Jó reggelt!
Timi, tök jó képet csinált rólatok Lillus
Nekünk is jó a csütörtök, de a Városligetben hova lehet menni? Annyira nem ismerem.. fűben ülni? Mert csak kenguruval tudunk oda eljutni, villamossal és földalattival, úgy meg nehéz még pokrócot is vinni, vagy esetleg ha tényleg fűben ülős, akkor ha van aki autóval megy és van egy feláldozható pokróca, vinne a kengurusok helyett is?

Na, ezt jól megszerveztem
Pann, már csak neked írom, horrrrror éjszakánk volt!! Születése óta nem szopattuk egymást Boldival ennyit éjszaka. Ő ugye általában (vagyis a múlt hétig) alszik 11-től reggel 5-6-ig. Na ez egyre inkább elromlott, és az elmúlt éjszakánk már fokozhatatlanul sz.r volt: 10-kor elalvás, eddig ok. Aztán fél 2-től óránként ment a cirkusz, ott volt velem az ágyban, és hol nyüszített, hol meg jó ötletnek vélte 4-kor a dumálást és játékot, akkor meg azért nem bírtam visszaaltatni... fekve szopi közben meg rájött a cicin hiszti, és a hasamat rugdalta teljes erővel. Képzelhetitek, félkómás állapotban arra eszmélek, h valaki rugdossa a belemet. Hajnaltájt 20 percre elbóbiskoltam, akkor meg azt álmodtam, h valami gyöngyöket lenyelt és rohanunk az orvoshoz.
Lehet, h ez is a növekedési ugrás és éhség miatt van? Este nem kap tápit, és keveset is eszik mert bealszik.
Úgyhogy ma én is kipróbálom a tömést! Először kap tápit, és aztán a szopi amibe be szokott aludni. De mennyit adjak?
Lora, a 260 kicsit soknak tűnik

de ha ez az éjszakai alvás ára..