Igen lányok, pici félsz van bennem is, mert bárhonnan jöhet a kés, de határozott volt Vidadoktor és bíztató. Én azért megnyugodtam.
Tünde,
csak azt tedd, ami neked jó kórházilag. De szülhetsz az Antarktiszon is, nekünk úgyis kútvölgyis maradsz.
Barbi,
bejelöllek, de mi a neved? Lehet, hogy elhangzott már, de nem emlékszem.
Györgyi!
Emano,
nekem is csinált ilyet Melinda, és főleg este, azt hiszem kevesebb volt már a tejci és ő nagy étvágyú volt. De pás este után ez elmúlt. Ittam sokat.
Veronikusz,
igen.

Ilyen két kis nővel nem is tudnék én se mást mondani.
Szia Zill,
Nincs kötelező póz. Labda, matrac, kisszék van. Kád nincs és bordásfal se, viszont nagyon barátságosak a szülőszobák.
A csecsemősök is jó fejek. Bár nekem volt egy, akinek a modora nem tetszett, de ez nem mérvadó és ő is nagyon segítőkész volt. Csak kérdezni kell, és segítenek mindenben. A baba akkor a tiéd,a mikor akarod, nincs begyűjtés, és tőlem még azt is megkérdezték egyszer, amikor nagyon meleg volt, hogy vizet kaphat-e a kicsim. Ellátják, ha kell, de főleg MEGTANÍTANAK arra, hogy hogyan lásd el.
A gátmetszést is meg lehet beszélni. Vidadoktor is a védelem híve, csak hozhat mást a szitu. (Nekem Rákóczi Ági vágott, de nyoma sincs). Három ágyas szobák vannak, egy négyágyas is van. Plusz az alapítványi szobák.
A szülésről magáról pedig mindent meg tudsz beszélni a doktorral ill. a szülésznővel, akit választasz.
Kicsi szülészet, barátságos, otthonos a légkör. Remélem neked is ez lesz a véleményed.