Először is Granda és Timi: hadd gratuláljak a Babókhoz! Granda a Tiétek egyszerűen tüneményes, stramm kis baba lesz, az biztos! (Egyébként köszi a másik topic említését, jó ötlet, majd "áthallgatok"!) Timi, kíváncsian várom a képeket!
Emese: gratula a rucikhoz meg mindenhez, de van még egyáltalán valami, ami nincs még? Úgy értem lesz még később is mit vásárolgatni (mert szerintem az olyan jó érzés!!!), vagy már készen van a Bababirodalom?
Fürdetés: az biztos, nálunk Apa lesz benne a guru, legalábbis nagyon várja. Persze együttes munka lesz, de inkább az övé. Szerintem marhaság ez a sok extra "kiskádnak" nevezett izé, némelyik tényleg olyan, mint valami forma1-es pilóta ülése. DE MINEK?! Így a baba nem is érintkezne a vízzel, hogyan fogja így megszeretni a pancsit?! Az tuti, nekünk normális kiskádunk lesz, de amint lehet, rendesen vízhez szoktatjuk a Picurt (babaúszás meg minden).
Gyereknevelés: egyetértek Vadvirággal, az ember elolvas ezt-azt, mazsoláz belőle dolgokat, ami szimpatikusnak tűnik, és összeegyeztethető a saját elképzeléseivel, aztán majd úgyis kiderül, mi válik be. Én anno elég nagy voltam, mikor az öcsém született, és sok mindent ellestem az Édesanyámtól. Egészséges lelkületű, hisztimentes gyerekeket neveltek belőlünk Apával, úgyhogy azt hiszem, Ő lesz az elsődleges, akihez majd fordulok, ha "baj van".
Persze mindenki osztogatja majd a kéretlen jó tanácsokat, de mindenkinek vannak ösztönei és saját elképzelései. Ráadásul a Kismanót is Gergő meg én fogjuk legjobban ismerni, úgy is mi tudjuk majd, mit lehet vele megjátszani, és mit nem. Egy biztos: RUGALMAS RENDSZERESSÉGRE mindig szükség van!
Timi26: mi az a Felicitas csomag?
Anitja: a kollégám felesége júli közepére van kiírva, és ő is szenved egy ideje a csuklófájástól. Nekik azt mondták, ez azért van, mert valamennyire dagad a csuklója/keze, főleg hajnalban, és ez nyom egy körkörös ízületi szalagot. Állítólag ez az oka.
További szép estét, mi Apócával elindulunk egy remélhetőleg hűvösebb esti sétára!

ezt megnyertem
ezt is megnyertem
hát én erre rá sem nézek!

Ebbe verte be a fejét 6 hetesen, és 10 hetesen már kinőtte.