Szép napot, jelentem megvagyok, csak visszafeküdtem alukálni, mert tegnap "kikészítettek" a munkások

vége, punktum, jövő héten eltakarodnak a fenébe!
Zsuzsikám: semmi baj nincs, köszi az aggódást édi-kutyi vagy, imádnivaló Panka Mama, egyben vagyok, csak fáradt...
Gyorsan visszaolvastam, nem semmi mennyit írtatok!
Basszuskulacs! Mindenki szült tegnap?????
Móni: a 4,5 kg még a doki "jósolta" de azt mondta +- 400 gramm. Remélem mínuszban mérhetjük majd!
Uxi: végre... jó, hogy itt vagy, minden okés!
Hencsi: lángosra teljesen rágerjedtem, még a nyálam is összefutott!
Manó: basszuskulacs tényleg 4 nap!!!!
Ildi: szegénykém, ez nem valami biztató kórház téren, de drukkolok neked, hogy így is jó és szép legyen minden!
Telihold: én energikusabb vagyok, jobban szeretek (szerettem...) szexelni ilyenkor, minden bajom volt, semmi rosszkedv, full energia, úgyhogy most mindjárt be is pörgök! (A szexet kihagyom...

)
Pillangó: nagyon-nagyon sok drukk nektek+++++++++++++++++
Bori: asszem igazad van, szerintem tök felesleges "ráparázni", hogy mikor hogyan, elhihetitek én már alig várom, hogy szüljek, főleg egy nagy babával, aki ha tényleg nagy lesz nemtom hogy jön ki... szóval jósolgatok én is , keményedek mint állat, de szerintem nem kell ennyire betojni csajok, jön ha kell, úgyis mindenki megérzi majd, hogy mi is az ami.. Na szerintem tökre világos voltam... Be is kettyóztam, úgyhogy megyek ebédelni!
Csóközön, majd még jövök, csak a táskáimat összecuccolom. Jelentem vajúdós már össze van pakolva.