Én simán itthagynám őket 2-3 hétre is, és elmennék apával kettesben nyaralni!
ha,
1. mondjuk már 5 évvel idősebbek lennének (eljön majd az is)
2. lenne olyan lény, akire rá merném bizni a gyerekeimet ennyi időre, és mindet együtt - vele még nem találkoztam (legalábbis családon belül)
nekem az az álmom, h elmegyek L-lel Thaiföldre, mint nászutasok, és átruccanunk Kambodzsába, és bocsi mindenkitől, egyáltalán nem vágyom rá, h a gyerekeim is ott legyenek velem. Ha és amennyiben jól sikerül a nyaralás, és úgy itélném meg, h valók oda gyerekek is, akkor vinném őket LEGKÖZELEBB, de érdekelné őket az a rengeteg szir-szar, amit én meg szeretnék nézni???
és
láttam egy csomó nászutas lakosztályt, erkélyen fürdőkád teli rózsaszirommal...mit kezdenék ott a gyerekeimmel??? ott sem élvezhetnék egy jó fürdőt, mert tuti biztos, h valamelyik (ha nem mindegyik) be akarna jönni a kádba velem???
csak az nem férne be, akivel szivesen megosztanám...
szóval, álmodik a nyomor, se pénzünk, se lehetőségünk nem lesz soha Thaiföldre, de ha egyszer estleg mégis összejönne, én tuti nem vinném a srácokat.
Más kérdés, h mikor erről az álmomról beszéltem Levinek, ő közölte, h NEM akar a gyerekei nélkül nyarali...
én meg mondtam neki, h hülye vagy vazze...
de valahol megértem...ő azért akarja őket is vinni, mert
1. velük is szivesen megosztana egy ilyen élményt (jogos, jogos!! én is szeretném velük ezt megosztani, egy másik időben és térben)
2. amit már irtam, nem tudnánk kire jó szivvel hagyni a 3 srácot arra a néhány hétre...
én azt hiszem simán belefér egyszer-egyszer egy külön nyaralás...
persze együtt nyaralni sokkal jobb, már most tervezzük, h hova megyünk pár év múlva, és milyen jó lesz majd a srácoknak, de pl. egy ilyen egzotikus ország sztem nem nekik való. Mint ahogy Afrikába sem vinném egy db-ig őket, annyi szép hely van itthon is, meg Eu-ban is, h bőven ráérnek majd felnőtt korukba eljutni oda...
egyébként lassan 7 éve vagyunk házasok (B. Pitt és J. Anistonnal egy napon esküdtünk

) és még nem voltunk "rendes" nászúton, szóval igen jó lenne egyszer ezt is bepótolni...
KI VÁLLALNA 3 FIJJÚT 5 ÉV MÚLVA 3 HÉTRE, AMIG ÉN A HASAMAT SÜTTETEM A TENGERPARTON?????
és én ettől egy cseppet sem érezném magam szar anyának, van ezer más dolog, ami miatt viszont igen...legalább ezért ne kelljen LÉCCI!!!
vágyom egy kis nyugira...
még akkor is, ha szeretem a fiaimat...
De Igi is, az ebadta, ma hn 10-kor volt képes elaludni, addig ugrált, rohangált...ezalatt egyszer Meme is felkelt, csak, h sokkal jobban érezzem magam...
leszakad a derekam...
na, L...too much Zsanci will kill you...