A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Andi így már értem! Akkor vagy most jöjjön, vagy időben! :wink:

Én már megint aludtam :oops: fél 1től mostanáig! És most nagyon éhes vagyok, de semmi kaja itthon! valaki nem küldene???

Bori nekem is jöhet: bmano@invitel.hu

Tényleg Manó, erre jársz????

Szivvi, mekkora legények mehetnek udvarolni? 2 éves megfelel, szőke kékszemű? :wink:

na megyek, nézek valami kaját!

KépKépKép
dikó1

Nem tudom ma mit csinál oda bent Benjámin de olyan kellemetlen mintha valahol ki akarna bújni..Feszül is hasam már szinte fáj nagyon rossz.De látom ezzel nem vagyok egyedül.Bori:Nekem is el küldenéd?címem:melinda.heise@googlemail.comSzivvi:Nagyon jók a képek!Annee:++++++++++Gurgula:Nagyon szép a Samu birodalom!!! :P :P :P :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

diko1:Láttom éhes vagy töltött paprika van itthon küldjek?

hemej

Sziasztok!

Bori: köszi a mail-t, nagyon jól írtad le az élményeidet. Ügyes voltál/vagy, gratulálok!

Andi: szerdán egykor lesz a találkozó, gyereeeeee :D :D :D
Többiek, nem kaptatok kedvet csatlakozni a Pocakos őrshöz?

Orsi: te mivel jössz? Én villamossal, és ha te is, és jó úgy neked, találkozhatnánk itt a Móriczon. Mit szólsz? ( remélem jól emlékszem, hogy itt laksz a közelben)

Én most lettem kész a főzéssel, kicsit megkésve bár, de törve nem :wink: tejfölös gombapaprikás tésztával volt a főzés tárgya.
Mindjárt nyomok is belőle , ma még nem ettem főtt kaját. (dinnyét ebédeltem)

Megyek is, majd még jövök.

Tényleg hol van kissmanó?! Lehet, hogy úgy megkívánta a fagyit, hogy már most autóba ült, és jön ő is a MOM-ba :wink:

Móni

Kép
Kép
moni1973

Oké csajszik! Kössz a körözést, de megvagyunk.
Há a szerdai MOM-os fagyizás jó messze van, én mán addig nyomattam ma is egy tejszínes mandulásat.
Meg közben apával elmentünk egyet lefele a Prahova völgyén (vagy kb. 40 km), a versenyautóhoz valami bontóból olcsóbb cuccost venni. Hát legalább nem agyaltam itt az irodában (vagy otthon), de azért xar vót, menet alig bújtunk ki a városból, egy kisbuszt láttunk nekifutva egy fának, majd szinte a cél előtt, egy test volt az útra pakolva. Hát nem néztem meg maganak, de aztán mentőautó villogás következett, gondolom nem adta ki az uccsó leheletét.
Jövet, kissé fennebb az előző balesettől egy másik hapsi kinyúlva az úton, ott még a rendőrök sem értek ki, annyira friss volt. Huhh, nem jó gyalogosnak lenni. Apa szerint ez a mesterséges/természetes szelekció látvány kissé sok vót mára.
Na, többiek mán hazamentek, én csak (mett a gép nem vót kikapcs) jöttem óvasni.
Ha Dorka még nem sikerült feltegye a táblába, s Borikánk hamarabb olvas, meg icipici ideje is lesz, akkor kisskormi@gmail.com címre én is várom az Ádám-Bori sztoryt.
Pusszancs, mék én is, levadászom a pincébe a dinnyét.

Kép
kissmanó

Ejnye-bejnye lányok. Azért kértem, hogy a gmailre írjátok, hogy ne kelljen a babanetet csekkolni. De szerencsére Ádám is akarta, hogy olvassátok, mert alszik, mint a tej. Jaj, ritka nagy szerencsém van vele!
15:22-ig elküldve mindenkinek.

A sztorit egyébként nem olvastam vissza. Csak bőszen begépeltem (3,5 óra volt megírni, két etetéssel). Lehet, hogy majd még átírok benne pár sort.
És nagyon kérek mindenkit, ne ezt vegye alapul, és ne parázzatok be, hogy akkor mindenkinek 17 óra lesz! Szerintem nagyon egyén függő. Én sajnos nem voltam készen, hogy elengedjem a fiamat. Ott, a szülés közben kellett még feldolgoznom.
Szerintem Ti itt mindannyian, már rég akartatok gyereket, amikor mi még csak elkezdtük, és mégis nekem lett meg (majdnem) leghamarabb. Nagyon gyorsan jött, most ocsúdunk fel. Ez is egy feladat.

Tegnapi onlány bejelntkezésemből két kérdés maradt meg. Pelus, kórházi táska.
Szóval rosszul írtam, mert nem csak a libero newborn, hanem a libero minit is kipróbáltuk már. A kórházban ez utóbbit adják.
A newborn 2-4 kilós, a mini 3-6 kilós gyerekre jó, plusz a newbornnak a köldökrészen el van vékonyítva a töltelék, és nincsen benne lotion azon a részen. A lába köze kicsit keskenyebb is. Most még azt veszek, így összesen 2 csomagot fogok elhasználni, de aztán áttérek a minire, mert tényleg olcsóbb a nagycsomag. Newbornból én még csak 28 darabosat láttam. Hivatalosan 3 óránként kell tisztába rakni. Ebből néha pár kimarad, szóval olyan 5-6 pelus megy el naponta.

Kórházi csomag. Vajúdni nagyon jó volt pólóban és kendőben. A kitoláshoz felvettem az inget (nem tudom, mikor), ez pedig azért volt jó, mert egyből lehetett diszkrét (értsd cicimentes) képeket csinálni, és a megfigyelés alatt is takarhattam magam (egyik cicin gyerek, másikon ing ;) ).
Papírbugyi már a szülőszobára is kellett, mert a magzatvíz elfolyása után már mindenfélék jöttek ki, plusz utána a gyermekágyas osztályra való átmenetelhez is jól jön egy tiszta.
Tena Extrából asszem 2t, normálból is kb. 2t használtam el az egész kórházi lét alatt. Adtak a kórházban egy kevésbé cizellált, de jól működő óráis pelust. Korlátlan mennyiségben adták, a nővérpultról lehetett elvenni. Sztem az is teljesen jó, és az jobban tetszett benne, hogy hosszabb, így nem kellett félni a helyzetváltoztatáskor, hogy előre-hátra folyik vmi. Az első órákban még duplán raktam (nincs az alján vízzáró réteg), aztán már csak egyet. Kb. a 3. nap óta always éjszakai, és mostmár always nappali betét a nyerő.
De a vérzés mennyisége is egyénfüggő.
Én a szülőszobán sztem vagy másfél liter vizet megittam. Igaz, kortyonként, és 10 óra alatt. Jó volt, hogy volt nálunk palack, mert a megfigyelés alatt is tudtam belőle inni, nem féltem, hogy kilötykölöm.
A megfigyelés végén nagyon kívántam a meleg kaját. Esetleg egy rokon izzítható. Szerencsémre pont hozták az ebédet.
Mivel a derekam nem fájt, tili-tloit nem használtuk.
Intimkendőt vajúdáskor nem, de a 2. naptól használtam.
WC papír jó lett volna, mert még arra sincs pénz, hogy a szülőszobán legyen... Igaz, papírtörlő minden szobában volt, csak így vinni kellett a wc-re.

Az utolsó 2in1 képünk
Kép
Vendég

Gratula a gyönyörű kisbabákhoz Bori, Szivvi és Kata, képeket még-még....
Bori,köszi mégegyszer a szüléstörténetet. Hihetetlen, hogy nemsokára így-vagy úgy mi is átéljük a szülés csodálatos élményét,nem csajok? :roll:
Vendég

Szarvasbori:Nagyon szépen leírtad ügyesek voltatok!!!

hemej

Bori, épp kérni akartam egy utolsó pocakos képet, mert én be vagyok parázva. "Kedves" laikus ismerőseim nagyokat jósólnak ahogy meglátják a hasam: "itt még pár hétig nem lesz szülés, nincs leereszkedve..". (Ki kérdezte és egyáltalán ért hozzá???)

Szóval nektek mennyire van lent a hasatok,egyáltalán honnan lehet tudni, hogy be van illeszkedve a feje a babának vagy nincs?Mert egyik baratnőm szerint beilleszkedés után még 1O nap van hátra....Akkor július végére én is megszülök... :roll:
Vendég

Másik kérdés(tudom már volt régebb szó róla): köldökzsinórvér téma. Távoli ismerős másfél éves gyereke leukémiás,ilyenkor mindig úgy beijedek... Akkor most levetetni vagy nem?
Vendég

Hemej, jöhet, imádom!!!!!!

Móni te is megadtad az ötletet holnap mi lesz az ebéd! :)

Amúgy még nem ettem, már nagyon korog, de apa mindjárt hazaér, és meghív egy girosra! már olyan rég ettem, és már csorog rá a nyálam! :) De ha vacsira ideér a töltött paprika....

Amúgy tök kemány a hasam, alig tudok ülni! nem akarom ezt a hidegfrontot, még van időnk! :(

na majd gyros után jelentkezem!

KépKépKép
dikó1

Végre megérkezett az autós ülés íme: Kép

hemej

Hemej! Ez csudiszép.

Kép
kissmanó

jajj-jajj-jajj! Az kimaradt, hogy Anne-Andris párosért drukkhegyeim landoltak.
Annee, engedd el azt a kisfiúúúúúút. Ahogy Borink olyan szépen fogalmazott.

Kép
kissmanó

Móni! Apa nálad járt 5letmerítésre? Mára gombapörit képzelt el ebédre.
Most menyek s megpuceválom a gombát, oszt majd ő összelöki ahogy ő akarja.
Nekem úgy is max kóstolásnyi elég, én dinnnnyyyyyyéééééééééét fogok lenyomni.

Kép
kissmanó

dikó1:Paprika megy. :lol: :lol: :lol:

hemej

Köszi Bori a táskás infót! A papírbugyi nem ázik át,el, meg ilyenek. Attól fosok,hogy leesik úgy mindenestől :oops: Szólj ha nagy hülyeség!

Hemej csini az autósülés!
Móni: Persze talizhatunk a Móriczon. Mondjuk félkor? Mert akkor kényelmesen odaérünk. Max 15perc a villamosút, de megvárhatjuk a zöldet a lámpánál... :lol: Akkor legyen 12:30 61villamos!
Andi: szerda 1óra MOM aula!

Bori: az én címem: vodka.@freemail.hu
De csak ha ráérsz, egyébként türelmes vagyok és kivárom,míg felkerül a táblázathoz :lol:
Vendég

Ide is jöhet :wink:
Kedvenceim között sorakozik. Sajna nem tom métt, de elég ritkán készítek. Na, ha a 7en Grétu még marad, akkor asszem csütörtökre töltött papri lesz az ebéd. Főleg, hogy a csajszik is itthon lesznek.

Kép
kissmanó

halllooooo,
őrült meleg van, áhhhh, elefántlábamon a bokacsont nem kifelé áll, hanem befelé.... elég gáz...
Szt. Imrések és Csatlakozók! 1-kor tali MOM-ban, tökéletes,csak én ott még sose voltam, mondjuk ha a kórháztól megyek, akkor tudja valaki biztosan mire kell felpattanni? Vagy a MOM-ba autóval is eltalálok??? Utána kell néznem... Hmmm, kérdéses ebben az állapotban...))) Zsuzsi száma megvan nekem, majd jelentkezem, ha késésben lennék, vagy nem találok senkit... tök jól fogunk kinézni.... viszek gépet is, csak el ne felejtsem....
addig is legszebbeket, én már úgy várom, megyek fagyit enni a hűtőből, egy kis bemelegítés....
Üdv,
Ildi
Bori, elküldenéd nekem is az emailt: ildi@aka.hu
Köszönöm.

Kép
lidikoka

Nálunk palacsinta van!! Ezzel próbáltam élesztgetni Babust az Nstn. Küldtem neki az infót,hogy mozogjon picit a néni kedvéért,aztán vár a palacsinata itthon :lol: Meg ribizli is van, dinnye helyett :?
Vendég

Ildi: Ha a kórháztól jössz 7es busz Móricz és onnan a 61es villamos. Ha gondolod félkor mi ott leszünk a Mónival!
Kocsival a Villányi úton, Alkotás úton kell menni... De nem szeretem a Mom parkolóját,melegvan és mindig elvész benne a kocsi,már ha van hely :wink:
Vendég

2tál ribizli után még éhes ez a gyerek,asszem a maradék pizzát szeretné.... Majd jövök!
Vendég

Zsanett24:Nehéz döntés főleg,hogy betegség sajnos mindig jöhet.Mi is gondolkoztunk rajta de végül is nem vetetjük le.Àllitólag az össejt a gerinc velöböl is ki nyerhető.Vagy hülyeséget irok?Minden esetre a párom nagybátya súlyos beteg és nála a gerincből le vett össejtel próbálkoznak az itteni orvosok.Szerencsére eddig úgy néz ki,hogy működik.

hemej

Orsi! Döntsd már el, hogy pizza vagy palacsinta.
Tom, mindkettő p-vel kezdődik, de azétt nem min1.
Adriám pl. pizzát bármikor enne, de palacsinta..........., igazából rá sem ránt.

Kép
kissmanó

Jó étvágyat: Kép

hemej

csurog-csurog-csurog
természetesen a nyálam, nem a várva-várt magzatvíz :wink:

Kép
kissmanó

Ki kérte a dinnyét?
Egybe, vagy félbevágva a jobb?
Apácska csak dekor, őt nem adom a dinnyével. :lol: Kép
Kép

Kép
kissmanó

Én, már benyomtam egy (kis)doboz vaniliás karikát a győritől. :oops: Pedig annyira nem is vagyok édesszájú.

Fáj a derekam, pocakom alja néha és keményedek. Tesó mára jósolta, hogy Marci előbújik, kiváncsi vagyok. :roll:

Manó azt írni akartam, hogy az a fa játszó izé, amit beraktál, nagyon-nagyon jól néz ki. Ugyanolyan lesz a tietek is? Ha megszabad kérdeznem mennyiért vadásztátok?

kispiskóta

Orsi,
átgondolom akkor ezt az utat, nem szeretem az ilyen "vagy van hely vagy nincs" parkolókat, fújjj, Budapest....(((
de köszi az infót, asszem marad a tömegközlekedés...
Ildi
Fúúú, az a töltött paprika.... rá is keresek a receptre a neten....

Kép
lidikoka

Halihó!

Feladom:! Csak olvaslak titeket, de nem bírom felfogni (csak nézek, de nem látok)
Mindenkinek megy a Drukk aki kórházban van, kitartás és aki különböző panaszoktól szenved.

mégegyszer gratula a hősiesen helytállt kismamiknak a gyönyörű babákhoz.
Bori: szeretném én is megkapni a történetedet, ha még lehet enrico.supak@citromail.hu

Holnap szorítsatok Nst-re kell mennünk, de már viszem a cuccaimat is hátha megint maradnunk kell, bár egyáltalán nem szeretnék.

Vigyázzatok magatokra és a bébikre.

Ja majdnem elfelejtettem: Dorka: köszi a táblázat kiegészítését.

Kép
szücsi

Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!
Manó ez merénylet!!!!! Mind a négy szobám ablaka tárva nyitva, még akonyháét is kinyitottam. Nem lehetne fénysebeséggel küldeni belőle???

kispiskóta

Bori! Benned egy írónő lakozik.
Az egy dolog, hogy ilyen hosszan írtad le a történetet, de hogy a fenébe lehet azt így megírni, hogy ilyen hosszas élmény, amiben azért gondolom hemzsegtek is jócskán a fájdalmak, semmi negatív vonatkozás nincsen. Vagy ha a rosszról is írsz, azt olyan természetesen teszed, hogy az tuti nem zavar vagy ijeszt el más kismamikat.
Gratula még egyszer nektek, mindhármótoknak ezért, s főleg köszönjük, hogy ezt a csodát próbáltad velünk is megosztani.

Kép
kissmanó

Há megpróbálhatjuk. Max nem lesz semmiféle utiokmánya, s a határnál leállítják.
Amúgy az a "faviskó" az a játszótéren lett fényképezve, s apa vette meg az általa kitalált modellhez az anyagot (gerenda, deszkák), a csövet a raktárunkból hoztuk, s mellé töménytelen szabadidő s munkakedv kell, hogy el is készüljön.
Ergó így nincs ára. Ja, s nem olyan lesz a mienk, az itthoninak nem lesz a kuckócskáknak házteteje (így spóroltam apának a munkából), meg 4 kuckócska lesz.
Hát asszem még 1 hónapba majd beletelik apának az elkészítés.
De kivárjuk. Max Adriának a szülinapjára íródik (na, csúnya vicc volt)

Kép
kissmanó

Ma nem vok olyan jól, délután aludtam kb 2 és fél órát, most meg hányingerem van. Baba nem mozog, csak nagyon néha-néha. (Éjfélkor a legaktívabb.) Délben is volt olyan mensesszerű nyomás a hasam alján, nem fájt, csak ilyen hetente egyszer volt eddig. Most meg tegnap is, ma is. Sztem este felhívom a dokit egy kis megnyugtatásért.

Bori:
címem: nagyag@freemail.hu (csak ha ráérsz)

GyED:
nekem december eljén lejár a tgyás (mától igényeltem), így 2006. év számít a Gyed-be.

Lynia:
az asztalombból, szekrényemből kipakoltam (legyenek boldogok), egy polcra zsúfoltam a cuccaimat, remélem , nem dobozolják be. Megtiltottam. Különben is, ha kétszakosként én elfértem, nehogy már egy egyszakos ne férjen el!!! Naaa, nyűgi vok :twisted: :twisted:

Csajok, én belegondoltam, hogy akár egy hét múlva is szülhetek. :shock: :shock: :) Olyan furcsaaa, eddig csak vártam, vártam, várakoztam... olyan jó...

Kép
zsuzsi**

Bori, ha akarod, én továbbítom a címekre a történetedet... biztos Ádizol :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi! Ügyes ez a Bori, küldi ő a szoryt, csak ide nem bírja mindenik után írni, hogy mél átlökve.

Kép
kissmanó

Oké, Manó... :oops:

Kép
zsuzsi**

Csajok! Tud valaki valamit Babáról?
Most kerestem vissza, időtlen idők óta nem írt.
Ha pedig ő lelépett a "földgömbről" s netán Annee már gyúrja kifele Andriskát, akkor a papír szerinti esélyesek mi lennénk.
Húúúú, ez így azért már tényleg azt mutatja, hogy olyan nagyon sok nem lehet hátra.
Gyerekem már teljesített, az ikrek jegyéről lemondott.
Most már azért elgondolkodhatna azon is, hogy holnap kedd. Én csak kedd előtt nem akartam szülni (bár mára már Edót anyám makkegészségesnek titulálta pötty ügyileg). Kedden már engedélyezve vagyon. Sőőőőőt. Az újabb helyzet alakulások nyomán nekem a holnap délelőtt lenne az ideális.

Kép
kissmanó

Sza meg a nyúl.
Holnapi nap nem jó.
Az a nagyanyám születésnapja.
Ahhoz meg nem bírjuk magunk eléggé összekapni, hogy a mai hátrelevőbő 5 órában lekeverjük ezt a témát.
A franc. Hogy nekem sehogy sem jó.
Még a végén megmaradunk júli 5-nél.
:evil: :evil: :evil: :!: :!:

Kép
kissmanó

haza értem!illetve vánszorogtam.
voltam a kenguru goldban vettem zoknit meg mintás pelust a járgányba és praktikus 1 szer használatos ágybetétet a kiságyba.jobb int a gumilepedő...

Andi nekem jó lett a hajam igaz csak tőfestés volt most.

képzeljétek van a fodrászomnak egy anorexiás vendége és pont ott volt.Lányok olyan szörnyű én komolyan csak a tvben láttam ilyet.alig birt menni minden ere látszott na és a csontjai.

v.ki nekem is átküldi Bori történetét :velvet76@freemail.hu

Mano ez gonosz kép volt azt tudod!én levagyok tiltva a dinnyéről...

Bridzsi

Kép
esztora

Szóval kedd kiszúrva. Csütörtök uncsitesó miatt szintén kilőve.
De ha holnap nem, akkor holnap du jönnek haza a lurkók, s elviekben én kell velük legyek. Anyáméktól a vendégek gondolom csak vasárnap du húznak el. Tehát addig rá nem számíthatok. Apának meg dolga van szerda-péntek du-ig. Oviba meg megmondtam, hogy szeptemberig többet nem viszem (mármint a nagyot akkor már suliba).
Tehát ha így figyelem a dolgokat, akkor júli 2 a leghamarabbi időpont.
Bori nem bírta elengedni a fiát, én meg nem bírok kiegyezni saját magammal, hogy mikorra hívjam a gyerekem.
S persze mindezek tudatában azért júli 2-5 között (ergó választhat 4 nap közül) kutyamuszáj lenne kidugnia az orrát, nehogy dokinénit elszalasszuk.
Lányok, szóljon már rám valaki. Lehet, hogy az ilyeneknél nem kéne engedélyezni a kívánságműsort?
Emi, látod? Ezért jobb nekem a mókahelyen. Itthon már agyalok.
Pfújjjj

Kép
kissmanó

Esztora! Bocsíííííííí! Nem tudtam. S most, hogy írod, lehet Gurgi is rámszól, hogy neki sem épp ajánlott.
Forgive me, please!!!!
Cserébe (nem tom más mán tette-e meg), továbbítottam neked a Boriék történetét.

Kép
kissmanó

megbocsátok!
egyétek csak majd hamarosan én is tömöm ismét.

Bridzsi

Kép
esztora

17:38ig szülés sztorik átküldve.

Andi! Az ellihegés nekem olyan volt, hogy torokhangon hörögtem, vagy kiabáltam, vagy igyekeztem 4/5 lélegezni, és rimánkodtam, hogy múljon el. Nagyon szar, de az már teljes tudatmódosult szint. És nem mindenkinek van korábban toló, minthogy tolni lehetne!!!!
Ha lesz, arra kell gondolni, hogy mindjárt lehet nyomni, és akkor már csak pár perc, és Béb a karodban lesz!

Manó! És mindenki, akinek teccik a fogalmazásom. Köszönöm a dicséreteket! Mindjárt visszaolvasom én is ;)
Az meg, hogy nincs benne negatívitás, az azért van, mert nagyon jó élmény volt szülni!!!!! Furcsa, de így van. Erre jó a hosszú szülés, van időm átgondolni, hogy életet adok egy embernek! A legjobb dolog az életben. Fáj, fáj. De az elmúlik, max egy napig tarthat, a csoda meg itt marad(t). Az meg, hogy éreztem a kis testét kibújni, szó szerint minden fájdalmat elnyomott!
Egyébként nehéz volt megírni. Sztem az agyam felejteni akarja. A kórházban is meg akartam írni, és egy hétig nem sikerült.
Most, hogy belegondolok, az egy dolog, hogy nem mertem elengedni, de közben attól is féltem, hogy itt kint lesz! Na, ezt még beleírom, mert így teljes. Az érem két oldala. A beépített állapotot megszoktam, furcsa volt, hogy kijön, és majd alkalmazkodni kell hozzá. (egyelőre szinte ő alkalmazkodik énhozzám ;) )
Manó! Én mondjam neked? Nem kívánságműsor! Tessék megengedni neki, hogy akkor jöjjön, amikor akar. A végén, megint lemaradsz a természetes szülés élményéről.
(így jó volt? ;) )

Zsuzsi! Nekem ilyen érzésem volt a szülőszobán. Hogy eddig csak vártam-várta, azt most meg szülünk, waze. ;)

Ja, zokni. Mi nagyon sok mintásat kaptunk. Ádám bőre a 30 fok fölötti időkben nem bírja, ha 1-2 centinél nagyobb műanyag hímzett minta van a zoknin.
És még régen beszéltük, miben aludjon a gyerek hőség idején. A héten szinte végig rövid ujjú bodyban volt, nappal 1, este 2 textil pelussal betakarva, zokniban.
Amióta volt a vihar, azóta egyik este pelenka helyett egy kendőt terítettem rá (olyan pamutot, amiben vajúdtam) és hosszú ujjú bodyban volt. Itthon viszont kicsit huzat van éjszaka, amitől finom a levegő, de hosszú ujjú rugdalózóban, egy pelussal betakarva aludt.
Vendég

No.
Itt vagyok.
Nem sok sikerrel jártunk. Chicco fertőtlenítő folyadékon (új fajta)
kívűl semmit nem vettünk.
Amúgy jól. Néha keményedik a pocokám, Samu nyomakodik ide-oda..

Bori történet!
Nem semmi, hosszú de szép! mármint az események.
Privi megy.

Zsu!
Sztem nem ma lesz a nagy nap.
:wink:

Ági!
Pihengessél, szorítok, hogy maradjon még min. 1 hetet a babó

Szücsi!
Megy a szorítás holnapra

Esztora!
Jajj, az nagyon durva, anorexiaaa..ojajj..csúnyaa
veszettül.. :shock:

Hemej!
Töltött paprika, imádom, a kedvenc kajám! huu..vmelyik nap csinálok ennek örömére.

Kinderke!
Pihenjen és egyen dinnyét.
torolve_20131003125716

Ja, papírbugyi igazából nem papírból van. Kb vetex jellegű anyag. Vékon, papír tapintású textil. Nekem ha át is ázott, nem szakadt el. Egy nap után elkopik, elfeslik, de nem szakadt el.
Fú, és milyen szexi ;)

Még azt akartam mondani, hogy az apukák gondolják át, felkészültek-e egy ennyire naturális érzésre. Nem szabad, hogy megijedjen. Segítenie kell, bátorítani, és esetenként tisztába rakni... Neki is nagyon kell, hogy a helyén étékelje a dolgokat!
Vendég

Bori nagyon szép történet!olvasd el te is :wink:
nálunk kötelező a hálós bugyi.(állítólag ellenőrzik is..)

ha már a dátumoknál tartunk én júl. 3.-át választottam.

Bridzsi

Kép
esztora

Gurgi, mármint nem ma szülök? Mit mond boszorkányi vénád?

kispiskóta

Bori! Igen, ez durva volt, de helyes megjegyzés.
Tuti inkább az sem érdekel, ha dokinéninek mondjuk a szombat éjszakai programját rontom el (max a boríték bővebben kell mutasson), de a természetes szülést KI AKAROM PRÓBÁLNI, hisz ez az utolsó lehetőségem.
Ehhez pedig tényleg ragaszkodnék.

Az apás szüléssel kapcsolatosan pedig: anno apa nagyon szerette volna, de lehetőség hozzá nulla. Mostanra meg már azt mondta, hogy biza őt zavarná, hogy másokat is esetleg kellene hallani, meg hát őt zavarná az is, hogy más is ott van mikor rajtam alig van valami ruci, szal ő visszavonult. Pedig rákérdeztem, hogy esetleg azért nem vállalná most be, mert az előzőknél nem lehetett? De nem. Hát erőltetni pedig nem akarom, soha nem is akartam.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: