A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

én nem értema képet... :(
vagy nem figyeltem biológiából. merre van a vágás?

Ágica
Kép
ágica_26

Azt én sem látom meddig vágta, de ijesztő a kép minden esetre. Én most ilyenek után kutakodok a neten.
Itt egy kép a gátmetszésről. Ezen így illusztrálják. Ha jó dokid van, nem kell aggódnod, nem mészárol le.

Kép

büngyike

sziasztok csajok 8)

en meg mindig meloban...es semmire nincs idöm :cry: visszaolvasni sem sikerült benneteket.
Elküldi valaki nekem is a kepet priviben?
A Rozi sztem is szep nev. :lol:

nalam amugy minden ok, tegnap is gyalogoltunk 5 km-t,jo volt nagyon.

szombat delutan költözünk, ez tuti :lol: 8) alig varom!

na nyomom tovabb..mert soha nem leszek kesz :wink:

pusszancs
Vendég

Masika!!

Ma volt nálunk,azt mondta kiszámol mindent és felhív h pontosan mennyi lesz!De még nem hívott!Amint megtudom megírom ok?? :) Megvettem hozzá azt a pelenkázó-betétet vagy mit,a méret miatt kellett!Olyan cép macis!Meg elég semleges,szóval mivel még nem tudjuk a nemet! 8) Megpróbálom megmutatni!Igaz a nilonból nem vettem ki,addig se porosodjon!!Látszik valami?? Kép Macis betét a pelenkázó asztalhoz

Missfried
Kép
missfried

Ja amugy vidéki vagyok-pontosan barcsi-jó messze mindentől! :) Somogy-megye déli rész,horvát határ!Jól dolgozik állítólag! :)

Missfried
Kép
missfried

De hát Pesttől elég messze van..(260km kb) :? :?

Missfried
Kép
missfried

Missfried
pont ilyen pelusozónk van :-) úgyhogy én tudom milyen :-)
Sajnos mostanra a mienk szétjött ,megpróbálom megragasztani vagy vaalmi,mert nem szándékozom venni újjat.

Büngyi
érdekes ez a kép ,én úgy tudtam oldalra vágnak mindig.

Cuki
Megkaphatom én is azt a képet?ki ne maradjak a jóból :-)

Csajok ne parázzatok a gátmetszéstől ,ez lesz ott a legkevesebb,meg se érzed,és ha simán jön a babuka,ügyes a személyzet nem lesz sok öltés.Nekem fájt a varrás,meg utána 3-4 napig nem szerettem ülni,de menni simán tudtam nem látszott rajtam,hogy elötte szültem.

Klára
jók a rucik
Vendég

nem semmik az anyos sztorik, de oruljunk, hogy csim nek pl jo a kapcsolata vele, meg hogy az Eszter ilyen jo fej, hogy kineziologushoz is elmegy- nagyon profi ! nekem is kellene :):) de vicc nelkul. amugy meg el kell toluk hatarolnunk magunkat, ha nem kivanjuk a kapcsolatot, ez is a felnottelvalas resze

bungyi--jajja, de jol nez ki, es a teknoc,,imadom ! de az arat elirtad, nem ? vagy ez gyemantbol van ?

rozi !! :) szuper nev !! a napsugar nekem kevesbe, de ez csak az ene velemenyem

cuki, ez furcsa, h egyutt vettek le a vert...En is kerhetem a fotot?
agic- ja, ezert volt a bugyi :). Az ellenanyagszures nem csak akkor kell, ha mar voltal terhes ? en ugy tudom, hogy az elso terhessegnel nem szamit...ott csak azt kell figyelni, hogy a bebi + vagy - lesz-e. es ha negativ, akkor ok, es ha + akkor kell neki 72 oran belul egy injekcio, de ezt figyelik a korhazban

Evu, majd gyere, ha lesz idod

jovo heten megyek cukros vizsgalatra, de nekem 1 zsemlet+ tejet kell elotte ennem, es leveszik a vert es kesz. kerdeztem a dokit, hogy hogyhogy nem ehgyomorra,+ duplan, azt mondta, hogy aki "ranezesre" nem cukros fajta ( nincs elhizva, csaladban nincs cukorbeteg,,stb) azt felesleges kinozni, ha rossz lesz az eredemny, csak akkor jon a durvitott modszer. Remelem az nem kell. masnak is volt az en fajta evos cukros vervetele ?
bogyogyorgyi

Sziasztok !

Eszter
szerintem a Rozi nagyon klassz név! Nálunk már van a családban , és tetszik,hogy nem gyakori :lol: .

Missi
: klassz ,hogy úgy csináltatjátok a bútort , így biztos ,hogy minden úgy lesz kialakítva, ahogy Nektek a legpraktikusabb + nem kell amiatt aggódni, hogy elfér -e a szobában . Ha kész lesz kérjük a fotót!

Csajok, csak azért kérdeztem rá a toxoplazmás dologra, mert anyáméknál 7 macska van , amiből 3 az enyém . 3-4 hónapig nem nyúltam hozzájuk, de most a család elutazott, és rám vannak bízva 1 hétre.( 6 db1 hónapos kölyök van ).
Persze előtte is muszáj volt megfogdosni őket 1x,2x mert nagyon édik, de azért igyekeztem visszafogni magamat.
Most gumikesztyűben etetem őket, de azért nem vagyok teljesen nyugodt, mert kb 25éve van macskánk és sosem lehet tudni, mikor mit szednek össze a kertben .
Mondtam a szitut a nődokinak, mire közölte,hogy 10 éve nem volt ilyen fertőzése senkinek ,és ne parázzak .
Azért meglepett a hozzáállása, azt hittem fontos annyira egy egészséges gyerek + az anya megnyugtatása hogy adjon egy rohadt beutalót.
Asszem még erőszakoskodom egy kicsit, fizettem én eleget a TB-nek, hogy ne rajtam spóroljanak!!!!!!

Evu 5 km !? A ház körül mentétek , vagy kirándulni jársz ? :lol: Mindenesetre klassz ,hogy ilyen fitt kismama vagy , Babád biztos hálás lesz érte !

Kép
sheepy

sheppy, kerjel csak vizsgalatot, egyet ertek, de a masik, hogy akkor te valoszinuleg mar hozzaszoktal a macskakhoz ill. amit kimasoltam feljebb cikkel a Missf/Gabonak abban azt irjak, hogy aki mar korabban megfertozodott ( olyan, mint a natha a nem terheseknel) annal most nem gond ez az egesz.
de fo a biztonsag

tok jo, hogy ma este huvosebb van - mindenki jol fog aludni. remelem :)
bogyogyorgyi

Sheppy
szerintem nem fogja a dokid megcsináltatni,mert ez is olyan mint a rubeola,bárányhimlő,hogy nagy bajt az első trimszterbe tud csinálni,ha eddig nem tartotta fontosnak gondolom most se fogja.Ha teheted ne te pucold a cicalmokat a szájukba gondolom úgy se nyúlkálsz :-). De ezt a fertőzést ugyanúgy elkaphatod ha nyers hússal érintkezek,netán nem teljesen megfőtt,sült husit eszel,földes lesz a kezed stb.Jobb lehibernálni magunkat erre a 10 hónapra :-)
Nálunk nem kell kérni a vizsgálatot,az első vérvételnél nézik ezt is.

Bogyó
nálunk is ilyen cukor mérés van,csak mérnek éhgyomorra is aztán enni kell 2 deci tej vagy kefír + zsemle.És rá egy órára mérés.Ha ez nem jó (7ig jó) akkor küldenek terhelésesre
Vendég

Sziasztok

Megjöttem a kinezológustól azt mondta a párom ne menjek többet mert megkélrtem hogy csináljon vacsit erre kiakadt hogy ezért járok oda :)

Nem tudom hogy lesz Cuki de a jó a tipp hogy megmondom neki hogy most anyu jön,Ő úgyis jön karácsonykor már anyós az tuti mert én nem fogok 400 km et utazni hogy lássam.

Jó éjt mindenkinek

teljesen elrémített ez a gátmetszés mert ugye én Lilit császárral szültem mpst félek,.

Kép
Kép
eszter26

Jó reggelt!

Cuki! Anyámnak is ilyen volt velünk. Igaz én akkor nem látam :) De nagyon elhalványodott, szinte alig látszott később! Még mindig nem árt kenegetni, ne hagyd el a kenegetést, mert az is sokat segít. Szülés után is ápold!
A videó nagyon szép volt! Köszi!

Eszter! Tényleg durva, hogy ezért jársz kineziológushoz, de ez a mama elviselhetetlen voltát tükrözi :evil:

Timurr! Én is úgy tudtam, hogy oldalra vágnak. Ezt a képet a Péterffy kórház oldaláról szedtem le.

Bogyó! Vaklóban elírtam az árat, csak most látom :shock:
8 ezer! Így a helyes, na :) És szerintem megéri. A töltőanyag benne ráadásul olyan kis apró golyócskák, nagyon jó rajta szenderedni. Amit eddig néztem mindegyikben olyan olcsó párnatöltelék van...

Toxoplazmáról: Egy barátnőm együtt élt 2 macsekkal, aztán maradt egy, igaz, mire felnőtt lett a macska, addigra erkélycica lett, vagyis ritkán van a lakásban. Megcsináltatta babavállalás előtt a toxoplazma vizsgálatot, és negatív! Tehát nem törvényszerű, hogy ha velük élsz, már átestél rajta!
Ha higiénikusan vannak tartva, és mindig kezet mosol utánuk, akkor nem kaphatod el. Én a szomszéd kutyát is megsimogatom, de utána alaposan kezet mosok.

Ma nem leszek gép előtt, legyen kellemes napotok és a picúroknak is!

büngyike

cuki, szerintem is csak kend renduletlenul ! ne hagyd abba, sot kenegetes utan OVATOSAN csipkedd meg a borod ( en is szoktam) a hasadon is, az a verkeringest segiti, es ne zuhanyozz tul sokaig meleg vizben, mert az is szaritja. Szules utan jobb lesz, de sajnos ez alkati dolgog is. Gondolj arra, hogy a lenyeg, hogy a bebi egeszseges legyen. videot meg nem neztem meg, majd most

bungy- es honnan rendelted ? en isssss. bar ma akkor nem irsz? majd holnap valaszolsz remelem...

eszter - micsoda ?? miert akad ki a parod, hogy vacsorat csinal ? gondolom nem hetente 7 x teszi....en a helyedben jarnek tovabbra is, nekem is nagyon jot tett, lehet , hogy az embert is magaddal kene vinned ? :):)

timur, de nekem elotte lehet a zsemlet+tejet ennem. nagy kulonbseg, nem ? vegul is mindegy, valoszinu mind a kettot tuleli az ember.

en ma tok jol aludtam vegreee !:) ES TI ?
bogyogyorgyi

cuk, koszi a videot, bar a zene, mintha egy temetesen lenne :) ( jajaj szemet vagyok? ) de a kepek szepek
bogyogyorgyi

Bogyó!
Valahogy úgy van, ha volt már egy vetélésem, amiről nem tudtam, akkor már számít. Ha a baba vére (ha Rh+) valami miatt keveredik az enyémmel, akkor a szülést sem várják meg az antiD-vel, de ez ritka eset. Az én családomban mindenki +, csak egy félresikerült dolog az én negatívságom (nem a postástól vagyok… :wink: ) a páromnál mindenki negatív volt, kisesélyes a pozitív baba. Ezért nem is szűrnek csak később.

Én apu családjára ütöttem, jobban mondva, az anyukája családjára. Ott sajna mindenki cukros volt, nekem nagyon kell vigyáznom. Viszont nagyon termékeny volt a mami, amit remélem örököltem. (apukám tőlem tudta meg, hogy nem csak egy abortusza volt a maminak… csodálkozott :shock: is rendesen :)

Evu!
Fogadd mélységes irigylésemet! Nagyon ügyi vagy ezzel a sok sporttal. Ha úgyis a XI-be költöztök, majd járunk együtt tornára szülés után! Hátha rám is ragad valami mozgásszeretet. Bár szeretek mozogni, de nincs bajom, ha éppen nem kell….(vagyis lusta pocok vagyok :roll: )

Én nyers husit kifejezetten sokat fogdostam a terhesség elején, sőt! :shock: El is vágtam a kezem, leragasztottam, és folytattam a főzést. Azért lehet, hogy be fogok szerezni pár darab ujjvédőt. mik a tünetek?

Eszter!!!
Aki túlvan egy császáron, az szerintem semmitől se féljen! :D

Cuki!
Nem lesz ilyen egyáltalán, de el kell telnie egy kis időnek majd. Mindenképpen használj haskötőt szülés után! És kend majd halványító krémmel.

Büngyi!
Te rendelted a szopipárna oldalról? És én is akarok ilyet! legfőképpen a teknőcöt

Videót még nem néztem, de majd igyexem!
Tegnap voltam szüléselőkészítőn, ami fájdalomcsillapításról szólt. Nagyon jó volt, ha lesz időm, majd leírok mindent!
Ma nem leszek (annyit) mert rámszóltak, hogy adjam le a munkákat… :? :? :? huupsz

Ágica
Kép
ágica_26

Kép

Agica, rendicsek :lol:

nagyon sok a melo, de majd jövök 8)

pusszancs
Vendég

CSAJOK ALARM!
nekem miért nem nő a cicim??????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ágica
Kép
ágica_26

nyugi Agica...ez hajlam kerdese..nekem meg tulzasba viszi..en örülnek a regi meretemnek :shock:

de küldök neked sosk sok mumus energiat cicinövekedeshez :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ágica nem aggódj, nekem is csak egy méretet nőtt az elején, és akkor szuper érzékeny is volt, most meg megállt a növés és az érzékenység is alább hagyott. Nálam az az előtejes történet volt hétfőn, azóta semmi.

Lányok a Büngyi azt írta, hogy a Kenguru Goldban vette a szopipárnát. Kenguru Gold pedig van a Bécsi úton a Stop Shop-ban.

Evu, csini vagy, hát nem hiába, aki 5 km-eket gyalogol.:)

Sziasztok, Csilla
csim

Sziasztok !

Most hívtam az ANTSZ-t , ahol egy kedves nő elmondta,hogy háziorvos is beutalhat toxoplasma szűrésre , ha indokolt, mert enyhe influenza szerű tüneteket produkálok.
Ez azért vicces , mert én allergiás vagyok , folyamatos tünetekkel :D , erre azt mondta a nő ,hogy a háziorvos majd meg tudja különböztetni a kettőt. Hát nem tudom, szerintem belgyógyász , nem allergiológus , de azért a jövő héten meglátogatom . Próbáltak elrettenteni ,hogy 7600ft a vizsgálat , de szerintem ez egyáltalán nem sok.

Evu nagyon csini vagy, és milyen nagy a pocakod ! :shock:

Cuki kézi vagy elektromos géped van ?
Majd írd meg a tapasztalatokat, ha működésbe hoztad. Engem is esz a kiváncsiság , majd biztos jókat fogok bénázni az elején.
A pocid nekem elég ijesztő ( bocsi ) , én a derekam körül látok ilyeneket magamon , de szerencsére még csak nagyon enyhén.
Bízom benne ,hogy szülés után újra szépek leszünk !

Kép
sheepy

Csajok ! Ezt a kedves megállapítást egy orvos írta :

"A striákat eltüntetni semmilyen bőrgyógyászati kezeléssel nem lehet.
A stria az irha rugalmas rostjainak eltűnésén alapuló bőrsorvadás.
Az elsorvadt bőrt nem lehet "felújítani".

Dr. Kalán Júlia "

Azért senki ne keseregjen , biztos rossz napja volt :roll:

Kép
sheepy

Csilla es Sheepy, köszi a pocakbokot :lol:
csajok, en minden zuhi utan zsiros kremet hasznalok es este puha kefevel is atmasszirozom a hasimat, ezt ajanlottak az okosok :D
szerencsere eddig nincsen egy striam sem, kopp kopp, amen :wink:

dinsztelt maj volt az ebed, kidurranok.

ja, egyebkent erdekes dolog ez am, mert en ok, hogy sportolgatok, mozgok sokat, de a kilok jönnek am ram kimeletlenül..10 plusz van kb eddig :cry: ami nem jo statisztika, söööööööööt :( de az egeszseges taplalkozason es a mozgason kivül mast nem tudok tenni 8) mindegy, majd a baba utan :D

jaj, melo vaaaaaaaaaan, ne maaaaaaaaaaaar :shock:

pusszancs
Vendég

sheepy, menj el szerintem a vizsgaltra, mert teged ez mar nagyon foglalkoztat es utana akkor jol alszol. De biztos nem lesz semmi

Agi--nekem is az elejen nott sokat, most mar nem

cuki, micsoda csaj vagy :) tok jo ! kiprobalni a fejot most, vegul is miert ne ?

Evu-meg mindig csini vagy, a fenebe :) is

csim, koszi az infot, es mi az a Stop shop ? az ott a becsi uti nagy bevasarloban van ?
a Nagy Lajos kiralyne utjan is van 4 fajta 4900- 10 000 ft ig, www.minimano.hu
bogyogyorgyi

Bogyo, a Stop Shop-nak hívják a Bécsi úton azt a nagy bevásároló udvart a Praktiker és az Eurocenter között. Stop Shop-ban van Kaisers, DM, C&A, Kenguru Gold stb. üzlet. Én időnként megfordulok arra, egy-két kismama rucit is vettem a Kenguru-ban, mondjuk nem valami olcsó, de időnként klassz dolgok is vannak.

Evu, biztos nagyon vékony voltál a terhesség előtt, a vékonyakra állítólag gyorsabban jönnek fel a kilók. Jelenleg én most 7-nél tartok, persze előtte nem voltam karcsú, 178 cm magas vagyok és olyan 67 kg voltam, szóval az átlagos alkat. Nekem a védőnő még két hete mondta, hogy azért a szénhidrátot fogjam vissza, de nem vészes a hízásom. Az a baj, hogy én terhesség előtt is nagyon édesszájú voltam, így most is állandóan édeset kívánok. Már csak azzal tudom kordában tartani az édességevést (persze szoktam enni), hogy tudom nem tesz jót a babának a sok cukor..

Sziasztok, Csilla
csim

Evu!
Köszi, fogadom! Nagyon csini vagy ám! Él hol hordod a plusz 10 kilódat? A táskádban? :lol:

Cuki!
Minek kaptok annyi kocsit? :shock: Mond, hogy nem kell, mert te kinézted azt amit szeretnél. Az nem korrekt, hogy akitől kapod, az kinézhette, megvehette azt, ami neki tetszett, te meg fogadd csak el azt, ami neki is jó volt…. :? :x Gondolom senki nem érti meg, hogy te is szeretnél választani a saját ízlésed alapján… :?

Hát stria ügyben én 3 naponta bekenem magam…tényleg rosszul vagyok a krém szagától. :? De ha megvettem, elhasználom. Meg olyan későn értünk haza minden nap, hogy meghalni nem volt időm. Még a fogmosás is kínszenvedés volt, és a vasárnapi hajmosást tegnap este 11kor muszájból lezavartam…

A cicivel az a baj, hogy nekem 2 fél narancsnyi volt. Ici-pici feszes. Most meg pici feszes…de én óriásit akarok!!!! Legalább most
:cry: :cry: :cry: :roll:

Ágica
Kép
ágica_26

Cuki!
hallottam én már vékony nőt hízni 27kg-ot. a 42kilós kolléganőm az első gyerekkel 18kilót hízott. a súlya majd felét. hát szerintem ez a gázos. de az induló súly 20%-t felhízni nem gáz. az nekem 11-12kg, 10-et céloztam be, de szerintem több lesz. neked sem lenne vészes a 20%! annál több bizi nem lesz, ha figyelsz.

holnap mázsálnak, majd pénteken megírom...holnap gyümölcsnapot tartok, és már ma is figyelek.

Ágica
Kép
ágica_26

képzeljétek, elmentem kajálni a kollégákkal, és csak sültkrumplit kértem. hiába mosolyogtam, alig adtak.
aztán éppen mentünk volna, amikor megjelent a párom, és csatlakoztam hozzá, és megebédeltetett.
aztán felhívtak a volt tanszékemről, hogy menjek be megmutatni magam, összetalálkoztam 3 ismerőssel, úgyhogy 2 óra volt az ebédszünet...

van benne: sültkrumpli, tartály, kovászolt ubi, bolognai penne, és paradicsomgombóc...mindenből egy kicsi. remélem kisVirágnak megfelelő táptalaj....

Ágica
Kép
ágica_26

csajszik!

en 60nal inditottam, mindig is volt cicim, pocim, nem vok am vekony testalkatu :lol:
most nem cicim van, hanem CICIM; es lett popsim, oldalam es a piszkafa labaim is sonkasak lettek :lol: szoval a plusz kilojaim szetterjeszkedtek rajtam :lol: de nem gaz, en is megprobalok figyelni, es tudom, hogy a szüles utan is sportolni fogok, jövö honaptol tervezem az uszast, bar szelesebb vallakat mar nem akarok 8)
nekem amugy meg a "pofacsontjaim" helye is megvaltozott, szelesebb lett az arcom :shock:

de ha ezt kivanja Minike, hat tessek 8)

jövöre nudi szepsegversenyre megyünk es szepek leszünk :lol:

Mexikoi..nyami 8)

na most meg savam van...a majtol? :shock:

jövö7en megyünk haza anyukamekhoz kicsit pihizni, alig varom :D

közben melozom is am.. :wink:
Vendég

Hali!

Ma szét dolgoztam magam, még a leleteimért is a tesómat küldtem el.
Délután megyek dokihoz, remélem kiokosít, hogy most mi lesz velem, hol fogok szülni. Ha nem választott még kórházat akkor dokit cserélek, elegem van a bizonytalanságból.

Már csak két napot dolgozom és hawaii, viszont ez a két nap elég húzós lesz. Már lezástam a negyedévet, most már csak átadom az ügyfeleimet és KÉSz.

Megyek, majd este jövök.

Masi

Evu!
Jó a kép

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Cuki !

Párom egyik betege 40 kg -ot hízott a terhesség alatt - állítólag semmi komplikáció nem volt, bár szerintem ez már beteges, úgyhogy ne aggódj .
Biztos stramm kicssaj lesz Panka lányod, nem olyan ,akit elfúj minden szél, és lehet,hogy a súly fele csak víz ,ami szülés után azonnal lemegy.

Én is ilyen kézi"fejőgépet" néztem ki a Brendonban, amihez vannak azok a tejtárolós kis edénykék + cumisüveg.

Különben meg minek lehetne hívni , ha nem fejőgépnek ?
A kézi fejést sem hívják pl. "anyamellből történő manuális tejnyerésnek" :lol:

Ágica : Ne keseregj , lehet,hogy a tej majd dob egy -két számot a méreten ,ha beindul a szoptatós időszak.
Így legalább kisebb az esély rá ,hogy eldeformálódjon olyan lógósra.
A barátnőm most készül megműttetni, mert 3 gyerek után a köldökéig ér :shock:

Kép
sheepy

Köszi Masi! de jo neked, szoritok, hogy jol menjen a 2 nap :lol:
es, hogy a dokiddal is tisztazni tudd a dolgokat 8)
Vendég

Ohh evu az én kilóim is csak jönnek...de nem mennek..sajna :D :shock: Ez van!Én is akarok már uh-t!! :cry: :roll:

Missfried
Kép
missfried

háát...ha az előny, hogy tudok hason aludni...az bizti, ha fáj a hátam, hát nem a melleim méretétől. ha találok egy melltartót, legalább 2-t veszek, mert tudom, a következő 3 évben úgysem találok. széles a hátam, pici a cicim. Ja! és a formája. ami az alsó részénél jó, az a bimbó felett leszorít. ami felül jó, az meg nagy. A melltartók zöme abból indul ki, hogy a nő melle lóg...hát az enyém áll...ilyen mérettel nem is csoda... :roll: :?
tavaly találtam először olyan fürdőrucit, ami háromszög volt, és jól állt, de az is csak azért, mert az egész mellrész rogyásig volt varrva flitterrel, gyönggyel, meg vöröskorallal. így nagyította. amúgy a széles mellkhasamon 2 pattanásnak tünne egy sima fürdőruciban....
szóval akinek van felesleges mellállománya, azt megveszem! :lol:

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Sheepy, nekem meg éppen szebb lett a 3.után, mint az első után, biztos, mert nem fogytam annyira vissza, vagy nem tudom.

Evu, nagyon jól nézel ki! Igazán csinos vagy, az a tíz kg nem látszik. :)

Missi, nagyon tetszik a pelenkázó, lehet én is csináltatok egy ilyet. Kíváncsi vagyok, olcsóbbra jön-e így ki, mintha készen vennék egyet.

Bogyo, talán aug. végén tudunk költözni, de ez még sok mindentől függ. Nem fogok unatkozni az biztos, költözés, iskolakezdés, ovikezdés(Benci)...+ babavárás...

Büngyi, nagyon jól néz ki az a párna!

Timurr, jó, hogy Te is jelentkeztél! Szép a pocid!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

intimissiben van mini melltarto, nagyon szepek
en mindig nagy mellre vagytam, most jol megnott, de eleg nehez viselni + 2 x akkoranak tunok, szoval nem konnyu nagyobb cicikkel oltozkodni. a masik, hogy imadom a woman secretet, de ott mar a legnagyobb kicsit lett. :(
jot rohogtem cuki, hogy a cukros terheles elott meg bezabalasz. :):)hahahah. szerintem inkabb elozo nap,,bar gondolom ugy ertetted te is

borre a legjobb a TISZTA mandulaolaj, most azt vettem, nagyon fincsi..ill a Weledanak vannak szuper termekei, total bio, legjobb amit valaha lattam. www.weleda.hu- ez a reklam helye :)
bogyogyorgyi

Cukika:10.-én megyek tanácsadásra+a dokimhoz!Talán-remélem-megis uh-z! :D :) A 3D-s-ig még van 7-8 hetem!Így beszéltem meg azt(egy másik dokival,aki csinál)De már azt is alig várom!Végülis úgy röpülnek a hetek,hogy észre sem veszem!Nálatok is??

Gerika:remélem mielőbb megtudom az árát,mert sajnos nincs túl sok lóvé,amiből gazdálkodhatunk,úgyhogy reménykedem így olcsóbban jövök ki! :shock: :wink:

Nekem a hasamon(eddig)semmi stíra nincs!Csak fenéken,combon,de azok is régebbről!
Itt a hasam(jó nagy :D )Látszik vmi?Besz@art a monitorom és ezen a régin nagyon sötét a kép,be sem lehet állítani.. :evil: Kép

Missfried
Kép
missfried

És a köldököm sem dülledt ki egyelőre...! :) Nálatok??Meg csíkom sincs középen..az a "linea negra"vagy mi.. :?

Missfried
Kép
missfried

Jaa azok a gyűrődések a hasamon az alvástól vannak..,nemrég keltem fel :D :lol:

Missfried
Kép
missfried

Erika

köszi :-)

Missfried
szép a pocid ,én is azt hittem nem volt csíkom aztán szülés után láttam a hasam alján egy szemet.Most is van már egy,nem látom,de érzem.De már te se leszel zebra tuti.
Nekem sincs nem is volt se csíkom,se kifordult küldököm.

Cuki
kend ezrrel a pocidat valami olajos kenvcével.Unokatesómnak is ilyen volt a pocija,olyan két év kellett mire szépen elhalványodott.

Engem nem nagyon ijesztett meg ez a kép :-)lehet mert nem látszik annyira

Ágica
kitartás lesz ott bedirrant nagy cici,én röhögtem kínomba,amikor belövellt a tejci,úgy néztem ki ,mint Pam Anderson

Bogyó
igazából az a különbség,hogy nálunk éhgyomrra is nézik a cukrot.
Vendég

Evu
nagyon csinos vagy :-)
Vendég

Cuki
nem sajnos mi már nem megyünk 4dre :-( sima uh is lesz júl 23án lesz :-( annyira messze van,és még a neme se tuti,idegörlő.
ez egy régi kép csak a mozgóból fotóztam le/ki

áh most már simán köldök felett van a te méhed is,enyém k/3 azaz 3 újjnyival a köldök felett.a doki írja mindig a kiskönyvembe.

az biztasson,hogy jobban már nem leszel csíkos , szerintem :-)
Vendég

Nekünk maradt Majáról chicco cumisüveg,a felicitas csomiba meg egy kis avent volt úgyhogy nekünk lesz,van.Persze majd csak később használjuk,szopi a fő.Majával teához használtuk,később este tejpéphez vagy amikor már nem szopizott 8 hótól abba kapta reggel-este a tápit,majd tejet.Napközbe csőrös itatót használtunk.Jól hangzik a pohár csak macerás,elöbb-utóbb mindenkinek kell valami itató.

http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=1057

én ezt szerettem,kevés levegőt nyel a baba,és puha ,széles a cumija,állítólag mint a cici,nálunk nem zavart be.
Vendég

Bogyo, a tiszta mandulaolaj biztos nagyon jó.
A megterhelt/ túlerőltetett szembe is lehet cseppenteni, megnyugtatja állítólag.

Missi, látom neked is jó nagy a pocid! :)

Cuki, én mindig vettem, mert abban tároltam a lefejt anyatejet az elején. Egyébként én nem nagyon használtam, csak az elsővel, szerencsére volt elég anyatej. Utána meg a csőrös pohár és/vagy sima pohár volt használva. kb 8 hónaposan már tudnak inni pohárból, ha arra vannak szoktatva. Szal. én alapvetően nem vagyok cumisüveg párti.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Hazaértem, vettem végre egy normális ágytakarót. Indiai boltban, meg vagyok elégedve, végre ez az első, ami igazán tetszik. És immár a 3. a franciaágyunkhoz....

Na, vissza szeretnék olvasni, de nagyon nehéz mindenkinek válaszolni.

Látom cumisüveg a téma, én nem tudom. Tuti veszek és majd meglátjuk. Még csak amatőr anyuka leszek...

Evu, Missfried! Szépek a pocik! Nekem is van a blogomon, és még nektek kivételesen egy szemből :)

Kép

büngyike

Erika!

Valóban tudnak már inni 8 hónaposan???? :shock: Kis ügyesek :)

Bogyó! A párna a Kenguru Goldból van.

Mell téma: Nekem csak az elején nőtt egy nagyot! Azóta semmi.... melltartót még nem vettem. Valamikor voltak már ekkora melleim, úgyhogy a régi melltartóimat hordom most. Kényelmesek még :wink:

Sheepy! A 40 kiló brutálisan sok! :shock: Ezt egyikőnk sem fogja túlszárnyalni :D

Szép éjszakát nektek! Én húzok, kitakarítottam a teknősöket, kicsit lefárasztottak, de fél évente megérdemlik :wink:

büngyike

Büngyi
szép a pocód :-)

Cuki
Nem nagyon kérdezik hány hetes vagy amikor elhozod a csomit.Mondjuk én a mensi szerint másfél-két héttel idősebb terhes vagyok ezért azt írtam a papírra,de megse nézték.

Van hol avent műanyag tároló van benne úgy hallottam mazért a cumisüveg szerintem jobb.Én örültem neki pláne ,hogy Majcival anno csak szórólapokat meg két 10 mlis gabi mintát kaptam.
Most meg van benne Mam cumi,a cumisüveg és egy pelus.

Én sem vagyok cumisüvegpárti,de szerintem jó ha van.Persze tud inni a baba már 6-7 hósan is pohárból,csak éppen amikor megyünk valahova vagy nincs időm nézni éppen hova burítja az innivalót szerintem jobb a csőrös.
Vendég

Én már két naposan is pohárból itattam MAját a babaák vevők rá,ügyesen isznak belőle,a többi már csak kényelems kérdése :-)

Cumi na az már kicist durvább,nálunk nem volt cumizavar viszont cumi nélkül nálnk nem élet az élet,majd remélem fokozatosan leszokik róla Maja.De a következő babánál is lesz cumi ,ha igényli,ne szeretném ha az újját szopná azt sem és egész nap a cicimen sem tud majd lógni,ha csak úgy komfortszopikázna.De ha ő is cumis lesz elöbb leszoktatom róla az tuti,legalábbis megpróbálom :-)
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, olvaslak titeket ám... :D
Nagyon jó ez a hajlított cumisüveg, ilyet nem is láttam még. Na van mit tanulnom...
Nekem van ez a barna csíkom ez a linea akármi a hasam közepén, rendesen látszik, de biztosan azért mert már nem az első baba.
A cumiról: inkább cumi mint az ujja. A nagyobbik gyerekemnek nem kellett a cumi, de az ujja igen. Most 10 évesen sikerült leszokni a róla, de úgy felboltosodott a szájpadlása az ujjszopástól, hogy már 5 évesen fogszabályozásra jártunk. Akkora nyílt harapása van, hogy rossz nézni. A kicsinek sem kellett a cumisüveg, igaz az ujja sem, ő a poharat szerette. Hát gyereke válogatja, ki miből tud és akar inni.

Velem okés minden. Várom a jövő hét szerdát a 4D UH miatt. Jövő hét kedden meg mázsálás. Jaj! Ezt már nem annyira várom.

Cici téma: Ágica, ne aggódj az enyém sem nő. Nekem csak a fenekem meg a combom nagyobb. :cry:

Kép
Kép
Kép
gabi39

Gabi
hú akkor megerősíted bennem ,hogy inkább cumi.Most van két Maja korabeli kislány is akik az újjukat szopizzák,már kiállnak a fogaik és tiszta bütyök az újjuk.Mindkettőnek a szülei sajnálják,hogy inkább nem cumizott.
Maj cumifüggő,de mire oviba megy remélem leszokik róla
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: