A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Ballagyó, GRATULÁLOK!!!!!!
süni76

Gil
Én pedig holnapra szorítok neked!!!Ma 10-re mentem és negyed kettőkor kerültem sorra :evil: És megint csak szék jutott :evil: Pocim mint egy lufi és ráadásul véreztem is :(
Én most kiirattam magam jövőhéten itthon vagyok,stressz mentes hetet tartok hátha ez most sikerül :D

Szóval hajrááá és tudod amit tegnap írtam :wink:
Ha ma nem is,de a szülőszobán igen :lol:
gabicsibe

Sziasztok! Köszönöm a kedves fogadtatást :)

Vic, egy-két leírt gondolatod olyan mintha én írtam volna.... :( Sokszor eszembe jut, hogy amikor még kicsi voltam, a szüleim azt tanították, hogy a befektetett munka megtérül, meglesz a gyümölcse. Már a suliban éreztem, hogy ez sántít egy kicsit, mert még a fősulin államvizsgakor is volt olyan csoptársam, aki a tételek felét tanulta meg és négyest kapott, míg volt olyan (pl.kedves barátnőm), aki hetekig tanult mint az őrült és mégis rosszabbul szerepelt. A babaprojektnél meg végképp megdőlt ez az állítás.... az ide írogató csajoknak már régen babásnak kellene lenniük, olyan sokat küszködtek már.
Én is örülök, hogy ráleltem erre a jó kis csapatra, de azért tény, hogy jobb volna, ha nem is kellene ez a topik (mert nem lennének babásodási problémák), és mindannyian pl. az "Anyák vagyunk"-ba írogathatnánk :wink:

Süni, gratulálok a jó eredményhez!

Zsókuci, ez a kis édes lény (talán egy kis darázs?) sokkal optimistább, mint a kedves Füles :) Hozzon szerencsét!

Gabicsibe, drukkolok!

Lexi, továbbra is kitartás Nektek!

Manda! :)

Ballagyó! Hatalmas gratula! :) Vigyázz nagyon Magatokra!

Manda! Hát, ez nagyon hirtelen történt, de nyugodj meg! Tudom, nem erre számítottál, de ő tudja, mi a legjobb Nektek. Nagyon jó kezekben vagy, a Konc remek szakember, akárcsak a többi doki is, aki ott dolgozik. Minden rendben lesz! Amikor elindultok, akkor kapsz majd egy tájékoztatót (később egy un. stimulációs lapot is) azokon rajta lesz majd minden, teljesen érthetően.
A petefészked csonkolásához nem találok szavakat :(
anett_1

Madrin, sajnálom a rossz híreket. Tőlünk bátran kérdezhetsz lombikos ügyekben. Szívesen segítünk.

Anett, válaszoltam!!! És visszajelöltelek :D

Lányok, én kapcsolom ki a gépet. Férjem most indult Gazdagrétről, ott már iszonyú erős szél fúj. Kutya is biztos hamarosan bekuncsorogja magát a lakásba.

Puszi mindenkinek!
süni76

Anett
Üdv a topicban! Azt hiszem Madrinnal kevertél, de semmi baj!

Gabi
Küldöm a babatapikat neked is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihenj sokat, drukkolok nagyon!!!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok, nagyon jól esett!

Estrella
Nagyon kellemes nyaralást kívánok nektek!!! Aztán pihizzél sokat!!!

manda

Madrin
Sajnálom ami veled történt, de hidd el Konc tanár úrnál jó kezekben leszel. Két éve amikor túl voltunk a vizsgálatokon bennünket is hirtelen ért, hogy már rögtön kezdhettük a stimut, de most már utólag nem bánom.
Köszi, köhögésem megvan, de inkább pszichés már, és nagyon fincsi magnéziumos kanalas gyógyit kaptam. Kár hogy csak 2x lehet egy nap inni belőle, simán le tudnám húzni az egész üveg tartalmát! :lol:

Süni
Köszi a híreket Babyről, nálunk még csak a szél támadt fel, eső még nem jött. A nagymamámék Bodajkon laknak, ott már 1 órával ezelőtt kezdődött a vihar.

manda

Zsókuci :D
Köszönöm szépen az örömködést!!! Nagyon drága vagy!
Helyes a kis pillangód-méhecskéd!!! :wink:

manda

Sziasztok!
Gondoljatok rám holnap :D !

Madrin!
Nagyon sajnálom, ami veled történt, nem csodálom, hogy kiakadtál. Remélem, azért eredményes is lesz ez a stimu!

Manda!
Örülök a jó híreknek!!! Mulaszd el a köhögésed, különben a babókáknak majd ugrálniuk kell egyfolytában!

Ballagyó!
GRATULÁLOK!!!! Hogy bírtad ki, hogy ne mondd el??? Stresszmentes élet??? Na, az nem megy nekem!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Vic!
Egyetértek a sajnálkozással kapcsolatos gondolatoddal, az is nagyon kiakasztó!

Zsókuci!
Dehogy bírjuk ezt a hőséget! Remélem, holnap már jobb lesz!

Estrella!
Jobban vagy?

És Lexi??

Kriszti??

Viki
Hátha augusztusban már másért kell majd szólnod a főnöknek!!! :lol: :lol:

gil

Ballagyo! Szívből gratulálok!!!!! erős babátok van!!!!

Kriszti nagyon eltűntél!!!!

Gabicsibe, megy a drukk, ne add fel, tudod én is túl vagyok a 6 inszemen és az első lombik sikerült! hihetetlen.

most jöttünk meg a dokitól, van egy 10 mm-es petezsák és abban egy kb 1 mm-es "bébi". Nagyon jó volt látni!!!! két hét múlva megyünk szívhangra!
málna79

Sziasztok,

Na újra itt. Jó kis vihar volt. Bár még eseget az eső, a nagy szél, meg az égi csinnadratta már elvonult. De olyan jó friss kint a levegő, ez már nagyon hiányzott! :D

Gabi,
Igyekszem :wink: Muszáj jól lennem, és túllépnem a sok-sok borzalmon, nem feledkezhetek bele a múltba, hiszen előttünk a jövő :D
Nagyon drukkolok Neked!!!!!
Kép

Anett,
Köszi, remélem tényleg szerencsét hoz :lol:

Manda,
Meglátod, mire mentek, már nyoma sem lesz a köhögésnek! Puszillak!

Jó éjt mindenkinek, és szép álmokat!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Ballagyó!
Gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Gabicsibe,
Köszi az érdeklődésed, túl vagyok a HSG-n. Hát nem mondom, hogy kellemes volt, de túléltem. :D Eléggé feszített, de szerencsére minden rendben, a petevezetők átjárhatók, a méhem teljesen OK. :D
Drukkolok neked nagyon!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda,
Örülök, hogy kezdhettek! Hajrá! :wink:

Mandrin,
Hát nem irigyellek ami veled történt, nem is csoda hogy kiakadtál, és hogy nem erre számítottál. :shock: Fel a fejjel, a lényeg hogy kezdhettek!

Gil,
Természetesen megy a drukk holnapra!

Zsókuci,
Nagyon tetszik a méhecskéd!!! :lol: Olyan jó, hogy pozitív vagy!

Lexi,
Nagyon vigyázz magatokra, és ne hajszold magad túl a tanulással!

Kriszti,
Merre vagy? Elutaztatok vidékre, ugye? Remélem hamarosan jelentkezel!

Estrella,
Jó nyaralást nektek!

Viki, Vic
Én is gondolkodtam sokat elmondjam-e a bent. Mondjuk nekem nagyon rendes a főnököm, úgyhogy elmondom. Neki is van 2 gyereke, szerintem pozitívan fog a témához állni. Egyébként is mindig kérdezi a kollégáimtól, hogy mikor jön már nálunk a baba. :D Hát majd most megtudja, hogy éppen azon ügyködünk, mégha nem is hagyományos módon, sajna.

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok LÁnyok!
hazaértem...vagyis ide dunába....
Sajnos tesóm állandóan a gép előtt ült, tanult, kreszre, (ami nem sikerül), :( és ottthon csak az az egy gép van....
Nemrég értem haza, mert holnap dolgozom.Annyit írtatok, hogy most nincs erőm visszaolvasni, mert korán kelek.
Csak gondoltam gyorsan bejelentkezem...
Holnap pedig írok is, reméyneim szerint reggel korán nem lesz sok beteg! :wink:
Bár húzós lesz az itthoni 2 napom, hisz holnap meló, szombaton délelőtt edzés, majd hajszobrászat(barátnőm próbál emberi formát varázsiolni belőlem, hisz utána már nem lehet :wink: ),és szombati este osztálybuli, és onnan vasárnap hajnalban indulok újra haza vidékre...szerdán jövünk csak vissza.
De holnap mindenképp megszerkesztek egy táblázatot!!!!IGÉREM!!!! :wink: :lol: :lol:

Mindenkinek jó éjt!!!
Vendég

Manda, köszi :wink: Tényleg elírtam a nevet :)

Madrin! Az ott Neked szólt!

Jó éjt!
anett_1

Jó reggelt!

Ma megint kidobott az ágy. 8-ra mwg megyek edzeni!

Gil! Hatalmas drukkok mennek neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És milyen jó lenne, ha igazad lenne az augusztusi bejelentésemmel kapcsolatban a Főnöknél! :wink: :oops:

Kriszti! Nem semmi program.Jó szórakozást kívánok az oszt. bulihoz!!!!!

Málna! Gratulálok! Fantasztikus lehet!

Kép
vikike0429

Szép reggelt!

Ballagyó: Ezek nagyon jó hírek. Úgy látszik nagyon szerencsés volt ez a jún. 1-e. Még lehet találkoztunk is a folyosón:-) Az emeleten voltál vagy a földszinten?

Gabi, Gil: nagyon szorítok!
Én is 1 hét tp-n voltam az inszem után, de második héten már jöttem dolgozni. Remélem beválik!

Puszi: Brumi
brumi_30

Na, jól felmérgeltem magam.....Megírtam egy tök hosszú hszt, és kilépett a gép...Kezdhetem előlről.... :twisted: Kicsit hosszú leszek, bocsi érte, de az elmúlt 4 napot kell bepótoljam!!! :lol:

Baby!
Nagyon grtaulálok!!!!!Beírhatom a transzfer időpontját???Vagy még ne?

Lexi!
A megpróbáltatások nem hagynak alább...De erős csajszi vagy, ,és a "kislányod" is erős...Hisz tudod, lány lesz..... :wink:
A dvd nézésre én is benevezek jövőhéten, ha lehet....Csodálatos élmény lehetett...Nagyon vigyázz magadra, bár eddig is ezt tetted!!!!!Kitartást, és sok sok erőt küldök, és meglásd minden rendben lesz!!!!

Brumi drága!
Ma küldöm, amit megigértem, remélem még nem késő!!!!!Csak msot lesz alkalmam....
Vendég

Sziasztok!

Elköszönök most, mert ma dolgozom, este pakolunk, holnap reggel meg korán indulunk, már nem lesz időm írni.
Ha megérkeztünk a nyaralásból jelentkezem (július 5.)
Addig is mindenkinek jó pihenést, munkát, babásodást, petenövesztést...stb.
Kicsi drágám ma reggeli mérete: 5,2 mm
Vigyázok rá nagyon, és Ti is vigyázzatok magatokra míg nem leszek itt.
Puszi nektek!
Estrella
Kép
Vendég

Viki!
Én ha újra kezdhetném, nem halogatnám...De igaza lehet Mandának, ha már ott vagytok, lehet nem mondatok nemet a folytatásra...Mi annó,másfél éve kezdtük....Előtte ugyan én mondtam a páromnak, hogy menjünk, csináljuk a vizsgálatokat, mert úgy érzem baj lehet.....vártunk majd 5 évet, hátha......Ha tehetném, ma nem várnék!!!
Nem vagyok kicsúszva az időből, de nagyon sok szép dologtól megfosztottam magam, és már lehet 2 babám lenne......De a Ti döntésetek, ne foglalkozz mással,(ellenvélemény, és nem itt... :wink: ), hisz Ti érzitek!!!!!!

Vic!
Sajnos nekem is vannak ilyen napjaim...Mikor hallom, h valaki kisbabát vár, és tudom, meg sem érdemli, vagy látok, egy alkesz dohányos kismamát, na akkor bőgök!!!!
Ez a fórum szerencsére sokat segít, sok erőt ad, mikor már úgy érzed, semmi esélyed arra, hoyg egyszer TE is anya légy!!!!!HIsz vannak jó példák előttünk, és NEM SZABAD FELADNI!!!!Sokszor én is meginogok, hogy nem folytatom tovább, de akkor még a reménytől is megfosztom magam, hogy valaha családom legyen!!!! :roll:
Vendég

Móni drága!
Ha minden igaz, 2-án vagy 3-án megyek pestre...Akkor tuti, mert a szurikat kiírja a doktorom....(ami még hiányzik)mindenképpen jelentkezem!!!!!Addig nem nagyon van időm, hisz ma meló, holnap osztáálybuli, vasárnap utazom haza(ismét), szerdán vissza, de már éjszakás vagyok, és pénteken nappalos, szombat éjjel...
Kissé húzós, de az utolsó szabad hónapom!!!! :lol: :lol: Aztán ágynyugalom! :roll: :lol:

Zsókuci drága!
Hááát, nem most kellett volna elolvasnom a "történeteteket": :cry: :cry: Igaz veletek éltem én is meg, de szívfacsaró, könnyek nélkül nem lehet végígolvasni!!!
De iszonyat erős scaj vagy, és tőled veszek példát!!!Én nem is hiszem, h valaha felálltam volna a padlóról! :cry: :cry:

Réka!
Örülök, h jól vagytok!!Bár én már olvastalak az nlc-n.....További szép pocakosodást!!!!
Vendég

Bonya!
Húúúú, sajnálom, h csúsztok!!!!De addigra biztos minden problémamentes lesz!!!!Nem jó hír, amikor megy sazbira a dokink! Ha minden jól megy, nekem pont júl. utolsó napjaiban lenne a transzfer! :( Remélem még beférek hozzá!!Annyira bízom benne, ha ő csinálja, sikerül!!!!

Vic!
Természetesen beteszlek a táblába...MIhelyst hazajutoik!
Most beteg jött, megyek, de még jövök, még van 3 oldal vissza!!! :shock: :shock:
Vendég

Anett!
Üdv köztünk!!
Téged is beteszlek a táblába, jha nem gond...Bár sajnos egyre többen leszüónk!
Akkor mi már találkoztunk????

Lexi!
Na, azért új barátokra is szert tettél!!!!Ugye???
Hisz a 2 Kriszti itt van Neked!!!!! :wink: :lol: :lol: És itt is maradunk!!!MInket nem tudsz elűzni, hisz majd egymás gyerekét pátyolgatjuk!!!! :lol: Megdögönyözöm a kiscsajodat, csak szülessen meg!!!! :lol: :lol:

Süni!
Örülök, h jó lett a citológiád! Nekem is a jövőhéten lesz kész...A clamidiám negatív..... :lol: :lol:

Gil drága!!!
Édes vagy!!!
De tudod, nálam is vannak rossz napok!Szerencsére csak 1-2 napíg tart!!!!!Hisz nem eshet minden nap!Nekem pedig ez a mottóm!!!És amit a vonalzóm fölé írtam!!Amíg lehet küözdünk!!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Gil,

Megy ma a drukk ezerrel!

Gabicsibe!

Vigyázz magadra és pihenj most sokat. Kapcsolj ki, ne foglalkozz semmivel!

Anett,

Hát igen, sajnos egyre több téren érzem ezt. Én világ életmben gürcöltem azokért a dolgokért, ami fontos volt, néha vért izzadtam. Megtanultam, hogy semmit nem adnak ingyen ebben a rohadt nehéz nagybetűsben. És valóban, számtalansztor tapasztaltam, hogy nem a becsületes, tisztességes embereknek áll a világ, nem az lesz sikeres, aki végigtanulta az egész életét, hanem aki törtet, átgázol másokon, gátlástalan és elősorban mázlista. Ezt főleg igen a már általad említett vizsgákra értem, én ugyanezt éltem meg, és élem meg lassan minden területén az életnek. Erre a legjobb példa én és az öcsém. Én jól tanultam, van 2 diplomám, 2 nyelvvizsgám, hülyére kereshetném magam, ha lennék eléggé talpraesett vagy tudnék segget nyalni. Csak ez sajnos nem az én stílusom. Az öcsém alig bírta elvégezni a középiskolát, jobbnál jobb helyeken lett séf, nyelvet nem beszél, van egy rakat haverja olyan társaságban mozog hogy csak na 23 éves lesz és éttermet vezet. De nagyon jól főz, ezt el kell ismerni. Csak talpraesett és ügyes az a fajta aki a jég hátán is megélne. És dupláját keresi mint én. Ne erről ennyit. De örülök neki hogy ilyen mert ő lesz sikeres.

Kriszti!

Köszi hogy beteszel a táblába. Én is annyira örülök hogy itt vagyunk egymásnak. Itt tényleg az ember egy fél szóból is megérti a másikat.

Inszemeseknek: egy ismerősöm szintén ide jár. Már a negyedik inszemen van túl és nem sikerült neki. A dokija azt mondta, hogy nem kell a transzfer után otthon maradni egy napot se éljen úgy mintha normálisan esne teherbe. A csajszi persze ment dolgozni, utazott, egy napot nem pihent. Lehet hogy a dokinak igaza van, de én biztos vagyok benne hogy inkább kiíratom legalább egynapra, szerintem ezen is sok múlik.

Benszi, Zsókuci, Madrin,

Nem nem adom fel, ha ti nem adtátok fel és sikerült, illetve sikerülni fog, akkor én sem adhatom fel.
vic12

Csibe!
Lehet már valaki válaszolt, a kérdésedre, de én is írok! Csak akkor kell újra megcsinálni a hormonvizsgálatokat, ha 1 évnél régebbi!Legalábbis nekem akkor kellett...Spermavizsgálat pedig azt hiszem 3 hónapnál ne legyen régebbi!!!

Elan!
Én is bejelöllek iwiw-en, aztán elküldöm neked is a táblázatot!!!!Annó, mikor unatkoztam, kiszedegettem a neveket, és akit tudtam, h fentvan, elküldtem neki. Ha hazamegyek vasárnap átküldöm.... :lol:

Zsókuci!
Örülök, h lecserélted a kis képet!!!Ez már kezd hasonlítani az igaz Zsókucira!!!Arra akivel én találkoztam!!!! :lol:

Erika!
Hajrá inszem!!!!!!!!!!! :wink:

MUnkahely:
ÉN elmondtam, és úgy csináltuk meg a besoztást júliusra, hogy 3 hétíg szabin leszek, (stimu végén, beükltetésnél, és az eredményhírdetésíg), és ha nem sikerül, akkor vissza is jövök dolgozni!!!Nálunk nagyon aranyos a főnővér, a főorvosnő, úgyhogy szuper csapat áll mögöttem, első a gyerek, azt mondták!!!De sikerül, és tudom, szeretettel várnak vissza!!! :wink:
Viszont itt a kórházban, alaborban akik lombikoznak, vagy beszéltek róla, kirugták őket...Sztem ezt nem lett volna szsabad, de már aláírtak mindent! :cry:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nem semmi vihar volt tegnap :shock:
Alig bírtam hazavezetni, semmit nem láttam ki :)
Lányok köszi Mindenkinek, ma már sokkal naposabban látom a dolgokat.
Pozitív leszek és már nagyon várom. tegnap megerősítést kaptam hoyg más intézetben sem tanácsoltak volna mást.

GAbicsibe, pont sorbaálltál és azt láttam hoyg egy nagyon vidám lánnyal beszélgettél:)
Vizsgálat után meg azt se tudtam hogy hova kapjak, így bocsi hoyg nem mentem oda hozzád.
Jó pihenést , tényleg jó lesz egy kis nyugi.

Estrella, jó nyaralást,
nekünk ugrik a szeptemberi nyaralás, bár Konc tanárúr szerint nyugodtan mehetek, ha összejön és probléma mentes minden akkor nyugodtan ( és ha nem ?) hameg nem jön össze akkor meg azért.
Inkább úg ydöntöttem kihagyom, mi van ha kint történik vmi? Jó kis görög egészségügy:)
Bárha visszaadnák az egész útdíját befizetnénk....
madrin

Megjöttem az edzésről.
Estrella! Nagyon jó nyaralást kívánok!!!!!(Kicsit irigy vagyok ám....) :oops: :wink:

Kriszti! Az jó ha nem csinálnak újra hormonszintet, mert az enyém asszem most 2 hónapos. Ezt a 3. napon vették le. Akkor valószínű csak a 21. napon fognak. Férjemnek januári a márciusi a sp. vizsg. Tehát akkor neki új lesz.

Kép
vikike0429

Csajok!

Én is jelölgetnék az iwiwen titeket, de nem tudom milyen név alatt futtok :)

Ezt hol tudom megnézni. Még időm arra nem volt hogy ezt a fórumot megnézzem, hogyan lehet képet feltölteni, vonalzó,...stb. Örülök, ha írni tudok.

De szeretnélek titeket bejelölni a wiwen, márha ti is akarjátok.
vic12

Madrin!
Én is ugyanígy pofára estem....Hisz a műtétem után azt hittem, lehet spontán próbálkozni, és mikor mentem kontrollra, a doki mondta, vigyek ennyi és ennyi pénzt, és írja a szurikat! :shock: :shock: Nagyon szurkolok Nektek!!!
MI extra adag c és e vitamint eszünk...Vagyis párom... :lol:
MI long protokollt csinálunk, és nekem nincs benne gyogyi, csak szuri!Ebben nem tudok segíteni!

Ballagyó!
Te kis huncut!!!Gratulálok!!!!!! :lol: :lol:

Anett!
Én is megkereslek....... :wink: :lol: Elvileg akkor mi már láttuk egymást!Megyek Süni ismerőseit megkeresem!!! :wink: :lol:

Rebe!
Örülök, h minden ok a hsg-n..... :lol:

LÁnyok!
Olyan édesek vagytok, h ennyien kérdeztétek, hova tüntem!!!!Olyan megható, és nagyon jólesik!!!KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!!!!! :lol:
Vendég

Kriszti
Akkor te most mikor is kezdesz? Már nem vagyok képben.

manda

Mindenkinek szép Kép -ot!

Végre jó idő van :D

Vic
Ha az email címem alapján megkeresel az Iwiwen akkor át küldöm neked,hogy a többieket hogyan találod meg!
Csak nem Wiegandt doki monda?Amúgy nem ezen múlik!Én az elsőnél már másnap dolgoztam,a második után 3 hétig itthon voltam és egyik sem sikerült :( Most most az utolsónál úgy döntöttem egy hetet engedélyezek magamnak,bent most csak stresszelném magam.
A központi légkondin 10 fokos hideget nyomatnak én meg nagykabátban ülök a szobában ugyan is én a fúvóka mellett ülök.Tegnap meg már wc-re jártam 5 percenként és a kórteremben meg már hülyének néztek!Most ez nem hiányzik nekem.

Estrella
Nagyon jó nyaralást kívánok nektet!Érezzétek jól magatokat!!!

Kriszti
Végre itthon vagy!!Neked ez a stimu kész felüdülés lesz ennyi munka után :D
gabicsibe

Gabicsibe!

De igen, ő mondta.
Wiwen kereslek mindjárt. Ott a becenevem Vica és Zsú, ne lepődj meg. :-)
vic12

Viki!
Jó edzést!!!Nagyon belendültél...Bár én is holnap is korán kelek, h 8-ra lemenjek az edzőterembe.... :oops: :oops: Ahelyett, h aludnék! :lol: :lol:
Legyen kitartásod!!!!!És hamarosan csinibaba leszel!!!!(bár sztem most sem vagy kövér) :wink:
Vendég

Viki!
Nekem is volt úgy, az elején, hogy nem egy ciklusban volt meg a 3. és 21. napi hormonbvizsgálatom....Nem fogadták el..Kérdezz rá, nekem azt mondta a dokim, egy cikluson belűl kell lennie.... :roll: :roll:

Vic!
Ha fent vagy, keress meg engem is megtalálsz az email alapján...És ha hazamegyek, elküldöm neked a táblázatot....Vagy ha valaki lenne olyan kedves, elküldhetné, én csak vasárnap jutok oda..... :wink: :lol:

Manda!
Ha minden igaz, 2-án kezdem szúrni a deca-t..... :roll: :lol:
Vendég

Vic,
Engem is megtalálsz e-mail alapján! :wink:

Kriszti,
Én eltudom küldeni Vicnek a táblázatot, ha kéri, rajta van ezen a gépemen.

Vic,
Ha kéred, küldj priviben egy e-mailt, és arra elküldöm!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Anett!
Visszajelöltelek!!!Nem volt még időm keresni, azért nem találtalak meg..Ismerős vagy...
:)

Vic!
Téged nem találtalak, vagy lehet igen, de nem vagyok biztos benne....
Vendég

Lányok az aktiv "lakókat" elküldtem Vicnek!
gabicsibe

Kriszti! Igyekszem!Az a tervem, hogy nyár végére már látszódjon, hogy járok a terembe. Nem vagyok kövér, csak ugye a kritikus helyen rakódik le szépen a zsír. Na, ezt akarom megszűntetni!
A vérvételt meg úgyis megmondják, illetve gondolom, mindent elmondanak majd az első konzin! Alig várom már! Kíváncsi vagyok, melyik dokit kapjuk.

Kép
vikike0429

Krisztike jó hallani felőled,már hiányoztál nagyon!További jó pihenést kívánok Neked!

Gabi mennek a drukkok!!!!!!

Gil már lehet,hogy Te is túl vagy rajta,Neked is szorítok nagyon!

Estrella nagyon jó nyaralást kívánok Nektek!Pihizz sokat és növesztgesd a Babókát :wink: !

Mindenkinek szép napot és nagyon jó hétvégét kívánok!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Málna, gratulálok :) Fantasztikus érzés lehetett látni a picúrt!

Estrella, jó nyaralást Nektek! Érezzétek jól Magatokat!

Kriszti! Igen, ahogy írtam kétszer is láttalak. Egyszer a pároddal voltál, a 2. alkalommal pedig egyedül álltál a sorban :lol: Megköszönném, ha felvennél a táblára: Anett, 31 év, Székesfehérvár, Dr. Konc, 2. stimu kezdete szeptember
Sajnos egyre többen vagyunk :cry: Azokról nem is beszélve, akik csak olvasgatják az itteni hsz-eket és ezekből merítenek erőt. Ők is sokan vannak.
Jó zsúfolt a programod! Szépüljél és érezd jól Magad!

Vic, nem ritka az ilyen helyzet :( Én a múltkor azon is gondolkodtam, hogy szerencsés típus vagyok-e vagy sem. Amit szeretnék azt (általában) elérem, de az is biztos, hogy kétszer annyit kell kaparnom érte, mint másoknak. Ez alapján nem igazán egyértelmű :(
De a lényeg azért úgyis az, hogy az optimizmusom ne hagyjon el :)

Madrin, nekem ha sikerült volna most a lombik, én akkor is elutaztam volna szeptemberben Olaszországba (feltéve, ha minden rendben). Már áprilisban lefoglalóztuk és úgy gondoltam, hogy majd minél jobb utasbiztosítást választok. Utazni így is utazunk, de nem hármasban, ahogy terveztük :(

Vikike, kitartás a kondihoz! Én is járok edzeni, csak most a lombik miatt álltam le. Jövő héten újra elkezdem, mert a most felugrott kilók egyszerűen meg sem akarnak mozdulni :cry:

Gabicsibe, Gil! Mennek a drukkok!

Én most pár napra hazautazom a szüleimhez segíteni, szerdán jövök haza az unokahúgommal együtt, aki itt vendégeskedik majd pár napot.

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok!

Puszi:

Anett
anett_1

Sziasztok!

Akit tudtam bejelöltem Gabi listája alapján, de Madrin, Vikike, Estrella titeket nem tudtam. Ha tudtok és akartok bejelölhettek ti. Priviben megírom, ha gondoljátok.
vic12

Krisztike!

Ja, az adatok: Vic, 26 év, Etyek, kivizsgálás, Dr. Wiegandt
vic12

Vic,

Visszajelöltelek! :D Elküldöm az e-mailedre a Kriszti féle táblát!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe köszi :D
vic12

Köszi lányok!!!Aranyosak vagytok, h elküldtétek a táblát!!!!
Én csak vasárnap este tudtam volna.....Bár lehet a tieetkben van 1-2 új, aki nincs benne...Majd egyeztetünk!!!

Most csak ennyire volt időm,amióta nem írtam, meg sem álltunk!!!! :roll: Már érzem a lábaimon!!!de mindjárt 7 óra, ellátom a betegem, és rohanok haza aludni!!!! :lol: :lol:

Estrella!
Itt si jó nyaralást kívánok!!!!!!Érezzétek nagyon jól magatokat!!!Puszi!
Vendég

Brumi!
Azt írja, már ezen az email címen van regisztrálva valaki.....Nem működik! :(
Vendég

Anett sajnálom, hogy nem sikerült, de nagyon szuper lesz a nyaralás, és sok erőt lehet belőle meríteni.
Én sajna azért nem merem bevállalni mert kb akkor tudom meg hogy sikerült e amikor kb indulnánk.
Ha visszaadnák a pénz persze befizetném, de hoyg most lombik lesz minden fillért rakhatok el :(

Próbálok júliusra vmit szervezni, lényeg hogy ne otthon mert otthon nem lehet pihenni.
idegesít ha nincs kitakarítva megfőzve,kimosva kivasalva blablabla.
egy tengerparton max azon mérgelődik az ember ha nem jéghideg a sör :) :)
madrin

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! Lelkiekben már jövő csütörtökre készülök, akkor lesz az újabb UH. Konc szerint lehet, hogy már szívhangot is hallhatunk.

Brumi

Nem kizárt, hogy találkoztunk 1-jén. Fél egykor volt a beültetés és az emeleten voltam, jobbára egyedül, mert egy másik lány - inszemes - már hazaindult, mire én végeztem. Nem lehet, hogy te voltál? Egy Harry Potter kötetre emlékszem a kezében.
ballagyo

Ballagyo

gratulálok a jó hírhez,vigyázz magadra!

Estrella

jó nyaralást nektek!!!!! :lol:

Madrin

nem semmi a történet a petefészekről,a lombik miatt meg ne aggódj,bármi kérdésed van ugyis mindenki szívesen segít. :D

Málnácska

Itt is gratulálok neked!!!! :lol:

Baby

pihenj sokat,nagyon szorítok!

Gabi

nem voltam egy hétig és nem találom,most veled mizu,voltál inszemen?

Lexi

kitartás,csodállak hogy van erőd tanulni.Pihenj sokat!

Puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Rebe,
Örülök, hogy túl vagy a HSG-n. Hát, tényleg nem túl kellemes, én nagyon görcsöltem annak idején, bár minden rendben volt :?

Kriszti,
Hát, tényleg nem kellett volna elolvasnod!! Aranyos vagy, de tényleg nincs más választás, minthogy felállni a padlóról, és újult erővel újra kezdeni! Hidd el, más is képes erre, nem vagyok szupererővel megáldva, ez az élet rendje.

Estrella,
Nagyon jó utat, jó nyaralást, jó pihit, szóval minden jót Nektek! És vigyi magatokra! :D

Vic,
Nagyon helyes. Sosem szabad feladni, mégha néha cudarul nehéz, akkor sem!!! :wink:

Puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
zsókuci

Rebe, Viki, Brumi, Vic, Lippa!

Köszi a drukkokat!! Kettő körül kerültem sorra. Új volt nekem ez a fiatal műtősfiú :shock: , már megszoktam a bácsit. De ha már annyian látnak ott kiterítve :oops: :oops: :oops: Tulajdonképpen tök mindegy... Bár engem mindig zavar. Hosszú lesz ez a két hét... Nehéz kibírni, de majd Gabival tartjuk egymásban a lelket!

Rebe
Örülök, hogy nem volt olyan borzasztó a HSG!

Viki!
Le a kalappal, hogy ebben a hőségben még edzeni mész! :D Képzelem, van rajtad 5 dkg felesleg 26 évesen!

Kriszti
Te is fanatikus vagy! Ilyen melegben létezni is nehéz, nemhogy súlyzózni!
De én most mentesülök a testmozgás alól :lol: :lol: :lol:

gil

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: