A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsókuci,

Nem is tudok mit írni, csak folynak a könnyeim. Nagyon sajnálom, és nagyon nagyon szomorú ez a történet.

Ezt nem lehet feldolgozni azt hiszem. Ezt egy életen át cipeli az ember. Csodálom az erőd, a kitartásod mindennek ellenére. Én azt hiszem összaroppannék. Teljesen. Remélem, nagyon remélem, hogy minél hamarabb család lesztek, és ha nem is kárpótol de legalább eltereli a gondolataidat egy új babó.
Támaszkodj a férjedre, a családodra, akik melletted vannak. Csak belőlük meríthetsz erőt, hogy újra talpra állj.

Ne haragudj, de annyira összeszorult a szívem a torkom, mindenem, most hogy elolvastam a történeted, hogy nem is tudok mit írni annyira remeg a kezem.......
vic12

Lexi!

Én kos vagyok, de jól látod velem mindig tőrténik valami. Holnap megyek a BMC-be a leleteimér aztán irány a másik központ uh és megmondják mikor és mivel kezdhetünk pontosan. De eddig úgy van augusztu közepe a kezdés. Nagyon szorítok nektek! Megyek pihizni én is.
Tünjél el vérömleny!
:evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
nikó

Gabi!
Írtam privit, de nekem úgy tűnik, nem ment el, úgyhogy elküldöm mailben is. Sajnos nem együtt leszünk :( :( Pénteken megyek!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Lexi
Nagyon örülök,hogy a körülményekhez képest jól vagy!Annyira erősek vagytok a Babókáddal,hogy az hihetetlen,a Babóka meg csakis ilyen Anyucit szeretne mint Te,ezért is ragaszkodik ennyire :wink: !Nagyon-nagyon szorítok Nektek,hogy az a fránya vérömleny végre eltűnjön!Megkérdezehetem én is,hogy kit ajánlott a drága jó Wiegandt dr.?Vigyázz Magatokra,pihizz sokat(sajnálom,hogy még ez sem jön össze zökkenőmentesen)!

Vic szerintem is itt Mindenki tudja milyen ez az érzés.Anno velem is így volt,én is zokogó rohamot kaptam állandóan,amikor a barátnőim sorban jelentették be,hogy babát várnak.Akkor én is azt hittem,hogy nekünk soha nem lesz és hála a BMC-nek és legfőképpen Wiegandt doktornak,most már két kis Tündérke anyukája lehetek :D .

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Vic, Madrin,

Drágák vagytok, köszönöm, de ne sírjatok!!!! Erős vagyok, és ti is azok vagytok!

És az új mottóm: leszünk mi még anyucik!!! :D:D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Jó van ZSókuci nem bőgök :)

Szóval holnap senki :shock: ?
Egyedül kell sorba állnom? 8)
madrin

Lippa!

Gratula a 2 picihez. W. doki nagyon szimpi volt, remélem nekünk is összehoz legalább egy babót. Jó szakembernek tűnt elsőre, bár ti ezt jobban tudjátok mennyire eredményes.

Zsókuci!

Csodálom a kitartásod, ha te nem adtad fel, nekem sem szabad. Sok erőt, türelmet Neked.ÉSSSS igen legyünk anyucik!!!
vic12

Zsókuci, Vic!

Annyira örülök, hogy Zsókuci is itt van és Ő adta meg, hogy hol tudod elolvasni a történetét.
Én nem igazán akartam, mert úgy érzem, hogy nincs jogom hozzá, de szerencsére jött Zsókuci és megtette helyettem.
Lányok kitartás!
Leszünk mi még anyucik! Többszörös anyucik!
Most mi is próbálunk egy kicsit a spontenitásnak adni, de még csak most kezdjük. Gondolom most már a vetélés után lehet bármit csinálnunk, és nem kell vigyázni sem. Bár eddig semmit se tettünk, de most már nagyon vágyok a "párom után". :lol:
Nefke
nefke

Zsókuci,

Korábban már visszaolvastam felületesen a topikban, de teljesen csak most olvastam el a történeteteket.

Nagyon nehéz szavakba önteni, amit érzek. A kollégám néz rám furcsán, mi történt velem. :cry:

Nem akarom ismételni az előttem szóló csajokat, de csodálom az erődet! Nagyon nagy fájdalom ami ért benneteket, de kívánom, hogy hamarosan egy babó töltse be örömmel a szíveteket :!: :!: :!:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci, engem is megsirattál, pedig én "végigéltem" Veletek akkor is...

Hihetetlen büszke vagyok Rád, hogy itt tudsz lenni Velünk és sokszor még Te tartod bennünk a lelket

:!: :!: :!:

Millió puszi!

Judit

jucicuki

Zsókuci! Tetszik az új mottód!!!!!! :wink:

Kép
vikike0429

Lányok,

Olyan aranyosak vagytok! De tényleg! :D Ti, meg persze a babás topikban lévők vagytok a 2. családom! :D

És ne pityogjatok! :wink:

Millió puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Kb. két hónapja olvaslak titeket, ha nem bánjátok, szívesen csatlakoznék.
Mi is a BMC-be járunk, Konc doktorhoz. Most vagyunk túl az első lombikon, bő két hete (06. 04-én) tudtuk meg, hogy sajnos nem sikerült :cry:

Kriszti, Téged már kétszer is láttalak a BMC-ben :) Nagyon csinos csajszi vagy!
Örülök, hogy Apával kibékültetek és mégis indultok.

Lexi, továbbra is drukkolok! Összeszorult szívvel olvastam a kálváriátokat. Szinte hihetetlen, milyen erős a kisbabátok! Rólad nem is beszélve! Szívódjon fel mielőbb az a fránya vérömleny!

Csibe, nagyon drukkoltam Neked is! A történetünk nagyon hasonló... BMC, Konc, 1. lombik, TESE-ICSI stb. Remélem, hogy a szeptember sikeresebb lesz, Neked és nekem is :wink: Addig is sikeres fogyózást!

A már babásoknak jó egészséget, a még nem babásoknak mielőbbi pocakosodást kívánok!

Anett
anett_1

Zsókuci, nagyon szomorúan olvastam a Veled történteket :cry:
Remélem, hogy mielőbb megadatik Neked az, amire (pontosabban akire) vágysz és minden úgy lesz, ahogy szeretnéd!
anett_1

Szia Anett!

Kép Mielőbbi babásodást kívánok neked!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Anett üdv a babaneten :wink:

Zsókuci nekem is tetszik az új mottód :D

Lexi örülök, hogy jó kezekbe kerültél.

Brumi gratulálok :D

Kép

csibe
csibe32

Lexi!
Még mindig nem kaptam privit!Nekem jó ha e-mail küldesz vagy az iwiw-en is jöhet az üzi.
Nefke
nefke

Rebe, köszi! :D Aranyos vagy!
anett_1

Lexi, sajnos nem kaptam meg a privit :(
elan

Madrin!

Ugyanezt érzem én is, ha meglátok egy szakadt vagy csöves vagy kisebbséget, hogy van egy szekéraljnyi gyereke, szül, mint a nyúl.
De az inkább felháborít, ha azt hallom hogy valaki eldobja magától meg megöli a gyerekét. Az ilyet ki kéne nyírni. Más meg vért izzad mindent megtenne, hogy legyen neki.
Hát, igazságtalan az élet sokszor.........
A másik mondat amitől a falra mászom, hogy jön majd az a baba ha jönni akar, meg türelem! (ezt persze a családtagok mondják)
Én már egyre jobban utálom ezeket a közhelyeket.

Nem, nem türelem, mert ha probléma van akkor az a gyerek magától nem jön, csak ha segítenek rajtunk.

Anett!

Örülök, hogy népesíted te is ezt a kis topicot, üdv a csapatban.
vic12

Anett! Üdv. köztünk!

Kép
vikike0429

Lányok
Nagyon köszi a sok vérömlenyűzőt. Remélem ezek dolgoznak, mert ma valami van. Érzem!!! meg mondjuk látom is, ami elég ijesztő, de fohászkodom, hogy ez AZ legyen. Gyenge vagyok, megy a hasam és fekszem. A nappaliban csináltam vackot magamnak a földön, de jól esik itt pihengetni. Itt csak a galambok hangosak. Nem is tudtam, hogy így elszaporodtak. Utálom őket, mert az egyik ismerősöm lebénult egy fertőzés miatt, amit galamb okozott.

Drága Nefke
Nem volt nap, hogy ne jutott volna eszembe, mennyire jó ember vagy, hogy nekem drukkolsz, miközben egyfolytában arra emlékeztetlek (tudat alatt) hogy Te már hol tartanál. Duplán köszönök minden jó szót. Ma reggel feküdtem a párom mellett és annyira jó volt oda bújni hozzá. Annyira vágytam rá. Nem tudok megközelítőleg sem időpontot mondani, hogy mikor lehettem vele úgy, ahogy vágyom rá. Mondtam is neki, hogy ha meglesz a baba, akkor le se mászok róla. Nevetett és megkérdezte, hogy mi lesz ha sír? Mondtam neki, hogy átviszem a dolgozóba, hátha nem halljuk. Persze ez csak vicc, de a helyzet borzasztó. Félek, már soha nem fog nőként nézni rám. Csak egy burok vagyok, amiben a kisbabája van. Félt, mint egy értékes porcelánbabát. Nagyon szeretem és amikor a válást helyeztem kilátásba, ha nem megy orvoshoz, azt hittem egyértelmű a választás és a baba kell. De most már tudom, hogy nekem Ő is kell. Annyira vágyom rá, hogy már fáj. Amit az utóbbi hetekben tett értem, azt nem is gondoltam volna. Szóval drága Nefke, nyeregbe!!!!! Pótoljatok be mindent, amit az elmúlt hónapokban kihagytatok
Vendég

Lexi, Zsókuci, Vic meg mindenki!

Annyira édesek vagytok! Ma megint sikerült sokat sírnom, de próbáltam "elfolytani" a könnyeimet, mert melóhelyen nem lett volna jó és mivel magyarázom. De sokat voltam egyedül és akkor lehetett egy kicsit.
Ezek a könnyek a fájdalom és az öröm könnyei is voltak. Annyira örülök Rátok találtam és ezt Tininek köszönöm. Nem tudom mi van vele, sajna a másikba sem ír?! Benszi Te nem tudsz róla valamit?!
Mi is azt mondtuk, hogy az első mensiig várunk és csak utána akciózunk, de most már kicsit uncsi. Ha azt vesszük, április eleje óta nem volt semmi és ha jobban belegondolunk, akkor az injekciók óta, szóval kicsit régebb óta és most már sajnálom is szegényt.
De most lelkesen várja a mensit és remélem nem jövő héten a nyaralásunkkor fog meglátogatni, mert az nagyon rossz lenne. Most már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, nem várunk tovább és kész. két hónap eltelt, baj csak nem lehet már, ha meg összejönne a baba, kész csoda lenne. Bár szerintem a baba minden esetben az, egy CSODA!
Nefke
nefke

Vic
Véleményem szerint legtöbben átéltük azokat az érzéseket, amiről írtál. Én elég intenzíven. Odáig fajultak a dolgok, hogy már nem mentem emberek közé. Ez duplán jó megoldásnak tűnt. Nem kellett látnom más gyönyörű gyerekét és senki nem kérdezte meg, hogy nekünk mikor lesz már végre. Szépen lassan elveszítettem a barátaimat, hiszen már mindnek van gyereke.

Madrin
Ezt a terhes nőt én is láttam. :) cigi is volt a mocskos kezében.

Nefke
Az első vetélésemnél én sem kaptam semmit, sőt hazaküldtek, hogy két hét múlva menjek vissza. Miért férfi a legtöbb nőgyógyász??? Fogalma nem volt milyen görcsöket éreztem. A góré most sem akart adni nekem semmit, csak a saját orvosom tett értem meg mindent. Nála is jó kezekben vagyok. Annyira a szívén viseli a sorsomat, hogy az arcán mindig látszik az aggodalom és az öröm is. Úgy érzem, ha lelépek BP-re Őt hagyom cserben. A kartonomon sem volt rajta az összes infúzió, amit kaptam..... Szakadó esőben visszajött a magánrendeléséről, hogy megnézze használt-e az első adag infúzió. Rá nem panaszkodom! Úgyhogy most duplán vagyok jó kezekben. Az ócska uh kép alapján is azt mondta, amit tegnap a szuper gépek alapján, ami szerintem igazán nagy teljesítmény. Én annak örülök, hogy a genetikai részt megnézte az orvos. A főorvos, aki nem akarta megmenteni a babámat, ő ijesztgetett mindig azzal, hogy mi van, ha egy beteg gyereket mentünk meg? Attól boldog leszek? Persze egyfolytában arra gondoltam, hogy pusztuljon meg, de azért a bogár a fülemben maradt. Remélem egyszer a karomon ül a pici és a pofájába röhöghetek.
Vendég

Sziasztok!

Lexi, örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy! Pihizz! Bár mást nagyon úgysem tudsz tenni. Örülök, hogy a férjed így melletted áll és segít. Látod, a rossz dolgok összehozzák az embert. Remélem ettől kezdve csak jó dolgok történnek veletek!

Babyka jól van, csak rossz a netjük. Ráparancsoltam, hogy ne idegeskedjen túl sokat.

Nefke, pihenjétek ki magatokat a nyaralás alatt!!!

Anett, üdv köztünk! Majd írok privit, mert mi is hasonló cipőben járunk.

Képzeljétek, P1-es lett a citológiám :D Itt vigyorgok magamban, mert olvastam, hogy ilyen általában a szűz lányoknak szokott lenni :D Lényeg, hogy tökéletes...
süni76

Lexi

Jó olvasni, hogy végre férjeddel is rendeződtek a dolgok, és újra "egymásra találtatok". Bennem mindig az tartja a lelket, hogy valaki van mellettem, és ha csak egy pillanatra is picit messzebb kerülünk egymástól, nagyon nehezen, illetve még nehezebben viselem az egészet.

Vic, Madrin, Nefke!
Hát azt hiszem a többségünk hasonló lelki problémákkal küzd... Hacsak nem szuper erős. Én legalábbis ugyanezeket szoktam gondolni. És ahogy Vic is írja, és régebben is megfogalmaztuk már, az önvád a legrosszabb, mikor azon filózol, hogy most ugye nem szemét irígy vagy, csak rohadt nehéz elfogadni, hogy valamiért hiába teszel meg bármit, akkor sincs.... Annyi mindenről lemondtunk, annyi mindent eltűrtünk már a babáért, annyi idő, energia, szenvedés, és még semmi... Persze, hogy elég egy rosszul megfogalamzott mondat, egy elejtett szó, egy gyönyörű baba, és kiborul az ember, elönti a keserűség, és a miért történik mindez, mit vétettem kérdések... És igen, a hülye vigasztaló válaszoktól már kiakad az ember. És itt egymáson kívül kivel beszélje meg ezt az ember??? A háromgyerekes barátnőjével vagy a szinglivel, akit még jobban sajnálok egyébként mint magamat???? SZóval szerintem ez természetes! Öt éve úgy érzem, rohamosan nő a népesség Magyarországon, és nem értem, miért beszélnek arról, hogy kevés a gyerek, én csak pocakos kismamákat, és babakocsit tologató anyukákat látok az utcán :shock: :shock: :shock:

Nefke
Olyan jó, hogy újra köztünk vagy!! És milyen kedves dolgokat írtál!!

Zsókuci pedig a fő-fő példakép!!!! :D :D :D A tuti feltöltőhely!!! :lol:

Na meg persze az energikus, életvidám Krisztink!!! :D :D

gil

Süni! Örülök a szuper eredménynek!!!!!!

Lexi! Biztos vagyok benne, hogy a Férjed imád, és nagyon boldog vagyok, hogy így alakult!!!!!A baba is biztos ezt érzi, ezért ragaszkodik annyira.

Kép
vikike0429

Lexi
ez szuper hir,nagyon örülök hogy mégis van remény :P :P :P kérdezted hogy tünt el a vérömlenyem,hát nem tudom,sokat feküdtem,csak ennyi volt :oops: :oops: ma voltam elbucsuzni a bmc-töl :oops: :oops: hát ebbe a melegbe rosszul lettem a kocsiba,fájt a fejem majd telehánytam az ölemben lévő zacskót,szuper volt :twisted: :twisted: vigyázz magadra és feküdj egyfolytában!!!!!!!

Sünike
Babynek friss stimu volt vagy fagyis?

Lányok én is tegnap láttam egy 8 hónapos körüli c... kismamát aki dohányzott,undoritó volt :twisted: :twisted: :twisted:

bibar

Süni
Az iwiw-en küldtem az üziket amit itt priviben már egyszer megpróbáltam :twisted: de soha többet nem teszem. Ott "találtam rád" Éppen írni akartam, hogy mizu, de megelőztél. Mondjuk a memóriám nem a régi. Igaz az, hogy a kismamák memóriája az eltűnik. Legalábbis nálam ez bejött. :lol:

Elan
Neked hova küldjem az infokat? Mert az itteni privi egy kalap .... (igen, igen most nem a virágokra gondoltam)
Vendég

Bibar
Ezt a módszert már próbáltam, de nálam nem működött. Örülök, hogy nálad viszont igen. Azért vigyázz, jó!!!!????

Málna
Ugye Te sem dolgozol?

Lukrécia
Hahó!!! hol vagy?

Lányok
Nem is meséltem. Tegnap, mikor elindultunk az orvoshoz, próbáltam normálisan felöltözni. (nem sikerült) A probléma már a melltartónál elkezdődött. Tök kiakadtam, a Drágám meg nagyon jót nevetett rajtam. Szóval az történt, hogy az eddig hordott melltartóm olyan volt, mintha nem is az enyém lenne. Gyakorlatilag a fél mellem sem fedte be. Ez tök jó!!!! Amúgy már az egyik szállító, a terhesség elején megkérdezte, hogy megcsináltattam-e. Érdekes, mert én nem is vettem észre eddig a változást. Ez határozottan tetszik.

Bocsi, hogy a csapból is én folyok, de azért unatkozom ám. A párom ma 6-ig dolgozik, úgyhogy tök egyedül vagyunk a babókával egész nap. Ő még nem olyan beszédes, úgyhogy csak én dumálok neki.

Numa
Azt hiszem Te kérdezted. Kommunikáció-művszerv szakra járok. Te is arra jártál, ugye? Melyik suliba?
Vendég

Bonya
Miért nem szóltál tegnap??? Annyira örültem volna. Szégyellem, de nem emlékszem Rád.

Benszi
Megkaptad???? Én pénteken megyek Érd felé...........
Vendég

Gil
Irtam mindent!privit és emailt is!Küldtem neked képeket is :D

Anett
Üdv nálunk és gyere gyakrabban!!

Lexi
Egyáltalán nem baj :D
gabicsibe

Gabi
Privi jött, mail nem :( :( .de volt a vége? Nagyon várom!!

gil

Lányok!
Aki Pregnylt szokott kapni, mit tesz???? Beadja magának izomba vagy bőr alá? Mert elvileg izomba kellene, de rá van írva, hogy bőr alá is lehet. Sürgős lenne!!!!!!!!!!!

gil

Lányok, kérdezni szeretnék. Ha szeptemberbe kezdem az új stimut akkor van olyan vizsgálat, amit majd meg kell ismételnem. Hormonvizsgálat elvileg nálam kiesik, mert köv. hónapba el kell kezdenem szedni a fogamzásgátlót.

Kép

csibe
csibe32

Csibe
A spermavizsgálatot 3 havonta ismétlik, inszemnél mást nem ismételnek, a lombikosoknál nem tudom, mi a helyzet.

gil

Lexi, én is fenn vagyok ám a wiwen :)

Itt a profilom: http://www.wiw.hu/pages/user/userdata.j ... iend=false

Remélem sikerül megnézni!
elan

Gil köszi a választ.

Kép

csibe
csibe32

Elan
Sajnos nem sikerült. Írd meg a neved a monet75@citromail.hu-ra és megkereslek.
Vendég

Benszi ma "bálnáskodik"? Remélem jön majd!
Vendég

Anett és mindenki aki új üdv Nektek!
Amúgy én is fent vagyok az iwiw-en, az stimea@freemail-re írhattok és megkereslek Titeket!5
Nefke
nefke

[quote="lexi1975"]B írta:lexi1975enszi
Már akkor elküldtem a privit, amikor itt írtam, hogy írok Neked

Lexi!
egy darab püt nem kaptam!Nem tom mi van ezzel a nettel
Vendég

Lexi!
Írjál mélt!
benedekffysz@gmail.com
Vendég

Lexi,
nem azért nem szólítottalak meg nem akartalak hanem nem úgy jött ki a szitu.
Ahogy bejöttetek az ajton 2 csajszival el kezdtél beszélgetni és elég kellemetlen lett volna oda pofátlankodni, hogy " Helló Lexi és Bonya vagyok !"
Utána nem sokkal már mentetek is fel a rendelőbe.

Sebaj majd legközelebb.
Örülök, hogy minden okés!

bonya

Kép

Kép
bonya

vik12!
teljesen normális dolog,hogy így érzel!Nekem volt időszak(jó pár év)totál depresszió!Nem tartom cikinek én elmentem pszihómókushoz!Sokat segített!Van egy csaj aki nagyon jó!Meddő nőket kezel,akik kűzdenek ezerrel!Dr.Békési Beáta!
Nem vesztesz vele semmit,ha kipróbálod.Nem csak őt,akárkit!
Gil!
Nekem a férjem adta be izomba!
Zsókuci!
Megnyitottam az oldalt,de nem tudtam elolvasni!Ne haragudj!
Anett!
Üdv a topikban!
Nefke!
Tini jól van csak lakást újítanak fel,de holnap felugrik!Jobb lett a vérnyomija!
Süni!
Gratula a P1-hez!
Lexike!
Várom a mélt!Abban megbeszéljük a pénteket!
Vendég

Csajok, a HSG előtt végig kell állni a sort, vagy oda lehet oldalt menni a recepcióhoz?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ja, én is fent vagyok iwiw-en.
Bár nem olyan rég óta vagyok fent a fórumon, de ha valaki akar, jelöljön! Az e-mailem alapján megtaláltok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Anett, küldtem privit. Jelezz már légyszi, hogy átment-e!

Bibar, drága, bár Babyka nem hatalmazott fel, azért azt hiszem annyit elárulhatok, hogy friss stimus beültetés volt és még egy kézilabdacsapatra való van a fridzsiderben! :D Szurkoljunk neki nagyon!!
süni76

Baby :D
Küldöm a babatapasztókat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Kriszti
Hogy vagy? Már régen írtál. Gondolom sokat dolgozol. Adj valami jelt magadról! :wink:

manda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: