Jó reggelt!
Bőrprobléma: LINOLA FETT fürdetőszer, nálunk bejött. Különösen kisebb korában semmi mást nem nagyon szeretett a bőre. És igen, még egyszer elmondom, hogy a szteroid-tartalmú gyulladásgátló krémmel mi is csak legvégső esetben élünk, mert hosszú távon káros.
Steffi, köszönöm kérdésedet, megvagyunk. csak az úszás hiányzik rettentőn, tavaly Melindával végigúsztam a nyarat, de most nincs kire hagynom. Remélem egy-két héten belül lesz rá pénzünk, hogy megoldjuk ezt a problémát. Ismerős az illető, akire ráhagynám és bízom benne, remélem összejön. Mert kilenc hónapja gyakorlatilag három alkalommal tudtam elszabadulni, ebből kétszer autóvezetést gyakoroltam egyszer vásároltam. Ja, és volt egy este, amikor hamar elaludt és sakkoztunk egyet. és mostmár kezdem érezni, hogy fáradok.
Viszont jól aludt a Csöppke, úgyhogy az is baja, hogy nem fárad le eléggé. Imád menni, utazni, és ha kimarad egy nap a mozgás, nyűgös. Az úszás meg jól lefárasztja.
Ancsa, nem a ruhái, hanem Ő a 74 cm. 86-os ruhák kellenek neki.
Veronikusz, gratulálunk az első lépésekhez.

Emlékszem, megboldogult bébiszitter koromban, amikor elindult segítség nélkül a kisfiú, akire vigyáztam. Tétován megállt, látta, hogy nincs kapaszkodo aztán gyorsan bele a karomba. Hát sírtam.
Ancsa
, mint egy kis angyalka!
Cinicini,mindig nézem ezt a három(!) vonalzót... Huh.
Ma gázt szerelnek nálunk, párom itthon van, nem leszek netközelben. További szép napot mindenkinek!