Sziasztok!
Igértem beszámolót az elmúlt egy hónapról. Megint loptam az ismerôsöknek írt levélbôl, remélem nem bánjátok!
"Sziasztok Nénik és Bácsik!
Ismét eltelt egy hónap, ez annak a jele, hogy elég gyorsan öregszetek

. Megérkezett mindenki örömére a nyár, bár én bevallom, akkor amikor sarkkutatónak öltöztem a télen, jobban éreztem magam. Nem izzadtam ennyire, nyilvánvaló volt az anyukámnak, hogy mibe öltöztessen, nem borítottak be ezek az átkozott piros kis micsodák és nem kellett rám szórni semmilyen hintô izét.
Képzeljétek, mostanában szálkásítok, hasizomra gyúrok nagyon. Forgolódom ide-oda, kiságyban, földön, bárhol. Emelgetem a popómat, behúzom a hasam alá a lábam. Anyáék meg sugdolóznak a hátam mögött és mindig csak annyit hallok, hogy " ... ajaj, mi lesz velünk ha elindul ... ". Már az asztalos bácsinál is rendeltek valami rácsot a szobaajtómra, hogy nehogy meglógjak.
Sok mindent eltesznek a közelembôl, mert egy csomó dolgot meg szeretnék nézni, amit nem szabad. Vajon mindenkivel ezt csinálta a mamája és a papája, amikor kicsi volt????
Kaptam egy rossz billentyüzetet is, hogy gyakorolhassak, mert a rádiósat sajnálják tôlem, pedig olyan jó a SPACE billentyüt püfölni rajta.
Nagy buliban voltam, háromas szülinapot ültünk, az apuét, a nagyiét és a dédipapáét. (35-60-90 és ezek nem a méreteim

) Volt torta, meg fénykard a tortában

.
Mostanában annyi minden érdekel, de legfôképp az, hogy mit esznek az ôsök, nekem meg mit adnak enni. Hát az ô hamijuk mindig jobban néz ki. Na jó, ez túlzás volt. Szeretek gombokat is nézegetni, meg mesekönyveket. Egymáshoz csapkodni, meg leejteni a játékaimat. Lovagolni valakinek a hasán, belegabalyodni a függönybe. Annyira mozgalmasak a napok, hogy nappal is ki szoktam nyúlni 1-1 órára.
Képzeljétek, már van két fogam is, és már jön a következô is!
Mellékelek néhány képet magamról, remélem nem nagyon tölti meg a postaládátokat!
Mindenkinek olyan mosolygós napokat kívánok, mint amilyenek az én napjaim!
Zolka baba "
Még nem volt meleg, nagyon jól éreztem magam.
Kedvenc idôtöltéseim egyike.
A függöny (vég) veszélyben.
Halmozom az élvezeteket.
Hiába, fárasztóak ezek a napok.
Sok mindent akartam kérdezni tôletek, mint gyakorló mamáktól, de mire ezt a sok mindent legépeltem teljesen elkoptak a fejembôl. Majd legközelebb ha eszembe jut azonnal kérdezek.
Vigyázzatok magatokra és a törpékre ebben a nagy melegben!