A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Réka
Megyek a másik topikba és megnézem :D

Lexit biztos bent fogták azért nem ír. :(
gabicsibe

Szia Gabi!
Benne vagyok a tervben, hogy most sikerül majd mindkettőnknek!!! Nagyon szííííííííííííííívesen tologatnék veled együtt babakocsit :D :D :D Jó is lenne!!
Írok privit!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Lexi remélem minden ok, szorítok

Baby visszakapott hétfőn 2 embriót, és most otthon pihenget!!!
málna79

Kriszti!
Te se tudsz semmit Lexiékről?????

Sharon!
Örülök a jó hírnek, hogy minden oké. Kitartás a szobafogság miatt!!

Réka!
Láttam a képeket! Gratulálok!! Tényleg nem annyira felismerhető :lol: , de mókás!

gil

Málna
Köszi a híreket! Megy a drukk Babynek! De ő miért nem ír????

gil

Sziasztok
9-kor értünk haza. Utána nem tudtam belépni, így Estrellával beszéltem msn-en és igyekeztem válaszolni az sms-ekre.
Nikó
megkaptad?

Szóval az elején kezdem. Felmentünk BMC-be. Imádott Irénkét hoztam abba a kellemetlen helyzetbe, hogy ajánljon nekem valakit, mert én senkit nem ismerek Bp-en. Felhívta W. dokit, felmentünk hozzá. Őt is erre kértem. Szerencsére volt a tarsolyában egy kollega, akit ajánlott nekünk. Felhívni is megpróbálta, csak műtőben volt. Szegény biztos arra gondolt, hogy soha nem fog tőlem megszabadulni. Nekünk is kellemetlen volt, de ha egyszer fogalmam sem votl mit tegyek!!!!!

Átmentünk a nőgyógyászatra és a műtő előtt vártunk és leszólítottunk mindenkit, aki élt és mozgott, ja és férfi volt. Jó sokára, de megtaláltuk, akit kerestünk. Szerintem vele is történt már jobb dolog, minthogy velünk összefusson, de szerencsére nagyon kedves és segítőkész volt. Én ilyet még nem is láttam. Persze volt varázsszó: W. doktor neve. Mondta, hogy ma semmiképpen. Megkérdezte mennyire sürgős, mondtam mi a szitu és AZONNAL hívta az Istenhegyi Klinikát, ahol szintén rendel és szerzett nekünk időpontot. Azt hittem álmodom. 5-re sikerült időpontot szerezni. Pici csúszás után végre ott voltunk. Nagyon alapos uh-n megnézte a picikénk minden porcikáját. Azt mondta, a baba él és virul és nem foglalkozik az őt körülvevő problémákkal. Mert sajnos a vérömleny szó szerint körülöleli a babát. A méhlepény is rossz helyen van, a méh legalján. Ha a vérömleny eltünne végre, akkor nem könnyen, de kihordható, helyesebben kifeküdhető lenne a terhesség. A vége viszont tuti császár. Kaptunk dvd-t is. Genetikai bajra utaló jelet nem talált. A baba hihetetlenül eleven, (nem tom kire ütött) A párom azt mondta, nem baj ha akkora szája lesz, mint nekem, csak ne vele szemben. Ha péntekre csökken a hematoma nem kell befeküdnöm, ha nem, akkor fekszem kicsit a Jánosban is. Miért nem tűnik már el????? És hogy került oda????

Bibar
annyira jó, hogy megszabadultál tőle? MIt tettél az ügy érdekében???
Vendég

Lexi
Örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagytok!! Vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!

gil

Most olvastam vissza.
Szóval a suli. Mivel az idén már teljesen más a felsőoktatási rendszer nincs is olyan szak, amire én járok, tehát ha halasztok, akkor nincs kihez csatlakozni. Az utolsó vizsga sajnos csak ebben a félévben utolsó, de most gyakorlatilag két félévet csináltam meg. 19 tárgyam volt. Innentől félévente 5-6 tárgyam lenne csak. Ez az ominózus vizsga ez egy 7 tantárgyból álló szigorlat. Az eddigi legkeményebb vizsga. Most annyira nem is érdekel, mert láttam a babámat ficánkolni. Péntekre addig szuggerálom ezt a nyamvadt vérömlenyt, míg eltűnik, utána gyorsan nő a méhem, és az a csoda fog történni, hogy ezáltal a méhlepény feljebb kerül. Most így tervezem. Remélem ezúttal nem kell felébrednem és a kezem is maradhat a biliben.
Valaki ajánlott néhány orvost. (nagyon elnézést, de most nem tom ki) Zsolnay-t és a vmilyen Bálint doktort ma láttam. Tényleg mindenkit leszólítottunk, tök ciki volt. Igazi "vidékiek" vótunk. :lol: A W doki által ajánlott orvos nem volt a listádon, de szerencsére teljesen pozitív kép alakult ki bennem róla. (Bár én az öreg és csúnya orvosok híve vagyok, és rá sehogyse illik ez a leírás.)
Ja, és képzeljétek el, azt is mondta, hogy ennél többet nem tehettek volna értem az itteni kórházban, mint amit az orvosom (nem a többiek) megtett. Egyedül annyi eltérés volt, hogy a magzatvizet nem találta kevésnek, és visszavettek (W.doki is) egy hetet a terhességi hetekből a hosszabb stimu miatt és így már a baba sem kicsi. Örülök, hogy azt mondta a baba jól érzi magát. Lényeg, hogy nem szenved. Ettől nagyon féltem. Ilyen örökmozgót....... Olyan jó volt látni. HOlnap egész nap nézem a felvételt. Na, befejeztem. Már visszafogom magam, mert a kórházban töltött időt is bepótoltam, annyit írtam.
Vendég

Jó reggelt!

Lexike! Nagyon örülök Nektek!!!!!!Igaz rátok a soha ne add fel mondás! Kívánom, hogy most már minden rendben legyen! Nagyon erős a babód, és nagyon szeret Titeket!!!!!!!

Csajok! Kevesebb, mint egy hónap és én is megyek konzira. Várom már. Viszont Férjemmel arra jutottunk, hogy most nyáron megcsináltatunk minden vizsgálatot, amit mondanak, de a beültivel még várunk. Adunk magunknak még egy kis időt a spontaneitásra. De mindenképpen vér, sperma, meg ilyesmi vizsgálatokat meg akarunk csinálni. Efyrészt, ha nagy a baj, kiderüljön, másrészt pedig, hogy benne legyünk a programba. De magával az inszemmel vagy a lombikkal még kicsit várunk. Szerintetek butaság? :oops: :oops:

Kép
vikike0429

Lexi!
Nagyon örülök, hogy minden rendben és remélem egy kicsit Ti is megnyugodtatok!
Remélem a vérömleny tényleg el fog tünni és minden rendben lesz és nyugodtan végig tudod feküdni a terhességet.
Megkérdezhetem, hogy kit ajánlott dokit W. doki?
Jó priviben is!
Nefke
nefke

Lexi, örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagytok, remélem az a buta vérömleny is eltűnik végre! Mindenesetre jó erős a babód és nagyon ragaszkodik hozzátok :lol:
Feküdj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is ezt csináltam, nagyon mást sajnos ilyenkor nem tud tenni az ember :?

Puszi!

Judit

jucicuki

Szia Lexi!

Igen megkaptam csak kidőltem a sorból tegnap sajnos elájultam a melóhelyen Voltam ügyeleten azt mondták a meleg és egy kissebb fokú idegkimrültség okozhatta. Sajnos 2 napja volt egy csúnya baleset a munkahelyemen és ez is okozhatta. Most már jobban vagyok de pihiznem kell a héten. Nagyon örülök a jó híreknek hajrá csak így tovább.
Fránya vérömleny tünj el onnan most!!!! :)
nikó

Lexi :P
Nagyon örülök, hogy pozitívabb vagy!!!! Tessék akkor most sokat pihizni, feküdni és csak pozitívan gondolkodni!!!! Drukkolok és küldök vérömleny elűzőket
Vérömleny tűnj el!!! Vérömleny tűnj el!!! Vérömleny tűnj el!!!Vérömleny tűnj el!!! Vérömleny tűnj el!!! Vérömleny tűnj el!!!
Vérömleny tűnj el!!! Vérömleny tűnj el!!! Vérömleny tűnj el!!!
Vérömleny tűnj el!!! Vérömleny tűnj el!!! Vérömleny tűnj el!!!

Viki :P
Majd úgy is meglátjátok!!! Lehet, ha már ott lesztek a finisben, úgy érzitek mégis neki álltok!!! :lol:

manda

Szép reggelt!

Lexi! Ennél jobb hírt ezek után már nem is írhattál volna, nagyon örülök!!!
Végre sikerült visszaolvasnom, szuper, hogy Málna és Estrella is jó hírekkel örvendeztetett meg minket!
Gabicsibe! irulok-pirulok :oops: :oops: :oops: és nagyon szurkolok.
Tudod! Most 120%-od van a sikerre!

Gil, persze neked is nagyon szorítok, higgyétek el, hogy sikerülni fog.
Krisztike:-) drukkolok Neked!!!
És külön köszönöm Mindenkinek aki velem együtt örül!!
Sok sok puszi, jó munkát a dolgozóknak, jó pihenést azoknak akik otthon vannak. Én a munkások táborát erősítem:-)
Brumi
brumi_30

Lexi,

Nagyon örülök!! HURRÁÁÁÁÁ! :D:D:D:D:D:D:D
Drukkolok, hogy az a fránya vérömleny elmúljon!
Akkor végülis csak megérte felmenni... :wink:

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Brumi :D
Vigyázz ám nagyon magatokra, és ne dolgozd túl magad!!!
Üdv. G.Mártit!!! :wink:

manda

Lexi!
Nagyon jó híreket hoztál!Nekem a vérömlenyre Rutascorbint kaptam és jó lenne ha alacsonyan tartanád a vérnyomidat is!Nekem akkor volt ez,amikor 90/60 volt és szédelegtem,de Zeke megtiltotta,hogy emeljünk a vérnyomin pl.kávéval,mert a magasság csak kedvez a rohadék kis vérömlenynek!Ja és sok folyadékot is mondott asszem!No meg nagyon komoly fekvést!
Remélem te fekve nyomogatod a billentyűket és nem ücsörögsz!
Beszélj a picidhez!
Bonya!
Sajnálom,hogy később kezdhettek!
Réka!
Jó felőled hallani!Gratulálok,hogy minden ok!
Vikike!
Hány éves vagy ha nem titok?
Sharon!
Sajnálom a szobafogságot!
Nikó!
Jobbulást!
Baby!
Drukkok mennek neked!Feküdj sokat és igyál!
Vendég

Benszike! Dehogy titok! 26 éves vagyok, Férjem 30.

Kép
vikike0429

Fekszem, de most meg nagyon hányingerem van. Lehet, hogy tényleg a Gravidától. Mióta azt szedem már kétszer hánytam.
A tegnapi bp-i út azért sok volt nekem. Most ijesztően sok cucc jön belőlem. Ha ez pirossá változik, azonnal mennem kell a János Kórházba. Így beszéltük meg. Még reggelizni sem merek kimenni. :)

Amilyen peches vagyok az ablakunk alatt törik fel a betont, már szétmegy a fejem. Ha a nappaliba megyek, ott meg egy sorház építésének gyönyöreit élvezhetem. Hihetetlen, hogy itthon pihenhetnék, de esélyem sincs rá. Ez az én formám.

A párom annyira fáradt. Teljesen le van fogyva, de mivel feküdnöm kell, semmiben nem tudok neki segíteni. Nagyon rossz.
Megnéztem a cd-t, amin a kis ufonk ficánkol. Annyira aranyos!!! Egyszer teljesen olyan, mintha integetne (tudom, hülye vagyok) na, ott már folytak a könnyeim.

Nefke, Benszi
Próbálok privit küldeni!
Vendég

Lexi,
Nagyon örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagytok! :)
Ez a baba nagyon ragaszkodik az anyukájához! Ez így van jól!!!
Pihenj nagyon sokat!

Fránya vérömleny tűnj el! Kép

Rékaróka,
Gratula a babódhoz! Megnéztem a másikon! :wink:

Nikó,
Jobbulást neked!

Baby,
Szorítok! ++++++++++++++++++++++++++++++

Sharon,
Türelem, nemsokára te is járkálhatsz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lexi:
Hihetetlen egy csaj vagy, ne haragudj, de mosolyognom kell rajtad (ne sértődj meg). Tudom neked ez nem vicces, de nem is Te lennél, ha ez nem így történne, érted? Hogy veled mindig történik valami (kórházban cigány, most meg a betonozás) Annyira bírom, hogy ilyen vagy. Valahogy vonzod a bajt mindig, vagy legalább is megcsap a szele, de végül mindig minden jól alakul.
Este még gondolkodtam ezen a vérömleny+lepény dolgon, és azt nem értem, hogy hogyan tud távozni a vérömleny ha a lepény elállja az útját? Na szóval itt elbizonytalanodtam picit. Persze biztos én vagyok a hülye, mert sosem értek semmit sem. :?
Mindenesetre örülök hogy felmentetek Pestre és végre egy normális UH-val megnéztek, és persze a dvd se semmi. Majd szeretném megnézni valamikor. :)
Jelige: PIHENJÜNK EGYÜTT!
Vendég

PIHENJÜNK EGYÜTT JELIGÉRE
ok, benne vagyok, az ajánlat több, mint csábító. Én a vér távozása és a lepény jelenlegi tartózkodásával kapcsolatos kérdéseden még nem is gondolkoztam. Ezzel kapcsolatban olyasmit olvastam a Nikó által ajánlott oldalakon, hogy ilyen esetben a terhesség egész ideje alatt jellemző lehet a vérezgetés, nem hiszem, hogy hermetikusan elzárja az utat a lepény. A terhesség végén a baba feje "tamponálhatja" a vérzést. (amikor befordul) Mondjuk itt én is elakadok, mert attól a vérzés nem áll el, az meg ugye fertőzésveszélyt jelent.

Asszem én már semmit nem értek, csak ahogy Kállai doktor mondta:
Némán tűröm a sorsomat! (Bár beletörődni nem tudok)
Vendég

Lexi,
nagyon aggodtam én is érted.
Főleg amikor megláttalak tegnap, sugárzik belőled a pozitivitás és szerintem ez ami életben tartja a kis pocaklakótokat.
Ő már egyszer kiválasztott magának és nem tágít, mert te kitartó vagy és ez így van rendjén.

Hidd el Ő mindent érez, pihengess.
Nem lehetne a szülőkhöz vagy családtaghoz elmenni napközben, hogy ne a csetepatéban pihizz?

Mikor megjöttetek ott ültem a széken a 2 lány mellett akivel beszélgettél.

Jó egészséget és kitartást!

bonya

Kép

Kép
bonya

Benszi
Köszi a tanácsokat. Kávézni nem is szoktam, de már teát sem iszom, mióta van ez a vérömleny. Annyira jó lehet ez az uszis dolog. nehéz így nem sokat hízni, hogy az ember csak a szemét és az ujjait mozgatja. Meg is halnék, ha a Drágám nem hagyná itthon nekem a laptopját. Elevitet, vagy Gravidát szedsz?
Vendég

Lexi!
Nekem anyukám azt mondta, hogy mikor velem áldott állapotban volt (bocs, de ez jobban tetszik, mint a terhes), akkor az első 3-4 hónapban mindig vérzett, megijedtek és mentek a dokihoz, de ragaszkodtam hozzájuk és itt vagyok lassan 32 évesen és nem volt semmi gond, bár koraszülött voltam stb. De megmaradtam nekik!
Szóval ne féljél, minden rendben lesz!
Nefke
nefke

Lexi,
a tavalyi kezdésnél én is szedtem Gravidát és ahogy bevettem rá kb. 10 opercre olyan hányingerem lett, hogy csak na és persze a székrekedésről ne is beszéljünk.

Utána fél szemeket ettem, de azt meg át gondoltam, hogy a filmréteg miatt nem biztos , hogy jó ötlet a vitaminoknak egyból a gyomorsavban úszkálni.

Több benne a vitamin, de több emberrel is beszélktem aki nem bírta szedni.

bonya

Kép

Kép
bonya

Lexi, szorítok, hogy minden rendben legyen!

W. dokibácsi kit ajánlott? Én is kérhetek privit?
elan

Lexi!
Most elevitet szedek,de ettől nagyon kemény szorulásom van!Elején gravidát szedtem!Semmi bajom nem volt tőle!Csak 2naponta kell szednem!Próbáld ki a HIPP NATAL nevű itókát!Az is olyan mint az elevit,csak folyékony változatban!Juci volt szarul a gravidától és ő is csak Hippezik asszem!
Próbálj meg fülhahhgatóval tévézni vagy zenét hallgatni,hátha úgy jobb elviselni az utca zaját!
Tényleg jó ez az úszás,mert akkor legalább nem fáj a derekam!Itthon fekvést én nem bírtam,mert akkor egésznap nassoltam az unatkozástól!
Várom a püt!
Ha gondolod leugrom hozzád!Érdről nem vagy messze!
Vendég

Lexi!

A másik oldalon jártam és nagyon meglepődtem, hogy hogy kerültél a számítógép elé tegnap éjfél előtt? Azt hittem bennt kellett maradnod a kórházban! Most már itt is végigolvastam mindent és már értem mi van. Remélem megszabadulsz már végre a vérömlenytől és nem lesz több gondod! Jó pihizést! Jó tanácsot nem tudok adni, én utálok feküdni, de nekem is ez jutott. Kitartás!

Kép

Kép
sharon

Lexike! Sajnálom, hogy még pihenni sem hagynak. Remélhetőleg a munkások sem fogják bírni a meleget, és hamar abbahagyják a zörgést.
Benszi! Miért kérdezted, hogy hány éves vagyok? Szted nem érdemes halogatni a dolgot?

Most elmegyek edzeni.....sietek vissza. :lol:

Kép
vikike0429

Kedves Fekvős Barátaim!

Most pihi van nálam is, meg nemsokára nyaralni megyünk, ott is pihenhetek ezerrel. Aztán ha hazajöttünk pihizhetünk együtt! :D
Vendég

Vikike!
Én 32 vagyok és 8 évet vártam a babákra,mire összejött!Az egy dolog,hogy nem vették észre a problémát!De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie!Én amondó vagyok,ha az elhatározás megvan,hogy gyereket szeretne az ember,akkor nosza,mellette még van esély a spontaneitásnak!
Vendég

Viki
Én nem szeretnék beleszólni, hiszen Te, vagyis Ti érzitek, hogy mi a legjobb nektek. Csak elmondom, hogy én nagyon nagy hibát követtem el, amikor vártam a csodára. Évekig jártam orvostól orvosig. Vagyonokat költöttem, de senki nem talált semmit. Nálunk az a természetes, hogy egy férfinél nem lehet hiba. Én is azt hittem az én készülékem ne tökéletes. Akkor mentünk együtt orvoshoz, amikor kijelentettem, hogy szépen csendben váljunk el, mert eddig tudtam várni. Imádom Őt, de nem akartam gyerek nélkül élni. Ma már tudom, hogy sokkal előbb kellett volna a sarkamra állnom. Éveket vesztegettünk el feleslegesen. Az idő kereke csak előre forog. Lehet, hogy már a második, harmadik babát várhatnánk, ha előbb lépünk. Annak ellenére,hogy nincs bajom, mégsem tudom gond nélkül kihordani ezt a babát. Lehet, hogy fiatalabban könnyebb lett volna. Ha újból kezdhetném,akkor 6 évvel előbb lépnék. Persze ezek az én érzéseim és gondolataim. Nem biztos, hogy más is így látná! De csak az a fontos, hogy Ti mit éreztek, nektek mi a jó.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Lexi,

Örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy és jó kezekbe kerültél. Nagyon drukkolok neked, tegnap nagyon sokat gondoltam rád. Remélem minden rendben lesznek, most bíznod kell a Jánosban nagyon sok jó doki van és biztos vagyok benne, hogy jó kezekben vagy. Az a csúnya vérömleny meg tűnjön el örökre. Az nagyon pozitív jel, hogy a babád is jól van a körülményekhez képest, mert nem ficánkolna ennyire. Ő élni akar, küzd, és ragaszkodik az anyukájához! Lexi baba csak a 9. hónapig bírd ki légyszi, aztán már kint lehetsz :-)))))
Pihenj sokat és fogadj szót a dokiknak, ők mindent meg fognak ott tenni, hogy együtt maradjatok.
Én voltam, aki ajánlotta neked a dokikat. Attól, hogy fiatal egy orvos még nem biztos, hogy nem jó orvos, az igaz hogy az idősebb tapasztaltabb meg többet lát, viszont újabb és újabb dolgokat fedeznek fel és tanulnak meg ezek a fiatal dokik. És nem mellékes az se, hogy hogyan bánik veled.

Az én dokim se annyira fiatal 45 körül van, de nem néz ki annyinak, nagyon fiatalos. 2 dokit mondtam még, az egyik dr. Pálmai Bálint, a másik a Zsolnai Csaba azt hiszem. Mindkettőről csak jót hallottam. Ha az a doki mégse jönne be, akit a W. ajánlott esetleg megpróbálhatod a jövőre nézve, terhesgondozás, szülés...stb. Sajnos hozzájuk nem tudok adni telefonszámot, de a Jánosos topicban biztos van aki hozzájuk jár. Ha a dokim száma kellene akkor nyugodtan szólj szívesen megadom.

Vikike!
Róma szuper volt, mindent megnéztünk, pihenni nem sokat pihentünk, viszont rengeteget mentünk. Voltunk az ókori részen és a Vatikánba is. ÉSSS megkóstoltunk minden finomságot: lasagne, spagetti, pizza, ddddeeee az olasz fagyinál nincs jobb a világon.
Sajnos lecsúszott egy pár :-)))))

Csajszik!

Tegnap 3 órát bőgtem, mert persze megint kiborultam. Szóval mostanában mindenki teherbe esik körülöttem a családból, a baráti körből és persze szinte mindenki elsőre. Tegnap a férjem unokatesójáról derült ki, hogy 5 hónapos terhes és elsőre összejött annak ellenére, hogy 35 éves és majdnem 12 évig szedett tablettát.
A férjem próbált nyugtatgatni, és tudom, hogy ez a normális, az élet természetes rendje hogy előbb-utóbb mindenkinek lesz babája. Mondta a párom hogy ezért nem kell annyira kiborulni. De most mit csináljak, amikor annyira fáj, hogy majd kitépik a szívemet. Nem, nem vagyok írigy, és örülök, hogy nekik összejött. De nekünk mért nem? Miért pont én? mit tettem, mivel érdemeltem ki? egész életemben büntetett a sors eü. dolgok miatt születésem óta. Kórházról kórházra jártunk és még ez is..........de hozzá kell ehhez szoknom. Nem akarok egy rosszindulatú, irigy dög lenni, hogy ha meglátok egy terhes nőt vagy babakocsit, akkor elkezdjek utálkozni vagy átmenni a másik oldalra mert már annyira ki vagyok borulva. De mikor a hajamat tépném legszívesebben a tehetetlenségtől.
Még reggel is bőgtem. A héten hívom W. hogy akkor mikor menjek hozzá és hogyan tovább, csak minél előbb kezdjük már, hogy történjen valami és kerüljünk már közelebb a babához.
Szerintetek ez normális, veletek is volt már ilyen? Nem vagyok szemét és irigy, csak nagyon nagyon szomorú. De tegnap a legnagyobb hiszti közepette főleg rád gondoltam Lexi, hogy te százszor nehezebb helyzetben vagy, neked már ott a baba és ott lebeg a fejed fölött a kard, hogy elveszítheted. De nem fogod erős ő. És a suli….na megint veled vagyok Lexi. 3 hét múlva lenne a vizsga, de már meg se tudom tanulni az anyagot, képtelen vagyok a fejembe verni, még akkor is ha esetleg nem mehetek a szabályváltoztatások miatt. És 3 hét múlva ez az álom is szertefoszlik, amire egész életembe vágytam. Szóval tegnap totál béka segge alatti állapot volt, utáltam az egész világot, azt akartam mindenki hagyjon békén, és a legjobb lenne nem tudni semmiről. Egyetlen dolog tartja bennem a lelket, ha néha elutazhatok valahova. Sokan irigylenek emiatt, de nem tudják hogy a háttérben mi van, hogy ordítanék a fájdalomtól és mindent odaadnék a babáért és azért hogy olyan munkám legyen amit szeretek. Mert jó ez is, csak nem vagyok egy ülős típus és nem akarok egy irodába megrohadni egész életemben. Legalább az egyik sikerülne, de most úgyérzem mindent elvesznek tőlem.

Bocs kicsit kiöntöttem a lelkem, de Ti legalább megértitek ezt!
vic12

Benszi
Már akkor elküldtem a privit, amikor itt írtam, hogy írok Neked
Vendég

Elan, Nefke
Nektek is elmentek a privik

Nikó
Hihetetlen, hogy veled is mindig történik valami. Te is a szűz jegyében születtél?

Nefke
Anno meg tudták állapítani a vérzés okát?? Hány hónapra születtél és mekkora súllyal? Priviben, vagy iwiw-en is jó az info, ha megosztod velem.
Vendég

Juci
Olyan, mintha Dorka dobna egy puszit. Tök jó!!!
Vendég

Sziasztok!

Lexi!

NAGYON örülök, hogy jobban vagy,és a baba is jól van.Annyira szomorú voltam, amikor olvastam a soraidat, olyan "beletörődő" voltál, de most már tudom, hogy ez nem igaz.Nagyon nagyon szorítok, hogy a vérömleny VÉGLEG eltűnjön!!!!!++++++++++
Addig is pihenj, amennyit csak tudsz, és nézd a dvd-t :wink:
UI:a 7 tárgyas összevont szigorlat ismerős, én is átestem rajta, milyen tárgyaid vannak? Hátha tudok segíteni, bár nem tudom milyen szakra jársz, de egy csomó cuccom van...

Lányok, hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Komolyan mondom, lassan örömmel járok be dolgozni, mert itt legalább klímás az irodánk...... :lol:

Kriszti, mi újság? Hogy vagy(tok)???Munka?

Zsókuci, mi van veled? Gondolom nagyon várod már a nyaralást, érezzétek nagyon jól magatokat, kívánok nyugost, feltöltődéssel teli pihenést, kikapcsolódást.Meddig dolgozol még nyaralás előtt?

Puszi

Numa

Kép
numato

Lexi
Örülök,hogy végre kezdenek jórafordulni a dolgok!!Vigyázz magatokra és küldök vérömlenyűzőt!!
Kép
gabicsibe

Vic!
Sajnos én is így voltam, meg néha még vagyok is, főleg most a vetélés után. Nagyon utálom én is, mikor áldott állapotban lévő nőt látok, vagy babakocsit toló nőt. Hétvégén voltam (nem volt kedvem elmenni, de megtettem) egy gyerektorna évzáró ünnepségre és mikor azt láttam, hogy a sok ovodás, kisiskolás gyerek "tornázik", akkor majdnem elbőgtem magam (ezt még senkinek se mondtam), mert azt éreztem, hogy nekem sose fog ilyet csinálni a gyerekem. :cry: Én sose leszek az a boldog anyuka, akiket ott láttam. :cry: Ráadásul akinek a bemutatóján voltam ő 5 éves a tesoja pedig 2. Édesek, de nem tudtam hozzájuk úgy viszonyulni, ahogy kellett volna. Gyorsan le is léptem. Remélem nem bántottam meg őket, de nem tudtam velük fagyizni menni, mert nagyon fájt belül.
Szóval ezzel nem vagy egyedül.
A legjobb barátnőm 3 hét múlva fog szülni, már nagyon várom, de félek is tőle, minden héten beszélünk, de nem tudok (lelkileg) elmenni hozzá, bár most időm sincs. Az Ő áldott állapotát el tudtam fogadni, de egy másik baráti pár is babát vár (már a másodikat) és azt nagyon irigyeltem, meg fájt, pont a vetélésem után egy héttel tudtuk meg, hogy kislányuk lesz és az még rosszabb volt, mert mi meg kislányt szeretnénk. Szóval, én is szarul vagyok, de próbálom feldolgozni.

Lexi!
Nem tudták megmondani, hogy mitől volt a vérzés, vagy legalábbis anya nem mondta. De mikor én a kórházban feküdtem, akkor próbált nyugtatni, hogy ő velem az elején vérzett és mégis minden rendben volt. De nálam az is gond volt, hogy a baba már kisebb volt, mint előző nap. Szóval ez nem igazán hasonlítható össze a Te eseteddel.
Amúgy kicsit másképpen viszonyulok hozzád (bocs most a többiektől), mert mi kb. egy idősek lennénk és talán ezért is izgulok miattad annyira, Bocs, ha ezzel bántalak.

Amúgy meg mikor Kriszti irta, hogy Te kaptál infuziót, akkor nem igazán értettük, hogy én miért nem kaptam. De már próbálok nem gondolni rá, de nem értem, mert lehet, hogy akkor az én babámat is meg lehetett volna menteni, de a doki nekem a küret után azt mondta, hogy már a szinén is látszott, hogy baj volt vele, szóval ezzel vigasztalom magamat.
Ja nem kaptam privit!
Nefke
nefke

Nefke!

Akkor más is érez ilyet sajnos és hogy nem vagyok egyedül. Tudom ez is nagyon rossz. Mi egy olyan lakóparkban lakunk, ahol a 90 % Bp-ről kiköltözött 30-as párok tömkelege. Főleg első, de sokan második babás szülők, akik részben a szocpolos támogatás miatt gondolom kellett a pénz vállalták a gyereket egymás után, részben meg abban a korban vannak, amikor ez természetes. Szóval ők minden nap konvolyban sétáltatják őket a babakocsiban. Rengeteg apuka gyesen van, tök jó nézni őket :-) ugyanakkor utálom is, mert már szinte csak mi lógunk ki a sorból. Többször szerveztek szalonnasütést meg pikniket és minket is kihívtak. mi voltunk az egyetlenek, akiknek nem volt gyereke. Ott rogangáltak, játszottak és a szüleiknek a világ legtermészetesebb dolga volt, hogy vannak.

Kedvesek meg aranyosak, de ezekhez a programokhoz már egyre kevesebb kedvem van, szó szerint ahogy te mondtad Nefke. Szívszorító, facsaró érzés. Arról nem is beszélve, hogy állandóan azt lesik, kérdezik, na és ti, nálatok mikor lesz, nem lesza baba? Ja ez persze a családban is folyamatosan napi téma lassan és kezdem utálni. És legszívesebben ordítanám: nem nekünk nem lehet természetes úton nagy valószínűséggel, nekünk nem olyan egyszerű, nem olyan magától értetődő mint nektek,mert problémáink vannak.

De most nem menjek oda ahol gyerek van? Nem lehet ezt elkerülni.
Hát ez nem normális, én nem akarok ilyen lenni, gyűlölködő, irigy.........

Az a jó hogy vettünk egy telket, nagyon jó áron, és hamarosan elkezdünk építkezni. És akkor legalább elmegyünk innen. mondjuk ott is lesz gyerek, de legalább nem azt látom minden nap, hogy a kertünk előtt konvolyba viszik a babákat. Csak ne imádnám a lakásunkat és a kertünket annyira.

Nefke!

Hát igen, borzasztó lehetett elveszíteni a babát. De az adjon reményt, hogy egyszer már sikerült, és a következőnél már nagyobb az esély a megmaradásra.
Az unokatesóméknál simán összejött a baba, de a csajnál fellépett egy terhességi mérgezés és meg kellett szülnie a babát a 6. hónapban. Majdnem belehaltak miután a kicsi nem maradt életbe. A másodiknál ugyanez volt, és iszonyatosan féltek. A hetedik hónapig bírta, aztán ezt a babát is meg kellet szülni. De szerencsére ő megmaradt és egy életerős vidám szép kisgyerek lett belőle, meg nem mondaná senki, hogy 70 deka volt. Szerettek volna egy másodikat is, de a csaj is belehalhatott volna, így nem mertek belevágni. Az orvosok azt mondták neki, hogy mindegyiket tovább tudná hordani, de ki merne ezzel kísérletezni. Szóval nekik, nektek mennyivel nehezebb. Egyelőre én még teherbe se estem. Jó remélem, ami késik nem múlik.
vic12

Vic!
Igen, ami késik nem múlik és majd mi is fogunk babakocsit tologatni! :lol:
tudod most még nem igazán tudom eldönteni, hogy jó volt, hogy sikerült vagy sem, mert így kaptunk egy újabb esélyt, és boldogok voltunk, de az élet elvette tölünk. Ha meg nem sikerült volna, akkor azért lettünk volna szomoruk és nem láttunk volna reményt. Szóval nem igazán tudom még eldönteni, hogy melyik jobb, mert ha legközelebb sikerülne, akkor biztos, hogy végigizgulnám, de ez a lombikosoknál, meg általában a nomális terhességnél is így van, mármint az izgulás.
Szóval kitartás, lesz még nekünk gyerekünk, hogy egyszer Zsókuci biztatott engem. Neki nagyon sokat köszönhetek, mert segített abban, hogy "talpraálljak".
Nefke
nefke

Nefke!

Szégellem, de még nem volt időm végigolvasni mindenki történetét, mert nemrég regisztráltam, és most esténként magolok. még van 3 hét, egyre inkább feladom ezt is az az érzésem. De utána mindenkit részletesen végig fogok olvasni.

Csak nagyon röviden írd le mi volt Zsókucival, ha van időd persze pár sorban , majd a többit elolvasom.
vic12

Vic,Nefke
Szerintem itt mindenki átélte és sokszor átéli ezt a problémát.Sokszor nekem is reménytelennek tűnik,hogy a másik topikba átkerüljek.DE ha valamit nagyon szeretnénk abban hinni és akarni kell!Csak is úgy fog valóra válni!

Viki
Én bitosan nem várnék már!!!Sajnos nagyon sokan már évek óta idejárnak és csak mostanában lett eredménye,de van olyan is akinek MÉG nincs babája.Tudom nehéz elfogadni,hogy ilyen helyzetbe kerültél,de ha már elindultatok az úton akkor azt végig kell járni.Történhetnek csodák ahogy Bibar mondta,de sajnos az nem velünk történik meg!Döntsetek belátásotok szerint és kívánom mielöbb váljon valóra az álmod!
gabicsibe

Szégyellem :-) (már írni se tudok)
vic12

Vic!
Ne szégyeld!
Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak. és nagyon remélem, hogy tudok/tudunk!
Nefke
nefke

Vic,

Itt eltudod olvasni a mi "történetünket":

www.angyalokszulei.hu - történetek - Szeghő Emese

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

LExi, szorítok, hogy most már rendben legyen minden.
Próbálj pihenni , bár gondolom eben a ,melegben nem könnyű.

Bonya,
majd írok pü, mert nem terhelem a topicot a hülye betegségemmel :(

JAj ZSókuci, bár ismertem a történeted ,mégis elolvastam,annyira megsírattál:(
Remélem azért tudtunk egy kis erőt adni és sokkal jobban vagy.
Kívánom , hogy a nyaralás nagyon jól sikerüljön.

Lányok holnap megy valaki?
Én megyek kontroll uh-ra.
madrin

Vic,

azt hiszem hasonló érzései mindenkinek vannak, sajnos.
Én múltkor borultam ki amikor eljöttem a BMC-ből, épp véreztem nagyon:(
Mikor megláttam egy fogatlan, piszkos alkoholista nőt, nagy hassal...NA akkor el kezdtem bőgni, hoyg még neki is lehet gyereke.
És ha mégegyszer vki azt mondja hoyg az baba tudja hova kell jönnie és mikor azt megfojtom :)
madrin

Köszi Lányok a bíztató szavakat. Eddig én is eltántoríthatatlan voltam, de sajnos a kolléganőmmel történt valami, ami sztem a legrosszabb, ami egy nővel történhet....Tavaly volt egy sikertelen lombikjuk, és sokan azt mondják, a sok hormon, a "piszkálgatás" nem tett jót, közrejátszott. Ezért inogtam (unk) meg egy picit.Nagyon közelről érintett a dolog. De bízom benne, hogy júliusra ez az érzés elmúlik, és akkor hajrá!!!
:lol: Egyébként a Férjemnek volt már sperma vizsgálata, és nála minden tökéletes.Én vagyok a "defektes". :?

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: