A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

jó regggeeeelt!

itt a hidegfront! :lol:
hozzánk is ideért, olyan szélvihar van, mint a fene, de legalább hűvös is! eső nincs, de nem is baj!

köszi a lepényre válaszokat! azt hittem ilyen későn már nem lehet 1-es, de akkor mégis, az meg tökjó!
na meg köszi az áramlást is! akkor lepényemből következtetve áramlás tuti jó, szóval nem aggódom ha nem csinálnak! na meg borinak sem volt...meg leszek nélküle!

éjszakátok hogy telt? nekem borzalmasan :cry:
tudni kell, hogy nagy alvajáró vagyok! akkkor szokott igazán kijönni amikor idegesebb vagyok,
na ma éjjel kinyitom a szemem, felnézek a lámpára és olyat láttam! hú, potyogtak le tucatjával a büdösbogarak a lámpáról meg falról rám és az ágyra, na egy gyors sikítás, ilyen fürge rég voltam! seperc alatt kiugrottam az ágyból! akkor Szilárd ott termett és akkor eszméltem, hogy talán mégsem valóság, és ott zokogtam a vállán, totál kikészültem! :( aztán szerencsére elég könnyen visszaaludtam :)

és utána volt 1-2 fájásom! ilyen még nem volt, na ez tuti jósló volt, mert más volt, mint eddig...bizti a hirtelen adrenalin...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Zsú látom, akkor neked sem hozott semmi jót egyelőre a lehűlés...én lusta voltam becsukni az ablakot, így reggel a széltől nem tudtam aludni

lynia-

Emi, de úgy látom a semmi jón kívül az első jóslókat meghozta! :wink:

kispiskóta

Jó reggelt!Nálunk is tombol a szél vihar.Éjszakám elviselhető volt,le számítva a hülye szomszédaimat akik ismét éjszaka ébredtek fel utálom őket.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

ahha, ha a hátkidugást kihagyom, azért reménykedtem éjjel én is :roll: na sebaj, de legalább volt már kicsit erősebb fájásom is , hurrá :lol:

lynia-

nekem most 6 percenként keményedik és fájdogál... :roll:

kispiskóta

Jó reggelt!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, borzalmas éjszakám volt. Éjszaka 2-ig egy percet nem tudtam aludni, fél 3-kor azt figyeltem az erkélyen, hogy egyáltalán van-e felhő az égen, de sehol nem láttam.... :? Olyan szinten állt itt nálunk a levegő, hogy hiába volt minden ablak nyitva, meg sem mozdult a levegő, de még egy kicsit sem....
Ráadásul mostanában megint egyre többet görcsöl a lábam, azthiszem vissza kell álljak több magnéziumra.

Be kellene mennem ma a munkahelyemre, de valahogy semmi kedvem hozzá. Legszivesebben aludnék.

Erősen gondolkodom azon, hogy megigénylem szülés előtt a TGYÁS-t, csak az a bosszantó, hogy annak megint lesz legalább 3 hónap átfutási ideje, mire elsőzör kegyeskednek pénzt küldeni.

Épp tegnep olvastam itt a fórumon, hogy egy lány ápr. közepén igényelte meg, és még egy fillért nem kapott. Hát nem tudom :roll:

megyek elpakolászok, majd jövök még.

Móni

Kép
Kép
moni1973

6 percenként?
na, akkor ti is előttünk végeztek.
nekem azon kívül, hogy becsületes hányingerem van, minden a régi.
asszem ma korán hazamek.

Kép
kissmanó

de jóóó :D még a végén te leszel a következő!

lynia-

Ja csak nehogy olyan legyen, mint Annenek, ahol Andris 3 percesből gondolta meg magát. :roll:

kispiskóta

móni 3 hónap???? ne idegesíts! nekem júni 20-tól jár, oké júliusi fizuval még nem számítok a 10 napra, de az augusztusival már igen!
és miből éljünk akkor, ha nem hajlandóak fizetni? csak próbálják meg, tuti felmegyek fehérvárra, viszem a gyereket is és kikészítem akkor őket! :evil:

nekem tegnap csomó keményedés volt, de sosem egyenletes időközönként, az éjszakai fájás+keményedést sem lehetett isőben behatárolni :?

lynia-

Én tegnap este nagyon ki voltam akadva, sírás határán voltam. Már annyira türelmetlen vagyok, pedig még van 13 nap. De már alig bírom magam elviselni. Fáj zuhanyozni, nem tudok hajolgatni, még ha csúnyán is hangzik, de mindenhogy útban van a hasam. Olyan vagyok, mint a hülye óvodások, szinte meg vagyok sértődve, hogy még mindig nem akar kibújni, és pedig én nagyon nem akarom túlhordani. De hát tudom, mit szóljanak akkor az előttem lévők. Csak már annyira.... Kép

kétfiús anyuka
babdorka

jajj, tegnap du. jó volt, párom hív: "Otthon vagy még?"
mondom,miért is, hova mennék?, "Hát azt hittem a kórházban!" haha, pont neki nem szólnék!

tudom milyen dorka! én a 20 napomon nyavajgok már! :wink:

lynia-

na ez csak vicc, ugye, freemail kezdőlapján: várható hőmérséklet 33fok, remélem a tegnapit felejtették bent!

lynia-

http://velvet.hu/poronty/2007/06/25/sze ... zart_bebi/

érdemes megnézni a képeket! szegény szendvicsbaba

lynia-

Emi, a tgyást csak akkor kezdik folyosítani, amikor bemutatod a baba születési ak-át. Addig nem. Én is 28 nappal előtte igényeltem. Anyósom az Zala MEP-en dolgozik, ő érdeklődött utána.

kispiskóta

bakker, ez most komoly? nem is tudtam! :o de ha minden jól megy, akkor is kell kapnom az aug-al, mert júli közepe, aztán... reménykedem, azért igazán nem mindegy!

lynia-

Emi: nem tudom, hogy a TGYÁS esetében van-e jelentősége annak, hogy a munkahelyed Tb jókifizetőhely, vagy sem. az enyém sajnos nem az, így én a táppénzre is több mint 3 hónapot vártam először :? Felkészülhetek, hogy ez most is így lesz esetemben....max. ha előbb jön akkor kellemeset csalódok, de ettől nem félek.

Kép
Kép
moni1973

Nem tom nálatok a 33 fóka mennyire vicc, de ide tegnapra 32-t jósoltak, s volt 31. Mára pedig 36-ot szóltak. Hát 'sza meg a nyúl az ilyen hőfokokat.
Dorka, amúgy meg nem is vagyunk sokan papír szerint előtted.
Ugyi Anneeről nem tudunk semmit, de remélem azért már kettéosztódtak. Aztán lenne Baba, akiről nem tudni semmit, utána én, majd Kismasni (apropóóóóó, hun vagy MASNI?), majd ha jól tom jösztök ti, egy regimenten júli 9-én.

Kép
kissmanó

nekem a melóhely tb kifizető, pont maga a mák az, mert közig
reménykedem, hogy nem húzzák!

na manó, arra felé sem laknék most!
itt egyelőre nincs jele a melegnek, remélem nem is változik a dolog délutánig!

lynia-

Hát igen, ha nem is sokan, de min. 4-en (plusz a velem egynapra kiírtak) több okotok lenne panaszkodni, mint nekem. De én már nagyon el vagyok keseredve. Tudom, biztos jó neki odabent, mert nem fázik, nem éhes, stb. meg eddig nekem is jó volt, de most már ... remélem, nem haragszik meg ezért, de ... nagyon útban van. Félreértés ne essék, a hasam van útban!

Jaj, Bori! Azt akartam még kérdezni, hogy miért nem kaptál edát? Hisz' idő lett volna rá. Te nem akartál, vagy lehetőség nem volt rá?

kétfiús anyuka
babdorka

emi: épp most néztem meg az OEP honlapját, a TGYÁS-nál is számít, ha a munkahelyed TB kifizetőhely. Így szerintem neked nem lesz ilyen problémád, a munkahelyed folyamatosan fogja utalni neked a járandóságot.

Kép
Kép
moni1973

megyek nstre!(megint a büdös emberek közé utálom az ilyen rendelőket)

v.mikor megcsipte a pocimat egy szúnyog a köldököm mellett isteni érzés ahogy viszked!
nálunk szél van rendesen meg talán hűvösebb is!

Bridzsi

Kép
esztora

babdorka: értjük mi amit írsz, ne aggódj... De msot már tényleg "csak" 13 nap van hátra, és ez a maximum :wink: Sok-sok kitartást neked, nektek, nekünk!!!!!

Kép
Kép
moni1973

Sajnos nem biztos, hogy a maximum. Pont ez a bajom. Annyira nem szeretném túlhordani! Kép Nem szeretnék naponta CTG-re járni, meg nem szeretnék magzatvízvizsgálatot sem, főleg, ha zárt a méhszáj, meg aztán az idegeskedés, hogy megindítják, meg hogy egyáltalán hogy lesz, hisz' a Margit terhesgondozójába járok még mindig és a mávban fogok szülni. Tehát ha túlhordom, akkor majd becsöngetek a máv szülőszobájába, hogy "kezi csókolom, jöttem szülni, mert túlhordtam", vagy hogy lesz? Szóval ezt az egészet nagyon szeretném elkerülni.

kétfiús anyuka
babdorka

esztora nálatok nincs időpont?
itt adnak és így nem kell várni!

viszont az sztk-s uh-nál :evil: na az borzalom, egy üvegkaszni, 40 fokban zsúfolódtunk és "az adott időpontok tájékoztató jellegűek" kössszikeee, 10-kor a 8 órás még ott volt! nem hiszem el, hogy nem lehet megszervezni rendesen, főleg ebben a hőségben!

köszi móni :wink:

lynia-

Jó reggelt csajszik!

Látom mindenki szenved, kivéve Manót! Hát te aztán nagyon jólbírod!!! :D

Éb tegnap voltam nagyon gatya, a beton piskótatészta volt a hasam mellett, de ma (kopp-kopp) úgy néz ki jobb lesz ! lehet hogy az esti dinnye tett jót? :)

Mindenkinek aki nst-re megy, annak jó hallgatózást! Én is megyek majd pénteken! Akkorra a doki is hazaér külföldről, szóval szabad lesz a pálya, bár Gurgi júli 9 körült ígért nekem, abban kiegyeznék!

Az én párom ma éjjel a szülésről álmododtt, természetesen kisfiúról, pedig igazán álmodhatna már kislányt is! Azért jó lenne elhinni hogy csajszi lesz...hátha pénteken tuti bizonyítékot kapunk!

Na most megyek, megetetem a fiúkat! Addig pusszantás!

KépKépKép
dikó1

zsú hogy állnak a fájásaid?????????????????

dorka, megértelek! nálunk meg ráadásul ha betöltöm, be kell feküdni, na azt már én sem szeretném!

lynia-

Dikó! Kössz a belém helyezett bizalmad, de annyira nem fényes a helyzet. Csak már kezdem feladni, hogy ez a kölök ki akar záros határidőn belül bújni. De a természetes szülést asszem akkor sem adom fel. Mjad találjon ki dokinéni valamit. Ajánljon ő egy más dokit, hisz azért az egy dolog, hogy max ő elesik a keményebb pénztől, de nekem ez az uccsó ilyen lehetőségem. S punktum.
Ja, s aki abban reménykedik, hogy beveti az ilyen-olyan praktikákat annak érdekében, hogy lurkóját távozásra bírja, hát le kell döbbentsem, nem tuti, hogy mindenkinél használ is.
Apácska az este szinte ledöbbent mikor lerohantam. S előtte jó forró vízben ücsörögtem a kádban.
Jűlvan, tom repülő fenn, gyerek benn, de úgy vok vele mint Dorka. Útban van a hasam. Meg fáj a derekam. Meg folyton melegem van. Ha nem lenne ez a három lüke tényező, még tán-tán megbékélnék. De így? Unom már ezt az extra bálnás-elefántos-vizilovas állapotot (ja, bármely extra méretű állattal meg lehet toldani a lajstromot).
Vasárnap tésztasütés végén, mikor a tepsit pakolásztam, hogy hűljön hamar, tudjunk menni, még a forró tepsit is sikerült nekinyomjam a pocómnak. Szerencsére nem égetett meg, de hát nem számítottam arra, hogy ennyire útban van.
Meg nem bírok ülni az asztal mellett, tökmind1, hogy a szék ülőkéjét extra magasra vagy épp a minimumra állítom, a pocakom mindig megnyomul. Ha pedig azt kímélem, akkor a hátam fájdul meg.
Na jó, panaszáradat vége, mék dógomra.

Kép
kissmanó

Ja, s ma reggel óta csak takarítok (számítógépeken benn a cégnél - ez számít?), minden adatot küldök haza mailen, csomó dologra szükségem lesz otthon. S nem tom hova tettem a pen driveomat. Pedig kettő is vala, de sem itt, sem otthon nem lelem. Asszem jól eltettem, oszt elfelejtettem hova.
Már ettem egy fagyit, de ismét nyomul a savam. S olyan pocséééééék.

Kép
kissmanó

hú csajok, ez már tényleg a vég! mindenkinek van valami baja! :wink:

lynia-

Szép jó reggelt mindenkinek!

Egy gyors kérdés indulás előtt, mert van egy olyan érzésem, hogy ismét rossz lesz az Nst-m. A múltkor mondták, hogy az én pulzusomnak a duplája a babáé. Hát az enyém most is 90-110 között mozog, ergó ismét magas lesz a kicsikémé. Ha van valaki aki szokta a sajátját mérni légyszí írja meg ,hogy mit szokott mutatni.

Kép
szücsi

Sziasztok!!

Hát Szeged mint a napfény városa, hozza a formáját :roll: . Már reggel fél 8kor felfordultunk a melegtől amikor vittem csajt az oviba.
Miért itt van Magyarország legmelegebb pontja mindig???
Áááááááááááááááááá
Küldhetnétek ide is egy kis szelecskét, esőt...

Én is gatyául aludtam, nagyon melegem volt+pisilések :evil:

Bébi mocorog rendületlenül, ma megyek dokkerhez késődélután. Kíváncsi vagyok mit fog mondani..... Hja és megbeszéljük a szülést is, mivel úgy tünik nem vállal (terhes ő is és veszélyeztett, csak a terhesgondozást vállalja,a 36. hetet betöltött kismamáit átadja egy kolléganőjének)
Hja tegnap elkezdtem összepakolni a kórházi cuccost! Sikerült beletenni a táskába a tena bugyikat, néhány csomag betétet, szopis melltartót és abba való tejfogó izékét.... :lol: Mást nem viszek :lol: :lol: Vagyis nem emlékszem mit is kéne még vinni... pedig már rutinosnak kéne lennem, esküszöm nem emlékszem mire volt igazán szükségem :oops: :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Na Szücsi, akkor gyorsan, remélem még megkapod:
az én pulzám olyan 80-112 között szokott ingázni.

Kép
kissmanó

Én meg várom, hogy ma du apa ha hazahozza a csajokat, akkor visszakerül az egyik utazótáska, ami ha jól emléxem, mindkét csajnál nálam vala, abba pakoltam. Ergó ma este már a bepakolás elnapolására sem igen lenne kifogásom.
Na mék bótba, újabb adag fagyiért.
Meg mék venni patikába Arnica CH30-at, azt a múltkor nem kaptam.
Lehet az utazótáska meg az Arnica hiánya gátolja Grtétut az indulásban?
:shock: :shock: :shock:

Kép
kissmanó

Manó

Köszi még megkaptam. Akkor nem érem az enyém gyereket mi lehet a gondja :oops: :roll:
Minden esetre már összepakolt táskával megyünk minden lehetőségre felkészülve. Ha hazajövünk még este jelentkezem. Addig is vigyázzatok magatokra még mindig meleg van, hidegfrontnak semmi jele.

Kép
szücsi

Szücsi, nekem 83 a pulzusom, vérnyomi 117/81 (ez a dokim szerint magas, de én jól érzem magam vele...).

Manó, szaladj bevásárolni!Ha Grétid megszületik, jöhetünk mi, a július 9. -ei négyes :wink: .

Dorka, teljesen így vagyok én is, mindenbe akadok bele, egyetlen egy papucs jön fel a lábamra olyan elefántláb lett. Nagyon "beprogramáltam" magam egy bizonyos dátumra, de ez kezd megszűnni,miután mindenki kommentál, hogy még X hét van nekem hátra. Manó, ha elkészült a felirat amit a homlokadra ragasztassz,küld ide is egyet, kinyomtatom én is magamnak :lol:
Vendég

Cenikő, privi ment.
Vendég

Szücsi, nekem 69 és 86 között mozog a pulzusom, a vérnyomásom most 91/57, ez nálam átlagos.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Én Piskóta tesója vagyok! Még nem szül, sőt a fájások is elmúltak, csak nincs net közelben és szólt hogy írjak nektek!

Annee, írt neki, holnap indítják a szülést mert nem reagált a gyógyszerre amit adtak neki, viszont a vérnyomása 170fölött van! Természetesnek indul, azt meg látják mi lesz!

Mindenkinek drukk!

Üdv: Kata

Kép
kata05

Zsanett24: Válasz ment :wink:

Kata: Köszi az infókat a csajokról :)

Annee-nak nagy nagy drukk holnapra!+++++++++++++++++++++++

Zsúnak meg kitartás hegyek :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

köszi kata! én már kezdtem hinni, hogy azétr tűnt el ...

annee szegénykém, még mindig egyben :(

lynia-

Sziasztok!

Na megjöttem én is panaszkodni.... :oops:
Borzalmas éjszakám volt nekem is, 2-ig egyáltalán nem aludtam, aztán meg mire elaludtam nagy nehezen akkor meg 5:30-kor csörgött az óra, 7:30-ra CTG.
Hát alig voltam kómás, és már megint kifogtam egy brutál szülésznőt, úgy megrázta a pocakom, hogy azt hittem menten megszülök, mondtam is neki, hogy ezt inkább kerüljük, majd én irányítom, én tudom hogyan kell mozgolódásra birni Bogim.
Dehát azt mondja nem mocorog hanem alszik...
Áááááááhhhh...
Na, mindegy, én mindíg kifogom az ilyen szadistákat, nem hiszem hogy nem volt még terhes, és nem tudja milyen érzés ez...
De most aztán voltak ám fájásaim, éreztem de rendesen de a papíron is látszik, kicsit be is voltam tojva a dokim szabin van 28-áig...

Cenikő!
Szeged meleg?
Tegnap Halason volt a legmelegebb a hírtv-n mondták....
Szal itt sem piskóta az idő, most kicsit fujdogál a szél, de sehol egy felhő...

Dorka!
Ne is mérgelődj, én teljesen együtt érzek veled, én pont így vok mint te, mindenhová felakad a pocakom, mindent lelőkök vele, nem férek oda a mosogatóhoz, ha meg odanyomom, akkor olyan érzésem van, hogy Bogikám rögvest kinyúl és besegít a mosogatásba, szal már én is nagyon unom....
Ja és két hét alatt 3cm nőtt a pocakom, már 111cm!, de hízni nem híztam...

Na kipanaszkodtam én is magam, ne is reagáljatok rá, csak jó kiírni az embernek magából, most legalább birok aludni...

Ti is szundizzatok egyet, pláne azok, akiknek hasonló éjszakájuk volt mint az enyém...

Nekem tegnap egész nap fájt a hasam meg este is, ma is picit, de nem vészes, mi lesz itt...
Pedig most ki kellene várni a 28-at, nem akarnék másnál szülni...
Vendég

Úúúúúúúú, pedig már kezdtem irígykedni a Zsú 6 perceseire, részben meg voltam győződve, hogy előzés indult. Na, akkor (még) nem.

Most már aztán Annee Andriskájára én is kezdek haragudni. Rettenet udvarias lánykám szerintem addig nem is indít semmi akciót, míg ő nincs kibújva, hisz azért egy jó darabig nem a júli 4 lett volna náluk a nyerő.
Andriska, vigyázz, mett mán sokan összerágcsálunk.
Amúgy ma beálltam az utazóágy meg a babakocsi elé, s közöltem lányommal, hogy igazán kívülről is megcsodálhatná mik várnak rá idekinn. De fránya kölke, rá sem ránt.

Kata, kössz a közvetítést. S látom készültök vakációzni. Akkor kellemes időtöltést, már nincs sok hátra.

Kép
kissmanó

Annee!!!+++++++++++++++++++++
Szorítok nagyon!!!!
Vendég

Hencsy! Szerintem több esélyed van kivárni a hátralevő 2 napot 28-ig, mint én rávegyem a gyerekem, hogy gondolja meg jól, júli 5 után ki tudja mi vár ránk.
Semmi hajlandóság benne. Csudi jó az anya poci. Csak épp anyának meg qrva sz@r.

Kép
kissmanó

Rózsáról semmi hír?

Kép
kissmanó

Köszi Kismanó ( nászútat pótlunk).

Kép
kata05

Manó!

Hát én már nem tom mit gondoljak, az én leányom is ma le sem áll pedig éjszaka ő sem aludt, most nem tom mit tombol odabent, de nagyon nem tetsz nekem, mert így is fáj a pocakom...
De azért reméljük neked lesz igazad, és kivárjuk még a két napot.
Ti meg akár már ma indulhatnátok is szülni, mostmár egy csaj is kellene a Lilike mellé, túl sok a fiú... :lol:
Pláne ha még Annee is megszül, akkor totál férfiuralom lesz már itt az elején...
Vendég

Na sziasztok,
én a hőségtől eltekintve, jól vagyok. Fájdogálok folyamatosan, de mára jobb ! Ennyit a frontról... Már kozmetikusnál is voltam leszedettem a subát magamról. :wink:

Esztora: én is július 3-i időpontot "lőttem" be ...

Annee: hát ez hihetetlen, hogy még mindig egyben???!! :shock:

Zsú: kitartás!

Én ma olyan semilyen vagyok, néha feldobódom, néha meg leputtyanok... Mennem kéne vasalni.... meg babakocsit takarítani.... meg még egy csomó minden! De annyira nincs kedvem!

Zsuzsi?
Uxi?

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: