NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A SZÜLINAPOSOKNAK!!!
Üdv az Újaknak!!!! Látom bővülünk.

Nagyon helyes!
Gyönyörűek a lányok-fiúk! Isteniek a képek. Csak bátran! Lehet feltenni még!!!!! Olyan jó nézni őket. Cica, kutya, höri bármi más is jöhet. Ők is édesek.
Merci!
Jó hallani rólatok is.
Mi szerdán jöttünk meg, de azóta el vagyok havazva. A mellettünk lévő építkezés miatt, felmosással indítottam az itthonlétet. Ma hajnali 5-kor az erkélyt mostam

pedig rendesen be vannak gyógyulva a szemeim. De nem sajnáltatom magam.
Tegnap voltunk 15 hónapos oltáson Szofival. Olyan aranyos volt. Még azt se mondta hogy "upsz". Mi meg azt hittük majd sírni fog, de semmi. Ügyes kislány volt. DU meg a szomszédasszony lelkét masszíroztuk. EGy hónapos a babája és már ki van akadva az itthonléttől és bezártságtól.

Mondtam nekem nem kell mesélnie.
A nyaralás tök jó volt. Sőt. Szuper. Nagyon jó volt, hogy külön szobában voltunk a lányoktól, így kicsit fe tudtunk töltődni egymásból a férjemmel.

(most aztán jól megmondtam

). A szálloda szuper volt. A kaja finom is írtó sok volt. Hoztam is haza pár úszógumit.

De nem bánom. Lányok élvezték. Kata mindenkivel kikezdett. Szofiről a MINI-DISCO-nál kiderült, hogy hatalmas nagy táncos csaj lesz. Úgy rázta a kis seggét.

és közben meg fülig érő szájjal vigyorgott. Volt kinti-, benti medence, külön strand a szállodához. Voltak animátor lányok a gyerekehez. (arcfestés, üvegfestés, gyurmázás stb) EGy kis bibi volt csak, hogy valamilyen gyümitől a férjemnek 2 napig ment a hasa, nekem meg tegnap volt egész nap iszonyú hányingerem (és nem vagyok terhes, mert most múlt el

) Szóval az Annabellát csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon szép és van előtte egy árnyas kiépített sétány is ahol hatalmasakat lehet sétálni (hattyúkat etetni

lányok ezt nagyon élvezték, majd beleestek az igyekezettől

)
Majd rakok fel képeket, de még nem töltöttem le.
Elnézést, hogy most nem reagálok nagyon senkinek, de KÉPTELENSÉG VISSZAOLVASNI.
Ancsa!

szegény Lara. Mi baja lehetett???
Györgyi!
Mi ez a TV-s dolog??? lemaradtam. Jázmin is TV stár lett? Valami Baba-Mama műsor?
most egy időre eldugulok. Majd még jövök képekkel
szép napot mindenkinek!