Hááááj!
Na én feltakarítottam, felporszívóztam a szobákat, felmostam, vécét, konyhát, fürdőt, előszobát...szakadt rólam a víz, és mint egy mozgássérült csiga

utálom magam, amiért lassított felvétel vagyok
Zöldborsófőzelék kész, husit még nem sütöm, majd frissibe ha apánk hazajön a munkából, vagy ha Pöndi felkel az alvásból. Letettem ugyanis aludni, mert már kikészített

Lényegében reggel óta ordííííííííííííííííííííííííííííít,nyekereg, tapadt rám mint a második hó,áhhh kész vagyok tőle! Olyan gyanús volt könnyes szemek,orrfolyás, köhécselés, enyhe náthás tünetek

. Bekukkoltam a szájába és felfedeztem egy új fogacskát, méghozzá leghátsó rágó egyik csücsökje..... Asszem ez lehet a rosszkedv,sírás forrása. Most belőttem neki egy adag Nurofent, hogy jobban tudjon aludni és én se őrüljek meg a nyekergésétől.....!
Ez a fogzás szörnyűűűűű, asszem felmondok!
Éjszaka is alig aludtam, Dani kicsit megnyomkolászott, de nem volt az igazi, fájt minden porcikám,még este felhívtam ismerősömet aki gyógymasszőr, hogy csináljon már valamit ma velem, de ilyenkor nem szabad

Majd a gyermekágy után.... hát wazze, nekem most fáj a derekam
No mindegy ez ilyen...
Aki a terhességre azt mondja, hogy az nem "terhesség" hanem "álldott állapot", azt pofánverem