itt a hidegfront!
hozzánk is ideért, olyan szélvihar van, mint a fene, de legalább hűvös is! eső nincs, de nem is baj!
köszi a lepényre válaszokat! azt hittem ilyen későn már nem lehet 1-es, de akkor mégis, az meg tökjó!
na meg köszi az áramlást is! akkor lepényemből következtetve áramlás tuti jó, szóval nem aggódom ha nem csinálnak! na meg borinak sem volt...meg leszek nélküle!
éjszakátok hogy telt? nekem borzalmasan
tudni kell, hogy nagy alvajáró vagyok! akkkor szokott igazán kijönni amikor idegesebb vagyok,
na ma éjjel kinyitom a szemem, felnézek a lámpára és olyat láttam! hú, potyogtak le tucatjával a büdösbogarak a lámpáról meg falról rám és az ágyra, na egy gyors sikítás, ilyen fürge rég voltam! seperc alatt kiugrottam az ágyból! akkor Szilárd ott termett és akkor eszméltem, hogy talán mégsem valóság, és ott zokogtam a vállán, totál kikészültem!
és utána volt 1-2 fájásom! ilyen még nem volt, na ez tuti jósló volt, mert más volt, mint eddig...bizti a hirtelen adrenalin...

Nem szeretnék naponta CTG-re járni, meg nem szeretnék magzatvízvizsgálatot sem, főleg, ha zárt a méhszáj, meg aztán az idegeskedés, hogy megindítják, meg hogy egyáltalán hogy lesz, hisz' a Margit terhesgondozójába járok még mindig és a mávban fogok szülni. Tehát ha túlhordom, akkor majd becsöngetek a máv szülőszobájába, hogy "kezi csókolom, jöttem szülni, mert túlhordtam", vagy hogy lesz? Szóval ezt az egészet nagyon szeretném elkerülni.