Sziasztok!
Málna, gratulálok

Fantasztikus érzés lehetett látni a picúrt!
Estrella, jó nyaralást Nektek! Érezzétek jól Magatokat!
Kriszti! Igen, ahogy írtam kétszer is láttalak. Egyszer a pároddal voltál, a 2. alkalommal pedig egyedül álltál a sorban

Megköszönném, ha felvennél a táblára: Anett, 31 év, Székesfehérvár, Dr. Konc, 2. stimu kezdete szeptember
Sajnos egyre többen vagyunk

Azokról nem is beszélve, akik csak olvasgatják az itteni hsz-eket és ezekből merítenek erőt. Ők is sokan vannak.
Jó zsúfolt a programod! Szépüljél és érezd jól Magad!
Vic, nem ritka az ilyen helyzet

Én a múltkor azon is gondolkodtam, hogy szerencsés típus vagyok-e vagy sem. Amit szeretnék azt (általában) elérem, de az is biztos, hogy kétszer annyit kell kaparnom érte, mint másoknak. Ez alapján nem igazán egyértelmű
De a lényeg azért úgyis az, hogy az optimizmusom ne hagyjon el
Madrin, nekem ha sikerült volna most a lombik, én akkor is elutaztam volna szeptemberben Olaszországba (feltéve, ha minden rendben). Már áprilisban lefoglalóztuk és úgy gondoltam, hogy majd minél jobb utasbiztosítást választok. Utazni így is utazunk, de nem hármasban, ahogy terveztük
Vikike, kitartás a kondihoz! Én is járok edzeni, csak most a lombik miatt álltam le. Jövő héten újra elkezdem, mert a most felugrott kilók egyszerűen meg sem akarnak mozdulni
Gabicsibe, Gil! Mennek a drukkok!
Én most pár napra hazautazom a szüleimhez segíteni, szerdán jövök haza az unokahúgommal együtt, aki itt vendégeskedik majd pár napot.
Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok!
Puszi:
Anett