A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Na szép Timo! Kitúrtátok szegény kis Lillust! :lol:

Most mióta hazajöttünk, Brigi a hordozóban alszik. Nincs szívem kivenni. Ugye nem árthat a gerincének? Ez azért nálunk nem rendszeres, sőt még pihenőszéke sincs. Csak ezzel meg az a gond, h észrevettem, h mennyire szeret nézelődni és ülve könnyebb. Pl. mikor az ölemben van és játszunk.
Kint a telken, meg olyan édi volt, beszélgetett a járókájából egy rigóval. Komolyan mondom beszélgettek! :lol: Lehet, előbb tanult meg rigóul, mint emberül. :lol:
lora7

Boldog hófordulót Briginek! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Brigike köszöni! :)
lora7

Lora7
Neked még 160-at szopizik ciciból és még adsz neki plusszt?
Zsófi mostanában max. 120 körül szopizik és az is naponta 6X (de ezek közül pár kevesebb). Vagyis mostanában többször eszünk, mert tényleg minden nyikkanásra cicire teszem (ha nem ordít, de a kezdésnél nem szokott, csak miután evett valamennyit). És éjszaka is tegnap óta együtt alszunk, hátha megéhezik (a súlya 5970 g). Különben gond nélkül aludna 9-től 5-ig (csak félek, hogy aztán meg nem lesz elég tej). Persze nem ébresztem, de az első nyikkanásra adok neki (pedig aludna tovább).
Timi
Nagyon jól mutattok a kismedencében. És Lilla? :D

KépKép
bozotka

Bozotka: ez úgy volt, hogy evett valamennyit 2 ciciből, aztán szokásunkhoz híven odaadtam neki a lefejt tejcsit. Máskor ebből szokott maradni 40-50g, most viszont mind megette és még kért, úh jobb híján cicire próbáltam és úgy beindította, h ez lett a vége. Azért ez nem rendszeres. Csak akkor úgy látszik nagyon éhes volt. Hozzátenném, h f5-kor is csak egy jó nagy pukira aztán meg kakira ébredt fel. Húzhattam éjjel ágyat, ruhát stb. :)
lora7

Bozotka:
Viszont Brigike még csak 5,5kg körül van. A hat kiló még messze van, nem úgy mint nálad. Igaz Brigi inkább "hosszúpuska" mint szumós alkat. :lol: Már majdnem 8 cm-t nőtt. 56-tal született és most már 64 körül van. :lol:
Szóval szerintem azért egyikünknél sincs nagy gond, csak hát ugye az anyák mindig aggódnak! :?
lora7

Néhány kép:

Szopispárnán kiterülve persze szopi után :D (Ja ez a fehér body már rózsaszín :lol: )
Kép

Apával a hintaágyban :D
Kép

A kamerába nézve, ahogy a nagyok! :D
Kép
lora7

Lora!
Nagyon cuki Brigi! Szép kiscsaj! :)

Kladi!
Lilla sem eszik többet 110-130 gr-nál! Nem aggódom, azt hiszem nem úgy néz ki, mint egy etióp gyerkőc! :D :D

Csajok!
Nem randizunk a héten? Margitsziget vagy Városliget???

Timi
Kép Kép
timocska

Egy városligetben benne lennék. :)
lora7

Köszi Timo! Azért vannak vicces képek is :lol:
Kép Kép
lora7

OK Timi, de Lilla hányszor eszik? Mert Zsófi csak kb. hatszor. Bár mostmár többször és kevesebbet. :? De ha cummog a cicin én már annak is örülök. Legalább nem utasítja el. Most délután ez volt (meg alvás, még most is).

Lora,
Aranyos Brigi. Szerintem az se mindegy, hogy mennyiről indult. Zsófi 3860-ról. Különben ő sem alacsony, mert már 68-as méret pont jó és egyáltalán nem lötyög.

KépKép
bozotka

Bozotka: hát hogy hányas méretet hord Brigi az változó. Van még 56-os, de 68-as is. Sőt egy 74-es is, de az már biztos elméretezett. Igazad van, mert Brigi 3300-ról indult.
Szerintem te is hagyd el a mérlegelést, mert be fogsz dilizni. Én is sokkal jobban vagyok, mióta visszavittem. A védőnőm elkobozta! :) Azóta jobb. Kéthetente viszem mérni és ha esetleg nekem nem is felel meg az eredmény, a doki meg a védőnő egyből helyretesz. :D (Jó azért nélküle is tudok cidrizni a súlyán. :oops: És néha megöl a kíváncsiság mennyit is evett vagy hízott :oops: , de tudom, hogy jobb így.)
lora7

A cicin ordításról jutott még eszembe. Otthon anyáéknél is eljátszotta Lilla. Nagymami mondja, biztos azért, mert nem jön belőle semmi! :evil: :evil: Megnyomom, jön. Akkor biztos azért, mert már nem szeret szopizni! :evil: :evil: :evil: Na, ekkor mondtam, hogy menjen ki mindenki a szobából! :shock: Azért jó, ha bíztatják az embert! :?

Kladi!
Igaz, Lillus 7-8 alkalommal is eszik. De nem minden alkalommal ennyit, van, hgoy csak 2-3 kortyot kér. Gondolom olyankor szomjas. Most is fél 6 körül kellett volna enni, de alszik. Én fel nem ébresztem, az tuti! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska,
Ha ti csak strandoltok a medencében, ki vigyáz a dedre? :twisted:
Ezek a szülői szopi dolgok idegesítőek. :evil: Mintha az lenne a kizárólagos, ideális lehetőség, amit ők csináltak. Anyukám a múlt héten odament egy kb éves gyerekhez, nagypapával beszélgetni. Én már csak annyit hallottam, hogy Még mindig szopizik?! Tényleg?! és a horror az arcán. Hogy utáltam én az ilyen idegesítő, okoskodó idegeneket! Ha ott lett volna anyuka, akkor beavatkozok, de így inkább csak magamban puffogva arrébbvonultam. Anyukám nálunk személyes sértésnek vette, hogy Natinál nem ment el a tejem. Nem is beszélve apukámról, aki váltig bizonygatta, hogy én is ilyen jól gyarapodtam. Hiába mondtam, hogy de nem, nem mintha számítana. Peche volt, megvan a súlylapom. :twisted:

Lora,
Boldog első negyedévet!
Anyáinknál szerintem nem is az etetés tett be a szopinak, hanem a teáztatás és a víz. Almából és főzelékből (ami tulajdonképpen párolt zöldség) még én sem tudok annyit enni, hogy jóllakjak.
Jó az a fekvő kép, olyan, mintha ülne és rászóltál volna, hogy mosoly :D

Bozotka,
Jól hangzik ez az alacsony jelző :P

Kép KépKép
lorca

Lorca! Hát Lillus csinálta a képet! Ez egyértelmű! :lol: :lol: :lol:

Ma jó sűrű napunk volt: nagy családi ebéd, aztán koncert (kultúrkölyök lesz :D). Mindenki jól végigtapogatta, főleg a kis talpát macerálják állandóan, már teljesen kivan tőle szegény. :?

Etetés: én hat hónapos koráig szeretném csak szopiztatni, és úgy tűnik ő sincs ellene, egyelőre "cici fan". :D

Kenguru: Kami, volt egy típus a felpróbáltak között, amiben már szorult Gergő combja...:shock:egyáltalán van értelme még kengurut vennem? Ha nem terveznénk tesót, akkor már nagyon meggondolnám a dolgot. :roll:
Vendég

Egy városliget nekünk is ok, ha nem kedd!
Vendég

Ágiboldi! Gergő is ezt csinálja a játszószőnyegen: rángat minden lelógót, de annyira, hogy himbálóznak az ívek, amitől persze sokkal jobban leng rajta minden --> még idegesítőbb, még jobban ordít. :( sajna úgy tűnik, hogy megvetetnek a h_lye szülővel mindent, ami nem is biztos, hogy jó a gyereknek (a bébikomp is ilyen, meg talán a rugós hinta is). :evil: Azért remélem, hogyha egy kicsit nagyobb lesz, akkor legalább a szőnyeg részt ki tudjuk majd használni. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Timo,
Üdv itthon, látom ti aztán jól éreztétek magatokat!!! :lol:

Lora,
Boldog hófordulót!!!
Nagyon jók a képek, nagyon szép Brigi és tényleg hosszúnak tűnik a képeken is.

Pann,
Szerintem még nyugodtan vehetsz kengurut, vagyis attól függ, hogy hány kilóig akarod cipelni Gergőt. A barátnőm a 10 kg-os, 10 hónapos lányát még cipeli. Gergő gyarapodása is remélhetőleg most már lasabb lesz és még kitudnád használni a kengurut.

Taliban mi is benne vagyunk!!! :D :D :D
A hozzátáplálást én nem úgy gondolom, hogy nem kihagyok kajálásokat hanem két kajálás között kap egy kis gyümilevet vagy gyümipépet. Aztán szépen lassan bevezetni a nagyobb adagokat a tejcsi helyett, de addigra szerintem simán lesz fél éves. Gondolom én, aztán majd meglátjuk Peti, hogy tervezi. :lol:
Vendég

Aron ma lenyalogatott a kezemrol: banant, paradicsomot, almat. A bananom veget majdnem megette, ugy kellett kivennem a szajabol!

Csajok, A-HA koncertet neztem a Story TV-n es ismet fiatal vagyok! Bomlottam Morten Harketert kolyokkoromban es hat most is jol nez ki, na... semmit se valtoztak a sracok... jaj de jo volt! Remelem szepet fogok almodni...

Joccaka!
kami

Jóreggelt! :)
Lillust annyira megviselte a környezetváltozás, hogy délután 5-től alszik... csak este 8-kor és hajnal 5-kor kelt fel szopizni... a melleim majd szét durrannak! :lol: :lol: :lol: De aludtam 9 órát egyfolytában! :D :D :D

Csütörtök Városliget???

Timi
Kép Kép
timocska

Lilla olyan szinten dugdossa a kezét a szájába, hogy egyfolytában öklendezik!!! :shock: :shock: Mit csináljak vele? :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Tegnap megmértük Lillust, 6010 gramm (Boldi után :)). A héten 170 gr-ot hízott! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Nekünk nagyon jó lenne a csütörtök! :D

úgy tűnik, ma megint nagyon meleg lesz. :(

Timo! Szerintem ne csináéj vele semmit. Szerintem ha olyan rossz érzés lenne neki, akkor nem csinálná. :wink:
Gergőt tegnap 6600-nak mértük, tehát 150g-ot hízott a héten. Úgy tűnik, tényleg lassulunk. :roll:

Kami! És te raktad a szájára/ba ezeket az ételeket, vagy csak megszagolta és úgy dönött az evés mellett? Mert én mindent megszagoltatok Gergővel, de semmi reakció. :?

A múltkori tejet egyébként kiöntöttem, aztán megkóstoltam a frissen fejt tejet is, hát ég és föld a kettő. Egyetértek Lorcával, a friss tej fincsi! :wink:

kenguru: most erre hajlok:

Kép
Vendég

Nem látszik jól ezen a képen, de ennek a típusnak vastag csípőtámasza van, ami miatt nem csak a vállamon lóg a súly + combrésznél ki van párnázva. Azért nem vettük meg legutóbb, mert kicsit nagy rám, de Ádám azt mondta, hogy ő meg tudja oldani vmi csat-átszereléssel a problémát. A BB-knek ki van párnázva a combrésze és van deréktámasza? Lehet, hogy csak el kéne vándorolnom a Kikába is? :roll:
Vendég

Pann!
Nekünk BB-nk van. Van olyan fazon, aminek van deréktámasza. Ságiék vettek először olyat, csak nagyon meleg. Combpárna nincs! :lol: :lol:
Ez milyen tipus?
Amúgy a fagyi tejcsinek már a szagától is rosszul vagyok, nem tehetek róla! :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Timi! Üdv újra itthon :D Látszik rajtatok Balival, hogy milyen jó kis kikapcsolódás volt ez a pár nap :P

Pann! Szerintem érdemes elnézned a Kikába, egy utat megér ha ilyen alapos vagy ;) Azt mondják, hogy a Chicco You&Me is nagyon jó: azt nézted már? Egyébként ha a hátoldalon levő kereszt csattot feljebb tolod, akkor simán a méretedre lehet állítani - max a lifegő reész lesz hosszabb ;)

Lora! Briginek Boldog Hófordulót :P Tényleg kis nyúlánk, látszik a képeken!

Nekünk szupi éjszakánk volt megint! Emma f9-től n8ig aludt :shock: :P Gábor viszont elutazott ma reggel :cry: Csak csütörtökön jön haza :cry:
Ma megyünk csípőszűrésre, meg jön a védőnő is délelőtt!
Vendég

Barbi!
Hát tényleg jó volt, csak a családdal az a baj, hogy Lillus állandóan kézben volt. Itthon meg egyedül nem bírom egész nap hurcibálni a 6 kilós fenekét! :roll: Na, mindegy, majd visszarendesül! :D
Ti jönnétek a Városligetbe csüt-ön?

Timi
Kép Kép
timocska

Timo! Ez Graco Kyo. Ha a BB nincs kipárnázva, akkor nem is érdekel. A Brendonban is úgy kezdtük, hogy csak olyat mutassanak, ami ki van párnázva! Én esélyt sem akarok adni annak, hogy megint véraláfutásos combbal kelljen hazaérve szembesülnöm! :oops: :evil:

Barbus! Most megnéztem a Chicco You&Me-t, de úgy tűnik, hogy ez is csak vállon lógatós. Ebből a márkából egyébként a soft & safe-t néztük, de az is csak lógatós és csak 9kg-ig jó. :roll:

Hát én még mindig irigyelek mindenkit, aki átalussza az éjszaka zömét! Timo, 9 óra?!? Egyben?!? Te mázlista! :D Barbus detto. Csak én szívok....mindegy, legalább már nem 4-5-ször kel! Ez is vmi! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pann!
Az éjszakai szopinak is van előnye: így tuti elég tejcsi termelődik! :D :D (milyen gonosz vagyok..) Gergő nagyon szereti anyát, még éjszaka sem tud meglenni nélküle! :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Barbi!
Már akartam kérdezni, hogy végülis varrtál huzatot a b.kocsiba?

Amúgy ki, mit rak a bébi alá a kocsiba? Mi most egy törcsivel nyomulunk! :D :D (újabban megint ordít séta közben, tiszta ciki) :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Timi, tök jó képet csinált rólatok Lillus :D

Nekünk is jó a csütörtök, de a Városligetben hova lehet menni? Annyira nem ismerem.. fűben ülni? Mert csak kenguruval tudunk oda eljutni, villamossal és földalattival, úgy meg nehéz még pokrócot is vinni, vagy esetleg ha tényleg fűben ülős, akkor ha van aki autóval megy és van egy feláldozható pokróca, vinne a kengurusok helyett is? :wink: Na, ezt jól megszerveztem :D

Pann, már csak neked írom, horrrrror éjszakánk volt!! Születése óta nem szopattuk egymást Boldival ennyit éjszaka. Ő ugye általában (vagyis a múlt hétig) alszik 11-től reggel 5-6-ig. Na ez egyre inkább elromlott, és az elmúlt éjszakánk már fokozhatatlanul sz.r volt: 10-kor elalvás, eddig ok. Aztán fél 2-től óránként ment a cirkusz, ott volt velem az ágyban, és hol nyüszített, hol meg jó ötletnek vélte 4-kor a dumálást és játékot, akkor meg azért nem bírtam visszaaltatni... fekve szopi közben meg rájött a cicin hiszti, és a hasamat rugdalta teljes erővel. Képzelhetitek, félkómás állapotban arra eszmélek, h valaki rugdossa a belemet. Hajnaltájt 20 percre elbóbiskoltam, akkor meg azt álmodtam, h valami gyöngyöket lenyelt és rohanunk az orvoshoz.
Lehet, h ez is a növekedési ugrás és éhség miatt van? Este nem kap tápit, és keveset is eszik mert bealszik.
Úgyhogy ma én is kipróbálom a tömést! Először kap tápit, és aztán a szopi amibe be szokott aludni. De mennyit adjak?
Lora, a 260 kicsit soknak tűnik :lol: de ha ez az éjszakai alvás ára.. :D

Kép
Kép
agiboldi

Én semmit nem rakok alá. Mivel ha egy kicsit meg van emelve, akkor úgy is kicsúszna alóla, bármit is raknék alá. A babakocsiba annyira nem is szokott beizzadni, mint a hordozóba. Az sokkal rosszabb. Tegnap már arra gondoltam, hogy veszek egy törcsit, kivágom a megfelelő helyeken az öveknek és azt terítem alá. Jobb ötletem nincs. :roll:
Vendég

Hali!

Timi, a csüt nekünk most nem jó :(
Huzatot végül nem varrtam, egy pléd van összehajtogatva :? Viszont varrtam egy zsebes tárolót a pelenkázó fölé a falra, mert eléri már a cuccokat amik fel voltak pakolva rá és minden magára rángat :lol:

Na, szólongat :)
Vendég

Hali Ági sorstárs! :lol: Én lefejve 140-et adtam Gergőnek, és arra még rászopizott vmennyit, de így is felébred kettőkor. Lehet, hogy tényleg többet kéne adni? Csak én attól félek, hogy kitágul a gyomra, ha ilyen nagy adagot (260) beletömök. Vagy már megint h_lyeségeket gondolok? :oops: :roll:
Gergő is nagy rugdosó újabban, csak ő a méhemet rúgja folyton. Lehet, hogy nem akar tesót? :shock: :lol:
Vendég

Szabi nagyban küzd, hogy a hasára forduljon. Esély nulla, mivel a kezeit előrenyújtja. A kiságyban is ezt teszi, ott egyenesen mínuszba megy a lehetőség, ott meg a kiságy szélébe kapaszkodik és kitámasztja magát a lábával. Sebaj, pár hónap és gyönyörűen menni fog :)

Robi meg nem érezte jól magát ma reggel, de elment dolgozni. Amolyan lelkiismeretes fajta. A kutya nem hinné el ilyen időben, hogy tényleg beteg, ráadásul most ő van egyedül a technológián, mind a két munkatárs szabin van. Pedig jó lett volna, még betegen is elég szórakoztató, még ha ő annyira nem is élvezi.

Nati meg tyúklépésekben halad a szobatisztaság felé - ha belepisil a bilibe, letusolhatja. Már egyszer sikerült. De a legjobb, hogy nem ráültettem és pisilt, hanem odament, mert kellett neki. Az persze segített, hogy reggeli nudizott egy kicsit, nem kellett vetkőzni.

Ti mikor mentek sétálni ilyen melegben? F10 előtt nem tudok lemenni, mert meg kell várni anyóst, de ilyenkor már igencsak belelendül a fűtés odafent. Délután meg még meleg van, vagy már alvásidő. :roll: Ha lemegyek, Szabi igencsak szenvedőre veszi a figurát, idefent meg tök jól elvan. Most is a függönyt bámulja. Mit neki drága játékok, amikor a szél is tökéletes társ, még beszélget is vele.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Nekünk is jó a csütörtök. Csak szerintem iiszonyatosan meleg lesz. Hány órakor talizzunk?

Ági,
Emlékszel, nálunk is volt ilyen, hogy óránként kelt,de aztán abbahagyta. Sovány vigasz, de próbád ki a megtömést. Én tejcsiből 100-130 között adok neki üvegből és még utána jön a cici amit vagy kiürít vagy nem, de akkor fejek.
A ligetben fűben ülös programot lehet csak csinálni, de az is nagyon klassz. ( Igaz Kami? ) A 4-es busz az valahol az Oktogonnál megáll és a Hősök terénél is, csak azért írom mert az új Volvo busz és arra simán fel tudsz szállni babakocsival is, nem kell emelni.
Vendég

Nekünk a babakocsiban is és a hordozóban is egy pelust raktam, nincs vele gond. Igaz a hordozóban így is izzad, azzal nincs mit tenni.

Lorca,
Mi este 6 körül indulunk sétálni, akkor már elviselhető a meleg.
Vendég

Pann,
Hogy ez nem jutott eszembe, tényleg Lillus lehetett :)
A szőnyeget Nat szerette, de a lógós bizbazokat soha. Bébikompot egyenesen utálom, olyant nem is vettünk. Elég veszélyesnek tartom, mert nagyon be tudnak gyorsulni és végül borulni. Meg nem vagyok híve semminek, ami akadályozza a gyerkőcöt vagy épp olyan mozgásformára kényszeríti, amit még nem tud magától.

Kenguru:
Natit az első telén nem ültettük kocsiba, végig kenguban cipelte Robi. Láthattátok, nem volt egy nádszál karcsú, meg 9 kiló fölött volt már márciusban. A végén már cibálni kellett kicsit a lábát, de még a vastag nadrággal együtt is belefért úgy, hogy nem nyomta.

Timocska,
Unokaöcsi az ujját nyomta le rendszeresen a torkán, többször hányt is. Úgysem tudsz mit csinálni, várd ki, amíg rájön az összefüggésre a kellemetlen öklendezés és a keze között. Szabinak még nem sikerült.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Briginek és Áronnak utlagos boldog hófordulót!!!

Barbi szuperek a képek nagyon szép kiscsaj Emma!

Timo nagyon jók a képek! Lehet hogy ma én is kipróbálom Beni medencéjét az erkélyen! :lol:

Beni szuper ügyes tegnap megfordult a hátárol a hasára. De hogy mennyit küzdött, feszülten figyeltem mikor sikerül neki. A nehéz a karját kivenni a mellkasa alól volt de 1-2 perc alatt megoldja. Olyan büszke vagyok rá!!! Tegnap 3 x csinálta ma meg 1 x!
Az alvás nállunk is elromlott igaz 9 után csak hajnal 4-kor eszik de sirva kelt 6-kor és 7-kor is. A végén ki kellett hoznom de csak nyüglődött. Pedig úgy aludtam volna még!!! Gyanítom hogy a meleg az oka! A 4-es etetésnél is csurom víz volt a hóna alatt. Lehet hogy csak egy pellusban fogom altatni.

A városliget nekünk is jó nem lesz túl meleg nekik?
Konkrétan hol talizzunk? Én tudok vinni 3 kis pokrócot de csak kicsik a gyerkőcök férnek el rajta.

KépKép
csongria

Barbus,
Van csütörtökig azért valaki más, aki rátok néz? Elég rossz lehet így egyedül :(
Védőnő mondott valami érdekeset?

Pann,
Nem tudom, van-e köze a beletömött kajamennyiség és az alvás között. Kéne, de én nem tapasztalom :wink:

A hajnali 2es etetést amolyan félálomban csináltam, Szabi teljesen felháborodott. Odanyomom a cicim, de nem akarja bekapni, pedig éreztem a kis orrát, ahogy keresett. Persze nem sok esélye volt, a melltartót még nem tudja kikapcsolni. :D Mire észrevettem, már hüppögött, hogy nem találja, csak érzi a tejet.

Fagyi tej:
Most totál lebeszéltetek a fagyasztásról. Büdi tejet nem tudnék neki adni.

Tali, Városliget:
Azt hiszem, csürörtökre mondták a legmelegebbet, bőven 30 fölött. Ha mégsem, mi megyünk. Legalábbis próbálkozok. Hol legyen a tali? Nem túl jó a helyismeretem, pedig itt van tőlünk nem messze és ráadásul az ELTE angol szak is mellette van, tehát duplán égő :oops:

Kép KépKép
lorca

Tali:
lehet, hogy meleg lesz a V.ligetben, de ott legalább lengedez a szellő. Mégis jobb, mint nálunk a 10.emeleten? :wink: De ide is jöhetünk! (csak halkan jegyzem meg, légkondi nincs.. :oops: )

Lillus is izzad, kábé 40 perc séta után tiszta víz a háta... amúgy mi 10 előtt és este 6 után sétálunk.

Ágiboldi!
Fogd rá a melegre Boldi viselkedését! Vagy arra, hogy jön a foga! :lol: :lol: :lol: Na, viccet félretéve, abba fogja hagyni. Nálunk is volt egy ilyen periódus, de 1-2 nap alatt elmúlt! Sovány vigasz.. :(

Mit csináljak Lillus toka alatti redőivel? Folyton nedves... és piros... kentem Bepantennel, de nem igazán használt. Hintőpor?

Timi
Kép Kép
timocska

Hahó!

Csütörtökön tényleg nagyon meleg lesz! 32-37 fokot mondtak tegnap :shock: Emma csak nyűglődik ha ilyen melegben megyünk sétálni :? Tegnap is du 4 körül jártunk Nagymaroson és marhára nem díjazta :( Pedig a klímát csak ésszel használjuk, nem csinálok soha sokkal hidegebbet bentre, mint ami kint van...

Lorca! Anyukám jön ma meg holnap, itt is alszik! :P Szerdán meg a szokásos babatali lesz nálunk :P Szóval azért nem leszünk egyedül, bár Gábort senki sem tudja majd pótolni :? Pont az előbb hívott, hogy máris hiányzunk neki :P
Vendég

Timi! Nem tudom mit lehet rákenni :roll: Megkérdezem a védőnőt ha jön, hogy mit javasol!
Vendég

Timo nekünk is kipirosodott a toka alatti rész és egy kis hám hiány is keletkezett hiába kentem bepantennel. Sőt a kis térd hajlatában is olyan. A doktornéni irt fel olyan piros kencét asszem mercurocrom és azzal kell kenni. Sokat javut bár olyan mintha el lenn vágva Beni torka :shock:

KépKép
csongria

Na köszi a bíztatást, Timi, én is arra gondoltam, h legalább szaporodik a tej :? de ez az 1-2 nap alatt elmúlik verzió jobban tetszik :lol:
Igen, Sági, éjszaka pont erre gondoltam bizakodva, h nektek is volt ilyen, de csak átmeneti..

Pann, gondolom a méh rugdosás nosztalgiából megy :D

Kép
Kép
agiboldi

Lorca! Nem az szamit, hogy neked izlik-e, hanem hogy neki. Ha te utalod a halaszlet, akkor o de fog sose halaszlet enni??? En rosszul vagyok a friss anyatej szagatol is, most akkor ne adjak neki? Erted!!!!! Nyugaodtan fagyassz es nyugodtan add neki oda kesobb. Semmi baja sincs, csak nem az en orromnak valo a szaga.

Sziasztok.

Holnap neurologia. Paramami lettem. Jajj!

Ajron nem izzad mert nincs rajta ruha :D Egy szal pelusban nyomja, ilyen melegben itthonra semmit nem adok ra. Most eppen alszik, torna utani csicsikalas. A tokajat nem kenem semmivel, viszont furdeskor alaposan atszappanozom neki. Anno az en vedonom azt mondta, a sima gyogyszertari popsikremet kell rakenni, mert abban van egy kis hintopor is, es az jot tesz neki...

Mostanaban hason usztatom a furdokadban. Klassz, mert mindent lat, tamaszkodik es tartja a fejet. Neha belekostol a vizbe, de az nem art.

Pann! Eloszor megszagoltatom vele a cuccokat (pl banan) es aztan nyujtja a nyelvet es nyalogatja oket. A banant nagyon szereti, az mar latszik! Ujabban ha elveszem tole a "kajat", kepes sirva fakadni!!!
kami

Timi,
Én napközben többször áttörlöm a nyakacskáját Petinek majd totál szárazra törlöm, fújom és este bekenem Bepanthennel. Teljesen elmúlt a pirosság pedig neki is volt hámhiánya.
Szerintem a hintőpor nem jó, az csak összecsomósodik a redőcskékben.

Lorca,
Én már adtam Petinek "büdös" fagyasztott tejet, szó nélkül elfogadta és nem is lett tőle semmi baja. Ha belegondolsz a fagyasztott húsnak is más az illata mint a frissnek, de attól még jó.
Szerintem a friss tej is büdi, de ez az én véleményem. :lol:
Vendég

Timocska,
A hintőpor megér egy próbát. Gond lehet, hogy végül egyszer azt is ki kell szedni, különben felgyülemlik. Ha kipállott, azaz piros és zavarja (az nem tudom, ezt honnan kéne megállapítani) akkor doki tud felírni egy büdi ecsetelőt. Próbálhatod vizes vattával áttörölni és utána bedugaszolni valami puha nedvszívóval. Natinak volt, nem látszott, hogy zavarta volna. Elmúlt. Szabinak a combjainál van, ő nudizni szokott.

Kép KépKép
lorca

Kami! Éjtszaka is csak egy pellusban altatod? Tudom hogy melege van szegénynek de akkor is úgy félek hogy megfázik :(

Nekem előre szólt a védőnő hogy a fagyasztott tejről felengedés után azt fogom hinni hogy romlott de nem az és adjam oda nyugodtan bár nem minden baba fogadja el a fagyis tejet :roll:

KépKép
csongria

Kami!
Ne izgulj, minden rendben lesz holnap! :) Drukkolok nagyon! Ja, nővérem azt üzeni, hogy puszilja Áront! :lol: :lol:
Hmm, banán? :wink: Lehet, hogy már szeretné enni... kis cuki, hogy sírva fakad! :)

Szerintem sincs jó illata az anyatejnek.. Balitól is folyton kérdem, hogy csak én érzem magamon vagy ő is! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: