A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ági, kedves, látod. Máris közelebb kerültél egy igazi jó 9 hónapig tartó kellemes terhességhez, aminek a végén ott fog nevetgélni karjaitokban az imádott kicsi baba:-) Oszt gőgicsélni, oszt jól visszabeszélni, oszt megmosolyogtatni, oszt megkönnyeztetni..stb...stb...:-)))
modrooka

Sziasztok lányok!

Én új vagyok közöttetek, szívesen csatlakoznék, ha nem bánjátok.
Mi is a Dévai Intézetbe járunk Dévai dotor Úrhoz, de most sajna kicsit áll az ügyünk, mert eredetileg inszemmel kezdtünk volna, de apci eredményei elég rosszak lettek , így elmentünk az andrológus dokihoz, aki végül is azt a szakvéleményt adta, hogy bár a sperma kép nem a legjobb, de az ő véleménye szerint nem annyira rossz, hogy ő lenne a gyermektelenség oka. Csak valami bacit talált nála a húgycsőben azt antibiotikumozta, tegnap már leadta apa a 2. mintát, most annak az eredményét várjuk. Csak az idő meg ugye annyira , de annyira lassan telik ... arra gondoltam, hogy bár ennek az eredményére még várnunk kell egy pár hetet, de azért szerintetek kérhetnék előre konzi időpontot ? Mert gondolom elég nagy a várólista ugye ? Nem tudjátok, hogy kb. most mikorra lehetne időpontot kapni ?
Köszönöm előre is !
bucóka

Szia Bucóka! Üdv itt! :D Én most nem tudok neked okosságot mondani, butaságot meg nem akarok :D , de valamikor mostanában szabin lesz a doki hosszabb időre, úgyhogy nem tudom, mikorra kapnál most nála időpontot... Csak jár erre majd valaki nálam okosabb! :D

Ági! Ez szerintem tök jó jel! Én a mostani lombik előtti ciklusomnál voltam így, hogy azonnal folyni kezdett, aminek folynia kell, és pont abban a ciklusban produkáltam is egy nagyon szuper progreszteron eredményt! Szóval szerintem ezek a dolgok összefügghetnek!

Köszi az érdeklődésedet, Cyprus, én is ugyanúgy vagyok! Szóval sehogy. :D Na jó, azért nem vagyok ettől ilyen very happy, de semmi kedvem szomorkodni. Képzeld, nekem csak jövő csütörtökön kell visszamennem a dokihoz! Elvileg hétfőn kellene, akkor telik le a három hét, de akkor pont nem lesz doki. Te most pénteken mész, ha jól logikáztam, ugye? Hihetetlen gyorsan eltelt az idő! Legalábbis nekem nagyon gyorsan elszaladt... :)
noczi

Szia Nóczi!

Köszi, hogy írtál ! Ugye jól sejtem, hogy a babó, vagy babók ott pihennek a pocidban ? :D Mert akkor drukkolok ám ezerrel :D
bucóka

Sziasztok!

Bucóka, üdv! Doki bácsi július 20-tól augusztus 20-ig szabin lesz. Illetve a jövő hét elején pár napig, mert valami konferenciára mennek. Nemtom mikorra lesz eredményetek, de szerintem inkább kérj időpontot, abból nem lehet baj.

Ági, Nóczi! Valami lehet a levegőben is, mert nekem ugyanazok a tüneteim, mint Neked Ági, 3-4 nap csipi-csöpi, aztán megjön rendesen. Most a negyedik lombik előtt meg 28 napra pontosan zutty, megjött azonnal. Remélem én is, hogy ez jó előjel. :D
katóc

Sziasztok csajok!

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a szabi alatt helyettesiti-e valaki apánkat? Mert ugye terhesgondozásra azért el kellene mennem vkihez ezalatt is. Vagy akkor most mi lesz? Kimarad egy kukucska? :shock:

Kép
cseka

Szia bucóka!
Hát persze, hogy csatlakozhatsz:) Addig is így pletyizés közben gyorsabban telik az idő, no és mindig van kiért izgulni. Ha jól értem inszem előtt álltok és akkor most vajon végül az is lesz vagy lombik? A többi vizsgálaton már túl vagytok?- átjárhatósági, hormonok... Mert, ha inszem lesz, akor nincs várólista, az csak a lombiknál van. Viszont dokibá július 20-tól aug. 20-ig szabin lesz. Így lehet, hogy még befértek 1 inszemre aug. vége előtt.

Noczi! Igen, nekem pénteken telik le a 3 hét. Majd akkor reggel felhívom az intézetet, aztán majdcsak mondanak valami okosságot. Lehet, hogy megnéz majd vass doki. Igen, én sem akarok szomorkodni, legfeljebb majd a többiekkel megyünk szeptemberben. Márha lesz még hely.
cyprus

Szia cseka! Vass doki helyettesíti dévait ez tuti. Szóval mehetsz mozizni:)
cyprus

Köszi Cyprus, már meg is nyugodtam. :lol:

Egyébként mit negativkodtok itt Noczival már megint? Dádá lesz minnyá :evil:

Kép
cseka

:P

Kép
cseka

Nem jelenik meg a vonalzóm :cry:

Kép
cseka

Megjelent, hurrá!!! Hogy tetszik?

Kép
cseka

Jaj, de édes kis Macikád van, Cseka! És ez már a 10. hét! :D Röpül az idő!
Nem negatívkodunk mi Cyprussal, dehogy! :D Tök pozitívak vagyunk! :D
(Mekkora pofáraesés lenne, ha ezek után kiderülne, hogy mindkettőnken sikerült, Cyprus... :lol: :lol: )
noczi

Az nem pofáraesés, hanem tök normális dolog lenne. Tudtommal nem jött meg egyikőtöknek sem és nem is pöttyözgettek, hát akkor mi az oka a negativ gondolatoknak?

És nemsokára kiderül, hogy mindkettőtöknek sikerült és akkor nagyon nagy popsiporolás következik :lol:

Noczi, köszi a dicséretet :wink: Dévai mondta tegnap, hogy olyan a baba, mint egy kis maci. :lol: Azóta igy hivjuk :D

Kép
cseka

Jajajaj, elszállt amit írtam! :(
Szóval Noczi, Cyprus HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ott vannak azok a babák!
Cseka, édes a Macivonalzó!
Bucóka! Nektek az andrológiai vizsgálatot nem a Dévaiban csinálták? A páromnak ott volt a vizsgálat és az eredmény egy óra alatt megvolt.

Noczi, ( csak csillagilag jegyzem meg), túl vagyunk a vizsgálatokon, minden rendben, ez egy spontán hónap, aztán talán ov. indukc. Majd meglátjuk. Remélem Apánk úgy kipucolta a vezetéket, hogy annak eredménye is lesz! Hihi 8)
finch

Köszi Finch :wink:

Szurkolok Neked is nagyon!

Kép
cseka

Cseka!Nagyon édi kis Macikád van,teccik :)

Noczi,Cyprus,szorítok ám Nektek!!!!

Ági!!!Nemsokára itt a holnap,tehát Nagyon Boldog Szülinapot kívánok neked ,mielőbbi babásodást és minden elképzelhető jót...

Finch!!!Érzem,hogy meglesszz az eredménye az átjárhatóságinak!!Nektek az a dolgotok,hogy hancurozzatok ezerrel :)

Puszi és jó éjt!!!
hanyatka

Jó reggelt Mindenkinek!

ÁGI! Boldog Szülinapot Kívánok Neked!
Remélem már egy kicsit jobb hangulatod van!

Cseka, köszi a drukkot, Hanyatka, a látó szóljon belőled! Köszi!

Mindenkinek szép napot!
finch

Szép reggelt!

Ági,
Nagyon Boldog Születésnapot!Kívánom, hogy álmaid és vágyaid teljesüljenek. Meglátod, a következő születésnapodat már a babáddal együtt ünnepeled majd!

Cseka, olyan édes a vonalzód, már én is úgy szeretnék egy ilyet :)

Cyprus,Noczi,remélem még nem jött meg, mennek a drukkok!!!

Hanyatka, Finch, én drukkolok Nektek, hogy ne kelljen eljutnotok az inszemig és ez a hónap legyen nyerő Mindkettőtöknél. (bár azért azt meg kell hagyni, a Schwarzeneggeres poént kihagyni vétek lett volna - főleg, mióta visszaolvastam a topicban és megtudtam, hogy MINDENKINEK ezt süti el drága doki bácsink. :lol: :lol: :lol: )

Bucóka,
üdv itt. Még én is elég új vagyok a topicban,de próbálok egyre gyakrabban jönni, mert nagyon jó és a lányok mindenben segítenek, ha kérdezel. Szerintem az inszemhez nem kell várólista, nekem most volt az első, és nem kellett várnom (csak az első konzultációnál kaptam 1 hónap múlva helyet).

Szép Napot!

Bébé
bébé2007

Bucóka üdv köztünk! :-)

Cyprus igen szabi alatt Vass nézz meg.

Köszönöm szépen a jókívánságokat! :-)
Ági28

Ági!

Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!!

:lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Köszike te kis vonalzós! :-)
Ági28

Kép
noczi

Köszönöm de szép virág! :-)
Ági28

Ági28! És milyen érzés hármassal kezdődni? :lol:
Lesz nagy ünneplés? Ha lehet ilyet kérdezni!!!
finch

sziasztok, most tudtam csak jönni, meg holnaptól megint nem leszek itt a hét végéig, de azért lesem a híreket, s utánaolvasok!
Ági - Isten éltessen soká!
Cseka - sajnálom az ikerbabót, drukkoltam miatta, de így Macikád szépen, egyenletesen fog tudni fejlődni! Meg is lepődtem nagyon, hogy már 10 hét eltelt!!
Nóczi, Cyprus- ne legyetek ennyire lemondóak! nem szabad!
Bébé - mikor kelél tesztelned?
szépem

Finch köszike, de még nem tudok igazán nyilatkozni. A bulirül meg még nem tudok! :-( Meglepi lesz! :-)

szépem köszike!
Ági28

Sziasztok!

Ági! :D
Szülinapod alkalmából Isten éltessen, teljesüljön minden kívánságod ! :D

Katóc, Cyprus!
Én is arra gondoltam, hogy ma dálután felhívom a doki bácsit, csak azért vagyok egy kicsit bizonytalan, mert kb 2 hét múlva lesz a kezünkben apci 2. mintájának eredménye, és most arra gondoltam, mi van ha most időpontot kérek, aztán 2 hét múlva kiderül, hogy mégse lettek jók az eredményei, és valami kezelés kell, amit végig kellene csinálni, így nem tudnánk mégse elmenni a kapott konzi időpontra ... :roll: szóval ezért vagyok kicsit bizonytalan, mert időpontot lemondani, és ezért mástól elvenni mégsem szerencsés dolog ...
Mondjuk apci azt mondta, hogy hívjam a doki bácsit és kérjek egy aug. végi szept. elejei időpontot, mert ha valami van is, addigra bizti kikezelik, és legalább lenne egy biztos időpontunk is.

Bébé!
Jajjjj, az nagyon jó lenne, ha az inszemre tényleg nem kellene várni :lol: mert ha apci eredménye rendben lesz, és remélem hogy így lesz, hiszen az 1 hónappal ezelőtti, bár nem volt a legjobb ,de azért még határértékeken belül volt, akkor inszemmel kezdenénk, legalábbis kb. 2 hónapja - mert ennyit kell várni az andrológus dokinál, mire minden eredmény meg lesz - így beszéltük meg.

Finch!
Nekünk is csináltak andrológiai leletet a Dévaiban, de sajnos nagyon rossz lett, mert 35% -nak feji 50 % - na nyaki hibája volt :(
Ekkor küldött el bennünket a doki bácsi ehhez az andrológushoz, csak tudod azért vagyok annyira elkeseredve, mert nem gondoltam, hogy ott ez ennyi ideig fog tartani... apci hétfőn adta le a 2. mintát, de csak 10 nap múlva érdeklődhet, és csak akkor fognak adni neki egy időpontot konzultációra ( ki tudja mikorra ) Pedig ugye a mintát bizti aznap kielemzik, szóval hogy őszinte legyek, én sem értem :roll:
bucóka

Ági28! Juhhhhhhhhhhhhhhhhhhé, a meglepi az szupi!

Bucóka, meglátod, hamar eltelik az idő, és máris okosabbak lesztek. Aztán elég akkor görcsölni, ha egyáltalán lesz min! :D Mert ugye minden rendben lesz! Apát feljavítja dokibácsi, aztán már jön is a bébi.
Tudom, könnyű mondani, de tényleg elszalad az idő.
finch

És Bucóka, egyszer itt azt olvastam, hogy nincs miért aggódni, mert akire ( Ági28 szavaival élve ) Dévisz ráteszi a kezét, ott előbb-utóbb baba lesz!
finch

Cyprus!
A vizsgálatok nagyjából meg vannak, mert nekem volt két lombikom Pécsen. Az első megtapadt, de sajnos a 9. héten leállt a fejlődés, a 2. januárban volt az sajnos nem sikerült. Előtte endometriózis állapítottak meg, de csak kezdeti stádium volt, mégis 3 hó gnrh kezelést adtak tavaly nyáron, inszemmel nem is próbálkozhattunk ott, ezt mi sem értettük és Dévai doktor Úr sem értette, hogy mért hagyták ki nálunk akkor ezt a lépést, máig sem értem ... Februárban döntöttünk úgy, hogy intézetet váltunk, és most itt vagyok :wink:
bucóka

Finch én ilyen bölcseket tudok mondani? :-)
Ági28

Bucóka- szedess apával MacaVibe-t, meg tengeri herkentyűket, kaviár stb. emg tojást.
szépem

Hát Ági, azt nem tudom, hogy te mondtad - e, én a Dévisz megszólításra értettem. Márminthogy Dokibácsi nálad = dévisz! :lol:
finch

Finch!
Tündér vagy :D úgy legyen !!! :D

Szépem !
Van Maca Vibe - nk pár hónappal ezelőtt vettem, csak olyan rém híreket is hallottunk, hogy volt akinél többet ártott, mint használt, így apa megijedt, és abba hagyta ... de tudod én is pont mostanában gondoltam arra, hogy újra kéne kezdenie, hátha mégis segít, az első leadott mintája alapján 18 % volt az ép spermiunok száma, ugye 14 % alatt van baj, szóval ez nem valami fényes, úgyhogy asszem rászekálom újra a Maca - ra :wink: :D
bucóka

Finch,

igen, a mi doki bácsink egy sok sok gyermekes apuka :D (ha jól emlékszem, a táblán 1660 baba volt, de nem vagyok biztos benne) , aki valahogyan mindenkinek összehozza a bébit. :D :D :D

Én hiszek ebben, és amióta hozzájárok teljesen megváltozott a hozzáállásom a babadologhoz, megnyugodtam, nem stresszelek rajta,mert most már biztos vagyok benne, hogy ennek az útnak a végén ott vár rám a kisbabám. Csak az a bizonytalan, hogy hány lépcső vezet el még odáig...

Szépem,

teszten még nem gondolkoztam. Van még pár napom a ciklus végéig. Ha nem jön meg az inszem utáni 21. napig, akkor fogok tesztelni és hívni Dévait. Őszintén szólva, nem vagyok egy nagy tesztelős, negatívot már nem szeretnék többet látni, már csakis egyszer szeretnék tesztelni és az egy pozitív teszt lesz. :lol: :lol:

Bébé
bébé2007

Bucóka küld el apát akupunktúrára, a cérnabeültetésen a doktornő mondta, hogy sokat javít a spermaképen az akupunktúra.
Ági28

Ági!
Ezen is gondolkodtunk már, csak vidékről minden olyan nehéz, meg hát nem tudom hova kellene menni, esetleg tudsz ajánlani egyet ? Az ugye azért jó, mert a méreganyagokat kitisztítja a szervezetéből ? Bocsi , de tudod kicsit tudatlan vagyok még ebben a témában :oops:
bucóka

ááá elszállt amit írtam! gyors bekukk Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Bucóka pl www.yamamoto.hu itt egy vietnámi doktornő végzi a szurikat.
Ági28

ÁGi!!!! Kép
cyprus

Szóval NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!

Nálam még nem jelentkezett am menszi, de ez már csak napok kérdése sztem. Mindenesetre pénteken reggel a 21. napon csinálok egy tesztet mielőtt telefonálok. De már tudom az eredményt: olyan negatív lesz, mint a ház. Ez nem nyafogás, de tuti éreznem kéne, ha van valami.

Bucóka! Ha nem meritek a Macát szedni, akkor próbáljátok ki az Elevitet. Lehet, hogy furán hangzik, de az egyik barátnőm férjének ezt javasolta a doki és nagyon szép változást értek el. És ez tuti nem árt, csak 1 kicsit vicces, hogy apa szedi a terhesvitamint:)
cyprus

Cyprus köszike! :-)

Ja és ne legyél negatív, februárban én sem éreztem semmi, ezt mi volt a pocakban, ha????
Ági28

Na, de annyira semmit, mint én? Na, jó, hülye kérdéseim vannak, mi? Már csak 2nap és kiderül.

És ugye már jobban vagy egy ilyen szép kerek szülinapon????
cyprus

nem csak a szülinap kerek! :-)
Cyprus annyira, hidd el semmit nem éreztem akkor.
Ági28

Elhiszem, de a tesztedre emléxem:))) Az már szép volt. Tényleg, mi van ha mondjuk a teszt nega lesz? Még akkor is lehet valami?
cyprus

persze, hogy lehet, én ezért vettem 3 tesztet! :-)
Ági28

A végszó a dokibácsié! :-)
Ági28

Na oké.
Bár már nagy elánnalm elkezdtem nézegetni, hogy hová kéne menni nyaralni. Ami persze csak akkor jön össze, ha netán ...
cyprus

és hová szeretnél menni?
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: