Barbi,
én is már nyomoztam babaúszás lehetőségek után: Gödön az egyik szállodában lenne legközelebb. De most úgy gondolom, hogy amíg Roli nem élvezi a vizet kádban sem, addig nem nyektetem az úszással. Én is csak 6 éves koromban tanultam meg, oszt (és ezt most dicsekvésképpen mondom

) csak átúszikálom akár a Balatont is. De ha érdekel, átküldöm priviben a szálloda elérhetőségét...
Lora,
sajnálom a műtétet én is. Hány napig terveznek benn tartani, 3? (az én egyik barátnőmet is kiengedték másnap-igaz az nőgyógy-i lapar volt). Nincs esetleg annak a kórháznak olyan fizetős szobája, ahová beviheted magaddal Brigit? (naív vagyok, mi?)
Orsi,
persze, BCG jó úgy, ahogy van. Csak annyit ajánlottak nekem, h amíg jön belőle cucc, minden nap friss
vasalt body-t adjak rá.
Már akartam kérdezni: melyik dalokat énekli Csenge a legszívesebben? Nincs róla koncertfelvételed? Szívesen meghallgatnám...

Nem hallottam még ilyen pici babát "énekelni", édes lehet...
Ügyes vagy, h tápi nélkül megoldottad a kevéstejes időszakot!! Lorca tanácsára én is inkább több hét gyarapodását átlagolom (így elégedett vagyok az elmúlt 4 hét átlag 10dkg-jával).
Képzeljétek, megfigyeltem, h Roli fél a szőke nőktől! Ugyanolyan sírással reagál, mint mikor megijed valamitől. Lehet, h kinövi még, de egyelőre nem áll be Lillus és Emma kérőinek hosszú sorába
Május, muti a képeket!! Hadd érezzük át a fílinget!!
Ágiboldi, Sági,
meggyógyult a fejetek? Esztek-isztok eleget?
Kami,
tök jó, hogy már tudsz fordítgatni! Áronnal is minden rendben van-tékitízi!! Szerintem csak be vannak tojva a dokik, hogy mi van, ha valamit nem vesznek észre és félnek az esetleges későbbi felelősségvonástól, inkább jól megnyektetnek benneteket. Reméljük, csak ez van
Ja, csípőszűrés: nálunk minden OK és mivel eleve 4 hónapos korára kaptunk időpontot, szó sem volt egyéb kontrollról (+állami rendelő, nem magándoki).
Örülök, h
Mónival és Gergőjével is minden rendben! Szép nagy baba!! Lsz tegyél fel majd róla képet, Móni!!!!
na, gyorsan feldobom még a gyerekek képeit, aztán adok tízórait a Prücsöknek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:18-kor.