A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Végleg odaköltözik? Vagy csak egy kis időre? Huhh, nem jó, hogy elmegy, de az jó, hogy kicsit kitágul a világ... a holland pasik meg jók ám! :D

Kép
zsuzsi**

Andi: Köszi. Télleg tök jó az a cicctartó... És rá van írva, hogy a Triumph gyártja. Amikor megvettem, nem is láttam, csak itthon :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!
1 nappal későbbi időpontot mondott, mint amit én érzek.. :lol:
Nemtok most megmaradni a fenekemen.

Kinderke!
Még kitartunk egy darabig sztem..hoho! háhá

Kedden front lesz!
torolve_20131003125716

Zsuzsi nem tudja még ő sem (lakásat megtartja még itthon is) majd alakul az élete.

Andi nekem a porcelán jött be a saját körmön kb 1 éve rendszeresen van (jővőhéten már csak volt) és soha nem törött le.pedig én nem kímélem ám.

most nézem hétfőn még azért 36 fok is lehet!

Bridzsi

Kép
esztora

Hétfőn még 30 fok felett lesz a hőmérő viszont hirtelen jön kedden a lehűlés..majdnem 10 fokkal lesz kevesebb.. :wink:
torolve_20131003125716

én már hétfőre vártam a lehűlést meg hogy csomó mindent elintézek a jó hűvősben.hát megint halasztanom kell....

Bridzsi

Kép
esztora

A köröm nem attól tartós,hogy zselé vagy porcelán hanem ,hogy mennyire érti a dolgát a szakember.Szerintem.

Csajok ma megyek d.u. dokihoz.Hát remélem most már jó a gép amivel az áramlást csinálja mert ugye nekem azt fontos lenne nézni mert a lepényem IV-es.Egyébként én úgy érzem,hogy a héten szülni fogok.Sőt már az is eszembe jutott,hogy majd ma a doki mondja,hogy menjek haza a pakkomért és ma vagy holnap feküdjek be.Majd visszakeresem a tel.számokat és vkinek üzenek ha bekerülök és ha vkit érdekel.
pillangó7

Pillangó!
Nagyon szorítunk neked, minden jót!!!!!!!!!!
Naná, hogy érdekel! Írjál ha történés van. számom:20/429-0123
torolve_20131003125716

Zsuzsikám
Te egy kincs vagy!!! Apát az öszes drága bébboltba elzavartam 50-es rucit venni, vett egy párat ami most pont jó..Erre jössze TE és mondod, hogy van 52-es az osanban...Hát szegényemet gyorsan elzavartam...
Csajok
Nekünk ma van a 7. házassági évfordulónk és micsoda ajcsit kaptunk, mi?! :lol: Ma mondtam anyuéknak, hogy hármasban szeretnénk lenni, úgyhogy nekem is jó a kedvem :lol:
Gurgika
Nem semmi mammer vagy te...Kis táncos :lol:
Nagyon várom a jövő hetet, hogy ki kerül sorra 8) Remélem jó kis zuhanyt kapunk :lol:
Tapasztalt mamik
Köszi az infókat! Én is úgy vagyok vele, amíg nem üvölt torkaszakadtából, addig baj nem lehet..

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: Tök cukker kisrucik voltak, Apa biztos kap Lilkónak valami szépet! Ha nincs ráírva, hogy 52, akkor az van rajta, hogy 0 M, azaz nulla hónap. Hívd fel apát, hogy így is nézze. Pusszantalak!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi, Esztora, koszi az infot! Majd megnezem milyen melltartok vannak...

Nenoke!!! Drukkolok tovabbra is, hogy minden rendben legyen Veletek!!!

Gurgi, orulok, hogy jol erezted Magad tegnap s hogy igy tudod mar akkor mikor fogsz szulni :wink: A Te altalad gondolt nap mesz a korhazba ejszaka s a pap altal mondott nap szuletik meg kis Samud! Hajra!;)

Pillango! Hat persze, hogy erdekel mindenkit itt, hogy mi van Veletek!!! Szoval megy a drukk s ha szulesre kerul a sor ugyik legyetek!!!!! :D

Szivvi! Sok boldogsagot Nektek!!!
Vendég

Szivvi:Ti aztán tényleg szép ajándékot kaptatok házassági évfordulótokra.Mindenesetre gratulálok nektek!Gurgika:Te aztán fitt kismami vagy,hogy még táncolsz is nem semmi.Nálunk végre süt a napocska ki is használjuk apácskával és megyünk kirándulni.Ma nagyon aranyos apácska azt mondta,hogy nem kell főznöm sem mert meghív ebédelni. Mindenkinek kellemes napot kívánok!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Szivvi! Nalátod. Tudod ám ezt te kapásból is, csak talán most megerősítést nyertél max. Ha kölök nem ordít, akkor tuti nincs baja.

Jajj, derekam kikészítettem. Ugyi reggel tettem-vettem, oszt úgy gondoltam mék pihizni vissza az ágyikóba. Csak há nem nyugodott e fenekem, s rájöttem, hogy apa tegnap vett egy csomó gyümölcsöt. Cserkót kilőttem (uccsó pár szem az éccaka), eper meg meggy vártak sorukra a hűtőben. S mett tom, hogy a meggy még leshet egy darabig, há inkább nekiálltam, kimagoztam, s jó kis meggyes sütit készítettem. De akkora adaggal, hogy csak háromszorra tom berakni a sütőbe. Há, hogy ne menjünk ma üres kézzel a partyra.
Na, pihegek még.

Gurgi, hogy az ördögbe bírod még ennyire a pörgést?

Kép
kissmanó

Mary
Szia, köszi!! Kép

KépKép

KépKép
szivvi

hy

csajok szétszakad a medencém-szemérem csontom! néha "ordítani" tudnék, annyira fáj! egyszerűen felállok, és mozdulni sem tudok, na erőt veszek magamon, de minden egyes lépés kínszenvedés! :(
istenem, mondjátok, hogy ez már a vég!!!!!!!

nálunkis letudva anyóspajtás+após+sógornő és fia....
szóval szili nővére azt mondja 2 hét, hát, én a keddi hidegben kiegyeznék, mert ez így nagyon borzalmas! komolyan nagyon fáj :cry:

s.nő varrt egy foltvarrásos falvédőt, na majd teszek fel képet vmikor, nagyon szép lett, profi munka pedig nem varrónő! (és még csinál takarót és zsebes tárolót is! :lol: )
anyós meg felajánlotta, hogy mivel 2 hétig leállás melóhelyén, segít takarítani ha valami olyan van, na azt nem venném igénybe, nem szeretem, ha más matat a lakásban, majd én, meg pl. ma Szilit rávettem a kádsikálásra is...tanítható, rávehető! 8)

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Szivvi! Gratula a mai naphoz.

Pillangó - naná, hogy érdekel a történés veletek. Másképp köröznélek!!!!!!!!!! Vedd ezt fenyegetésnek.

Nenőkének meg üzenem, hogy ne idegelje magát azért, mert az uh kisebbre tette. Na és..... Máris van rá példánk, hogy a bébek mérete közt mekkora eltérés lehet (Lilkó ugyi elég korán érkezett, s mégis nagyobb súllyal mint Egon, aki csak pár nappal volt kíváncsibb az anyájára mint az előírányzott).

Hemej, aztán számolj be hol jártatok, mi szépet láttatok, s mi fincsiket ettetek.

Kinderke! Mikor látjuk már a Samu-Boti szobáról a képözönt?

Kép
kissmanó

szivvi, ennyire elcseszetteka számozások?
Lili 55 cm ugye? és az 50-es is jó néki? jó, súlyra nem egy díjbírkózó kiscsaj, de a hossz...
de jó, már tőled is lehet kérdezni anyuka :wink:

lynia-

Emi! Rhus Toxicodendron CH15, napi 2x5 golyócska. Próbáld ki. Nálam bejött, nagyon. Igaz, pár napja abbahagytam, de érzem is ám.

Kép
kissmanó

ó, köszi, habár terveztem de mégsem szedek semmit...még a málnalevélig sem jutottam el :roll:
na azért megpróbálom, holnap átnézek gyogyitárba (persze helyileg itt nincs, nehogy egyszerű dolgom legyen) még úgysem vettem semmi alkohol, fürdető meg ilyesfélét...jajj mi lesz velem :(

lynia-

Nem tudom mi van velem lányok..de tele vagyok energiával..Közeledik a szülés?? :shock:
Mondjuk alapvetően dinamikus ember vagyok..

Szivvi!
Nagyon Boldog Házassági Évfordulót Nektek most hármasban a kis drága Lilivel!! Ez ám a szép ünnep! tádámm..

Manó!
Meggyes süti..hüpp-hüpp..istenem de ennék belőle :P
A derekadra meg vigyázz!

Hemej!
Jó sétálgatást, kajcsizást! Apácska mily kedves! Éljenek az apácskák!

Aranyos vagy Kiskacsa! Hát most már egyre kíváncsibb leszek melyik nap lesz a NAGY NAP!!
Olyan furi volt az egész, hogy odajött hozzám a lelkész..csakúgy..de a szememsarkából láttam, hogy már figyelget egy ideje.. :lol: nagyon szép dolgokat mondott. Sámuel könyvéről beszélt, hogy miért Sámuel-Sámuel..stb..és hogy gondol rám.
torolve_20131003125716

Gurgika! Emeletes adag sül, jut belőle a fagyasztóba is, mert ha nem, a kutyák ennék meg. Uhhó majd még küldhetek belőle.

Pussz Samukának is

Kép
kissmanó

Emi!! Oh, nagyon sajnálom, hogy ennyire fáj medencéd és a szeméremcsontod..tágul-szal mennek szét a csontok, előkészítik az utat Majának! (szerintem)

Várjuk a képet EMii!!!!!!

Én még nem is mutattam, hogy milyen lett a kis Samu kuckó.. Kép
torolve_20131003125716

[quote="gurgula"]. írta:gurgula.Közeledik a szülés?? :shock:

Hát annyi szent, hogy nem távolodik :wink:

Kép
kissmanó

Manó!
Szülés után azonnal küldjed nekem a sütit!! Úgy befalom, mint a pinty Kép
torolve_20131003125716

Gurgiiiii!
Ez CSODÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kissmanó

Na jó, akkor ezt a süti dolgot kidumáltuk.
Csak nyissad majd az ablakot, galambpostán érkezni fog.

Kép
kissmanó

Az Adria szobájában a fal alapszíne megegyezik (kb) a Samuka szobája falának színével.
:lol: :lol:

Kép
kissmanó

Itt a gyerekkuckó azon példánya, ami a parkban van. A mienk készülőfélben. Kép

Kép
kissmanó

Manó!
Jaja, nem távolódik de lehet, hogy itt van már a küszöbön :lol:
Köszi a dícséretet..

Te, azért ez nem semmi ez a fa gyerekjátszóvár..nagyon jóó, a gyerkőcök imádják
Kép

Olyan éhes vagyok, mint a farkas..Na asszem lépünk valamerre..
Tsóközön
torolve_20131003125716

Szent Imrés találkozó ügyében nekem szerdán bármikor jó, az egyetlen fix programom 18.00 nst, úgyhogy én tudok alkalmazkodni...... :wink:
Szerintem valami kiülős-beülős fagyizósba kéne menni, de a helyet szerintem a XI. kerületiek javasolják!!!!!!

Kép
barbuli

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Ádi baba és Egon baba gyönyörű, de tényleg, olyan kis édik, nagy Gratulám mégegyszer hozzájuk!

Szivvi!
Elolvastam a szüléstörténeted, hááát, nem semmi, én frászt kaptam volna, de nagyon megható meg a képek is olyan édik, alig birtam olvasni a könnyeimtől, gratula a kicsi Lilikéhez, és ahogyan olvasgatom, nagyon jó kislány, remélem az én Bogim is ilyen jó kislány lesz!

Gurgi!
Annyira tuti a a Samu lak, nagyon tetszik, ügyik vagytok!!!

Manó!
Tuti jó ez a kuckó, annó majd én is le tudnék képzelni a lurkóknak egy ilyent, persze ha majd lesz saját udvarunk...
Majd képet kérünk ám róla, ha elkészült a Tiétek!

Mi megvagyunk, egyben, bár tegnap fájdogált a pocakom, meg az este azt álmodtam, hogy megszültem, de császárral, de semmire nem emlékszem csak már arra, hogy ott volt a kezemben Bogi, kis kopasz kerek feje volt, de olyan kis édi volt!
Most megyek főzök, még a tészta hátra van, bolognait főzök, de már korog a gyomrom...

További kellemes hétvégét Mindenkinek, és várjuk a lehülést, mert ez már iszonyat...
Vendég

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bori! Ádám baba gyönyörű! Gratulálok mégegyszer! :D :D :D

Gurgula! Nagyon szép lett Samu-lak! Ügyik vagytok!

Kép Kép
emi_25

Szia BORIIII!!!!!

Nagyon edes kisfiad az agyacskajaban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Vendég

Gurgi, szep a szoba!

Az itt-ott fajosaknak jobbulast!!!
Vendég

Tábla frissítve.

Melltartó: tegnap voltam a Novák piacon, 2 db szopis melltartó 1900,- Ft-ért összesen!!! És tök jó. Én tuti nem vennék 5-7e Ft-ért...

Bori, úgy látom, ez a kép már otthon készült. Jól látom? Várjuk ám a szüléstörténetet!!!

kétfiús anyuka
babdorka

jajj, borriii de jó lehet már otthon lenni vele! gratula!

csajok én csak azt nem értem, hogy miért fáj, oké nyomja, de ennyire? nekem eleve széles a csípőm, nem vagyok egy törékeny alkat, doki is azt mondta, simán akár egy 4 kilósat is, szóval hova tágít ez a kölök???? tán 6 kilósra akar hízni, és ... :shock:

lynia-

SZIASZTOK!
Csak gyors bekkuk, mert eltávon vagyok a kórházból.
Csütörtökön fájásokkal este bementünk, a szülőszobán kötöttünk ki apával, de nem engedték még ki Nyuszit, kaptam még egy adagtüdőérlelőt, meg 6G Magnéziumot.
Másnap volt áramlásvizsgálat ,nem sok van már hátra, azt mondta a doki.A méhlepény III.fokban érett, de a köldökzsinór áramlás jó lett.
Ma NST után hazaengedtek itthon aludni, de holnap reggel 7-re vissza kell menni Belgyógyászati+kardiológiai vizsgálat lesz.
A lábam bokáig dagadt, szinte állandóan keményedik a hasam, jó lenne már babázni :roll: .
No, nem panaszkodom tovább..

Vigyázzatok magatokra, aki beteg-rosszul érzi magát, annak jobbulást kívánok!!
Millió puszi mindenkinek kismamik és anyukák, pocaklakók és-azon kívüli tündérkék...

Kép
Kép
christine

Hali!

Szarvasbori: gratulálok! Csudaszép baba!!!

ckat
ckat

Christine! Hajrááá!!!!!
ckat

Na sziasztok,
most értem haza, leszakad a hátam, meg a hasam... egész nap fájdogál, úgyhogy most kicsi pihi...

Esztora: nekem már volt fent többször is, de a zselét nem bírta a körmöm, gondoltam talán most, de most sem... a porcelánt talán, de valahogy én mindig odaütöm valaminek, és megreped, bereped... :cry: majd utána ismét megpróbálkozom a porcelánnal.

Pillangó: szerintem függ a köröm minőségétől is, sajnos nekem a porcelán tartósabbnak bizonyult! ÉS NAGYON IS ÉRDEKEL MINDENKIT, HA SZÜLNÉL, ÉS LÉGY OLY KEDVES ÉRTESÍTENI VALAKIT, MERT KÜLÖNBEN LESZ "NEMULASS" ! 06-30-525-5007 a telefonszámom. A héten reméljük már nem szülsz, mert lassan vége a hétnek! :lol: Reméljük a doki is így gondolja.

Cicitartó: nekem 90 E most amit vettem szoptatósra, és kicsit elasztikus, mert pont jó, azt mondta a csajszi, hogy nyúlik.. remélem is! Anitában vettem, jó drága volt... mintha a fogamat húznák!

Emi: remélem jobban vagy, ma én is egész nap fájogatok!

Szivvi: sok boldogságot nektek, most nem tudom írni, hogy bújjatok össze, de így is van öröm bőven!
Kép

Manó: ez a "játszóház" állati jó! Micsoda vidám színek! Ezt otthonra tervezed a kertbe?! Szuper!
A babaszoba még nincs készen, a képek hiányoznak a falról, még nem volt időm kinyomtatni őket... :oops: majd jövő héten!

Christine: MINDENT BELE! Drukkolunk, hogy minél előbb babázhass!

Gurgi: szupi a Samu lak! ÜGyesek vagytok!

Bori: Tüneményes kisfiad van!

Andrea
Kép
kindernay

Christine: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

No megjöttünk, a Római a parton voltunk. Ettünk-ittunk de én még visszamennék, én nemtom mi van velem de állandó zsezsgésben vagyok :roll:
Este még elmennék vhová. :P

Boriiiiiiii!!
Nagyon nagyon aranyos Ádám, huu eszméletlen cuki..édes kispofija van nagyon.

Köszi mindenkinek Samu kuckó dícséretet.

Rózsa!
Szorítunk nektek, minden oké lesz, hamarosan babázol..hejjhó

Kinderke!
Pihengessél szépen, helyettem is.. :lol:

Emi!
Sajnálom, hogy így fájdogálsz..talán egy kis levendulás maszír jót tenne..
torolve_20131003125716

Emi!
Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan Majázol..(holnap vagy holnapután)
torolve_20131003125716

Üdv!

Képek szépek, babák, babaszobák pompásak :P

Rózsa: minden jót nektek!

Ma voltam NST-n, rendben van, méhszáj is, nincs nyitva. Dokim azt mondta, h 16-án elutazik, jó lenne előtte megszülni (22-ére vok kiírva). Nem tom, h mi lesz, lehet, h eleve hamarabb születne, de az is lehet, h tudnak a dokik úgy vizsgálni, h esetleg beinduljon a szülés. Nem tom. 2 hetet még szeretnék várni. Jah azt is mondta, h a fejméret miatt sem kellene kivárni a végét. Most már nem kell szigorúan feküdni, óvatosan sétálgathatok is, péntekre abbahagyom a Magne b6-t, ezek is beindíthatják majd a folyamatokat. Ennek örömére elmentünk a DM-be, vettem szinte minden tisztaságis dolgot, ami még hiányzot. Popsitörlőt Neogranormosat vettem, szerintetek az jó? Utána még vettünk egy hűtőt, kedden hozzák. A hét végén jó lenne kiságyat venni, babakocsit, hordozót, és hozzák a pelenkáztatót is. Addig nem is mosom ki a ruhákat.

Jajj, ezt csak halkan írom le: klinikára beérkezik egy erősebben pigmentált hölgy, 17 éves, 32 hetes. Tegnap kezdett folyni a magzatvíz, de csak ma jött be mentővel, most is folyt. Kérdezték, van-e gyógyszerallergiája, válasz: az meg mi is? Kérdezték, első terhesség-e, válasz: az meg mi is? Kérdezték, hány hetes, válasz : 7 hónap. Járt-e tehesgondozásra: nem. Olvasni tud-e: nem. Húúú csajok, ez nagggyon gáz volt.

Jajj, a végét apró betűvel akartam. Remélem, nem bántottam meg vele senkit.

Párom csinált egy "centit" 22-én, minden nap levágunk egy napot (mint a katonaságnál). :P

Gurgi
Ez ám a Samu lak! Ügyik vagytok!
Manó
Ezt a játszót apa lemásolja otthonra?? Nagyon ügyi párod van!
Bori
Mégegyszer gratu Főnihez!
Rózsa
Drukkolunk nagyon, várjuk a híreket!!

Nincs még kiságy??? Te jó ég, nem izgulsz? :shock:
Emikém
Kitartás!!! Sokat gondolok rád!!
Csajok
Ez a fixies-es betét egy kalap sz.r..Nekem pár óra és átázik :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Na, írok majd szüléstörténetet is, de most még aklimatizálódunk. 6 nap kórház kicsit lenyomott.
DE minden tökéletes nálunk. Mostmár a labor is tutteres, és Ádira is azt mondja mindenki, kutya baja (én már kedden is ezt mondtam ;) ).
Olyan nyugodt gyerek, mint magzatnak volt!!!!!!!!

Szüléstörténet helyett egyelőre egy gondolat, amit Nektek szedtem össze még odabent.
Ne féljetek a szüléstől! Nem lehet jól, vagy rosszul csinálni. Csak csinálni. Illetve inkább átélni, engedni, hogy megtörténjen. Nem tudsz rá jól felkészülni. Fogadd el, hogy az élet része, és feltétele annak a csodának, hogy Anya lehess!

A 315től olvastam vissza, ahol Andi felrakta a képeinket. Édes, hogy a második kép tetszett nektek, mert akkor pont varrt a dokker, és vele beszéltem...
Reakciók a 315-319 oldalakra.

A szép nagy babákat is ki lehet tolni. Én arra gondoltam akkor, hogy már mindjárt vége, és minnél inkább hallgatok a segítőkre, annál gyorsabbak leszünk. Igyekeztem csak lent nyomni, és rekeszizommal tolni a Bébit. Sikerült, 20 p, 4 fájás. Bentről kb. 10 percnek tűnt, de szemben volt velem az óra, így tudom, hogy 3/4 12kor kezdtünk nyomni, 12:08ra lett meg.

Szülőszobán tényleg durva hangok mennek. Respect annak, aki némán bírja!!!!! Én az utolsó 2 órában szinte minden fájásnál ordítottam (1 óra szülési fájdalom, de egy óra tólófájás is volt ebben, de még nem volt nyitva teljesen a méhszáj), esetleg basszamegeztem, vagy menekülni akartam, majd a szünetekben sűrű bocsánatkéréseket nyomtam. ;)
De ettől ne ijedjetek meg! Ott, akkor szar, de láttátok a képeimet. 10p-cel később már nem érdekel. Egyszer túl kell rajta esni, azt kész!

Szivvi! Mit szeretnél beszélni a kakiról és a cicikről? ;)
Most értem oda. Zsúval értek egyet, mint kevés tapasztalatos mammer. A bukás nem baj, nem jelent rosszat. Ádám is csak keveset büfizik, bár tegnap meg ma már 2 bukás is volt. Anyám aszonta, szarjam le. Ha aggódós vagyok, oldalfekvésben altatom (kispeckelve egy koszos pólóval, hogy addig is anyaszagban legyen).
Ha pedig nem fáj a hasa, akkor lehet, hogy tökéletesen eszik (és vsz lassan), ezért kevés levegőt nyer. Ez biztosan néhány csecsemős nővérnek nem tetszene, de a szoptatásnál csak azt kell figyelni, a gyereknek mi a jó. Te vagy vele egész nap, Te látod, milyen ember ő.
Köldök nekünk még fent van. Sztem, ha van benne cucc, szedd ki, de esetleg ne piszkával, hanem nagyobb csomóval (géz vagy vatta), hogy kevésbé legyen szúrós a nyomás. De ez csak tipp, mert nemtom, milyen lesz az :)
Brigi! Tök gáz, hogy azt mondták, nem eszik eleget a gyerek, mert kétóránként kér... Semmit nem tudott a szoptatásról, aki ezt mondta.
Nem szabad magunkat hagyni. Nekünk az ösztöneink tízszer annyi infot adnak a kölökről, mint azok, akik csak mérőszámokkal (idő, gram) tudják megnézni, mennyit ettetetek.
Az ébresztgetésről azonban mást gondolok. Ádi annyira nyugodt gyerek, és olyan sokat alszik, hogy őt bizony ébresztgetni kellett, hogy beinduljon a szopizós ereje (mert a tejtől jön meg neki is az ereje). 1,5 napig enyhén nyúztuk, hogy többet egyen, és utána egyből beállt az igényszintje, a kakija, és elmúlt a sárgasága is. Szóval, az első 2 hétben, a „túl” nyugodt babát én ajánlanám ébreszteni.

- Hidegfront. Istvánban szombaton a nappalos műszak alatt (7-19) 7 gyerek született meg.
- Ruha. Ádi 54 cm, 3600g-mal született, és az 56os (kenguru márkában) méretű ruhák tökéletesek.
- A nivea törlőkendő nekem nagyon bejön. Tök jó a doboza, és a kendő is. Egyik oldala pont jó mértékben olajos, másik oldala viszont nem. Így tisztítok, aztán letörlöm. Egy csomag (kb. 5cm vastag volt) már majdnem elfogyott!

Na, most mek. Este, vagy holnap elolvasom a szülés-gratulációitokat (mert gondolom, Uxi jelentett, ti meg lelkesedtetek ;) ), és írok történetet.
Este még megpróbálok írni rövidet. De most végre főzök valamit, mert betokosodtam az ellátottságtól :D
Jaj, nem is, mert valaki mozgolódik. Akkor még eszegetünk is ;)
Vonalzó eccercsak.
Vendég

halihó

gurgi, remélem a megérzéseid is úgy bejönnek, mint a jósolt kislányok-kisfiúk!!!
halálomon vagyok, csak ülni tudok, de úgy sem jó sokáig, wc-re felkelek és kész..na jó azért a gépig eljöttem! :lol:
valami nagyon nem jó, és babó is oltári nyugtalan!
komolyan mondom egész nap (és tényleg egész nap, épphogy volt kihagyás) hullámzik a hasam és feszíti mindenfelé! de brutális kívülről nézve, na meg belülről érezve sem a legjobb sokszor... :? nemtom mi lehet!? fájás nincs amúgy, csak a csontjaim meg a derekam...meg keményedik néha de nem hiszem, hogy ez Az lenne

Ági ez a történet nem semmi...na nem is bonyolódom bele, nem éri meg...

Gurgi, nagyon helyes a szoba! lassan mi is alakulunk, már csak dekor egy része kell, majd ha meglesz akkor én is teszek képet...
de addig is a falvédő és egy belelógó pocak
Kép

lynia-

most nagy hülyeséget kérdezek...ugye van az, vagy legalább is sokunkat riogatják azzal, hogy kevés a mozgás, és mi van az ellenkezőjével? ha egész nap banzájozik, de brutál módon, az normális? nem is pihent szerintem!

lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: