A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Memme, csodállak a kitartásodért, az optimizmusért és mindazért a jóért, amit sugárzol magad körül. Nekem mindig feldobod a napjaimat.
Brigi, lehet, hogy kicsit félreértesz párunkat. Nekünk is nagy boldogság volt a gyerkőc az első perctől, de konkrétan én kimondhatatlan hálás vagyok Györgyinek azért, hogy anno őszintén nekem is leírta, hogy számítsak arra is, hogy egyben ez őrületesen nehéz, az ember sokszor érzi úgy, hogy ha ez még így megy 2 percig, megőrülök. Én a tehetetlenségtől nemegyszer a földre rogyva zokogtam... No comment. Persze, csodálatos, de nem annyira meseszerű, mint a kismama-magazinok hasábjain. Napirendre pedig ne számíts az első pár hétben. :wink:
Nyaralóknak üzenem, hogy irigy-irigy.
Nálunk Benő a meleg kezdete óta furán ébredt (4x éjjel). Azelőtt meg egyszer. Viszont elég egy kis pia, és máris alszik tovább. Tényleg nem lehet érteni a pasikat.
Gyuzso, hát nagyon vagány a pasi!
vbea

Jaj, csak egy percre.
Ez a "felkészülés. Az egy dolog, hogy Melindával nem volt semmi gond és szép időszak jött. De hát rögtön hozzá kellett volna tennem, hogy most itt lesz Kicsi, és ki tudja mi vár rám. Györgyi, nagyon igazad van, jó lenne ha lenne valaki, aki beszél nekünk arról, hogy milyen dolgok is elérhetnek. Nekem a saját anyukám nem sok mindent mondott és mások se. Viszont nagyon kitágította a látóteremet az, amiket ITT A FÓRUMON olvastam mindenkitől. Ez pl. sokat segített, hogy hogyan gondolkodjak a babázásról.

Szia Gabi!, nagyon aranyosak a képek! :)

Eni, hát, "igyekszik az ember a jó arcát mutatni." De annyiszor megrökönyödnél ám, ha néha látnál-hallanál.

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 477.54.jpg[/img]
"Nem ritmikus sportgimnasztika amit láttok, csak próbálom visszanyerni az egyensúlyomat."

Kép

Kép

Kép
memme

Kép
Ehhez a képhez csatoltam volna a fenti címet. Talán megjelenik. Nem 'tom.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme, nagyon édes az RSG-s kép! :lol:

Üdv itt Bibi-cili!

Steffi, holnap mindenképp beszámolok neked az éjszakáról, mivel Dani ma napközben össz-vissz 2,5 órát aludt, ez nála negatív rekord, ha ma jobban alszik, akkor tényleg érdemes valahogy ébren tartani őket napközben (csak majd még azt kell kitalálni, hogyan.. :wink: )!

Masni? Ti most már nyaraltok? Már nem tudom követni az eseményeket!
Voltunk a dokinál és felírta a HA-s tápszert, de elkezdett magyarázni, hogy most egy darabig ez így jó, de nem kell feltétlenül ragaszkodni hozzá és végig ezt adni neki :shock: :? nem szóltam semmit, majd erre még visszatérünk...szóval köszi a receptet, de egyelőre még van utánpótlás...

KépKép
barimami

Memme, Gabi

Olyan jók a fotók, imádom nézegetni őket!!!

Üdvözlet itt Bibi-Cili!

Brigi

Én is így voltam mint te, márhogy fogalmam sem volt hogy mst hogy lehet igény szerint szoptatni, hiszen egyfolytában szopizna. Én azt betartottam a kórházban, amit a gyerekdoki mondott: óránként is cicre lehet tenni az első pár napban amíg nincs még tejci, csak max 5-5 percre, mert nagyon megfájdulhat a cicid. Ezt betartottam, nem is fájt csak minimálisan és utána már jól szopizott. Itthon jó pár hét míg kialakul a napirend, igaziból szerintem egy-két hónap, de ez biztosan mindenkinél máshogy van. Én két órát legalább vártam a következő etetésse, aztán ha kérte kapott. :lol: Kedvenc dokibácsim is így tanácsolta, mert sokszor azért lesz hasfájós a baba, mert nem emészti meg a tejcit és egyfolytában ráetetik, hiszen örökké szopna. Jázmin aztán hol két és fél, hol 3, hol 3 és fél órára kérte. De egy pár hét után minden ment magától és kialakította a kis napirendjét ő maga. AMi aztán a harmadik hónapban megvátozott, de ez még odébb van neked, majd akkor megbeszéljük. :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval érezni fogod hogy hogyan szopizzon, csak ne felejtsd, hogy nem mindig azért sír, mert éhes, hanem mert kibújt erre a csúnya világba onnan a jó melegből. Bár most neki kinnt is meleg lesz. NA jó befogtam. :lol: :lol:

Csajok akit érdekel holnap délben kapcsoljatok a Dunára. Babázás lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Boldog szülinapot a szülinaposoknak!!!!!

MAsni????

Kép
gyorgyi33

Barbi!
Hát képzeld martin is össz-vissz 2órát aludt... a tegnapi 5höz képest. viszont éjjel jól aludt, most meg szinte beájult és 3/4 óra múlva úgyanúgy sírva ébredt :( na meglátom mi lesz, de du tök álmos volt és az istennek se akart aludni :evil:

györgyi!
babázás? pont délben! nézem!!!!

jócakát mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Heni és Gyuzso!

Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Cancan/Heni? (vagy mégsem..:oops: ?),
boldog szülinapot!! :lol: :lol: :lol:
Jó nyaralást!!!

Mire reggel előbújtunk a fiatalúrral, már Apa feldíszítette az étkező lámpáit lufival.. Szép nap lesz a mai, minden békés. Mica alszik, túlvagyunk a nagy kaki-projekten is :lol: :lol:

Györgyi,
tv-re szegeződünk!!

Bibi-cili,
üdv köztünk!!
Tóth dokis szintén, jövő héten kellene menni 6 hetes kontrollra.

Lányok, lehet magánba menni vagy van szabály, hogy a kórházba muszáj? Csak azért kérdezem, mert otthon Debrecenben a szokás, hogy a kórházban kell babástól megjelenni és a babát is megvizsgálja a neonatológus..

Melinda RSG gyakorlata nálam 10 pont!!
Gabi, el is felejtettem a tegnapi zűrös napomban, hogy milyen drága Enci baba a piros sportautóban!! :D

Nálunk tegnap a déltől estig időszak volt tragikus, előtte 2 napig az esti fektetés, minden alkalommal a "csúnya" kaki kitolásával megoldódott. De embert próbáló hallgatni a kegyetlenül síró kismanót..

Szép napot!!!
Zsu

KépKép
Kép
gyuzso

Hali lányok!

Megvagyok, szokás szerint elhavazva. :-)

Bari,
örülök, hogy felírta a doki a tápszert, ha esetleg mégis kell, szólj :-)

Nem tudom mi lehet a levegőben, Máté is sírva ébredt éjjel és úgy 1 órán át szórakoztatott minket... Aztán reggel 7kor a mi ágyunkban ébredt és azonnal elkezdett randalírozni, nekem az orromat cavargatta, az apjának a fülét harapdálta :-)

Masni
masni

Sziasztok!

Lányok, asszem mindent összeírtunk itt az első hetek boldog traumájáról :) Az igény szerinti szoptatással én is úgy voltam, hogy ha Bene jól teleette magát, azért vártam legalább 1 órát a következő kajáig. Aztán ő tápot is kapott, és azzal meg inkább 2 órát vártam, hogy megeméssze. Bene hamar beállt, hogy 3 óránként kért enni, közben aludt, nézelődött, vagy cumizgatott. Ő a kakis-pisis pelustól is sírt, azt nem szerette, és tényleg néha meg csak egy kis babusgatás kellett neki. Jajj de régen volt!!!

Gabi! Nekem már nő a hasam Benével is így volt, elő kellett vennem a terhesfarmeromat. :) De egyelőre nem híztam, mivel fogyókúrás hányásaim vannak este :)

mtunde

Köszi lányok a köszöntést :P , bár egy órával ezelőtt azt hittem nem érem meg a mai napot. Úgy begörcsölt a hasam, mint még soha. Egyszerűen nem tudtam felállni, a férjem nem is ment addig dolgozni, mert megmoccanni nem tudtam és bőgtem a fájdalomtól, ami nem jellemző rám. 10 perc után bevettem egy nospát, aztán bevetettem a melegítőpárnát is, így kb. 15 perc alatt rájöttem , hogy megmaradok. Nem tudom mi volt ez , nagyon alul fájt a hasam - ugyan megvan 4. napja de iszonyatosan gyengén.

Tegnap voltam a Brendonban - Beninek vettem olyan belelülős úszógumit. Annak idején vettem Szandinak is , de eltűnt :evil: , pedig akkor sem volt olcsó, de most majd szívbajt kaptam amikor megláttam az árát 6000!!!! Ft. :twisted: Kérdem az eladót, nincs olcsóbb ( merthogy ez Nemo-s) erre mondja , most kuponakcióba "csak" 4500. :x Ja, 500ért megvettem az anyáklapját és akkor így spóroltam egy 1000-est. Egy szaros uszógumiért.

Remélem azért fogjuk tudni használni is, mert ma reggel azt hittem rosszul látok, 15 fokot!!!!! mutatott a hőmérő. AZért ez is túlzás.

Gyuzsó: igen én Heni :lol: és Neked is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Rengeteg dolgom van, így ne hari de nem is tudok reagálni, egy nagy kupac vasalnivaló vár rám és Beni tök nyügi napok óta ..... nem tudom hogy fogok így haladni......
:lol: :lol: :lol: :P

Heni

Kép

Kép
cancan

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GYUZSO ÉS HENI! Isten éltessen sokáig benneteket boldogságban és jó egészségben!

Kép
Vendég

Gyuzso, Heni!
Nagyon-nagyon boldogságos születésnapot Nektek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tünde!

Már terhesgatyóban vagy? én is már előkészítettem , bár még beleférek a bő-cuccaimba.. :D :D
Mondjuk annak idején egy farmert vettem, meg egy halásznacit, ami kimondottan kismama. Amúgy meg belefértem a pólókba, pulcsikba. És mivel megint téli lesz a baba, ugyhogy most sem veszek nyári kismama cuccot.
Eddig még én sem szedtem fel pluszt, mondjuk én is a diétás-esti-hányásnak köszönhetem- úgy szintén. Bár már végre úgy néz ki, megszünik, mert egyre kevesebbszer van már-csak ingerem. :D

Most jó ez a kicsit "rossz"idő,hogy levegőt kapjunk, aztán vasárnaptól mondják megint a melegedést. Végül is nyár van. csak 40 fok ne legyen!

CAncan! 6000 volt az úszógumi???? rablás!! én 960 Ft vettem egy játékboltban, az is ilyen bébi úszógumi. macikás..
Brendon az aranyárban ad mindent. emlékszem annak idején amikor a babakocsit meg ágyat néztük ki is fordultam onnan.... :D

teszek fel képet róla, remélem látszik...
Kép
Kép
Vendég

6000.- egy úszógumiért???
Mi is 1000-ért vettük a Rossmannban, sima, egyszerú beülős sárga. De bírja a strapát :)

Gabi, igen, én Benével is a 10. héttől terhesnadrágban, vagy kigombolt nadrágban kellett járjak. Nagyon felpuffadok, kitüremkedik a hasam, persze nem a bébi miatt, a beleim rendeződnek :)
Viszont sok kismamacuccom nincs, mert én meg kölcsön kaptam szinte mindent, kivéve ezt a farmert, meg 2 felsőt és szoknyát, amit anyum vett annak idején. Ráadásul akkor nyáron volt nagy a pocakom, most meg télen lesz, de majd megint kérek a barátnőimtől. Egy vagyon a terhescucc, és aztán meg nem tudoja hordani az ember. :)
Akkor nálad lassan abbahagyja a gyomrod az ingerkedést. Tök jó. Én is várom, bár jobb a helyzet, mint 3-4 hete volt.

mtunde

Szülinaposok!!!!!!
Boldog Szülinapot!
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!

Brigi!

Amikor a kislányom megszületett akkor 6 hétig olyan voltam mint egy zombi (szószerint)....teljesen kimerűltem állandóan szopizott...majdnemhogy egész nap...épphogy csak fürdeni tudtam meg néha enni egy kicsit...de olyan is volt amikor még fogat se mostam. Kb. 3 hónapos lett mire már csak 3 óránként etettem, de egy etetés egy órán át tartott :D
Most meg teljesen más minden mert bizonyos alapszabályokat betartunk.
1. nem nekünk kell hozzáigazodni hanem ő igazodjon hozzánk (lehet, hogy kegyetlenűl hangzik, de így lesz rendjén minden).
Magyarul nálunk 8kor fürdés van és 9kor fekvés...a nagylánynál így van ezért a kicsivel is így csináljuk...8kor felébresztem (ha alszik) és megy fürdeni, aztán evés nézelődés és lerakopm az ágyába...9-fél2ig alszi így.
2. Az igényszerinti szoptatás nem azt jelenti amit én csináltam Orsival (szerintem). Két kajálás között tényleg el kellene telnie másfél órának legalább...nálunk így most már 3 hetesen szépen beállt arra, hogy 2-3 óránként jól telerakja pocót és alszik utána...

Ja és a lányom délutáni alvása is úgy van, hogy Danit felébresztem 1kor és megetetem...így legkésöbb 2kor alszik és Orsi is aludhat nyugodtan 4ig...

Bocsi asszem túl sok lesz már belőlem...

Sok boldogságot a szülinaposoknak :D

Kép

Kép
cukipofa

Köszi lányok, annyira aranyosak vagytok, olyan jól esik!!!!!!

Ne is bosszantsatok az úszógumi miatt :twisted: , tudom hogy nem vagyok normális hogy megvettem, de nem volt más választásom. Már hetek óta nézegetem a nagyáruházakban, de sehol sem volt , most meg külön ezért nincs időm bejárni Pestet. ( még nagyon nyár elején láttam, hülye voltam, hoyg akkor nem vettem meg )
Gabi: a Tietek jobb is, mert abban csak két lyuk van a kis lábának, a mienké más.

Én nem tudom mi van Benivel, de 2 hete folyton mászik rám, nyafog, percekre foglalja csak el magát nélkülem.... Nem lesz ez így jó........

És persze folyik az orra...... :twisted: :twisted: :x :x

Heni

Kép

Kép
cancan

[color=red]Heni, Gyuzsó, boldog szülinapot kívánunk Nektek Dancával![/color]

Györgyi, láttunk Titeket a tévében (is :wink: ), édes volt Jázmin, hozta a szokásos nézelődök, el vagyok magamban formáját, pont mutatták közelről, amikor hapcizott és szegényke közbe meg fejbe verte magát a játékával, de nem zavartatta magát, a sok eséstől már biztos megedződött :lol:

Brigi, azt elfelejtettem írni, h szerezz be jó kis bő, kényelmes, szoptatásbarát otthoni ruhákat, én konkrétan gombos pizsiben és hálóingben nyomtam végig az első hónapot (még talán az első 6 hetet is), talán ha egyszer öltöztem fel, amikor mentem varratszedésre :roll:

Tünde, terhescucc rulez! :D Ja, és a lehűlés iránti vágyunk valóban kicsit túl jól sikerült!

Ma Daninak volt vendége délelőtt, lehet találgatni :wink:

Kép Danca csajozik

Kép Almát eszem

Kép Te már ilyet tudsz?

Kép Támadáááás

Kép Daninak elég volt ennyi a csajsziból:)

KépKép
barimami

Steffi, éjszaka ugyanolyan volt, mint korábban, Dani szokásosan 10kor aludt él és fél 8kor kelt, szóval hiába aludt keveset napközben, ez nem látszott meg a zéjszakai alváson (egyébként kétszer ébredt összesen)

Masni, Daninál ez a cibálós állapot mindennapos :lol: Bár ma eléggé megszeppent, mert emberére talált :lol:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Heni, Gyuzsó, nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Na, Dani és Jázmin korán kezdik! :-) Nagyon édesek!

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok,

Köszi a részletes tanácsokat, nagyon megnyugtatóak!!! + tök jó érzés, hogy nem csak bennem kavarognak ellentétes érzések, hanem ugyan ezt már többen átéltétek Ti is.
Persze szerintem azért sok-sok minden közrejátszik:
az ember szeretne a lehető legjobb anyja lenni a babájának - ez természetes- de ez egy életre szóló kapcsolat, aminek az alapjait pont az első időkben tesszük le és talán nem mindegy, hogyan...
Elmúltam 31 éves, láttam már pár gyereket viszonylag közelről is :lol:
bár tudom ez nem ugyan az. De talán van némi hasonlóság ha másfél évig egy "istenhátamögötti" farmon voltam bébiszitter amerikában 2 adoptált pelenkással (és csak az egyszerűség kedvéért az egyik lázgörcsös-epilepsziás...).
A barátnőmmel én mentem be szülni pár éve, ami életem egyik legszebb élménye volt! + van pár barátunk akik már gyerekesek. Ezzel oda akartam csak kilyukadni, hogy van előttem pár példa amit nagyon nem szeretnék és persze vannak elképzeléseim is arról, hogy hogyan szeretnék élni, mint ANYA és nem utolsó sorban, mint FELESÉG a saját családomban.
És ez most pillanatnyilag nagyon bonyolultnak tűnik.
Többek között az igény szerinti szoptatásról sokat beszélgettünk már a férjemmel is és tökre tetszett mikor azt mondta, hogy : "aha,igény szerint...abban benne vannak a te igényeid is".
Hát... majd meglátjuk.
Van köztetek valaki aki "hasonló képp" imádja a kutyáját mint a gyerekeket??? :lol: Nekünk eddig 2 kutyagyerekünk van és állítólag ők (is) jólneveltek. :lol: :lol: :lol:

Kép
vkbrigi

Brigi, AZ ÉN KUTYÁIM HIVATALOS CSALÁDTAGOK, imádom őket!!!! :D

KépKép
barimami

Végre VALAKI aki tuti megért... :lol: :lol: :lol:

Fanni az első "gyerek" 5 éves. Lett egy macskánk: Fruzsi, azért, hogy Fanni ne unatkozzon annyira. Majd tavaly nyáron megérkezett Chanel, hogy legyen egy igazi "tesó" is. (Ők golden retriverek) és mivel ŐK (is) imádják a gyerekeket és legyen végre itthon is állandó játszótárs, most jön Kristóf. :lol:
A barátnőm másfél éves kislánya akár élve is kibelezheti őket, annak is örülnek és Chanel mély depresszióba zuhan amikor Janka hazamegy!!! Erre mondta a férjem, hogy ugyen nem a kutyáknak szüljük most ezt a gyereket? ... :lol: :lol:

Kép
vkbrigi

Nálunk két kutyus van, Zorka, az örökgyermek roti és Puszi, aki horvát menekült, anyukámék Horvátországban találtak rá, kóborkutyaként a hajókikötőben kunyerált, mire megsajnálták és becsempészték!!! Konkrétan anyukám lábánál rejtették el és egy nagy térképet kiterített anyukám az ölébe, azzal takarta el a határon!! (szabályosan csak beoltva, útlevéllel, stb. lehetett volna, csak hát aznap már jöttek haza) Puszi nem kutya, hanem valódai macska-róka keverék, iszonyat játékos, minden szó nélkül az öledbe felugrik és elalszik, ha ülsz valahol alakásban, megtanult magyarul, tud bukfencezni, pitizni, stb., de ha kiegyünk akertből, előjönnek a vadkutya ösztönei és utcán mai napig képes elrohanni előlünk!! :lol: Na jó, befejezem az áradozást, de szeritnem ő a világ legokosabb kutyajája, több, mint 50 szót ismer!!! :D

KépKép
barimami

Jázmin és Danca nagyon édesek!

A szülinaposokat meg elfelejtettem felköszönteni :oops:

Brigi, amit Cukipofa írt, tök igaz, a baba születik bele egy családba és nem ő szab meg mindent. Nyilván sokat kell hozzá alkalmazkodni, de vannak dolgok, amiket meg neki is el kell tudnia fogadni, stb...

Ja és hogy mit nem akarunk: Hát... az elvek szépek, de azért ezek elég rugalmasan átalakulnak. Én pl cumiellenes voltam, Bene 5. naptól cumizik vadul. TV ellenes voltam, most az a bébiszitter, ha rosszul vagyok :) és még sorolhatnám...

mtunde

Heni, Gyuzsó BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :lol:

Danca és Jázmin? Hát hihetetlen cukik. Puszi nektek. (Györgyi, lemaradtam, nagyon sajnálom. :oops: :cry: )

Tündének igaza van, az ember elkézelései a babáról és a babás életről nagyjából köszönőviszonyban sincsenek a valósággal, vagyis eleinte tuti nem. Brigi, én egy dologtól tudtam úgy-ahogy rendeződni. Minden reggel lezuhanyoztam és felöltöztem, ezt kikértem magamnak az első két-három hétben.

Gabi, Benőnek mi is ugyanilyen úszógumit vettünk. Szerinted már beleülhet, vagy vegyünk egy bébisebbet?

Gabi, Tünde, jobbuljatok! És Memme, áh semmi újat nem tudnál mondani... :wink:
vbea

Cukipofa, Tünde

Ez a ..."baba születik bele egy családba"... megfogalmazás negyon tetszik. Nem tudom megmagyarázni miért, de eddig szabályos lelkiismeret furdallásom volt amiatt, hogy én nem szeretném az egész életemet (a nap 24 óráját) a gyerekem szolgálatában tölteni. Valamiért úgy érzem, hogy szükségem van/lesz az eddigi életemre is. És ugye ez nem jelenti azt, hogy én kevésbé fogom Őt szeretni, vagy rosszabb anya lennék mint az aki a fogát összeszorítva, de éjjel-nappal szolgálatban van.
Valahogy úgy érzem, hogy az esti vacsi-fürdés-játék-mese... után nekünk is jár némi szabadság. És nem vagyok hajlandó azon kiborulni, hogy miért bőg, ha tutira tudom, hogy nincs rá különösebb oka. Erre + azt mondta a barátnőm, hogy akkor meg nem bőg... Na majd meglátjuk. :roll:

Barimami
A horvát menekült "kutyastory" nagyon édes!!! Sose hallottam még hasonlót! Az pedig, hogy legalább 50 szót ismer, tök érdekes. Sose gondolkodtam el rajta, mármint így darabra. Nekem szent meggyőződésem, hogy értik ami körülöttük történik. Nem tudom, hogy ezek szavak, megszokások, helyzetek-e, de azt végképp nem tudom mivel magyarázni, hogy csukott ajtó mögött, nyitott ablaknál(nem látnak) beszéljük meg a párommal, hogy akkor készülődjünk és menjünk sétálni/úszni, mire ők kintről hangosan toporognak és nyüszögnek az ajtónál, hogy akkor induljunk...!
A pocakomban lévő babát meg kifejezetten érzik. Odabújnak a hasamhoz, sokszor "puszilgatják" is! Kb 6-8 hetes lehettem, amikor Fanni odajött, bedugta a fejét a pólóm alá, szaglászott, majd kérdőn rám nézett és képennyalt. Akkor azt mondtam, hogy a hormonok teszik és túl szentimentális vagyok, de azóta tudom, hogy tudják, hogy van odabent vmi/vki ami eddig nem volt. Érdekes lesz az első találkozásuk...
Nálatok ez hogyan zajlott???

Kép
vkbrigi

Köszönjük a gratulációkat az új mátkapárhoz! :lol:

Brigi, Puszival Dani 6 hetesen talizott először (kutyók anyukáméknál laknak, de tőlünk 5 percre kocsival), de se Danit nem érdekelte még a kutya (ő átaludta a találkozót), se a kutyát Dani (leginkább menekült, ha meghallotta a babasírást). Ilyen volt:
Kép Első találkozás :D

Aztán egy időben szerette nézni, de egyszer elsírta magát, amikor mellé feküdt, mert megijedt tőle. Most kb. 1 hónapja Puszi megnyalta Dani lábujját, azóta Puszi neki az isten, amint bejön a szobába, Dani tekintetet rajta csüng, ha hagynám, akkor hozzábújná, simizné, bár most még jól meg is tépné szegényt, néha azért játszanak picit, aztán megyünk Danival kéz és lábmosásra!:lol: Sokan fel voltak háborodva, mert már elég korán Danit Puszira fektetve fotóztuk (kb. 1,5 hónaposan), de nem érdekel, Puszi annyi betegséget terjeszt max., mint én, ezzel az erővel én se nyúlhatnék a gyerekhez :P Ja, az meg ilyen:

Kép

Bocsi azoktól, akiket untat a téma vagy már látták a képet, Brigi, most jut eszembe, ezt lehet, h priviben kellett volna :oops: :oops:

KépKép
barimami

Eni!
Nálam a felöltözés volt a követelmény. És nem melegítőbe, hanem farmer-póló/pulcsi. Mert a férjem mániája itthon a melegítő. Én meg kosztümös helzen dolgoz, így nálam a szabadidő, meg a játszós cucc a farmer. A melegítő, az olyan takarítóruha. Így a farmerben úgy éreztem, hogy most már aztán reendesen fel vagyok öltözve. Főleg amikor már rámjött! :lol:

Barbi!
Pont akartam kérni, hogy képet, képet.. :D

Kép
Kép
kriszta36

Tényleg bocsi, ha valakit untatunk, de pillanatnyilag igazi gyerek hiányában én "csak" vele büszkélkedem:
kutyagyerekem fürdés után
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1183059050.52.jpg[/img] [/img]

Kép
vkbrigi

BArimami, Györgyi!
Nagyon édesek együtt! Néztem délben a műsort, Jázmin nagyon cuki volt! És az a ruci is tök jó! :D
A kutyák nálunk is családtagok. Sajnos már csak egyik van meg, tavaly kellett elaltatni a 17 éves Charliemat. (Most lesz július 1én 1 éve.) Nagyon rossz volt, hiszen többet éltem vele, mint nélküle...
Most Spike van , ő is most lesz 10 éves. Ugyhogy szegénykém öregszik. :( Egyelőre nem akarok addig még egy kutyát, amíg pici lesz még a kistesó. Mert 2 gyerek mellett nem hiszem, hogy egy kölyökkutyát is elbírnék. :D Majd talán 2 év múlva.
Szóval én csak támogatni tudom a kutyás hozzászólásokat! :D :D
Vendég

Kedves Heni és Gyuzsó,

Sok, sok puszi
Kép

ancsaboszi

Sziasztok!

Kedves Jázmin Anyuka és Danika Anyuka! :wink:
Csodálatosak a Babók!!!
Annyira édesek együtt!!
Szerelem? :wink:

Györgyi mi is elkeztünk nézni Titeket, Larával és Anyukámmal, aztán nekem el kellett mennem, de Ők tovább néztek Titeket!!! :wink:
Nagyon csinos voltál és hát Jázmin most is egy Tündér volt!!!

Üdv az újaknak!!!

sajnos van nálunk egy két dolog, így most nem nagyon tudok gépközelbe kerülni.
De azért mindenkit puszilok, és ha tehetem benézek.

ja,

Masni, Steffi,
a mi éjszakánk is borzalmas volt.
Remélem a mai nem lesz ilyen!
Mi úgye már el vagyunk kényeztetve, hisz Lara már május óta úgy alszik, hogy este 9-10 körül lefekszik és 7-8 ig alszik.
Most éjszaka sírva ébredt Ő is :cry: 2-kor! Én akkor aludtam el kb. mert nem tudtam előbb :cry:
és 5-ig fent volt,
aztán 7-kor már kelt is, aztán persz utána szépen aludt a kisasszony 11,30-ig.

na megyek is

Mindenkinek aki megy,
Jó nyaralást!

Ancsa

ancsaboszi

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A SZÜLINAPOSOKNAK!!! :D

Üdv az Újaknak!!!! Látom bővülünk. :D Nagyon helyes! :D

Gyönyörűek a lányok-fiúk! Isteniek a képek. Csak bátran! Lehet feltenni még!!!!! Olyan jó nézni őket. Cica, kutya, höri bármi más is jöhet. Ők is édesek.

Merci!
Jó hallani rólatok is.

Mi szerdán jöttünk meg, de azóta el vagyok havazva. A mellettünk lévő építkezés miatt, felmosással indítottam az itthonlétet. Ma hajnali 5-kor az erkélyt mostam :D pedig rendesen be vannak gyógyulva a szemeim. De nem sajnáltatom magam.

Tegnap voltunk 15 hónapos oltáson Szofival. Olyan aranyos volt. Még azt se mondta hogy "upsz". Mi meg azt hittük majd sírni fog, de semmi. Ügyes kislány volt. DU meg a szomszédasszony lelkét masszíroztuk. EGy hónapos a babája és már ki van akadva az itthonléttől és bezártságtól. :lol: :lol: :lol: Mondtam nekem nem kell mesélnie. :lol:

A nyaralás tök jó volt. Sőt. Szuper. Nagyon jó volt, hogy külön szobában voltunk a lányoktól, így kicsit fe tudtunk töltődni egymásból a férjemmel. :lol: (most aztán jól megmondtam :lol: ). A szálloda szuper volt. A kaja finom is írtó sok volt. Hoztam is haza pár úszógumit. :lol: De nem bánom. Lányok élvezték. Kata mindenkivel kikezdett. Szofiről a MINI-DISCO-nál kiderült, hogy hatalmas nagy táncos csaj lesz. Úgy rázta a kis seggét. :lol: és közben meg fülig érő szájjal vigyorgott. Volt kinti-, benti medence, külön strand a szállodához. Voltak animátor lányok a gyerekehez. (arcfestés, üvegfestés, gyurmázás stb) EGy kis bibi volt csak, hogy valamilyen gyümitől a férjemnek 2 napig ment a hasa, nekem meg tegnap volt egész nap iszonyú hányingerem (és nem vagyok terhes, mert most múlt el :D ) Szóval az Annabellát csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon szép és van előtte egy árnyas kiépített sétány is ahol hatalmasakat lehet sétálni (hattyúkat etetni :D lányok ezt nagyon élvezték, majd beleestek az igyekezettől :lol: )

Majd rakok fel képeket, de még nem töltöttem le.
Elnézést, hogy most nem reagálok nagyon senkinek, de KÉPTELENSÉG VISSZAOLVASNI. :oops: :oops: :oops:

Ancsa!
:oops: :oops: szegény Lara. Mi baja lehetett???

Györgyi!
Mi ez a TV-s dolog??? lemaradtam. Jázmin is TV stár lett? Valami Baba-Mama műsor?

most egy időre eldugulok. Majd még jövök képekkel :D
szép napot mindenkinek! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

veronikusz: hol is van ez az Annabella szálló? lemaradtam, de érdekel, hova lehet menni két picivel. idén mi ilyen megfontolásból mi balatoni apartrmannál maradtunk, hogy legyen külön szobája a gyerkőcöknek.

kutya nálunk is abszolut gyerek számba ment, vittük mindenhova, néha még szüleimhez is a vasárnapi ebédre! :)
azóta ez kicsit visszaszorult, de azért most is visszük sok helyre.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka!
www.danubiushotels.com és Balatonfüred
Mi is 2 szobában voltunk :D mostantól csak így vagyok hajlandó menni. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Mi vasárnap megyünk Annabellába. Jó, hogy ilyen jókat írtál, mert mindig én foglalom a szállást, aztán meg vívódok, jó lesz-e. Apa meg kritizál, mikor ott vagyunk :D

Tegnap összevitatkoztam anyóssal. Panka nála van, és persze evésileg hozza a formáját. É anyós megint előhozta, hogy ősszel vigyük el megvizsgáltatni, mert valami baja van biztos. Ja, és mellesleg közölte, hogy sült krumplit enne a csaj mindennap. Erre mondtam én, hogy szerintem kutyabaja, csak válogat, amíg van aki mindennap megcsinálja neki a sült krumplit. Szóval lesz még egy két futamunk asszem...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Brigi!

Tényleg nem kell teljesen felborítanod az életedet...azzal csak rosszat teszel magadnak meg a babának is...
Sztem elég ha első 4-5 hétben a rendelkezésére állsz éjjel nappal és utána már nyugodtan kaphatod a "kimenődet"...
Nálunk most fogadta el Dani a cumit...azóta napközben is jobban alszik és nem is sír annyit...cumisüvegből is tud már inni így apa is meg nagyi is meg tudja etetni...és ilyenkorra azért már beáll valami rend is.

Most nézem csak a vonalzoldat...mindjárt szűlsz :D de jó...olyan irigy vagyok... :)

Kép

Kép
cukipofa

Kriszta!
Kitartás anyóssal. Semmi baja a csajnak, ha a sültkrumplit megeszi :D Nálunk most a Nesquik nyuzsibogyó a csúcs, tej nélkül :)

Kutya-témát kérek még!!!! Nekünk sajnos el kellett altatni a mi dalmatánkat, 9 éves volt, és amikor Bene elkezdett mászni, hát megtámadta... nem tudta feldolgzoni a dolgot. de kiderült, hogy a dalmaták sajnos ilyenek, csak ha együtt nőnek fel a gyerekkel, akkor nincs gond. Pedig ő is érezte, hogy terhes vagyok, meg minden. Tuti társ volt. :(

Brigi! Tök igazad van, ami az elvárásaidat illeti, és ha nem is az első hetekben, de lesz a magánéletre is mód. Durván hangzik, de mivel Bene tápot kapott, mi 8 hetes korában fogtuk magunkat, és elmentünk Hévízre apjukkal egy hosszú hétvégére, a húgom és nagymamám Benéztek, a gyerek észre sem vette, nekünk meg ahdd ne modnjam, milyen jó volt. Persze, ha szopott volna, ez nem akkor történik meg, de mozi, vacsi, stb akkor is belefér már elég hamar, csak némi segítőkészség kellene hozzá a családból. (vagy pénz a szitterre :))

Most már sajnos nem ajánlkoznak a rokonyok, hogy vigyáznának Benére... Pedig 2-3 napra odaadnám :)

mtunde

Kép a kuckó

Kép leghidegebb pont a szobában :D

Kép kilátás

Kép etetés

Kép kilátás

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép szálló játszótere

Kép disco

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Itt a melegváltás Veronikusz, mi most megyünk..... :lol:
Nagyon klasszak a fotók ( azt azért megnéztem a nagy rohanásban) :lol: édesek a csajok.

Nem olvastam vissza, csak elköszönni jöttem. 10 napig nem leszek,
irány Siófok. :lol: :lol:
Puszi Mindenkinek,
vigyázzatok Magatokra!
Heni

Heni

Kép

Kép
cancan

Hú Veronika!
Ez nagyon jó lesz... :D

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
a játszótérre is rálátni, sőt a Balcsira is:

Kép

Kép

Kép

minden nyaralónak nagyon jó pihenést és jó időt!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

hú... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok lányok!

Hát mindenki nyaral?!???

Nagyon édesek a képek, Jázmin és Dani kifejezetten illenek egymáshoz... ha esetleg a prféta szól belőlem, ugye meghívtok majd a lagziba?

Masni
masni

Sziasztok!
Kicsit megkésve, de sok boldogságot a születésnaposoknak!

Nagyon jók a nyaralós és udvarlós fotók is.

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Tünde
Tünde

Nagyon sajnállak a dalmata miatt, borzalmas lehetett...
Sajnos sokan nem tudják, hogy ez egy elég kemény és nem túl stabil idegrendszerű fajta, még ha olyan édes is a 101 kiskutyában... és abszolút nem gyerek mellé való. Bár azt írod, hogy 9 éves volt, tehát ti abszolút nem a gyereknek vettétek + szegény nem is volt túl fiatal már a kicsi érkezéséhez...
Kutya-gyerek kapcsolat mindíg nehéz dolog mindenkinek. El kell tudni fogadni, hogy ők egymásnak mindíg "CSAK" barátok/játszótársak lesznek és azért túlnyomó részt a kutya akar dominálni, még ha reszketésig imádja is a gyereket. Ezért nem bízom 100 %-ban még a saját szuka goldenjeimben sem. Bár állítom, hogy tökéletesen hiányzik belőlük mindenféle agresszivitásnak még a szikrája is, mégsem hagyok egyedül velük soha gyereket.

Kép
vkbrigi

Sziasztok!

Hát megpróbáltam visszaolvasni, de sajnos még nem sikerült! :oops:
De a képeket megnéztem, és minden baba gyönyörű!!!

Barbi,
Örülök, hogy jól sikerült a strand! nagyon szépek vagytok!
Van ott olyan víz ami Danikának is tetszett?
Ma mentek 5-re úszni?
Mi már voltunk, és bent voltunk! De jó volt azért! :lol:
Köszönjük a dícséretet Lara nevében, most is úgy viselte ahogy szokta de a végén!!! Íme egy kép! Kép Jól érzem ám magam!!!

Veronikusz,
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!!! Szuper hogy végre a Férjeddel lehettél!!!

Gabi,
Nagyon édes a Kislányod!!!! szuperek a képek!

Memme,
ez a nem ritmikus gimnasztikás kép is szuper!!!

Tünde,
hogy vagy?
Köszönöm a mailt.
rég láttunk Rólad és a kicsi fiadról képet!
kérünk!!!!l:
nézzük az a pocit?

Merci,
Jó hogy jöttél! Jó volt végre hallani rólatok! Nagyon szépek a gyerekek!!!

Kriszta,
Hajrá!!! Szorítok Neked!!!

és íme két kép !
Kép Itthon is jó!

Kép Mit szereztem?

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: