!! :D bár már én is itt tartanék... már alig várom. olyan tökjó, amikor egyszer csak elindul kifelé...aztán amikor a kezedben tartod!hát az leírhatatlan. :D :D de majd meglátod te is...hamarosan :D

Ancsa! Nálunk októberben volt (akkor volt időpont, mi mondjuk augusztus-ban szóltunk) Szóval Enci 9 hónapos volt akkor.
Ime 2 kép a keresztelőről:
Ekkor volt a legdundibb, olyan cuki :D :D (minden elfogultság nélkül :D )

Kép
Kép
Vendég

Barbi!

Babylove wind und wetter a neve, én télen az arcát és az enyémet is azzal szoktam kenni, hogy ne fújja i a hideg szél. elég zsíros, de rre jó
Ami még bejött, amikor kezeltük, olajjal bekentem fürdés előtt, mint babakorában. utána meg sima babatestápoló. (nekünk neogranormon volt speciel)

mtunde

Jó reggelt!

Bőrprobléma: LINOLA FETT fürdetőszer, nálunk bejött. Különösen kisebb korában semmi mást nem nagyon szeretett a bőre. És igen, még egyszer elmondom, hogy a szteroid-tartalmú gyulladásgátló krémmel mi is csak legvégső esetben élünk, mert hosszú távon káros.

Steffi, köszönöm kérdésedet, megvagyunk. csak az úszás hiányzik rettentőn, tavaly Melindával végigúsztam a nyarat, de most nincs kire hagynom. Remélem egy-két héten belül lesz rá pénzünk, hogy megoldjuk ezt a problémát. Ismerős az illető, akire ráhagynám és bízom benne, remélem összejön. Mert kilenc hónapja gyakorlatilag három alkalommal tudtam elszabadulni, ebből kétszer autóvezetést gyakoroltam egyszer vásároltam. Ja, és volt egy este, amikor hamar elaludt és sakkoztunk egyet. és mostmár kezdem érezni, hogy fáradok.

Viszont jól aludt a Csöppke, úgyhogy az is baja, hogy nem fárad le eléggé. Imád menni, utazni, és ha kimarad egy nap a mozgás, nyűgös. Az úszás meg jól lefárasztja.

Ancsa, nem a ruhái, hanem Ő a 74 cm. 86-os ruhák kellenek neki.

Veronikusz, gratulálunk az első lépésekhez. :) Emlékszem, megboldogult bébiszitter koromban, amikor elindult segítség nélkül a kisfiú, akire vigyáztam. Tétován megállt, látta, hogy nincs kapaszkodo aztán gyorsan bele a karomba. Hát sírtam.

Ancsa :) , mint egy kis angyalka!

Cinicini,mindig nézem ezt a három(!) vonalzót... Huh. :)

Ma gázt szerelnek nálunk, párom itthon van, nem leszek netközelben. További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Gabi!
Encibaba nagyon édes :D

Memme!
neked már elmúltak a rosszulléteid??? :(

Cinicini!
ez a 3 vonalzó tényleg nem piskóta!!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Veronikusz,
Gratulálok!!! Akkor mostantólm még kevesebb lesz a nyugi!
Puszika Szofi babának!
Igen, igen, tudom, hogy most betegek voltatok, de már nem! :lol:

A nagyszülőknek meg drukkolunk!!!

Gabi,
Tényleg nagyon cuki, Annyira édesen néz!!!
A keresztmamája tartotta?

Memme,
akkor ma szó szerint gázos napotok lesz! :D
Pihenj amennyit csak tudsz!
Értem! :lol:

puszi

ancsaboszi

vásárlás: én a két gyerekkel szoktam lenyomni a bevásárlást az Auchanban és DM-ben. Ricsi ül a székben, Mikoltot pedig berakom a bevásárló kocsiba az autós hordozóval együtt. igaz, így egy kissé limitált, hogy mi fér a kocsiba. :)
a legdurvább azonban az volt, amikor egyszer mentem a DM-be hó elején megvenni minden pelenkát, mosóport és egyebet. Mikolt lógott a hasamon a kenguruban, Ricsi a babakocsiban és egy nagy 70 literes hátizsákba pakoltam a cuccot, de még így is maradt a kazemben is szatyor. én sem vagyok normális, már tudom. :shock: többet ilyet nem csináltam, inkább másik DM-be megyek, ahol ott tudok parkolni az üzlet előtt.

férjemnek semmi extra állása nincs, de így is keveset látom. minden elismerésem Veronikusz, hogy 2 gyerek már összejött.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Ötlet.

Vasárnap lesz a házassági évfordulónk, és van egy ötletem, hogy mit kap az én drága férjecském, de hátha van valakinek jobb.
Ti mivel kedveskedtettek már?

Én tavaly egy szív alakú kulcstartóba gravíroztattam az esküvői képünket, nagyon szép lett.
És tetszett is neki nagyon. Azon van a kocsikulcs!

Köszönöm

ancsaboszi

Ancsa!
sajnálom de nincs ötletem. :oops: Mi mindig elutazunk valahova külföldre. Persze a szaporulattal :lol: :lol: :lol: ők is hozzá tartoznak az évfordulóhoz. Remélem egy 2 év múlva már tudunk kettesben is menni.

Szofi:
szegénynek önbizalom hiánya van. :D A mászas a tuti, de már simán megy 2-3 métert is. Fülig ér a szája, olyan büszke magára. Olyan édes és vicces. Piciket lép, ezáltal úgy totyog mint Chaplin. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Itt a tábla!

Brigi, te is add meg az adataidat!!!

Kép

mtunde

Kép

mtunde

Kép

mtunde

Sziasztok,

Cukorfalat

Szia! Én egy "kicsit" lehagytam a 8 kilódat... :lol:

A kórházról annyi pletykám van, ami mindenkinek újdonság lesz :) , hogy senki nem tud semmit tutira, de most úgy néz ki, hogy döntés hiányában minden marad a régiben. Szeptemberig "tuti"...

Nagyon édesek a keresztelős képek!!! Mind a két kiscsaj nagyon-nagyon csini volt!

Ne nevessetek ki, de én a fiamat mibe fogom öltöztetni a keresztelőjére??? Ilyen kis cuki fodrosat mégse adhatok rá... :lol: :lol: :lol:
Vagy lehet kapni kisfiúnak valót is?
Ha valakinek van/volt, kérek szépen fotót!

Réka
Szia!
Ha tudnád, mit össze törpöltem, hogy be merjem-e dobni itt a kutyás támát... + Barbi még "pironkodott" is, hogy priviben kellene... erre kiderül, hogy jó páran kutyás/macskás család vagyunk és senkit sem zavar a téma. :lol: :lol: :lol:
Ugye??
Akkor most te jösz; mesélj Bonoról. Ki ő? +fotó ??!

Gabi
Hát igen... ezt várom már én is nagyon-nagyon-... , hogy induljon kifelé és a kezemben tartsam végre.
Pedig mostmár türelmetlen sem vagyok, mert pár napja tök jól érzem magam.

Tegnap voltam CTG-n + UH-n, minden rendben, Kristóf remekül van odabent. 3500g körül saccolta doki bácsi és azt mondta, hogy szerinte a héten meglesz... Nagyon várom már!

Kép
vkbrigi

Brigi! Az tök jó!!! hamarosan szülsz!

Benének nemrég volt keresztelője, neki nem volt olyan csini ruhája, meg már nagyfiú. Szóval nadrág, ing és egy vagány mellény volt rajta. Egészen kicsi fiúknak is leeht már "öltönyt" kapni, fekete csokornyakkendős csodákat, de nekem hidegrázásom volt az olyanoktól, így csak csinosba öltöztettem. :oops:

mtunde

Tünde

Brigi adatok: 1975
Dunakeszi
Kristóf
2007.07.05.
Dr. Mészáros
Nováky Rita

Köszi!

Kép
vkbrigi

Hát ez az...
Nekem sem az esetem a "bébiöltöny"... :shock:

Kép
vkbrigi

akkor meg tök édes vagány kis szerkót tudsz öszeállítani. nadrág-ing, mellény, vagy az sem. Nem előírás a szmoking :)
adatokat beírom.

mtunde

Tünde, elírás történt, én csak 83as vagyok, de aranyos vagy, hogy próbáltál fiatalítani! :lol:

Gabi, Enci nagyon tünemény tényleg a képeken! :D

Na futok, mert jön fel egy barátném és előtte még megpróbálom kicsit összekapni a lakást!

KépKép
barimami

Szaisztok!

Brigi: Ez nagyon jó lenne, ha még maradna szeptemberig minden a régiben.
A kilók miatt ne izgasd magad, majd lemegy a szoptatással.

kismamik hogy vagytok? Tünde rosszullétek megvannak még?
cukorfalat

Sziasztok!

Nem semmi tempóban írtok!! Én ezerrel készülök már most az utazásra. Két hét BAlaton. Fogalmam sincs ol. mennyi kaját vigyek Jázminnak, meg mennyi cuccot. :roll: Szerintetek mit vigyek feltétlen, lázkúpon kívül? Biztos ami biztos.

Ígérem mindent visszaolvasok, ha lesz egy kis időm, de ma még dolgozom is. :roll:

Két kép a sanyarú sorsú Jázminról: :lol:

Kép Egy kézzel!!

Kép Rácsok mögött :(

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
mi ezeket vittük: Smecta (hasmenésre gyereknek főleg), lázlehúzó kúp, PANADOL szirup, Fenistil csípésre, bio-kill spré szunyorga (gyerekre fújható, ártalmatlan, de nem volt szúnyog így nem is használtuk), 30-as naptej, szunyogriasztó bedugós éjszakára (bár ez nem gyógyszer), lázmérő (homlok, digitális és hagyományos - tudom ez túlzás volt :D ), Viburcol fogzásra, Betadin sebre + ragtapasz, én magunknak vittem Calcium Sandozt (főleg allergiára), Bolus Adstringenst (bél-, és gyomorfertőtlenítő, sajnos férjem használta is, Kata is el tudja már rágni), IRIX-et, Bepanthen Plusz krémet, magunknak Advilt + lázlehúzót (Rubophent), Phlogosamot kata melegpöttyeire, vietnámi balzsamot nekünk szunyogcsípésre. Hát most így IQ-ból erre emlékszem. Lehet belőle mazsolázni!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
:D

Györgyi!
A lázcsillapító mellett naptejet mindenképpen tegyél be, valamint én mindig viszem magammal az orrszívót, mert nem tudhatom, hogy esetleg kis nátha nem alakul-e ki.(mellette én Sterimart és Euphorbiumot is bedobom)Nekünk ugyan porszívós-orrszívónk van, de ha szállodába mentek akkor a takaritónénik nagyon szívesen kölcsönadják a porszívójukat az orrszívás idejére.(Legalábbis én ezt tapasztaltam).

Barbi!
Arról a fürdetőről amit Memme írt én is jókat hallottam, bár még nem próbáltam. Én a fürdetőkrémmel(Hydrophillicum nonionic.) szoktam a száraz területek fürdés és szárazra törlés után is még bekenni, ez is jó szokott lenni.

Mindenkinek szép napot kívánok. Babák Tündérek! :lol:

-Ktina-
ktina

Györgyi,

Annyira édes!!! Meg kell zabálni!!!!
Nekem van egy utazólistám, ha gondolod átküldöm, hátha segít!
Ha írsz priviben egy emil címet!

Ruhákból én mindig viszem az összeset, amit pont hord, mert igazi hölgyhöz illően rengeteget öltözik!

ancsaboszi

Veronikusz,

Köszönöm! :) Tavaly mi is elutaztunk, de valami apróság akkor is volt, ugye a kulcstartó, most is csak valami ilyesmire gondoltam.
Most nem utazunk, ha minden jól megy majd vacsizunk egyet kettesben! Az is jó lesz!

Ötlet?
nincs senkinek?
:cry:

ancsaboszi

Györgyi!
szegény :oops: :oops: :oops:
Jázmin most hány centi????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Én október elején fogok szülni. Remélem addig nem lesz döntés és minden úgy marad ahogy most és a Tóth doki is ott marad :)
aynan

Ancsaaa, nekem is átküldöd a listát??? Lécciii :roll:

Veronikusz, köszi a listát, én is mentettem ám!!

Igaz, mi csak pár napra megyünk, de szerintem arra ugyanannyit fogok csomizni, mintha 2 hétre mennénk :lol: Férjem mindig ki van bukva, nagy csomagolós vagyok, imádok csomagolni, plusz rendszeresen túlzácba is viszem, de csak ici-picit :D

Steffi, bocsi, de még mindig nem volt erőm válaszolni a privire, de fent van a listámon :wink:

KépKép
barimami

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: