Látom mindenki jó sok cuccost pakolt, én sem vagyok kivétel amivel kiegészíteném:
vajúdós:- szívószál, szőlőzsír, Cimicifuga (homeós bogyó, 10 percenként) a többi Zsuzsiéval megegyező; a textilpelenka a baba alá, a tiszta hálóing meg szülés után megmozsdatnak (a Jánosban) és kapsz eldobható bugyit meg betétet magadra, és gondoltam a tiszta hálóing sem árt... ne legyek már olyan trutymós zöld izébe... amikor kitolnak. Melltartót tettem be, meg melltartó betétet is ha tejcsi beindulna a tiszta hálóingre... ja meg a barátnőm küldött kézi elemes ventilátort

ha dög meleg lenne, ami nagyon valószínű!
Kórházi:
hálóingek, 2 papucs,törölköző 2db, tiszt.szerek, foly.fertőtlenítős szappan,evőeszköz,pohár,konyharuha,wc.papír+nedves törlőkendő,eldobható bugyik,betétek,melltartó,váltóruha,zokni, telefon+töltő,textilpelenka,garmastan kenőcs,körömvirágkrém, aranyér kenőcs, Arnica homeós bogyó-sebgyógyító,betadine gátsebre-steril gézlap, pár db eldobható pelenka, popsitörlő, cumi, - aztán így hirtelen más nem jut eszembe... + a baba hazahozatalához a szükséges rucik.
Ez belefért egy szalma kosárba (vajúdós) és egy kicsi kézi bőröndbe + papírzacsiba a tiszt. szereknek.
Üdv az újaknak, megyek mert jön újabb barátnőm pocaknézőbe, igazából fogalmam nincs miről fogunk beszélgetni, tehát úgy járok, mint Orsi.
Hoppá! Orsi?
Gurgikám: látom mi 3-as pakkal indulunk a nagy Samu-útnak!