A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ja, s ma éccaka álmomban senki nem szült. Uhhó mára nincs találgatás.

Kép
kissmanó

Manó: eleinte engem is zavart, hogy nem bírom kialudni magamat, mostanra mármegszoktam :lol: Kiváncsi leszek mi lesz mikor megkapják az úgy ágyikójukat :P

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Piac felejtős, Ati egyedül ment, kőkemény a hasam. ugyanaz, mint Briginél, a lakásban még csak-csak elvánszorgok de máshová már alig..piacon meg sok az ember..
Úgyhogy maradtam. Fasza. 5-ik napja ki sem mozdulok én hiperaktív. :evil:
torolve_20131003125716

Most az egész Nutellát megenném magában, amit Hemej küldött..diéta ide vagy oda! :roll:
torolve_20131003125716

Sziasztok Pocakosok! Szia Bori, Annee, Kati! (mint nem pocakosok)
Gurgikám
Én 2 hete nem mozdultam ki! Tegnap már eléggé bőgő masina voltam :oops:
Gyerekem bekajcsizott este 8-kor. Letettem az ágyába, 11-ig aludtunk. 10 perc szopi, aztán bealudt, jó akkor vissza az ágyába. Ahogy leért a feje a pelusra, szem kipattan, morcos nézés, hogy nem gondolom, hogy ennyi kaja elég volt??Vissza szopi, 10 perc, majd horkolás...Jó irány az ágy, ugyanaz, mint előbb. Jó akkor átvittem a mi szobánkba, ringattam kicsit, aztán zsupsz a bölcsőbe. Lefeküdtem, 2 perc múlva nyöszörgés, szenvedés hangjai jöttek a béb felől. 5 percig bírtam, aztán kivettem, magunk mellé raktam, akkor meg elkezdett tátogni, hogy ő biza éhes. 5 perc kaja és végre átszellemült mosollyal elalukált :lol: Én lapjával feküdtem, mert állandóan bekúszott a mejjemhez :roll:
Most úgy nézek ki, mint egy zombi :?

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgi, basszus, ennek fele sem tréfa.... nem hívtad a dokidat? Lehet, hogy ennyi keményedés utánn megnézne, nem?

Manó: Hú, ez a derékfájás sem lehet egy kellemes dolog, sajnálom, hogy ezzel kell küzdened....

Most már totál kész vagyok, hogy hol van Zsanett. Illetve kedves barátnémat, Andit is köröztetem, de nagyon....
Hol vagy Andibaba??? :shock:

Kép
zsuzsi**

És hajat is kéne mosnom, de nincs kedvem :(

Kép
zsuzsi**

Kinderke megadta vkinek a számát úgy emlékszem!!

KépKép

KépKép
szivvi

Nekem megvan Andi száma, de nem tom, sms-ezzek-e.

Kép
zsuzsi**

Én hangulatilag vagyok ki, de nagyon. :(

Semmi se jó, ahogy. Áááááááááááááááá! Esküszöm sírni volna jó...

Legalább a kajcsi sül, a mosógép mos, de takarítani kéne. Délután megsétáltatom Marcit, ha kell vonszolni fogom a bélásom magam után.

kispiskóta

Zsuzsi!
Nem hívtam mert szerintem felesleges..ha ülök és fexem akkor oké..
De miért ez gáz, hogy így keményedek?????????
Szerintem mire beérünk a kórházba és totál ki lesz tágulva...
vagy passz..
Szerda délután lefeküdtem aludni, felkeltem és azóta van ez...nem folyamatosan de itthonról nem tudok elmenni vagy csiga lassan esetleg..

Zsu!
Rám tegnap jött rám a sírás este...csakúgy
torolve_20131003125716

Baszki a házunk alatti kisboltban voltam lent, meg tegnap a zebráig mentem el. Ennyi. :cry:
torolve_20131003125716

Gurgi
Ne sírj! Most ez van, minnyá vége! Utána meg majd nem győzöl a gyerekkel játszótérre rohangálni! Kitartás drágáim, jó?!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgikaa: Nem gáz, csak abban a cikkben, amit te linkeltél ide a fájásokról az van, hogy nem jó, ha ennyit keményedünk. Természetes érzés, de elvileg kevesebbszer kéne lennie vagy mi.... Áááhh, szerintem ez is alkati dolog. Nekem is szinte egész nap kemény az egész hasam.

Kép
zsuzsi**

Én dumálok, én is csak a teraszig jutok :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: Olyan jó, hogy be tudsz nézni ide is egy kicsit a bokros teendők mellett :D Tartod bennünk a lelket :)
Kösziii:)

Kép
zsuzsi**

Szivvi!
Nektek legalább van teraszotok...áhh...ebéd után akkor is lemegyek vagy elmegyünk vhová. csak egy kis padon szeretnék ülni és nézni a dunát vagy nemtom..
torolve_20131003125716

Küldtem Andinak sms-t...

Kép
zsuzsi**

A bokros teendő éppen jóízűen alszik :lol: Én meg itt ülök pizsiben..Nincs erőm semmihez..Du. jönnek a rokonyok :x

KépKép

KépKép
szivvi

ÁÁÁÁÁ, már nyekereg..

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi!
Lehet, hogy az van amit Brigi is írt, hogy neki pl. nem voltak mensiszerű görcsei, stb..csak keményedéses-fájások..de milyen fájás?? nem értem, nekem nem fáj semmim..
Na jó erre rákérdezek a szülésznőmtől jövő héten.
torolve_20131003125716

Gurgi: Én is megőrülök itthon... Balázs nem szereti, ha egyedül megyek, de ő meg mostanában keveset lesz itthon, mert a kollégája szabin van, Görögországban :?
Holnap anyósomékhoz megyünk, de most valahogy nem nagyon akaródzik...pedig imádom őket...

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!
Ühüm, értem. Elhiszem, hogy nem szereti Balázs ha egyedül mászkálsz..
Telihold van..15.53-ig. utána már fogyó hold.
torolve_20131003125716

Ma lesz Bryan Adams koncert.

kispiskóta

Hát ránk nem hat a telihold, vagy lehet, hogy csak a hangulatomra... :cry:

kispiskóta

Gurgi: Lehet, hogy az van tényleg, de mindenképpen kérdezz rá. Az a jóslóizé hajnalban szörnyű volt. Hát, ha a nélkül meg tudnád úszni, az jó lenne...

Kép
zsuzsi**

A Telihold időszaka a szemünknek gyönyörű látványt nyújt, de fokozottan érzékenyek vagyunk ekkor. Az energiák szabadon áramlanak kifelé, ezért a legkisebb terhelés is óriási energia veszteséggel jár. Ettől vagyunk fáradékonyak, szélsőségesek.
torolve_20131003125716

Hát még a szemünknek sem az mert nem látom. :x

kispiskóta

Gurgi: Igen, ezt tapasztalom, hogy ilyenkor minden sokkal nehezebben megy. De ettől függetlenül énn szeretem a teliholdat...

Kép
zsuzsi**

Egyébként biztos közrejátszik a Magne B6 elhagyása is.

Ati megjött, kezdem a gulyásleves főzést..nyamika
torolve_20131003125716

Keményedés-fájás: nekem olyan, hogy elkezd keményedni a hasam és a végére mér nagyon fáj az egész de főleg lent és feszít szét, közben meg az egész kőkemény! Jobban nem tudom leírni :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Hát csajok, a derékfájással még megvolnék. Csak ez a pocókeménység..... huhh, ez kiakaszt.
Gurginál monnyuk magyarázható ha most kezdte kihagyni a MgB6-ot.
Beettem jó fini hatalmas sötét cseresznyéből, nem tom még az is hova fért el.
Ablakok nyitva, annyi légy a házban mint máskor 5 év alatt összesen. Már azok is kikezdték az idegrendszerem.
Apa meg azzal jön, hogy feküdjek ki a kerti ágyra. De ha nekem eccerűen semmihez nincs kedvem, métt nem bírja az antennácskája befogni, hogy feleséget békénhagyni?

Andi nem válaszolt az sms-re?

Kép
kissmanó

Múlthét óta nem szedem a Magne B6-ot.
Nekem olyan, hogy most pl. csak felül kemény, alul nem.

Manókám!
Apa csak jót akar néked...
Bezzeg én kifeküdnék a kerti ágyba waze. hintaágyba..mily kellemes is lenne az nékem.. Kép

Apácska mindent vett csak zöcccséget nem..gulyásleves.. :roll:
torolve_20131003125716

Asszem fölöslegesen írtam tegnap apának egy listát (hogy melyik gyereknek mit kell pakolni, ha mennek holnap du Bükszádra). Foghatom szépen a listát, s használhatom én.
Gréti babó olyan csendben horpaszt odabenn, anyája a süket fülekkel szeretne kommunikálni. Kérem én már minden órában, hogy próbálja magát rávenni a jól ismert kuckó feladására, hisz nem hinném odabenn annyira jó neki, ott már nem fér, idekinn meg süt a nap, nem a téli viszontagságos időjárás várja, de gyermekem hajthatatlan. Asszem vagy ha elindul, akkor az ajtót tokozatostól veszi (hisz semmi jel indulniakarására - vagy csak nem értem a kódolásait?), vagy még nagyon odébb van az indulniakarása.

Juhhhhhh. Olyat nyilalt 3at a derekamba, hogy az előző hozzászólásom ezennel stornó. Még a lélegzetem is elállt.
A francba, hogy nem tom mire kéne számítani. Mi az a jel, amire várok??? :?: :?: :?:

Kép
kissmanó

Há lehet ha hintaágy volna kimennék, de ez síma mezei ágyikó, olyan mint pl. amilyen a hajdúszoboszlói strandon van.

Kép
kissmanó

Szerintetek, kissé odakapott a vöroshagyma miközben írtam? Hát persze...
Ez nem az én napom...lálálálá asszem, iszom egy kis baleys-t
torolve_20131003125716

Na, lenyeltem a mai adag lenmagot. Há valamivel elfogadhatóbb volt mint a tegnap.
Menyek, családot megkérdem fognak-e lángost kérni.

Kép
kissmanó

Hát, csajok, Andi nem válaszolt... csak neeeem????? Jaaaj, izgulok! :shock: :shock: :shock:

Kép
zsuzsi**

hulla vagyok, és én is érzékeny, nyakamat rá, Szili kicsit is rosszul néz az első kanál leves (életem első lencselevese) után, bőgés lesz! na meg a lángos is épp kel! kíváncsi vagyok! nagyon beleélte magát!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

nálam fájás nulla, székelési inger nulla, mensis görcs nulla, csak sima egyszerű keményedések, de gyanítom az is annak tudható be, hogy alig állok már a lábamon!

na, akkor toppon van Zsanett, Pillangó és ezek szerint Andi is!?

lynia-

Szép napot, jelentem megvagyok, csak visszafeküdtem alukálni, mert tegnap "kikészítettek" a munkások :evil: vége, punktum, jövő héten eltakarodnak a fenébe!

Zsuzsikám: semmi baj nincs, köszi az aggódást édi-kutyi vagy, imádnivaló Panka Mama, egyben vagyok, csak fáradt...

Gyorsan visszaolvastam, nem semmi mennyit írtatok!

Basszuskulacs! Mindenki szült tegnap????? :shock:

Móni: a 4,5 kg még a doki "jósolta" de azt mondta +- 400 gramm. Remélem mínuszban mérhetjük majd! :wink:

Uxi: végre... jó, hogy itt vagy, minden okés!

Hencsi: lángosra teljesen rágerjedtem, még a nyálam is összefutott!

Manó: basszuskulacs tényleg 4 nap!!!! :roll:

Ildi: szegénykém, ez nem valami biztató kórház téren, de drukkolok neked, hogy így is jó és szép legyen minden!

Telihold: én energikusabb vagyok, jobban szeretek (szerettem...) szexelni ilyenkor, minden bajom volt, semmi rosszkedv, full energia, úgyhogy most mindjárt be is pörgök! (A szexet kihagyom... :lol: )

Pillangó: nagyon-nagyon sok drukk nektek+++++++++++++++++

Bori: asszem igazad van, szerintem tök felesleges "ráparázni", hogy mikor hogyan, elhihetitek én már alig várom, hogy szüljek, főleg egy nagy babával, aki ha tényleg nagy lesz nemtom hogy jön ki... szóval jósolgatok én is , keményedek mint állat, de szerintem nem kell ennyire betojni csajok, jön ha kell, úgyis mindenki megérzi majd, hogy mi is az ami.. Na szerintem tökre világos voltam... Be is kettyóztam, úgyhogy megyek ebédelni!

Csóközön, majd még jövök, csak a táskáimat összecuccolom. Jelentem vajúdós már össze van pakolva.

Andrea
Kép
kindernay

Jaaj, Andikáááám... huhh :)

Kép
zsuzsi**

hehe ez megint jó andi 37+1 és 15 nap én meg 37+5 és 16????
na megyek, nekem ez magaaas

lynia-

Andi, szerintem itt senki nem betojva van, hanem várja a pillanatot, de nagyon, Zsuzsit kivéve, de neki drukkolunk, hogy Királylány még maradjon.

Összeraktam Marci ágyat rakok képeket, ha nem bánjátok.

kispiskóta

Zsú: Cukkker vagy!!! Köszi a drukkot! Ha én is túl lennék a betöltött 37. héten, akkor lehet, hogy azt akarnám, hogy jöjjön. De így... maradjon csak....

Kép
zsuzsi**

Zsú, gyerünk, gyerünk, várjuk a fotókat!!! Marciáááágy

Kép
zsuzsi**

Há-há. Jól ki...tam magammal. Mehetek sajtot venni. Kérnek satos-fokhagymás-tejfőles lángost.
Hencsi, hogy te mennyire inspirált voltál sütésügyileg a tegnap....

Emi - székelési ingerhez beszámoljam azt, hogy ma mán vótam vagy 4x ilyen ügyben a klotyón?

Becsületemre legyen mondva, minnyán elporolom másodszülöttem rövidgatyóját. De még mielőtt leveszi magáról. Mindenen hisztizik. Nem nyeli le, hogy ilyen jó időben nem teszek neki rajzfilmet, ha a feje tetejére áll, akkor sem. Tom, kőszívű ember jánya vok, de akkor is. Ha tehetné a kicsi pöttöm, akkor a nap 24 óráját úgy osztaná fel, hogy alvás, a többi pedig rajzfilmnézés (közben meg lehet enni-inni, max kirohanni fél percre a klotyóig). S ezt nem bírom lenyelni. Korlátozom napi 1re a rajzfilmek számát. Aztán nem érdekel, hogy az az egy épp egy Tom&Jerry vagy pedig épp a 101 Dalmát Kiskutya.
Most is itt vacsog az ajtó mellett, a nővére mond valamit, s ő csak nyávog rá. NEM BÍROM. Kész, besokalltam.
Ráadásul nem akar a gyerekmedencében sem pancsizni. Nyűgös, de lefeküdni sem akar.
Edina meg itt bassza szét szószerint az agyam, hogy tegyek már vizet a medencébe. De hát nem bírja felfogni, hogy a kazánt csak most állítottam be, hogy csináljon melegvizet, s kell egy kis idő, mire a boylerben melegedni kezd a víz.

Bocs. De asszem ma szétrobbanok. Ha nem így, akkor úgy. Uff.

Kép
kissmanó

Marcilak egyenlőre:

Kép

Itt fogunk szundizni:

Kép
Kép

Pelenkázó és, ami kell:

Kép

Marci járgány, hordozó és pihiszék:
Kép
Kép

kispiskóta

Csajok, persze, hogy aggódhattok, kinek mikor, mi. Azért még emléxem a villamosos érzésre az utolsó napokban. Mindenből elegem volt már. Kitartás!!!

Brigi! 5 éve nem alszol? Respect! Alapvetően egész jól bírom, csak néha kiakadok. Pici sírás, és mehet minden tovább. :D

Manó! A zsibbadás vmi ér elnyomása miatt van, nem? Sztem próbálj néha kilépni.

Pillangót hogyhogy hétvégén indítják meg? A dokik nem szoktak hétvégére beavatkozást tervezni, nem?

Szivvi! Sétizni nem szabad még mennetek? Meg én néha lecsalom magam a kisboltba. Sztem muszáj kimozdulni, ha csak 5p-re is (én is heperaktív)
Alvás. Mi is így nyomjuk. 2-3 óra éber időszak. 10p evés, 10p alvás. Én a cicimen szoktam elaltatni, és ha csak 20perce alszik, akkor rakom le. Addig is alszom én is. Igaz, mi egy szobában alszunk még, így csak fel kell térdelnem, és berakni az ágyába.
Vendég

Zsú: Minden nagyon édes! Nagyon szép! Az a pihiszék sem semmi! Nagyon imádja majd a szobácskáját!!!

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: