A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Veronikusz!
Még én is szekptikus vagyok... pedig jó lenne, ha megmaradna! Olyan jó hely az!!!

mtunde

Steffi!
bocs. :oops: ma 6kor keltünk (Kata + én). Álmomban hallottam, hogy "Anyuci kiveszel???" majd rájöttem hogy már nem álmodom :oops: De nagyon kis aranyosan és halkan kérdezte. :D Kár hogy már nagylánynak érzi magát és már nem szereti nagyon ha ölelgetjük. (Csak alvás előtt, de akkor korlátlan mennyiségben. Sőt!! Ő kérdezi: "Anyuci! megszeretgetsz???" Na ezért akarunk mi nők még ilyen helyzetben is harmadikat :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano!
a 6. héten (körül) van egy növekedési ugrás a babáknál. Lehet hogy most pár napig többet kellene pihenned, innod stb. ÉS HA VAN MÉG BENNE SZOPI UTÁN AKKOR KIFEJNED, hogy több termelődjön benne. Ettől nem kell megijedni, ez mindenkinél így van. Kell egy kis idő míg a szervezeted lereagálja, hogy már több tej kell. Nyugi! Pihenj sokat, igyál és több lesz! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ja! és tedd gyakrabban cicire a nagyfiút!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszi Veronikusz!
Akkor jól csináltam,hogy lefejtem :)

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz, akkor a dokit még hanyagolom, most Dani jobban van, kapott egy langyi fürdőt, plusz most már egy szél pelusban nyomja itthon (28 fok van, de légkondit csak majd akkor kapcsolom be, ha majd a szobájában lefektetem, íddig együtt izzadunk :wink:)
Kata nagyon édes lehetett, ahogy ezt kérdezte tőled!

Steff, írtam privit, de még mindig nem olvastad (nekem is állandóan azt írja ki, h nincs privim, közbe meg van)

Györgyiii, cukaaa!! Mármint Jázmin! Na jó, te is:) Rég raktál fel közös képet magatokról! Mikor pótolod?

Tünde, hát, nekünk Minimaxunk nincs, viszont iszonyat sok dvd-nk van, a legigényesebb magyar mesék (Misimókus, Szaffi, Pityke őrmester, Pompom, stb..), direkt nem néztem meg őket újra, hogy majd Danival :lol: Én is nagy tévé/meseimádó vagyok, szóval már alig várom a mesenézős időszakot! :roll:

KépKép
barimami

sziasztok!!

Bocsánat nem tudok visszaolvasni, majd talán este.

Most jöttem a genetikai UH-ról, velünk minden oké.... :D :D

És, kérdeztem a dokit, mi van a kórházzal? azt mondta MARAD!!! :D :D :D
Ja és hogy majd nézzük a Szólás szabadságát! mert abban is lesz szó a Kútvölgyiről!!!
Most röviden csak ennyire futotta...

Csaka jóhíreket akartam közölni.

Este majd jövök.
Vendég

Tudja valaki, hogy mikor van a SZÓLÁS SZABADSÁGA és hogy MELYIK ADÓN????????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Szeretnék pár dolgot megtudni a Kútvölgyi kórházról, ami biztosan elhangzott már korábban, de annyira sok bejegyzés van, hogy feladtam az olvasgatást.

Vida Gáborhoz járok, akit egy ismerősöm ajánlott, és nagyon örülök, hogy csupa jót olvastam róla Tőletek is. Azt szeretném tudni, hogy mennyire bababarát itt a szülészet. Az interneten próbáltam utána járni, de nem találtam a kútvölgyit a kifejezetten bababarát kórházak között.

Arra vagyok kíváncsi, hogy kötelező-e 'háton fekve' szülni, vagy engedik, hogy a kismamák olyan pózt vegyenek fel vajúdás és szülés közben, ami nekik jól esik. Van-e bordásfal, labda, szülőszék, esetleg kád a szülőszobában? Számítsak-e mindenképp gátmetszésre, ha első szülésről van szó, vagy kérhetem, hogy csak akkor vágjanak, ha nagyon muszáj? Szülés után megkapom-e a kicsit azonnal, vagy csak fürdetés után? Együtt lehetek-e vele a szobában, vagy összegyűjtik a csecsemőket az osztályon és csak szoptatáskor adják ide? Hány ágyasak a szobák? Milyenek a csecsemős nővérek? Olyan sok rémtörténetet hallani mostanában olyan nővérekről, akik csak leszidják az anyukákat, ha nem jól csinálnak valamit elsőre.

Előre is köszi a segítséget.
Z.
zill

Igen lányok, pici félsz van bennem is, mert bárhonnan jöhet a kés, de határozott volt Vidadoktor és bíztató. Én azért megnyugodtam.

Tünde,
csak azt tedd, ami neked jó kórházilag. De szülhetsz az Antarktiszon is, nekünk úgyis kútvölgyis maradsz. :)

Barbi,

bejelöllek, de mi a neved? Lehet, hogy elhangzott már, de nem emlékszem.

Györgyi! :D :D :D

Emano,
nekem is csinált ilyet Melinda, és főleg este, azt hiszem kevesebb volt már a tejci és ő nagy étvágyú volt. De pás este után ez elmúlt. Ittam sokat.

Veronikusz,
igen. :) Ilyen két kis nővel nem is tudnék én se mást mondani.

Szia Zill,

Nincs kötelező póz. Labda, matrac, kisszék van. Kád nincs és bordásfal se, viszont nagyon barátságosak a szülőszobák.
A csecsemősök is jó fejek. Bár nekem volt egy, akinek a modora nem tetszett, de ez nem mérvadó és ő is nagyon segítőkész volt. Csak kérdezni kell, és segítenek mindenben. A baba akkor a tiéd,a mikor akarod, nincs begyűjtés, és tőlem még azt is megkérdezték egyszer, amikor nagyon meleg volt, hogy vizet kaphat-e a kicsim. Ellátják, ha kell, de főleg MEGTANÍTANAK arra, hogy hogyan lásd el.
A gátmetszést is meg lehet beszélni. Vidadoktor is a védelem híve, csak hozhat mást a szitu. (Nekem Rákóczi Ági vágott, de nyoma sincs). Három ágyas szobák vannak, egy négyágyas is van. Plusz az alapítványi szobák.
A szülésről magáról pedig mindent meg tudsz beszélni a doktorral ill. a szülésznővel, akit választasz.
Kicsi szülészet, barátságos, otthonos a légkör. Remélem neked is ez lesz a véleményed. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz,
M1, vasárnap este 9 körül!!!
Nagyon drága lehetett Kata hajnalban!!!

Györgyi,
céklás fotók: :lol: :lol: :lol:

Barbi,
piszok fiatal vagy! Megnéztem a fotókat az iwiwen, aranyosak mind! :lol:

Emano,
drukkolunk a sok tejcsihez!!

Kriszta,
vicces a Panka nem eszik és lázítja a haverját.. :D

Nálunk a fiatalúr 2 napja angyallá változott.. Remélem marad is így még sokáig! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,
nagyon jó hír! A szólás szabadsága vasárnap este van a magyar 1-en (m1), azt hiszem 8 körül...

Memme, mi is pénteken megyünk, addig marad az izgalom.

Ildi
ildibaba

Memme,
tényleg te hoztad a hónap, sőt év jóhírét!!! :-)

Györgyi,
nagyon édes ez a céklás-kislány :-)
Nekünk van Avent tároló poharunk, abban szoktam adni neki az ebédet, az oldalán be van rovátkázva, hogy hány ml.

Barbi,
igen, nálunk rögtön egyedül aludt, mert mi Bécsben voltunk. Pontosabban fél8re értünk Budára, ha nem tudott volna elaludni, akkor mentünk volna anyuhoz mi is, de már Budaörsnél kaptuk a telefont, hogy alszik :-)
Danit hol érzed melegnek? Csak azért kérdem, mert mióta meleg van Máténak pl. mindig melegebb a bucija, mintha lázas lenne.
TV: nálunk is nézi a gyerek... nem tudom, hogy ez jó-e. Őt leginkább a reklámok érdeklik és Bárdos András a Híradóban. Ha meglátja, mosolyog rá.

Steffi,
nálunk a múltkor polcokat szereltek fel és lakkozták, kicsit büdös volt, de hamar kiszellőzött. Máté meg pont ott aludt... kérdeztem a pasit aki szerelte, hogy ő altatná-e a gyerekét a friss polc mellett, azt mondta, hogy igen, mind a négyet :-))

Cukorfalat,
nagyon csini vagy!

Zill,
ahogy látom Gabi válaszolt mindenre, csak megerősíteni tudom! Menj majd el a kismama előadásokra, érdemes!

Masni
masni

Masni, és Máté hánytól hányig alszik? Hajnalban vagy éjjel sose kel már fel?
Hát igen, Dani a fején, plusz nyakán, tarkóján meleg főleg, de tuti, h ilyen eddig nem volt és nem hinném, h csak a meleg, előbb mértem és megint 38 fokos popsiban...hát, remélem "csak" a foga, nemrég gyógyultunk meg, rossz lenne megint egy betegség...

Gyuzsó, köszi szépen, ti is aranyosak vagytok a képeken, Micuról ismertelek fel (közös ismerősünk Erika volt:) )

Memme, már be is jelöltelek (már ismertem az alapbeállított képedet, szóval nem volt nehéz dolgom :wink: )

KépKép
barimami

Memme:Éljen! Éljen! Éljen! :lol: :lol: :lol: Bár nem tudom miért és honnan a megérzés, de én valahogy éreztem, hogy megmarad!!!!! jaj, de jó, annyira örülök!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszta: mi lenne ha felhívnád Vidadokit és kérnél tőle egy peteérés-uh-t??????? Bár tudom, hogy ő nem szeret a természetbe beleavatkozni, de ez csak egy kis rásegítés.

Györgyi: Ez hihetetlen amit Jázmin művel! :shock:
Ugye nem a reluxáról beszélsz? Mert azt nem akarok. A roló az, ami sínen fut és a hátoldala egy fényvisszaverős anyag, belül meg van 4-5 fajta minta/szín amiből lehet választani.

Veronikusz: pótnagyi - hát szerinem fizetős lesz. De ez van. isten igazából ősztől fog komolyabban érdekelni, ez a 2-3 hónap már eltelik úgy ahogy vagyunk. És nyugi, hidd el, hogy nem vagy egyedül az érzéseiddel, problémáiddal. Ma itt volt a barátnőm az 5 éves és 3 hónapos kisfiával ( Vidadokis) és ugyanezt tárgyaltuk, hogy néha begőzöl azember, de ez teljesen normális. Megértelek Tégd is, hogy fáradt vagy, de ugyanakkor most akarsz Hármaskát. Nem vagyunk egyformák. Én tavaly még úgy gondoltam, ha akarunk harmadikat, idén ősszel start, hogy ne legyen már ekkora korkülönbség (4,5) mint most. De most nagyon nem. Szandival annyi gondom van, hogy ihaj. Beni után állandóan futkososk, - most terhesnek lenni hányingerrel, fáradsággal. ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Kicsit fel kell töltődnöm. De ugyanakkor irigykedem minden pocakos iránt. Na, most bogózzatok ki :lol: :lol:

Barbi: az a csokis fotó biztos csak poén, pillanatkép. Szandi is csinált ilyet 8 hónapos kora körül. Nagy csend volt ami persze gyanus lett , keressük, hol a gyerek és az apja fiókját kihúzta, Milka kivéve és csupa csoki volt. :lol:

Biztos akartam még másra is reagálni, de mennem kell.
Még holnap délelőtt talán leszek, du.-tól telkezünk.

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, tudom!
Cukorfalat, nagyon csini kismama vagy!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, hát remélem, h így van, bár ha látnád a fotót (konkrétan egy piszkos körmű pasikéz tartja a csokit a szájához), nem biztos, h ezt gondolnád :shock:

KépKép
barimami

Cukorfalat, én is akartam mondani, h szerintem is nagyon szép kismami vagy!! :D

KépKép
barimami

Barbi,
Máté úgy fél8-8 körül alszik el, mióta ilyen sokáig van világos és reggel általában fél7kor kel. Néha előfordul, hogy hajnalban felébred, eszik és alszik tovább. Főleg akkor, ha nyugtalanabb vagy este már fáradt volt és nem cumizott eleget.
Nálatok mi a helyzet?
Ha jó a közérzete Daninak, akkor szerintem ne aggódj nagyon.

Szép estét és jóéjszakát!

Masni
masni

MAsni

Jázmin teljesen ugyanígy alszik. picit előbb hét körül alcsi, aztán fél 7 körül kelés, de néha én keltem. Nagy mákunk van. Ja és ha felébred az idióta szomszédokra, akik hajnal 5-kor szoktak elköltözni minden reggel :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: akkor is szépen visszaalszik, de nem etetem már meg. Nekem két hét múlva lenne jó a séta jövő hét nem jó, meg utána sem nagyon. De majd még megbeszéljük.

Heni

Nem reluxa. Anyagból van, de mindenképpen azt nézzétek meg, hogy hogy néz ki felszerelve. Nekünk azt mondták ez teljesen jó, nem engedi be a fényt. Ákos mondta, hogy azért mi szeretnénk megnézni felszerelve is. NA nem is sínen futott, mert mellette bejött a fény. Erre a csaj: Ja, tényleg, akkor nem tudom mit csináljak! :twisted: Aztán mi észrevettünk egy másikat, amit írtam és kiderült, hogy azt is be lehet szerelni belűlre. SZóval nézzétek meg, hogy milyen anyagból van és hogy hogy néz ki felszerelve és ne legyen egy kis rés se, tehát az egész anyag sínben legyen. Különbemn bejön a fény, hiába mondják hogy nem. Még jó hogy azt mondják. :?

Cukorfalat

Jó nosztalgiázni, köszi a pocis képet. Én is megnézem az enyémeket. :lol:

Barbi
Ákos is felvásárolta a mese dvd-ket az üzletekben, mindent amiket felsoroltál. :lol: :lol: :lol: :lol: Nem tudunk cserélgetni. :lol: :lol: :lol:

SZia Zill!

Kriszta
Azért át tudom érezni milyen ha nem eszik a gyerek. :roll: Jázmin szopizni nem akart az istenért se tovább.

Ma annyi minden történt Jázminnal. Éltében először hintázott egy nagyon és teljesen odavolt tőle. :) :) :)

Kép Hintáztam!!!

Kép
gyorgyi33

Masni,
Hát, most már a közérzete se jó annyira, elég nyűgös, este már kaja után is szinte rögtön sírt, h leraktam, bár azt a hőem. számlájára írtam :?
Nekünk se olyan rossz, Dani általában 9-10 körül alszik el és reggel 7-8 között kel, de egyszer még szokott szopizni 6 körül, ill. mióta ilyen nagy melegek vannak, kap éjjel néha egy kis innivalót, ha felébred és nagyon nem tud visszaaludni... szóval általában azért szokott lenni 2 kelésem összesen, de ha csak a szopikor van, akkor annak nagyon örülök! :D

KépKép
barimami

Sziasztok,

ez igazán jó hír, hogy marad a kórház!!!!! :) :) csak tényleg igaz legyen.

elég rossz éjszakánk volt, mert ebben a hülye időben Ricsi megfázott és tele az orra. éjszaka kellős közepén kezdtünk porszívózni, amire persze Mikolt is felébredt. :( kezdek aggódni a holnap este miatt, nem nagyon lesz itt bulizás az esküvőn, ha ez így marad.

Kép
Kép
Kép
manóka28

jó reggelt!

Cukorfalat!

Gyönyörű kismama vagy! Tök jó, hogy tettél fel képet!

Györgyi!

Hol voltatok hintázni? jövő héten bent tanyázok zuglóban egy barátnőmnél, délelőtt valahol nem tudunk összefutni?

Barbi!

jól van Danca?

Manóka!

drukkolok, hogy el tudjatok menni!

Veronikusz!

nektek is! mi ma megint fél 6 óta talpon. persze most már csetlik-botlok olyan álmos, de aludni... na mindegy 9körül megyünk el itthonról, hátha akkor majd szundizik egyet.

szerintetek elég, ha csak egy kis napozót adok rá?

Gabbó
???????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

szép jó reggelt Lányok!!!!

mi végül eljutottunk arra a Raiffeisenes gyorsulási versenyre. Vezetem Big-Foot-ot. Létrán kellett felmásznom szoknyában és 8 cm-es sarokkal. Nagyon jó volt. Jól bezabáltam. Húst hússal ettem. A végén leküldtem még két nutellás palacsintát is. :-)))) Volt gyorsulási verseny a vendégeknek. Férjem nógatott, hogy simán leverem őket, de szégyellős vagyok. Ha csak hárman lettek volna még ok, de így vagy 2-3 száz ember előtt nem. Szóval szupi volt.

És a nap másik fénypontja, hogy a pest megyei pót-nagyszülők válaszoltak. Ma fogom felhívni őket telefonon. :-)))))))))))

Ja! Kata ma is 5.30-kor kelt, de a mi ágyunkban nagy nehezen visszaaludt. Csak az én szememből verte ki az álmot, de nem baj, ma olyan jó kedvem van.

szép napot!!!!! 8) :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

hú veronikusz tök jó! sugázrik a soraidból az elégedettség!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szép reggelt Mindenkinek!

Cukorfalat: nagyon jó a pocis kép, szép vagy!

Györgyi: gratula a felálláshoz és boldog fél éves fordulót Jázminnak.

Tegnap átültettem a kaktuszaimat, ami egy lépcsőházfordulónyi, így reggel 10-től este 7-ig egy kis széken ücsörögtem, kisebb-nagyobb megszakításokkal, de azért most már tudom, hogy milyen az, ha az ember lába bevizesedik és eltűnik a bokája... Ma csak pihenek, mert hétvégén költözünk egy adagot, arra gyűjtök erőt.

Kórháznak én is örülnék, de azért még kicsit várok az ugrálással :)

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Halihó!

Szép jó reggelt!!!

Györgyi!!!
Boldog fél éves évfordulót Jázminnak!!!!
hogy repül az idő!!!
sok sok puszi nektek!

ancsaboszi

Kedves Masni!!!!

Boldog 8 hónapos hófordulót Máténak!!!!
sok, sok puszi a gyönyörű kisfiúnak!!!

Hétvége?
Balaton???

ancsaboszi

Máténak és Jázminnak boldog hófordulót.
na megyünk a dolgunkra, drukkoljatok nekünk!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó reggelt!!

Steffi

Melyik nap? Az jó ha kb 9-fél 10 között taliznánk? Akkor el tudunk itt menni sétálni egy kicsit. Akkor alszik kb Jázmin. De ha most 9-kor alszik MArtin akkor ő is nem? Vagy nektek hogy lenne jó? Az is jó, ha feljöttök. Na mindegy majd írd meg! :lol: Ja a Városligetben hintáztunk! :)

Veronikusz
:lol: :lol: Jó lehetett úgy mászni!!! :lol: :lol:

Na megyxek leteszem aludni a kiscsajt.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!
Boldog fél szülinapot Jázminnak!
Visszaolvasni nincs időm, csak bele-bele olvasgatni és hát kiszúrtam, hogy Györgyi a szüleid Dunavecsén laknak?. És ez most nagyon izgat engem, mert ha úgy alakulnak a dolgaink, ahogy most kinéz 1-2 éven belül szeretnénk odaköltözni.
Ahhoz képest, hogy a belvárosban nőttem vel, az Opera mellett sikerül egyre távolabb mennünk a várostól.
Viszont még nem jártam Dunavecsén, de a férjem munkahelye és a gyerekek jövendőbeli iskolája miatt ez tűnik számunkra legjobb megoldásnak. Te is ott nőttél fel, vagy a szüleid késöbb költöztek oda? Milyen a hely és az emberek? Nagyon érdekel minden, bárcsak jövő ilyenkor kezdenénk nekiállni a szervezésnek.

Olvasom, hogy azért vannek még egy páran akik szívesen bevállalnának 3. gyereket is. Egy komoly nehézség van benne, hogy az embernek csak 2 keze van. De még mi is élünk, bár sokkal nehezbb, mint ahogy én gondoltam. Persze nem bántam meg.

Réka
Vendég

Sziasztok!

Steffi, Danika jól van teljesen, szóval megye kis készülődni az úszásra! (Ancsa, ott tali, én viszek egy kis polót Daninak és azt ráadom, mert még így is félek, h leég!!!!)
Steffi, ti hova mentek me? És mihez kell drukkolni?? Basszus, lemaradtam róla! :?

Jázmin, Máté, boldog hónapfordulót kívánok nektek!! :D puszi:Danca

Képzeljétek, Dani negyed 10től 7ig egybe aludt!!!!! Annyira örültem neki, persze fél 6kor felriadtam, h úristen, a gyerek, mi van vele, biztos valami baja van, azért nem kelt fel, persze légzésfigyelőt elfelejtettem bekapcsolni, nagy nehezen kinyitottam az iszonyatosan nyikorgó ajtót, bekommandóztam hozzá, persze semmi baja nem volt, húzta a lóbőrt, sőt, 7 órás evés után még szundikált 20 percet! :lol: Szerintem mos taludta ki a benen bújkáló valamit...

Veronikusz, tökre örülök nektek, remélem sikerül a pótnagyszülős projekt!! :D

Dóri, ne erőltesd meg magad, inkább pihizz és élvezd ki még az utolsó napokat ,amikor még magadra is jut egy kis időd, mert babó születése után pár hónpig tuti nem lesz időd még a körmödet se levágni!! :D

Manóka, Ricsinek jobbulást!!

KépKép
barimami

Dóri!

Tök jó, hogy ilyen aktív vagy, de tényleg pihizz egy kicsit, ha bírod :)

Ma én is teljesen fel vagyok dobva! Tegnap tök jól voltam, csak az esti vacsi köszönt vissza, de az már semmi a többihez képest :)))

Picúroknak boldog hófordulót!

Cinicini, hát el sem tudom képzelni a 3 gyereket. Az én fantáziám a 2-nél is kiakad :)

mtunde

Máténak is boldog hófordulót!

Lányok köszi a pihire vonatkozó tanácsokat, én is megfogadtam tegnap után, mert nagyon húzós volt. Még pocak nélkül is mindig elfáradtam benne, de így sokkal durvább volt. Szóval ma csak pihi, meg utána napokban is. Amúgy is ha megmozdulok, akkor elolvadok a melegben :)

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:12-kor.
Vendég

Hahó Lányok!
A kis hófordulósainkat isten éltesse!
Huh, Jázmin is fél éves! Mintha pár hete dumcsiztunk volna a kórházban....

Veronikusz: örülök, hogy sikerült eljutnotok és drukk a pótnagyikhoz!!!!!!

Bennem is bújkál valami, olyan vagyok,mint a msosott k..ki, szar a közérzetem, folyik az orrom. Beni is taknyos , köhög. Mennénk a telekre, de semmi erőm csomagolni meg utazni.....Megpróbálok pihizni egy kicsit, míg Benus alszik, persze ha Szandi hagy......
Jó hétvégét Nektek!

Heni

Kép

Kép
cancan

Cinicini

Éppen mindjárt indulunk Dunavecsére!! Anyukám ott tanítónő, nagyon jó hely, nagyon jó a sulija, ovija mindene. Én itt nőttem fel. :lol: :lol: Ja és szép a dunapart meg minden!!!! Mit fog ott dolgozni a férjed? Azt tudom pl, hogy keresnek matek-kémia szakos tanárt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Jobbulást!!!!

Masni

Máténak boldog évfordulót!! (ezt sosem felejtem el :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

A férjem Dunaújvárosban dolgozik, tire-ös. Már Máté is odajár oviba, mármint Dunaújvárosba, szóval lassan kezdünk odatelepülni.
Mi készülünk Balatonra, de tényleg nem tudom, hogy elmerjünk-e ma indulni. Uccsó tanítási nao+ kánikula. Őrültekháza lesz az autópályán.
Vendég

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkot nagyszülő ügyben! Olyan jó olvasni, hogy így szorítotok. :D :D :D
ha nem haragszotok meg most picit megpróbálok pihenni, mert kimerített a játszóterezés :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a dícsérő szavakat :oops: :oops:

Olyan fáradtnak érzem magam ma, pedig 10-ig aludtam. Lehet, hogy ez a meleg készít ki.

Isten éltesse a hófordulósokat!!!

Veronikusz: Megy a drukk a pót-nagyszülők ügyében!!!
cukorfalat

Lányok!
elmennénk mi is valahova olcsón nyaralni pár napra. Nincs valami jó ötletek? Jó lenne vízpart. Balcsi, északi part, Velencei tó, ilyesmi.

T

mtunde

Ancsa, nekünk nem nagyon jött be ez a kinti medencézés (ahogy anyukámtól hallottam, nektek sem), mi jövő héten pénteken du. megyünk 5re, az mindig bent van!! De egyébként jó volt a Csilla, nem?

Masni, most futok csomagolni, ma anyáéknál alszom Danival, kiváncsi vagyok nagyon, h mi lesz! Majd írok!

Holnap biomarket valaki??

KépKép
barimami

Boldog hófordulót Jázminnak és Máténak!! Annyira gyorsan nőnek.. :lol:

Veronikusz,
Tök jó, hogy sikerült kimozdulnotok!!
drukk ezerrel a pót-nagyikhoz!!

Barbi,
izgi, mi lesz a mai mamáéknál-alvással! :)

Cancan/Heni?,
jobbulást!! Pihizgessél is, hátha ki tudod a 2 manód mellett feküdni a takonykórt..

Dori,
pihizz ezerrel! Meg este lábmasszázs, nekem ez vált be :)

Nálunk is tapasztalat, amit Emano írt, szopcsi közben/végén ordít és tiltakozik a fiatalúr.. Én úgy szavaztam, hogy nincs kellő tejcsi már abban a ciciben és odaadom a másikat is neki. remélem, így, hogy nem tartom az egy szopi-egy cici " szabályt", nem lesz gond belőle és lesz elég tejcsim. Azért van tarcsiban Urtica urens is. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok lányok,
bocsi, hogy belekotyogok, de ha szopi gondotok van, a nők lapja caféra érdemes írni Schneiderné Diószeghi Eszternek. Elég gyorsan válaszol és nagyon otthon van a szopi témában. Az én fiam kétéves, de még mindig nagyon szereti a cicit...

Ildi
ildibaba

Sziasztok!
Minden babának akinek ma van Boldog hófordulót.
Na rohanok a dolgomra. 8)

valentina

Ildi,
köszi a tippet!

Valentina,
Viktornak is boldog hófordulót! :lol:

Szép hétvégét és jó időt Mindenkinek!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
Ezer éve nem voltam, bocsi.. :(
Kíváncsi voltam a kórházzal kapcsolatos hírekre.. erre mit látok? Tünde!! Gratula! Tyű a mindenit..
Meg Jázmin is fél éves, és tegnap született.. hát igen, rohan minden körülöttünk.. :)
De a leglényegesebb.. Tünde, ez Neked szól, meg annak, aki ilyesmit keres.. :) Anyósom nyáron kiadja a nyaralót Balatonfűzfőn, 2500Ft/ fő, természetesen a kicsiknek nem kér pénzt érte. Előny: Tuti a hely, mármint Fűzfő, éd kb. 2 percre van a strandtól a nyaraló. Hátrány, nincs konyhahasználat, mert az egy különálló épület, és Ő használja, és igencsak belakta.. :D:D:D
A csajok, akik már jelezték, hogy jönnének, úgy mondták, hogy ez nem baj, mert mélyhűtenek, és mikró az van, majd ott melegítenek..
Ja, és még előny: ott leszünk mi is a közelben.. :D:D- Az abszolút szerény.. :)
Szóval, ha valakit érdekel, írjon privit, és lebeszéljük a dolgokat!
Ja, és örülök, hogy mindenki rendben van!
Ezer puszi!

satuk

Jó estét!
Na két elveszett bárányka is benézett hozzánk :wink:

Valentina!
Viktornak boldog hófordulot, remélem jól vagytok!

Satuk!
Olivérenk utólag nagyon boldog születésnapot! Én majd lehet, hogy megkereslek a nyaralóval kapcs-ban...

Dóri!
Én is akartam írni, hogy azért most már 4 héttel a szülés kiírt időpontja előtt csak óvatosan a megerőltető programokkal! Tessék pihenni inkább, ebben a kánikulában egyébként sem értem, hogy van erőd bármire is, ekkora pocival meg...

Barbi!
Mi nem megyünk sajna :( Egyébként semmi különös helyre nem mentünk, de autóztunk és az nem a kicsinyem kedvence. De ügyi volt nagyon! Igaz az utolsó 10 percet végig nyöszörögte, de énekeltem neki és a végén már vigyorgott:lol:

Györgyi!
A talival kapcs-ban még írok! Tök jó lesz!

Szép jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem, az alábbi dolog történt:

Éjjel felébredt kicsi fiam enni és éreztem, hogy a melleim nincsnek megtelve (máskor már szétrobbannak ilyenkor).
Aztán dolgozoztt rajtuk egy ideig és elaludt, de egy óra múlva megint ébren volt és csak sírt és nem akarta a cicit...vagyis próbálkozott, de mindíg abbahagyta...egész éjszaka szinte ébren volt és próbáltam etetni, de mintha tök üresek lennének...
Mndenesetre most megmértem egy párszor és sztem keveset eszik...vagyis 3 órát aludt most és utána csak 60at evett amikor máskor 120akat szokott...

Most mi lesz???? Elapadt????? :cry:

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
Csak nem, én nem vagyok egy szopiztatóbajnok, de biztos jönnek a többiek és Rita és mondják a tutit.
Amit már én is tudok, hogy 1-2 nap folyamatos mellretétel és fejés közben, és sok ivás és fekvés.

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: