A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nuk,
NEM DS-es :) de te csak aggódj, ha jól esik és majd a doki megnyugtat :)

Trendiség: sztem nem nonszensz, ha valaki egyszerre anya és igyekszik nőies is maradni, lenni. Én sem érzem mindig jól magam az itthoni kertészkedős-pocakosba. És bár jó lenne egy fodrászolás, kis ügyességgel itthon is meghajászolhatjuk magunkat :) persze más dolog, hogy jóóóóóó néha egy -egy órácskát lopni magunknak és ráfogni a fodrászra... :lol: :lol: :lol:
Anyaság = a kompromisszumképesség folyamatos fejlesztése, egyidejűleg a türelem és tolerancia fejlesztő tréninggel, folyamatos adrenalinlöketek random módon való adagolásával.
macskanyu

Nuk,
dontvöri; először is, a srácok odalesznek majd a csajod szép vagású szemeiért, másrészt meg, ha bármi kétely kérdés stb, kérdezd meg a dokitól vagy fejlesztőben itt-ott, hogy megnyugodj!
de egyébként nem hinném, hogy elhallgatós lenne a doki, másrészt meg akkor tnyleg nem szemészetre küldtek vna titeket :)

no el

jy gyerek nélküli nyaralást én is durvának tartom; van egy ismerős, a 15 éves lány gyakorlatilag úgy él, mint egy felnőtt, sok tekintetben számító stb és pont ezt kérdeztem egyszer tőle ,mert mesélte, hogy milyen klasszat kirándultak a nejével Erdélyben 15 éve - 8-9hós gyerek addig a nagyinál csücsült, 10 napig :shock: és fel sem merült bennük, hogy ez gond lehetne

Kép

Kép

:D
szrekuc

szóval a fickót kérdeztem :oops: nemtok fogalmazni,a hogy elnézem :wink:

Kép

Kép

szrekuc

És ha már itt csevegek, amég Fülesem szanaszét rámolja a könyvespolcot:

Mirka ugyan maradt egyenlőre fejjel lefelé, de érzem, hogy körbeforog (aggódom a köldökzsinór miatt), miközben minden elérhető alkatrészemet szerteszét rugdossa, közben olyan, mintha a gyomromban is lakna.. :shock: :shock: vajon miben mesterkedik????

:mrgreen:

Szrek,
hááát igen..... :mrgreen:
macskanyu

Macs :) köszi :) ez az anyaság fogalom meghatározás olyan, mint a munkahelyemen anno a csoporttréning tananyagának szövegezése :D És elfelejtettem írni, hogy Füli szavai tök jók :)

És van még egy csomó Jamie és a csodalámpából, nagyon ki fogjuk élvezni apával :) És az egyik hsz (több is :D), ott a video alatt nagyon szimpi :) (ups0237)

Rekuc :) Neked is köszi és majd ráérés szerint :)

Nuk :) miért is lenne DS-es? Majd meglátod, hogy nem az :D

Vica
vica94

Sziasztok!

Indi:
köszi a fügés tippeket :D

Vica:
gyors gyógyulást Mátédnak+++++++++++++
Szívesen megmutatnám a lelőhelyet,de ez itt van Dömösön :lol:
A nemzeti park területén,körülbástyázva háztartási szeméthegyekkel :evil: :roll:

Nuk:
már hogy lenne DS? :shock:
Valami más aggodnivalót keres :lol:
Egyébként nem a szomszéd hegye,sajnos,mert akkor legalább közelebb lenne :lol: :wink:
Nem messze/Visegrádon/épül az új Hilton szálloda,bele a hegybe :shock: Onnan hozzák ezeket a kirobbantott sziklákat,elvileg ebből lesz egyszer nálunk út :roll:

Macs:
szerintem semmi gond Fülivel,vagy ha igen akkor Dorkámmmal is :mrgreen:
Teljesen egyezik a viselkedésük,csak addig lóg rajtam amíg 2-en vagyunk :(
Amint jön valaki hozzánk....Szóval nyugi és vigyázz magadra :!:
Ha van újabb fotód a kertről küldesz majd?

Votiv:
csak ennyi:+++++++++++++++++++++++++++++++++

petergabi

Köszönöm szépen a dicseket. Szrek, Milyen rejtelmekre gondolsz? Nem akarnám itt szétoffolni a topicot, ezért nem írok le mindent, csak, ha konkrét kérdésetek van. A piskótarecipét, és a krémrecipét konkrétan tudom, és ha valamit igényel az ünnepelt, akkor megpróbálom a saját ügyetlenségemre formálni, hogy köze is legyen a kívánsághoz. Ha van konkrét kérdés, szívesen válaszolok.
Épp a minap gyűjtöttem össze a műveimet, ha tetszik, mazsolázzatok. (bocs attól, akit ez nagyon nem érdekel)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A tortázásos témát részemről lezártam, ha kérdeztek szívesen válaszolok, de nem szeretnék itt nagyon .... Értitek.

Nuk :D Direkt olyan képeket raktam fel, amin a gyerkők nem nagyon látszanak. Nem szeretném, ha a szülők megorrolnának rám. Enyém gyerekeim képei más tészták. ÉÉÉÉÉs nyugodj meg! Nem hinném, hogy DS-es lenne a babád. Azt azért már korábban -pl neurológia- észrevették vón. Aggódj, csak ne túlzottan. És gyorsan menjetek el, akkor nem sokáig aggódsz. Jobb az ilyenen minél előbb túllenni.

Vica, Máténak jobbulást. Azért az nem piskóta láz. Nekem mindig eszembe jut, hogy azt mondták, a kisgyerekeknek nagyon gyorsan magas lázuk lehet, de ugyanolyan gyorsan vészelik át. Mi pl ilyen lázzal sokkal tovább agonizálnánk, míg ők 1 iccaka alatt letudhatják.

És igen, saját kertben volt a buli. Szerencsések vagyunk. (a kerítésig szól)
zsugyu

Nukadaaaaa?!!! Már hogy lenne az??? :x

Vica: hm :? ha legközelebb megyek hozzá hasonló témában, mint legutóbb :) akkor majd erről a kézimicsodáról jól kikérdezem :roll:
Máténak meg drukk hegyek a fogakhoz, bár inkább neked küldöm, mert ez neked is elég fárasztó lehet!

Macs: szal nem ismered a tejeset akit írtam?? :roll:

beszéd: tegnap cuccoltunk felfelé és valami lent maradt, erre Apjuk eleresztett egy bazd meg-et, amit Kamilla csont nélkül, szépkiejtéssel rögtön ismételt! :P Mi teljesen lerökönyödve álltunk ott, merthogy a gyerek még kint babrált a játékaival a lépcsőházba és Apafej már bent volt a lakásban és mégis meghallotta a beste kölke! :o Na gyorsba adtam valami feladatot a jánynak, hogy elfeljtse a dolgot :lol:
És nálunk nincs és nem is igen volt babanyelv, amit én spec sajnálok, mert az olyan édiiii, ellenben mostmár nem is tudom felsorolni a szókincsét, mert annyira sokmindent mond már.

Votiv: a türelem nálatok lakik!!! Én a helyedben már kiugrottam volna az ablakon vagy a gyereket vágom ki és utána mennék a sittre az tuttkó!! Vagy csak összepakolnék és otthagynék csapot-papot! Szóval le a kalpaggal előtted 8)

Trendiség: hm.. mi a pláza egyencicákat hívjuk trendilányoknak, na olyan én sosem leszek és nem is akarok
magassarkút szeretem, mert szép lesz tőle a lábam és egész máshogy megyek benne, csak kb egy évben 5x ha rajtam van, akkor meg nyüszögök mert nem vagyok hozzászokva :lol:

Minden bretegnek+++++++++++++++++++++
Vizsgázóknak++++++++++++++++
(Barbi, Ruz, Krityó hogy álltok????
Zuzi merre vagy????? elvesztél a hivatalok útvesztőjében???

Rylie
rylie

Bocsi, ez lemaradt, pedig a kedvencem, és az egyik legkönnyebb. Kép
zsugyu

Zsugyu: annyit árulj el, hogy ez valami speckó cukormáz rajta vagy marcipán szétkenve?? vagy mi??
a formákat vágom, hogy csinálod, de a bevonót nemtom
:roll:
nagyon ügyes vagy és türelmes :)

R
rylie

Rájli,

tejesembered jó tejet ad :) de a kistermelősök adatbázisába nehezebb vót belemásznom... :roll: tejzsír 3,4% tejfehérje 3,2% :D

minden okés :D

Vica,
(és az összes kert-szívű egyén is), igen, kellene tűzliliom tő, ha van, bármennyit elfogadok, sőt fizetek is érte, mert amikor körbejártam a kertészeteket és megláttam a tövenkénti 1700 huf-os árat, majdnem megszültem... :shock: :shock:

Gabi,
este, ha lesz kicsit több időm, mint egy hsz, akkor küldök mélben képeket. Vagy kora reggel :mrgreen: meg írok is :D
macskanyu

Zsugyu,
menj a csudába, éhen halok, és jössz ezekkel a csodákkal!!! :D (De azért még feltehetsz, csak eszem előbb, mert elázik a szgép a nyálamtól. )

Jelentem, rutinos csóka lettem, legalábbis a kukacoskodó vizsgabiztos szerint, úgyhogy hétfőtől forgalom, jól nézzetek körül.. ;)

És és és én tökre szívesen nyaralnék pár napot a ded nélkül!!! De csak most persze, hogy már ilyen nagylány és minden. Úgy értem ezt, hogy vannak-voltak szituk, amikor 2-2.5 napra le van-volt passzintva a nagyszülőkhöz, de ezidőben vagy vizsgaidőszak dúlt vagy festettünk vagy valami eszméletlen halaszthatatlan, fárasztó izével múlattuk, múlatjuk az időt. Arról nem is beszélve, hogy örömmel megy, sőt ha egy ideig nem, akkor már ő keresi a hátizsákot, h bepakoljon s mehessen. :D Szóval most már így 2.5 év után jó lenne úgy eltölteni pár napot az apjával, hogy közben nem aggódok se vizsgán, se házon, semmin, csak sütettem a hasam meg ilyenek. Ezt csak azért írom, hogy ha valaki rajtam kívül még így érez, az nehogy kétségbeessen a sok indián-anya miatt! :roll: :lol:
neet
neet

Neet,
vígasztal, hogy ennyire én sem vagyok indián-anya? :mrgreen: :mrgreen: nagyon jól el tudnék képzelni 1-2 napot, meló nélkül, kettesben Apájával.... :mrgreen:
macskanyu

sütett= süttet... hmm, meleg van.
neet
neet

Neet+Macs Ugye ha a ded kifejezetten nem érezné jól magát nélkületek, akkor nem mennétek? Én Indi(án)anyó erről beszéltem ugyanis.... no meg nem 2-3 napról, hanem 2-3 hétről. UFF :mrgreen:
És éljen a rutinos autóvezető és Macsnak pedig köszi Jamie-ért és az ő bozontos kutyájáért, gyerekkorom legkedvencebb meséje volt! Azóta már a Magyar Népmeséket jobban kedvelem, de hát gyerek se vagyok, ugyi :wink:

Vcia :) Iylesmik a pöttyök, bár Dének nyktól levelé voltak csak.

indianyo

Indi, így van :D és én is nagyon szeretem/szerettem a magyar népmeséket, de olyat még nem találtam feltöltve, megnézhetőt... :(

belegondoltam: max. egy hét, ha a Ded elmúlt 3 éves, ennél többet, majd 10 éves kora után, ha ő is úgy akarja....
azt hiszem belebolondulnék, ha ennél hosszabb ideig kéne a csemetémet nélkülözni, de 1-2- nap rulezz lenne néha :D
macskanyu

Csak ezt az oldalt sikerült visszaolvasnom :oops: totál nem fog menni a többi. Viszont a képeket megnéztem és nagyon édes minden ded :D és Vica a képeid tök jók, nem is értem, miről beszéltél :wink:

Vica,
Jobbulást Nektek és kitartást az újabb fogakhoz!!!

Nuk,
Dehogy az Réka!!! Emiatt tényleg ne aggódj!!!

Zsu,
Szuperek a torták, nagyon ügyes vagy :D

Neet,
Gratula :D hajrá forgalom :D

Sajna nálunk mostanság horror éjszakák vannak :( Többször felsír Adél éjszakánként és fogalmam sincs, h miért :? Rajtam ilyenkor visszaalszik, de nem sokat, mert újra kell. Lehet, h ettől a hülye melegtől? Fogak újakat még nem látok. Áh, nem tudom. Ráadásul vasárnap volt a keresztelő is, úgyhogy jó volt félkómásan a vendégeket körbeugrálni. Na, de mindegy előfordul az ilyen :D

Kép Kép
curse

Vica94
Sajna nem emékszem az akkori sznőm nevére :oops: . Tulképpen kedves volt, de talán kicsit elsiette a dolgokat és mégse kellett volna az a gátmetszés. Abban bízok ha valakit én "választok" az jobban szem előtt tartja az érdekeimet (igényeimet).

Macskanyu
Pont kedden rendel a dokim is, na meg a közel 2 éves örökmozgómat se vihetem magammal és ritkán tudom a Nagyira hagyni.
Még anno egy ilyen alkalommal lett szimpi Kondor Kata csak akkor már későn voltunk és nem volt lehetőség választani.
Te mikorra várod a kicsit?
Vastaghné Éva, talán őt említette a dokim is??? És róla valami pontosabbat valaki?
flower10

Én attól megyek falra, amikor olyan emberek mondanak dolgokat, akiknek még nincs gyerekük, hogy ők majd így meg úgy fogják csinálni.
Pont az utazást mondta az egyik ismerősöm, h ők majd jól lepasszolják a gyereket a nagyszülőkhöz, mert h gyerekkel úgy sem lehet pihenni :shock: Fogalma sincs, h miről beszél!!!

Kép Kép
curse

Flower,

én sem tudom hová tenni a másfél évesemet, így mindenhová, a dokihoz és ultrahangra is jön velem. nem hinném, hogy ebből gond lenne :) Én aug 7-ére vagyok kiírva :)
macskanyu

Kép Ilyen csini volt a lányom vasárnap (ruha by anyós)
Kép És egy teli vigyor kép szintén aznapról :-)

Kép Kép
curse

Namármost:

itten nálunk, a burzsulynegyed-lakóparkban, van olyan kedves angol-magyar cooperációs szülőpár, akiknek van gyerekük, de minek. Illetve, annak, hogy Apuka, az angol, majd tudja kire hagyni a menő vállalkozását. Ez komoly, nem irónia!! Az apuka 50 felett, anyuka 40 múlt, a ded most 2 éves. 4 hónapos kora óta bébiszitter vigyáz rá, reggel 7-től, este 8ig. Most már heti 2-3 napot bölcsibe is küldték. A szülők nem is nagyon látják ébren a kölket, mert a karrier bizony véresen fontos dolog.... :(
macskanyu

Curse

tündér gyönyörű lánykád van :D :D :D :D :D
macskanyu

Popóteve és vértapasz :lol: :lol:

Votiv :) Remélem ma jobb napotok van!!

Rylie :) "Én a helyedben már kiugrottam volna az ablakon vagy a gyereket vágom ki és utána mennék a sittre az tuttkó!!" -- erről eszembe jutott, hogy nemrég láttam a híradóban, hogy elítéltek egy anyát, mert az egyéves gyereke fejét többször a kanapé karfájához ütötte, amibe a gyerek belehalt :( és mindezt azért tette, mert a gyerek nem volt hajlandó enni... szóval van, akinél elszakad a cérna és tényleg képes ilyenekre :shock:

Zsugyu :) Szuper, hogy jól sikerült a szülinapi buli!! :D Ezeken a tortákon eltátottam a számat, hihetetlen jóóók!! nagyon ügyes vagy és persze türelmes is, ahogy írták, elcicózni ezekkel a formákkal... :wink:

Zsan :) wc-hez gratula Iginek! És én úgy vettem észre, hogy több dologban továbbfejlődik Bálint, pl. egyre több szót mond, ő is elkezdett bilizni, stb. de vannak dolgok, amiben "vissza": pl. megint ott kell lenni vele, amíg elalszik (szül. előtt már egyedül aludt el!), megint szokta kérni hogy vegyük fel kézbe... szóval érdekes dolgok ezek :roll:

Nuk :) Rékának +++ a szurihoz és nem is értem, hogy jutnak eszedbe ilyenek, hogy DS, amikor tök klassz csajod van, csak rá kell nézni!!

Indi :) Aranyos volt amit írtál rólam, csak most nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak, mert én meg sokszor olyan lepukkantnak érzem magam :oops: ja és nem is vettem észre, hogy magassarkút hordok (legalábbis nekem ez még nem az a kategória, a szép cipőim ott várakoznak a szekrényben, hogy majd egyszer... :lol: )

Vica :) De jó, hogy Máté jobban!! :D Éjszakázás :( sok ++++ Neked!! túl lesztek rajta és megint minden jó lesz! :wink: 3napos pöttyöket még nem láttam, szóval nem tudom így képről :(

Flower :) Én Kecskeméti Veránál szültem, nagyon meg voltam vele elégedve, ő is rugalmas és sokmindenre nyitott, tudom Neked ajánlani, ha kell az elérhetősége, szólj! Egyébként csak felhívod és megbeszélsz vele egy randit, és ha szimpik vagytok egymásnak, akkor a 36. héttől rendszeresen taliztok nst-zni meg megbeszélni a kórházi dolgokat, stb.

Neet :) nagy gratula a rutin vizsgádhoz!!! (nagyon jól megy ez Neked, mert nem is szóltál hogy ma lesz és küldjünk drukkokat! :lol: )

Curse :) Éjszakázáshoz +++ Nektek, remélem ez kivételes éccaka volt! Keresztelő hogy sikerült?

Kép
Kép
denizsa

Curse :) Jaj de csinos Adél baba!!! :D :D (anyóst érdemes megtartani, ha ilyen ruhát tud varrni :wink: :lol: ) és Te is nagyon csini voltál!! (ill. vagy :wink: ) telivigyor meg nagyon szépséges, már rég meghódított vele a csajod :D :D

Flower :) Vastaghnével asszem Mása (Szmagdi) szült és most fog vele másodjára is, de majd jön és mesél :wink:

Családi nyaralást el sem tudom képzelni gyerekek nélkül, hisz ettől családi. És aki ezt kihagyja, nem is tudja mit veszít. De 1-2 napos szülői pihenést-kiruccanást viszont igenis el tudnék képzelni gyerkőcök nélkül, pláne ha jó kezekben tudom őket addig és már elég érettnek tartom őket erre. Ezt azért írtam így, mert pl. Bálint még nem töltött tőlünk távol éjszakát, max. napközben a nagyi altatta el, de még nem engedtem több napra elvinni, csak azt nem tudom én megértem-e már arra, hogy ő a nagyszülőknél töltsön pár napot (mert lehet hoyg ő tök jól el lenne, csak én parázok...) :roll:

Kép
Kép
denizsa

Kösz lányok az infokat! Alig győzleg Titeket olvasni, nagyon pörögtök!!:)

Macskanyu!
A Kicsid benn van amig vizsgál a doki? És nem csinál rumlit?
flower10

Gabi :) sebaj, szeretjük a szép helyeket, talán majd egyszer, ha párom jobban ráér, akkor ellátogatunk Felétek :) szeméthegyek :twisted: és hegybe vájt új csili-vili szálloda :twisted:

Zsugyu :) nagyon jóóóók a torták. Tök ügyes vagy :)

Rylie :) nem tőlem kérdezted, de sztem ez marcipánmassza kinyújtva :roll: és köszi :) kíváncsi leszek a válaszára :)

Macs :) oké, majd gondolok Rád :) egyébként mi az OBI-ban vettük tavasszal őket, talán 5-600 forintért darabját. Szomszédotok :cry: illetve ez inkább a gyereknek jár. Ismerős, vmi ilyesmiről beszéltem én az előbb. Fent leírt lányzó élete első két évében kb. fél évet kitevő időt volt a szüleivel... és azóta sem jobb a helyzet. :(

Neet :) gratula, egyenlőre még a forgalmi óráidtól sem tartok, még ott ül az oktató :mrgreen:

Indi, Macs :) nekem van néhány Magyar népmesék (meg Hugó, a viziló, meg János Vitéz, meg Mátyás király meséi, meg-meg-meg....) dvd, elkezdtem gyűjteni a picurnak ezeket, ha gondoljátok, megírom szívesen :)

Curse :) kitartást Neked is ++++++++. Totál átérzem :( Lányod nagyon szép volt a keresztelőn (no, és alapból is :)) és gratula a nagy eseményhez :)

Flower :) automatice, vagyis inkább felesleges gátmetszés???? Eddig úgy tudtam, hogy az itteni szülésznők mind gátvédelmesek már rég :roll: Nekem is csinálta a szülésznőm.... Én nagyon szerettem, hogy csak akkor volt ott, jelent meg, amikor éppen kellett, nem tüsténkedett feleslegesen, ő Csizmadia Erika.

Vica
vica94

Deni :) példul a Bikás talin is magas sarkú papucska volt rajtad, vagy ettől még van magasabb sarkúd is :shock: ? Én nem bírnék benne létezni..., egyes egyedül egy dolog van, ami közben nagyon hasznos és szerettem is - de ott max 5 centi körül van a sarok - az a versenytánc volt...., de szerettem :)

Vica
vica94

Indi :) és azóta szépen lassanként a nyakán is egyre többet látok, meg a pelus takarásában ugyanolyanokat. Ez inkább csak a törzsön lesz? Végtagokat nem pöttyöz?

És mindenki másnak is köszi Pötty ügyben :)

Vica
vica94

aha, gondoltam, h valami baromsag ez a trendiseg-ize :? azert mindezek nelkulozese csak nem okoz depressziot v egyeb lelki megrazkodtatast senkinek :roll:

Vica, pottyok lehetnek meleg-kiutesek is... (bar tudom, h te most a 3-naposokat "varod" - szoval lehet, az is ;))

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Vica,
idénre már megvan a helyünk, de cim, elérhetőség jól jönne, ha esetleg ez nem lenne olyan jó...jövőre... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Deni :) Én még nem láttalak topisan :wink: De szerintem úgy van ez, hgoy mindig saját magunkat érezzük toprongyosnak, és csodálkozunk, hogy más miért nem így látja :)

Vica :) először a nyak alatt láttam néhány pöttyöt, aztán a popsin utána hirtelen a hason, lábszárakon, még a lábujjakon is sok lett. Most már csak a lábszáron és a popsin látok néhány hegesedő pöttyöt. Érdekes, hogy a háton alig volt egy-két darab.

Ha a párod ráér és meglátogatjátok Gabiékat, minket is vigyetek el légyszi :wink:

Rylie :) Holnap reggel beüzemeljük a medencét, jöhet a pancsika! Bazmeg meg... naná, hogy tökéletes kiejtéssel mennek az iylenek :mrgreen:

Macs :) de szomorú ez :( De Angliában ez van sajnos, 6 hét után megy a baba a daycare-be. Aranyáron.

indianyo

Magyar rajzfilmek nekünk is vannak dvd-n, gyűtöttem az "utókornak" :)

Curse :) Milyen szépek vagytok! Adél mit szólt a dologhoz egyébként?

indianyo

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsan:
http://mese.tv/
Ingyenes reg. néhány mese a kedvencekből (frakk, Mézga, bábfilmek, koncertfelvételek...)

Mi jól, bár kissé fáradtan (Nekem koránkelés éjszaka kevés alvás, V-nek tanulás 3 gyerek mellett :D )

Éljen az összes friss (és már nem is annyira újdonsült) Anyuci és kitartás a kismamiknak!!

Mindenkinek szép nyarat!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ja, egy valódi NURLESEN :D :lol: :D :lol: :D :lol: :oops:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Szia Pocak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hiányzol !

indianyo

Hahó, van valaki???

Szuri után 37.7 (popsiban), elég a hűtőfürdő, vagy nyomjak kúpot??????? Amúgy eszik rendesen, nem nyűgi és már el is aludt rendesen...

nukada

Nuk,
Csak azt tudom mondani, amit most hétvégén hallottam a Babavilágban az ottani dokitól. Szóval 38 felett kell csillapítani a lázat. A popsiban mért hőből 5 tizedet le kell vonni.
Az első lázcsillapítás a kúp, bár a műsorban vmi szirupot is mondtak :? Az nem tudom micsoda :?

Kép Kép
curse

Imádlak benneteket, de most főleg INDIT!!!!!!!
Volt olyan drága, hogy felhívott és ellátott minden féle jótanáccsal, ötlettel és bátorítással!!! Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!

/Sokszor jut eszembe, és ebben lesz egy kis önfényezés is 8) :lol: , hogy hogy gyűlt itt össze ennyi kedves és jó ember, néha már reménykedem, hogy nem is olyan rossz ez a világ... :lol: :lol: :lol: :lol: /

Indi! Puszi még 1x!!!

nukada

Köszi Curse!
Te is aranyos vagy.

De tényleg mindeki, mert úgy is tudom, hogy mindenki válaszol majd! :wink: :wink: :wink:

nukada

Macs,
Nagyon sajnálom szegény gyerkőcöt, akinek ilyen szülei vannak :( Nem is tudok mit írni. Az ilyennek minek gyerek :roll:

Deni,
Áh, nem anyós varrta a rucit, hanem ő vette :) és köszi, de te százszor jobban nézel ki két gyerek után :wink: Keresztelő jól sikerült, kb. fél óra volt az egész, három gyereket kereszteltek egyszerre. Aztán otthon meg jól megünnepeltük egy kis grill cuccal :D
Nyaralásban teljesen egyetértek veled. Egy romantikus hétvége Apával az okés, de hogy nyaralásra nem viszik a gyereket, hát az nekem elég furcsa :roll: Az valóban nem család.

Köszi a +-kat, remélem ma már jobb lesz.

Indi,
Adél nagyon elvolt. Nézelődött. Az tetszett neki a legjobban, amikor a pap felemelte a kezét :D A kupolát is megcsodálta. A locsolást is szuperül viselte. A 3 gyerkőc közül ő volt a legnyugisabb és legcsendesebb, de talán azért, mert ő volt a legkisebb :? A papnál is ő volt a kedvenc :D

Szia Pocak :)
Nem mesélsz egy picit, h mi újság veletek?

Nuk,
Szívesen :)

Kép Kép
curse

Macs,
nemáááá- annak a gyereknek zsírkirály!!!! :lol: kőgazdag leszen felnőttként, jut abból agykurkászra is,ha egyáltalán érzi majd igényét ;) nem akarnak felnptt gyereket örökbe fogadni? ;) :mrgreen: :lol:

szia Nurlesen Pocak! ;) :D

Curse,
csajod éééééééééééééééééééééééédes :D

Neet,
:mrgreen: :lol: merre szoksz vezetni? ;)

Nuk,
én is mindig elámulok ezen a társaságon, de tényleg
Indi jól megaszonta, akkor mindent tucc ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

és tessék vinni a +-okat:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Curse, nagyon csinosak voltatok. Édes lehetett Adél (imádom a nevét, nekem is ez lett vón a lányom, csak kifogtam egy a-ra végződő vezetéknevű pasit 8) ) ahogy nézgelődött.

Nuk, én is így gondolom. :D A lányok meg már megaszondták a frankót.

Rylie, melyikre gondolsz? Na mindegy: egy része simán a krémmel van kulimászozva, mások meg (autó, a mostaniak, babaruhafelső) marcipánnal vannak takarva. De nem rákenve, hanem porcukrot mint lisztet használva deszkán kinyújtva (mint a tésztát), szabdalva, ahol kell, vizes kézzel összvedógozva az éleket. Megaszondom az őszintét, nagyon szeretem csinálni, csak legyen rá időm, mert a kapkodásban nincs köszönet. Bár talán ez mindennel így vagyon.

Macs, én is kertszívű vagyok, énisénis képeket lécci! Küldjem a címemet? Cserébe én is küldök neked képet, ha érdekel. Idén megvagyok nagyjából elégedve a kerttel, bár persze már megint át akarom alakítani. Mindig nagyobb darabot harapok ki a fűből. Párom meg szentségel, mert macera a fűnyírás a szegélyeknél. :mrgreen: Ja, és nem tudom, hogy nekem tűzliliomom vagyon-e, most már csak egy bimbó van, de ha kinyílt, leképezem, és akkó nyilatkozhatsz, kő-e ilyen. És amit biztosan tudok adni, ha érdekel, a CANNA (pontosan nem tom) virág. Csodaszép levelével egész nyáron diszít, és aztán a virágja sem akármi. Már 3 féle van, mind különböző levelű, virágú. Imádom. Majd erről is küldök képet, ha gondolod. Na kertbarátok melléklet béfejezve.
zsugyu

Nuk :) De csak azért, hogy ne érje szó a topikot :lol: : szóval ha a fél fokot levonod, akkor már nem is számít láznak (így sem igazán), úgyhogy ezért nem kell lázcsillapítani vagy hűtőfürdőzni (ha a meleg miatt az más :wink: ), pláne ha jól van a csajszi!

Pocak :) Sziaaaa!! :D :D :D

Vica :) Az nem volt magas sarkú papucs, csak úgy nézett ki :wink: ugyanis a talpa is vastagabb, szóval kb.4centi magas, ami nagyon kényelmes, ráadásul ennél laposabban én nem tudok járni, ill. tudok, csak megfájdul a derekam... :? Ja és a magass.-ú nálam 7-8cm-nél kezdődik ( de hát az tényleg nem arra való, hogy a gyerkőc után loholjon vele az ember... ) És mit is táncoltál?

Indi :) Medence rulez, ezen a nyáron alapfelszerelés :wink: :lol:

Curse :) Grill cucc nyami :D ma a szomszédunk is azt nyomta, nekünk meg folyt a nyálunk :lol: Nem csodálom, hogy Adél volt a pap kedvence :D :D

Na megyek vízszintbe, lejártak az elemeim... jóccakát mindenkinek!

Vki árulja el nekem, miért este 9-kor kell az egyik szomszédnak sövényvt nyírni?? :evil: A másiknak meg még most 10 után is kopácsolni?? :evil: Oké, tudom hogy napközben meleg van, na de könyörgöm, másokra nem gondolnak!?? Az a szerencséjük, hogy a gyerkőcöket nem verték fel, különben kimennék és olyat mondanék, hogy kitagadnátok a topikból...
denizsa

Zsugy!!!!!!!
muter imádja a kannavirágot :mrgreen: neki van egyféle, de ha te tudsz többfélét, értekezzünk!!!!

Tortáid gyönyörűek! én is a külcsínyre lettem vna kíváncsi meg hogy a formákat hogyan is csinálod, de akkor ezt majd prájvit úton ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Én simán itthagynám őket 2-3 hétre is, és elmennék apával kettesben nyaralni!
ha,
1. mondjuk már 5 évvel idősebbek lennének (eljön majd az is)
2. lenne olyan lény, akire rá merném bizni a gyerekeimet ennyi időre, és mindet együtt - vele még nem találkoztam (legalábbis családon belül)

nekem az az álmom, h elmegyek L-lel Thaiföldre, mint nászutasok, és átruccanunk Kambodzsába, és bocsi mindenkitől, egyáltalán nem vágyom rá, h a gyerekeim is ott legyenek velem. Ha és amennyiben jól sikerül a nyaralás, és úgy itélném meg, h valók oda gyerekek is, akkor vinném őket LEGKÖZELEBB, de érdekelné őket az a rengeteg szir-szar, amit én meg szeretnék nézni???
és
láttam egy csomó nászutas lakosztályt, erkélyen fürdőkád teli rózsaszirommal...mit kezdenék ott a gyerekeimmel??? ott sem élvezhetnék egy jó fürdőt, mert tuti biztos, h valamelyik (ha nem mindegyik) be akarna jönni a kádba velem??? :roll:
csak az nem férne be, akivel szivesen megosztanám...

szóval, álmodik a nyomor, se pénzünk, se lehetőségünk nem lesz soha Thaiföldre, de ha egyszer estleg mégis összejönne, én tuti nem vinném a srácokat.
Más kérdés, h mikor erről az álmomról beszéltem Levinek, ő közölte, h NEM akar a gyerekei nélkül nyarali... :shock: :shock:
én meg mondtam neki, h hülye vagy vazze... :twisted:
de valahol megértem...ő azért akarja őket is vinni, mert
1. velük is szivesen megosztana egy ilyen élményt (jogos, jogos!! én is szeretném velük ezt megosztani, egy másik időben és térben)
2. amit már irtam, nem tudnánk kire jó szivvel hagyni a 3 srácot arra a néhány hétre...

én azt hiszem simán belefér egyszer-egyszer egy külön nyaralás...
persze együtt nyaralni sokkal jobb, már most tervezzük, h hova megyünk pár év múlva, és milyen jó lesz majd a srácoknak, de pl. egy ilyen egzotikus ország sztem nem nekik való. Mint ahogy Afrikába sem vinném egy db-ig őket, annyi szép hely van itthon is, meg Eu-ban is, h bőven ráérnek majd felnőtt korukba eljutni oda...
egyébként lassan 7 éve vagyunk házasok (B. Pitt és J. Anistonnal egy napon esküdtünk :wink: ) és még nem voltunk "rendes" nászúton, szóval igen jó lenne egyszer ezt is bepótolni...

KI VÁLLALNA 3 FIJJÚT 5 ÉV MÚLVA 3 HÉTRE, AMIG ÉN A HASAMAT SÜTTETEM A TENGERPARTON?????

és én ettől egy cseppet sem érezném magam szar anyának, van ezer más dolog, ami miatt viszont igen...legalább ezért ne kelljen LÉCCI!!!

vágyom egy kis nyugira...
még akkor is, ha szeretem a fiaimat...
De Igi is, az ebadta, ma hn 10-kor volt képes elaludni, addig ugrált, rohangált...ezalatt egyszer Meme is felkelt, csak, h sokkal jobban érezzem magam...
leszakad a derekam... :lol:

na, L...too much Zsanci will kill you...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Nuk :)

Illesse köszönet akkor a helyi internetszolgálatót, amiért ilyen tetű lassú a rendszeremben a működés (igaz, ingyé' van), valamint a gyermekemet, aki aranyosan alszik fél 7 óta (igaz, délelőtt 15 perces alvás után felébresztette a postás és soha többé nem sikerült visszaaltatni), ezen kívül az eddig átélt betegségeket, melyekben szereztem újabb néhány ősz hajszálat, de gyermek immunrendszere jelentőst megerősödött, végül de elsősorban az összes segítséget, amit én már itt kaptam ezidáig - lista igen hosszú.

Remélem, Réka azóta is békésen szuny. Igyál egy alkoholmentest (bár én egy kis barnát alacsony alkohollal is engedélyezek) :)

Rylie :) nem vagyok képes visszalapozni, de volt valami rejtélyes mosoly a nőgyógy vizsgálatot említve ehem ehem???

indianyo

Szrek, milyen féléből van neki? Gondolom a bordóslevelű, pirosvirágú. Az a legelterjedtebb. Nekem is abból van sok. A másik zöldlevelű, és piros-sárga, a harmadik passz, mert újdonság és most bujócskázik. Esedékes ősszel lesz a biznisz, mert akkor kell kiszedni, és osztani. Akkor majd jól lebótoljuk. :lol:
zsugyu

Nuk, Curse megmondta a tutit, én már nem tudok hozzátenni semmit :)

na, ma jobb napunk volt :)

délelőtt elmentünk megnézni az új biai családi napközit, háááát, mit mondjak, ez is gyeröklerakat, lepukkant családi házban, két kiugrott óvónővel, akik aranyosan felügyelik, ahogy a gyerekek homokoznak... (mondjuk a fejlesztőben megmondták, hogy a bölcsis szint ez, ne várjak többet. gyerekek így-úgy eljátszanak, a mondókázás meg a közös játék majd az óviban jön) valahogy az összhatás nem volt 100% szimpi. mondtak pár dolgot, amitől égnek állt a hajam, meg egyiküknek döglött hal volt a kézfogása, a másik meg nyalta-falta a gyerekeket (én ezt marhára nem bírom, már ha a fiammal csinálják) meg gügye beceneveket ragasztott rájuk... szóval asszem nem ez a legjobb hely, tovább keresek. mindegy, nem életbevágó nekünk ez a dolog, bár a gyerekekkel Isti látványosan jól érezte magát, ez már nagyon kéne neki...
ja és havi 45ezer+kaja (ami még napi 700) a FÉLNAPOS, 70ezer+kaja az egésznapos ellátás... kicsit el vannak szállva maguktól...
(könnyű ezt egy olyan környéken, ahol 4 falura jut egy bölcsőde :twisted:)

aztán délután félóránként pupillatágítottunk (ritka szar egy dolog lehet, Istinek nagyon nem smakkolt, csípte a szemét a szemcsepp, ráadásul mindennek nekiment tőle), és mentünk a szemészetre, Isti egyik szeme mínusz 2,5, a másik 4 körül, de nem tudta megmérni a dokinéni, bementünk, vizsgált 10 percet, aztán kimentünk lenyugodni... megint bementünk, 5 perc után földhözverős hiszti, jó, megint kimentünk, lifteztünk egy kört, aztán vissza - és ezt játszottuk 2 órán át :shock: lóg a nyelvem most is.
az aranyos dokinéni megígérte, hogy beprotezsál minket a Mária utcába, az adjunktushoz, mert ott állítólag jobban fel vannak készülve a pici gyerekekre :lol: úgyhogy egy hónap múlva újabb pupillatágítás, vizsgálgatás... de azt mondják, muszáj, mert Isti szeme pont a határon van, tehát lehet hogy érdemes lenne már korrigálni (a kancsalságával együtt), de ahhoz, hogy ezt el lehessen dönteni, meg kéne vizsgálni a bal szemét is, amit nem hagyott...

Zsugyu, eszméletlen irtó jók a torták! váú!!!
és én kifeküdtem a trendi definícióktól :mrgreen:

Pocak, de jó, hogy bekukkantottál :D puszillak Benneteket!!! :D

Neet, ez igen :D hajrá a jogsiért!!!

Curse, szerintem mindketten nagyon szépek és csinosak voltatok!!!!! :D ismered a mondást, hogy "nézd meg az anyját..." :D

Drága Macsek, Indi igenis jól mondta, a lányod igen különleges. az aktivitási szintjétől a hatalmas szívén át a sugárzó életvidámságáig minden különleges és csodálatos benne. csak nehéz ezt bírni programmal meg enördzsível, ez már biztos. ő is az a típusú gyerkőc, mint Isti, - tesóm szerint - nézni is fárasztó :mrgreen:
következőt ajánlom: legközelebb ha dokihoz, uh-ra vagy kismama-tornázni vagy relaxra szeretnél jönni, elhozod Fülest, és bikás játszón megvigyázom neked Istókkal,és még azzal, aki esetleg csatlakozik :) és előtte/utána még elmehetsz sétálni, vagy fodrászolni, vagy csak egyet fagyizni, töltekezni.
nos, mikor jösz?

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: