Sziasztok!
Ági!
Szülinapod alkalmából Isten éltessen, teljesüljön minden kívánságod !
Katóc, Cyprus!
Én is arra gondoltam, hogy ma dálután felhívom a doki bácsit, csak azért vagyok egy kicsit bizonytalan, mert kb 2 hét múlva lesz a kezünkben apci 2. mintájának eredménye, és most arra gondoltam, mi van ha most időpontot kérek, aztán 2 hét múlva kiderül, hogy mégse lettek jók az eredményei, és valami kezelés kell, amit végig kellene csinálni, így nem tudnánk mégse elmenni a kapott konzi időpontra ...

szóval ezért vagyok kicsit bizonytalan, mert időpontot lemondani, és ezért mástól elvenni mégsem szerencsés dolog ...
Mondjuk apci azt mondta, hogy hívjam a doki bácsit és kérjek egy aug. végi szept. elejei időpontot, mert ha valami van is, addigra bizti kikezelik, és legalább lenne egy biztos időpontunk is.
Bébé!
Jajjjj, az nagyon jó lenne, ha az inszemre tényleg nem kellene várni

mert ha apci eredménye rendben lesz, és remélem hogy így lesz, hiszen az 1 hónappal ezelőtti, bár nem volt a legjobb ,de azért még határértékeken belül volt, akkor inszemmel kezdenénk, legalábbis kb. 2 hónapja - mert ennyit kell várni az andrológus dokinál, mire minden eredmény meg lesz - így beszéltük meg.
Finch!
Nekünk is csináltak andrológiai leletet a Dévaiban, de sajnos nagyon rossz lett, mert 35% -nak feji 50 % - na nyaki hibája volt
Ekkor küldött el bennünket a doki bácsi ehhez az andrológushoz, csak tudod azért vagyok annyira elkeseredve, mert nem gondoltam, hogy ott ez ennyi ideig fog tartani... apci hétfőn adta le a 2. mintát, de csak 10 nap múlva érdeklődhet, és csak akkor fognak adni neki egy időpontot konzultációra ( ki tudja mikorra ) Pedig ugye a mintát bizti aznap kielemzik, szóval hogy őszinte legyek, én sem értem