Bogyó!
Valahogy úgy van, ha volt már egy vetélésem, amiről nem tudtam, akkor már számít. Ha a baba vére (ha Rh+) valami miatt keveredik az enyémmel, akkor a szülést sem várják meg az antiD-vel, de ez ritka eset. Az én családomban mindenki +, csak egy félresikerült dolog az én negatívságom (nem a postástól vagyok…

) a páromnál mindenki negatív volt, kisesélyes a pozitív baba. Ezért nem is szűrnek csak később.
Én apu családjára ütöttem, jobban mondva, az anyukája családjára. Ott sajna mindenki cukros volt, nekem nagyon kell vigyáznom. Viszont nagyon termékeny volt a mami, amit remélem örököltem. (apukám tőlem tudta meg, hogy nem csak egy abortusza volt a maminak… csodálkozott

is rendesen
Evu!
Fogadd mélységes irigylésemet! Nagyon ügyi vagy ezzel a sok sporttal. Ha úgyis a XI-be költöztök, majd járunk együtt tornára szülés után! Hátha rám is ragad valami mozgásszeretet. Bár szeretek mozogni, de nincs bajom, ha éppen nem kell….(vagyis lusta pocok vagyok

)
Én nyers husit kifejezetten sokat fogdostam a terhesség elején, sőt!

El is vágtam a kezem, leragasztottam, és folytattam a főzést. Azért lehet, hogy be fogok szerezni pár darab ujjvédőt. mik a tünetek?
Eszter!!!
Aki túlvan egy császáron, az szerintem semmitől se féljen!
Cuki!
Nem lesz ilyen egyáltalán, de el kell telnie egy kis időnek majd. Mindenképpen használj haskötőt szülés után! És kend majd halványító krémmel.
Büngyi!
Te rendelted a szopipárna oldalról? És én is akarok ilyet! legfőképpen a teknőcöt
Videót még nem néztem, de majd igyexem!
Tegnap voltam szüléselőkészítőn, ami fájdalomcsillapításról szólt. Nagyon jó volt, ha lesz időm, majd leírok mindent!
Ma nem leszek (annyit) mert rámszóltak, hogy adjam le a munkákat…

huupsz