A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Macsek:
Nem sokára megyünk mi is oltásra... :( De maradok a megelőző kúpnál.. :roll: Hát ahogy Judit is írta,addig kell berakni,amíg eltűnik,de én kb 5-10 mp-ig még "összefogom" a kis popsiját,hogy ne nyomja ki.. :roll: A fél kúpot meg se érzi,csak elég macerás szétvágni,mert nekem szét szokott töredezni a másik fél. Lehet,hogy én vagyok béna.. :roll:

ÉÉÉÉÉÉÉÉDESEK a képek!!!! :D :D

Schjudidt:
Mi az Auchanban vettük anno a Petinek a pihenőszéket. A Peti is,és a Bogi is nagyon szeret(te/i... Az a lényeg,hogy olyat vegyélé,aminek van egy "áthidalója" is,azon lógnak mindenféle valamik,azt nagyon szeretik nézegetni. És persze azért is jó,mert ha majd etetni kell,és még nem tud ülni,hogy az etetőszékbe rakja az ember,ez tökéletes megoldás!! :D

NIKKY,HOVA TŰNTÉL????????????????? :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Csajok! Csak mi vagyunk ilyen pechesek, hogy Bence belázasodott az oltástól??? Nála az első szurinál nem volt semmi, a másodiknál egy kis hőemelkedés, tegnap este a harmadik után viszont 39 fokra felment a láza... Annyira sajnáltam szegényt!!! Pedig látszólag nem volt semmi baja, talán kicsit kevesebbet virgonckodott. Aztán persze a kúp szépen levitte, csak az első kúp nem hatott, nem értettük miért, aztán kiderült hogy kikakilta :oops: Gondolom szépen meghozta az ingert, csak olyan csendben csinálta, h nem vettük észre:) Szóval a másodiknál résen voltunk, először kivártunk egy kakit (Bence gyakran kakil, minden pelusba)és utána nyomtam be. Persze így is alig aludtam éjjel, állandóan nézegettem hogy nem meleg-e. Remélem ma este már nem lesz baj!!!
Állítólag ez az egyre erősödő reakció a szurira azért van, mert már vannak ellenanyagok és ez tk az immunreakció. Jaj, szörnyű volt az este!!! Pedig tudtam, hogy "csak" a szuritól van. Mi lesz, ha tényleg beteg lesz :?: :?: :?:

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla

HELÓ CSAJOK!!!

Nincs netünk :evil: .... :cry: pedog hiányoztoook!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most is anyuéktól írok!
Remélem mindenki jól van!!!
Dalmi már nagyonnagy csaj!!! Ja és egyre több kajcsit eszik!!! Imádja a banánt, barackot.... :lol:
Remélem hamarosan lesz netünk és jövök gyakrabban....meg töltenék már fel képeket is....

Akira,
kb 80 százalék, hogy tudunk menni a talira...!!!!Ja megírom a számom privibe, lécci küld el a tiédet is :-)
Vendég

Tartok egy kis szunetet a pakolasban...
Bacilivi: nagyon kivancsi vagyok Dalmira :D Nekunk se lesz majd netunk a jovo heten egy darabig, at kell iranyittatni az uj hazba. Es ez itt csigalassan megy :twisted:

Kislilla:
ritkan jossz :o te szegeny, nem irigyellek az almatlan ejszaka miatt.

Athina igy durmol eppen. Mar kiteszi-beveszi a szajaba a cumit. :D
Kép

KépKép
KépKép
pannica

[quote="akíra"]B írta:akíraoszibaba!
Irtad már, hogy mivel csinálod ezeket a képeket, de nem tudod megomondani nekem, hogy honnan tölthetném le ezt a programot? Ugy tetszik!
Ja, és mi nem is hívjuk fel őket, pont ezért amit te is mondtál! Ugy gondolom, ha személyesen odamegyünk és "rájukborítjuk az asztalt" akkor talán történik valami! Ha nem akkor nem tudom mi lesz, párom elég pipa...nem tudom...talán kiveszi a pult mögül a nőcit... :shock: :lol:
Nagyon édesek ám a babák, néha van egy pár perem és végig pörgetem az oldalakat, így a képeket látom, de másra nincs idő ... :roll:
Jajj, kitaláltam egy újdonságot...véleményt szeretnék! Mindjárt feltszek egy táblát...arra mondjatok véleményt!

A Psp-t innen tudok letölteni:

http://www.origo.hu/szoftverbazis/multi ... 0enba.html

Unlead P. nekem teljes progi,még a Scanneremhez volt. Innen le tudod tölteni:
http://www.toggle.com/lv/group/view/kl3 ... xpress.htm

Na és volt asztalborítás? :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hát nem semmi lányok! Mindenki költözik. Együttérzek veletek.
:?
Megkaptuk az első csomagot a Micimackó Könyvklubtól. Minden hónapban 2400-ba kerül majd. Most ez volt benne:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

És persze hoztam most is nektek sok képet :lol:

Így tettem le este Gabikát
Kép

És reggelre már így volt
Kép

Még képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Pihentető szék:

nekünk chicco van.anyósék vették kb 3 hónapja.ez teljesen vizszintesről egészen ülőig variálható sok fokozatba,és a lábrésze is 2 pozicióba álítható.csak az a gond ezekkel hogy csak 9 kilóig használhatók.legalábbis ez és még nagyon sok fajta.és mire a 9 kílót eléri egy baba addigra egy komolyabb etetőszék is jó lessz.olyan amiben van biztonsági öv és több fokozatban dönthető a háttámla.én már kinéztem milyet veszek.
kismama18

nika70
Salgótarján

pannica az szép nekünk ma mondták hogy pénteket szevasz mert 15-ével el van adva. szép? gyerekkel:) még jó hogy van hová:)

lilla: nekünk is mondta a dokinéni hogy a harmadiktól már lázasodhatnak mert kialakult már az immunrendszerük :)

sajna péntektöl egy darabig nekünk sem lesz net de ha közelébe jutok azért jelentkezem majd aztán ha átirányitották majd akkor jövök persze

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Jesszus, mindenkit kitesznek, meg költözik, meg nem lesz... :shock: :roll:
Mi lesz itt lányok? Aki nem költözik, és van nete akkor most gőzerővel jöjjön, ne legyen más dolga, mert kihal a net!

Bacilivi, küldöm én is a számom meg a címem, és remélem 100% lesz hamarosan :)
Jó lenne a két kis kopit összeereszteni :)
Vagy már nem kopi ? :lol:

Mindjárt teszek fel én is új képeket Kyrusról :)
Remélem nem probléma, manapság sokat foglaljuk a helyet :? :roll: :oops:

Jajj lányok, én meg nem tudom eldönteni mit csináljak! Lehet kevesebb lett a tejem...vagy nem elég tápláló, vagy Kyra lusta kiszívni...vagy nem tudom! De az utóbbi hetekbe alig hízik! 5 hét adatai a következőek:
270, 250, 130, 110, 20 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Na most mi szerintetek? Alig akar mellen lenni, max 5-10 percet! Addig aktívan szopizik, de aztán vergődik és nyafog, vagy megelégedetten otthagyja! De hogy lehet jól lakni 10 perc alatt és nem hízni???? Pedig minden kaja után megnyomom a mellem és még jön belőle...akkor mi van? Van olyan hogy nem elég tápláló a tej? Volt ilyen valakinek? Segítsetek!! :cry:

Ja Boszibaba, igen tegnap voltunk a bankba, és utánanéztek és közölték, hogy ja, igen megvan, hát lassú a könyvelés, és ott még nem látszott, hogy mi már letörlesztettük... :evil:
A héten visszautalják! Hát fantasztikus! És miért nem telefonálnak ilyenkor, hogy bocsi, észrevettük ám, ne fáradjanak be! Vagy valami...de nem? :evil:

Na és a képek :)

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

megint mi :D

képzeljétek!!!!!!!!!!!!!tegnap hívott egy faszi hogy velem beszélt e bunkón az az emberke akit felhivtam a kocsi miatt.mondom igen.erre ő hogy akkor mikor tudnának lejönni a kocsiért?mondom hogy nekem úgy nem jó hogy fenn kell maradnia mert az én fiam séta mániás.erre ő hogy ők sem úgy gondolták.adnak helyette egy cserekocsit.ugyanilyet csak lehet hogy más szine van.és természetesen nekem ez nem kerül semibe.mondom neki viccesen hogy maguk betegek???amit az a faszi mondott mindennek az ellenkezőjét mondja.erre.nem nem ingyenes de nem nekem kell fizetnem hanem levonják a faszi fizetéséből :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: állítólag az egyik emberke aki hallota hogy mind a kétszer csak úgy letette a telefont az szólt a nagyfőnöknek és utánnajártak.ekkora mázlit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szóval meglessz csinálva a kocsink.HURRÁ.holnap 2 kor talizunk velük a városban.és ott adják oda a csrekocsit.
kismama18

énis teszek fel képeket:

Kép papival és benivel

Kép kereszt mamival

Kép párnával a fejemen

Kép ujj játékommal

Kép kukuccs

Kép szeretek apával tévézni

Kép és közben a kézrágás sem maradhat el

Kép a tütümmel

Kép benivel

Kép láblógatva

hupsz egy kicsit sok lett :oops: :oops: :oops: :oops: nehari
kismama18

KISMAMA EZ TÖK JÓ SZERENCSÉD VOLT:9 NEM KELL ÚJ KOCSIT VENNI :):):):):):):) ÉS MÉG SPÓROLSZ IS :):):):):):):

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Hát nekem mindig 35 fokban jut eszembe vasalni :evil:
A lényeg, hogy kész lettem! Marcinak mindnene a mosásban volt, mert ugye a Balcsin minden volt rajta. Persze nagyon ügyi volt, a kocsiban ugyan volt hiszti odafelé és visszafelé is. Odafelé egész hamar megnyugodott, visszafelé több mint 30 perc intenzív ordítás :roll: Pedig még szopizni is megálltunk, hátha segít, de nem. A lényeg, hogy mikor rájött, hogy úgysem ér el semmit, akkor abbahagyta. De a kis huncut, végig engem nézett a angy szemeivel, és megállás nélkül ordított, persze könnye nem volt...

A Balcsin nagyon jól érezet magát, egyáltalán nem viselte meg a környezetváltozás, sőt. Egyik éjjel fél 10-től reggel fél 8-ig aludt. Nem semmi ugye??? De szerencsére itthon is jól alszik továbbra is, fél 10-kb. 6-ig. Persze éjjel 3 és 4 között felébred, cumi a szjába, és egy kis nyüszetke után alszik tovább! Remélem ez már így marad.

Anyóst nem volt könnyű elviselni :oops: :oops: :oops:
Folyton felébreszetette Marcit. Egyszer azzal, hogy elkezdte simogatni, miközben aludt, máskor meg azzal, hogy elkezdte tologatni alatta a babakocsit, mikor az álló kocsiban aludt el. ÉS hát Marci nem alszik túl mélyen... Utolsó nap meg azzal akasztott ki, hogy hanyatt tette be a babakocsiba, ezzel nincs is gond, de ugye MArci hason tud csak elaludni, és már nagyon nyöszörgött, sírdogált. Mondom neki, hogy fordítsa már meg. Erre azt mondja, hogy hadd kínlódjon egy így egy kicsit. Kérdedzetem, miért jó, hogy kínlódik, azt mondja azért, mert ha megfordítja, akkor nem látja :shock: :shock: :shock:
Na ekkor már teljesen kész voltam, de végülmegfordította.

És képzeljétek, rendesen hiányzott a saját gyerekem, mert a szoptatáson kívül szinte nem is volt a kezemben. Ott toporgott az ajóban, hogy kész vagyunk-e már, mert akkor büfizteti. Volt mikor rendesen két kézzel szorítottam magamhoz Marcit, és mentem a kert másik végébe, hogy legyen már pár percünk együtt is. Az apjánál meg szinte semmit nem volt a gyerek, ha meg volt, rögtön nyomta az anyja kezébe :roll:
A lényeg, hogy már itthon vagyuink, és Marci csak a mmiénk!!!

Teszek majd fel pár képet, amik a Balcsin készültek!

Akíra:
Marci nekem is ezt csinálja mostanában, hogy 5 percig szopizik rendesen, utána meg elkezd vigyorogni, vagy éppen nyöszörögni, bekapja, kiköpi, rángatja, nekem ez persze fáj meg minden, de ezt hogy magyarázzam el neki. Én is meg szoktam nyomni a cicim, és még jön tejcsi, szóval nem értem! Ja, és nem is gyarapodik Marci sem annyira mint eddig. Úgy tűnik ez most ilyen. Ma este mérjük, és akkor majd holnap megírom, hogy mennyit gyarapodott! Bár a múlt héten nem mértük, mert nem voltunk itthon, de a két héttel ezelőttihez tudok viszonyítani!

Lenne egy kérdésem:
Jún. 30-án szeretnénk elmenni Pestre, és Marcit itthon hagynánk anyukámra. Csakhát Marci anyatejes, így valahogy addig meg kellene "tanítanom" neki cumisüvegből enni! Tudtok javasolni cumisüveget, hogy milyet vegyek??? Vizet próbálok adni neki Avent-osból, meg nekünk Tefál cumisüvegünk is van itthon, de nem igazán jön be neki. Ha van tapasztalatotok, főleg szoptatós anyucik, légyszi írjátok meg!

És a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
nikole

Szia Nikole,

Athina sem tudott sokaig cumisuvegbol inni en is az Avent-osat probaltam, de az istennek nem sikerult neki. Nekunk van Chicco cumisuvegunk, vegul azon tanult meg es most mar mindenbol tud inni. Kell egy kis ido hozza... Szoval a Chicconak amolyan teljesen hagyomanyos cumija van, amibol konnyebben jon a le es nem olyan szeles mint az Avent-ose igy talan jobban befer a kis szajaba. Sok sikertert!
Cuki pofa a kisfiad! Jol latom zold szeme van? Nagyon szep!

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok mamik és babócák!!

Ma voltunka 4. NST-vizsgálaton, hála minden ok volt!!!

Előtte, reggel 8-tól pedig szóbeli vizsgáztattam a kozmetikusaimat, nagyon ügyik voltak!!! Kicsit el is késtünk a vizsgálatról, fél órával, de nem volt gáz.
Zsebi ma elég sokat mozgott, főleg a vizsga alatt!Biztosan ő is izgult a csajaimért!!! :)

Most már tényleg jöhetne a kis DRÁGÁNK, hisz túl vagyunk az összes vizsgán!Valahogy a lelkem mélyén így terveztem még anno, amikor Zsebike jelezte, hogy itt van velünk!!!Tényleg nagyon jó fiú, ahogy a kozmetkus lányaim is mondták, kibírta eddig, hogy anya végig vihesse az osztályait!! :) :) :)

Egyébként-ne haragudjatok, hogy ezt megírom-, de tegnap óta több a hüvelyváladékom, s olyan nyálkás valami távozik, lehet, hogy az a nyákdugó előjele???Mit gondoltok? Nektek volt ilyen???

Szép estét nektek!!!

Kép
Kép
judithappy

Akíra:

Egyik gyereknél sem egyenletes a súlygyarapodás, és ahogy nőnek,egyre kevesebbet híznak. Hát,ez a 20 nem sok,de egyáltalán nem ez a lényeg!! Az a fontos,hogy ha Kíra láthatólag jól érzi magát,jó a közérzete,vidám,és nem kér gyakrabban enni (ez jelezné,hogy nem elég tápláló a tejed,vagy nincs ELÉG)...,akkor semmi gond nincs.
Vannak átmeneti időszakok, :roll: ,amik a babát egyáltalán nem viselik meg,hát,az anyát annál jobban.. :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Szép jó estét!

A fiúk már alszanak, csak még gyorsan bekukkantottam hozzátok.

Te jó ég, itt tényleg mindenki költözik! Nem irigylek senkit, az szörnyű. Főleg, ha nem önszántából teszi az ember, hanem mert rá van kényszerítve!

Barbimami!Nem Te vagy béna, a Germicidet nem lehet szerintem elfelezni, mert törik. Hiába ügyeskedek a késsel, az egyik fele teljesen szétesik. És akkor még örülhetek, ha a másik fele használható marad. Viszont a glicerines kúp sokkal puhább, azt simán ketté lehet vágni.

Köszi az infókat a pihenőszékről!

Akíra, Nikole!Amikor én teljesen kifejtem a cicimet, úgy hogy a géppel már semmi sem jött belőle, 2 perc múlva kézzel megnyomva megint ott volt a tej. Szóval szerintem ha kézzel megnyomod, mindig jön egy-két csepp, de az a babának nem elég. De ez csak saját tapasztalat.

Ja és Nikole én pont hétfőn jártam úgy, hogy Balázs Anyummal maradt itthon, amíg vizsgázni voltam. Szépen kikészítettem neki a tejet meg az Aventos üveget. (nekünk csak az van) 10-kor hazaszóltam, hogy mi újság. Addig még nem evett, de gondoltam 1/2 7-kor jól bekajáltattam, majd eszik később. Hát nem így történt. 1-kor a kis családom elindult be hozzám a suliba (35 km), mert a gyerek már akkor is üvöltött, ha meglátta a cumisüveget. (pedig evett már üvegből,nem is egyszer) Egyszerűen el nem tudom képzelni miért nem volt hajlandó enni 7 órán keresztül :?: :!: :?: . Arra is gondoltam hogy talán azért, mert ez fagyasztott tej volt, máskor meg általában lefejt tejet kapott. De nem biztos. Persze a ciciből utána evett rendesen. Mondjuk alig vártam, hogy valaki megszabadítson a tejtől. :lol: De az is lehet, hogy a cumi nem tetszik neki?
És múltkor próbáltam adni kamillateát neki, mert nem kakilt. De csak rágta a cumit. Aztán szépen lecsavartam a tetjét és megitattam vele. (de ez Anyukámnak nem jutott eszébe!-pedig 2 gyereket is felnevelt. Inkább megkocsikáztatta a gyerkőcöt. Persze szegény csak jót akart)

Marci nagyon édes!

Judithappy!
Gratula az osztályaidnak és persze Neked is, hogy eddig bírtad! Most már csak kicsi idő és a Ti képeitek is láthatjuk itt!

Jó éjszakát!

sch.judit

Sziasztok!

Hát egyenlőre arra az elhatározásra jutottam, hogy napközbe minnél többször engedem enni, nem várom meg a 3 órákat, és este adok neki tápszert! Talán attól hogy többször ráteszem több lesz a tejem is! Mostanába sokminden volt, sokat idegeskedtem, és lehet ez ment rá a tejemre!
Azok akik csak szoptatnak fejnek állandóan hogy legyen állandóan tejük? Mert én azt hallottam, hogy felesleges fejni, avval csak több lesz mint amennyit kell neki! És hogy beáll az, hogy annyi lesz amennyi neki kell! Most akkor mégse így van? :cry:
Jajj olyan nehéz ez, és olyan rémes, hogy most egyik napról a másikra kénytelen vagyok tápszert adni neki este! De talán jobb lesz neki! Aztán meg ha már hozzáetethetek akkor elég lesz a tejem szerintem! Ugyhogy csak egy hónapot kell kibírni tápszerrel :(

KépKép
KépKép
akíra

Akíra:
Én az első 2 gyerekkel fejtem.. Hát nem lett tőle több a tejem,csak egy csomó időm elment vele,és elég kellemetlen is,amikor a fejő szívja,pedig kézivel fejtem.. Na,úgyhogy most elő se vettem a fejőmet..
Max tényleg attól lesz több tejed,ha többször ráteszed cicire.. :D
(Dorcacs babája 2 óránként eszik.Ha jól tudom,még mindig. Namármost 2 hónapos,3000gr-mal született,és most meg már 5680 gr!!!)

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Akíra!

Én egy cseppet nem fejtem,és azóta is van tejem( most ha olyan lennék,lekopognám...)Szóval Samu csak szopizik,igaz,2 óránként,és nem tudom,hogy mennyit,ui. én ugyan nem mérem,max. heti egyszer.
4080nal és 53cm-vel született, múlt pénteken 6200g volt és 60 cm. Szerintem elég neki a tej...
A fejéstől elvileg lehet több tejed,de inkább tedd mellre sokszor,azzal mindenki jobban jár!

Ja! Egyébként már akartam kérdezni,hogy ti miből gondoljátok,hogy kevesebb a tej? Valaki írta,hogy neki estére kevesebb,más azt,hogy éjjel több. Nekem fogalmam sincs,hogy mikor mennyi a tejem,csak azt tudom,hogy Samu szépen fejlődik,és megvan a napi ajánlott kakis-pisis pelusok száma.

Kép
babzsák

Sziasztok!

Akíra!
Már én sem fejek, mert szerintem is annyi lesz, amennyi kell. Nekem most van elég tejem (kopp-kopp-kopp). De voltak időszakok, amikor elment, vagyis jóval kevesebb lett. De annyira nem akartam tápszert adni neki, hogy inkább én is 2-2,5 óránként etettem, meg fejtem. Ittam a laktoherb és hippes teákat, szedtem a homeós bogyót, madártejet ettem, rántottlevest, meg mindenféle praktikát kipróbáltam. Ja, és a sör! Utálom, de öntöttem bele jó sok citromlevet és még fini is lett!
És amikor elmúlt a stressz, akkor magától visszajött a tejem. Ezt eddig 3-szor játszottuk el. És még az is jó volt nekem, ha jó meleg vízbe feküdtem vagy meleg vízzel zuhanyoztattam a ciciket.
Na, más már tényleg nem jut eszembe.

De most épp annyi tejem van, hogy reggel a Balázs elkezdett sírni és abban a pillanatban mindkét mellemből elkezdett csöpögni a tej. :lol:

sch.judit

Onnan szoktam tudni, hogy ha nincs elég tejem, akkor lényegesen könnyebbek a melleim, puhábbak. Én azt is úgy állapítom meg, hogy melyik cici következik a szopinál, hogy egyszerre megfogom mind a kettőt, és amelyik nehezebb, keményebb, abból kap enni. :idea: Szóval én általában csak egyikből adok neki. Csak akkor kapott mindkettőből, mikor kevés volt.

Most értünk haza a 3 hós szuriról! :shock:
Nagyon tündér volt a kisfiam. Alig nyeffentett egyet, azt is már csak akkor amikor a doktornéni régen ellépett az asztaltól, és kész voltunk mindennel.

Vannak adataink is, de leírom az összehasonlítóst is:
Születés: 3630 gr, 51,5 cm.
1 hónap: 4300 gr, 56 cm.
2 hónap: 5900 gr, 60,5 cm.
3 hónap: 6600 gr, 64,5 cm. :lol:

Szóval növögetünk rendesen. Azt mondták nem is úgy néz ki, mint egy 3 hónapos gyerek. :shock: Én nem veszem észre, hogy változik, mert minden nap látom, de sokan mondták már hogy hatalmas.
(pedig se az apja, se én nem vagyunk magasak vagy nagy darabok)

Na, eldugulok, kellene takarítanom, mert senki nem csinálja meg helyettem! :roll:

sch.judit

Sziasztok Lányok!

Tündériek a babák. Marci is mekkora lett már.

Akíra: 2 mellből szoptatsz vagy csak egyből? Ha egyből akkor probáld meg a két melles verziót. Azt mondják onnan lehet tudni, hogy kevesebb a tej, hogy a baba az evés után 1 órával el kezd üvölteni, hogy éhes és éjszaka sem alszik max1-2 órát. Ha nálatok Kíra rendesen alszik és nem nyügösködik 1 óra múlva, akkor ne adjál neki még tápszert, lehet hogy meg sem fogja enni és csak felboritod a bélrendszerét. Az jó tanács volt amit a többiek mondtak, hogy szoptass 2 óránként. Ha meg most egyszer nem hizott csak 20g lehet hogy a meleg miatt, de várjál még egy hetet és ha akkor sem hizik akkor már lehet, hogy kevés a tej. Egyébként nem szoktad mérni evéseknél, hogy mennyit eszik?

Nicole: Szerintem nem tudod ilyen rövid idő alatt megtanitani inni cumiból Marcit, lehet hogy jobban jártok ha pohárból szép apránként megittatja anyukád. Nálunk Dávid hol iszik hol nem de inkább csak rágcsálja egyébként nekünk is Tefal van.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

SZIASZTOK!!!!!!!!

Koszi a hianyolast... Elhavaztunk, koltozes, Noah + nem volt netunk....
3 oldalt sikerult attekintenem, mig a fiatalember alszik, ami ritkasagszamba megy nala nappal.

Hol kezdjem? Rengeteg uj es fantasztikusan szep babakep van fenn, GRATULA a frissen sult mamiknak, jo egeszseget kivanok babanak-mamanak!!!!!!

Macsek,
Luca szepseges! Noah mar el van igerve, de ha masodik is fiu lenne, akkor o is palyazna :) Gratulalok!

Eliza,
Szepek vagytok! Milyen hosszu csinos baba, vagy csak nekem tunik ugy?

Bacsbern,
Gratula Dorinahoz, edes nagyon!

Judithappy,
Micsoda szepseges poci! Nagyon csini mami vagy! Gratula az osztalyodnak! Pici fiad nagyon szotfogado, hogy ennyire turelmes es kivarja a sorat!

Lilo,
Kilok, hat ezt hogy csinaltad???? :lol: Ugye nem haragszol, de akkorat nevettem, no, mar nem azon, h. nem adtad meg le a kilokat - ami miatt ne aggodj, majd lemegy - hanem, ahogy irtad a plusz 14-et, es a baba ebbol 3400, marad plusz 12...
Ha nem megy le szopi alatt, majd leadod utana. Persze tudom, milyen turelmetlen az ember.

Pannica,
Barackos kep szenzacios Athinarol! Csini vagy! Jol latom, h. lement a pocid?

Dijcsi,
Tenyleg ennyit szedtel fel???? Azt hittem, en viszem a palmat a plusz 18-al...
Megneztelek a Kismamaban, es elamultam! Nagyon szep vagy! Es a babas kep is szenzacios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! minden elismeresem!

Emlekeztek meg, h. Noah es Luisa kislanya, Laura taliztak?
Teszek fel par kepet errol, meg aktualis kepeket Noah-rol.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Puszi mindenkinek!!!!!

KépKép
KépKép
vitte

Köszi lányok a jó tanácsokat!

Babzsák, az hogy kevesebb a tejem... hát én érzem! :roll:
Régebben alig vártam, hogy enni kérjen, mert tiszta kő kemények lettek a melleim és már fájt...most egy két hete ilyen már nincs! Este alig érzem, hogy lenne benne valami! Olyan érzés mint amikor még gyerekem se volt! Reggelre mindig kő kemények lettek mert Kyra csak egyszer eszik éjjel és túltermelődik, mindig odaadtam neki az egyiket, azt megreggelizte, a másikat meg el tudtam tenni a mélyhűtőbe, mert annyi volt, hogy egy 180as tégely simán megtelt! Most semmi! Reggel is pont annyi van ami neki elég...remélem hogy elég... :roll:
Igazából most már 1, 1.5 óra után már enne megint, szóval azért gondolom, hogy nagyon kevés...éjjel pedig már 2x felkel! :cry:
És míg mondjuk 2 hete majdnem minden pelus tele volt kakival, most örülök, ha naponta egy van :cry:

Mérés...hát eleinte mértem, mert a dokinő látni akarta, hogy eszik-e rendesen, de engem frusztrált, ugyhogy már csak hetente egyszer mindig kedden este fürcsi elött mérjük pucéran, az így nekem elég is volt, de most, hogy látom, hogy rohamosan nem hízik, kezdtem aggódni, és elkezdtem megint mérni, de ez a mérleg kikészít...ráteszem szopi elött és kiirja hogy 6320, ráteszem szopi után és akkor meg 6280... :shock: Lefogyott volna közbe? Ja és nem öltöztetem át meg semmi, tök ugyanúgy !!!!
A következő kajánál ráteszem (közbe nem kapott semmit) és már 6530!!!!!!! :evil:
Szóval már nem tudom én, hogy mennyi is az az annyi! És pedig philips mérleg, nem is egy noname valami... :evil:

Bocs, hogy ennyit nyafogok :(

Tegnap óta két óránként etetem, és nem itatom semmivel ( elötte babateát kapott) Hát majd meglátjuk mi lesz!
Egyébként egy mellből szoktam etetni, de két napja az esti adagot két mellből kapja, mert tuti nem elég neki ugy vergődik szegény...ja, és tegnap este már annyira nyüglődött, hogy adtam neki szopi után teát, és meg is itta! Mind a 150et!!!!!! :shock:

KépKép
KépKép
akíra

Szombati talis tábla!

Kép

KépKép
KépKép
akíra

Vitte, jó hogy újra jelentkeztél :)

Noah óriási kis krapek lett :) Nagyon édes!
A harmadik képen halál hosszúnak tűnik a haja! A többin viszont nem, ott csak olyan kis babahajnak tűnik! Hogy van ez most? :shock: :roll: :lol:
Hát nem csodállom, hogy Noah hamar elkelt :lol: Jó kis krapek! :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok Lányok!

Akíra
Akkor tényleg kevesebb a tejed, próbáld meg visszahozni, a nővérem "csak" fejéssel visszahozta a szinte nulláról. Nekem is azt javasolta, hogy mikor érzem, hogy kevesebb, fejjek minden evés után, meg éjszaka is. Az tuti segít. Egyébként a sógornőm is azt mondta, hgy az éjszakai etetéssel lehet a legjobban visszahozni a tejet. És persze minél sűrűbben tedd cicire!!! Egyébként lemértük Marcit este fürdés előtt, és 5010, szóval több mint 1 kg előnyötök van hozzánk képest! Bár azt hiszem az már születésükkor megvolt köztük. (Marci 3000 g-al született). De most ő is csak 170-et gyarapodott 2 hét alatt. Máskor egy hét alatt többet :cry: :cry: :cry:

Pannica
Még kék Marci szeme, csak a kép csalóka! Remélem barna lesz neki, és a haja is, mert valahogy én a barna hajú, barna szemű pasikra bukom :wink:

Krisy
Egyszer már próbáltam adni neki pohárból, mikor kisebesedett egy picit a mellem, és a védőnő javasolta, de nem kellett neki, vagyis lehet én voltam béna, de mind mellément, Marci meg csak ordított, szóval fel is adtam ezzel a pohárból itatást. Bár azóta már eltelt egy pár hét, de nem vagyok biztos benne, hogy jobban menne :roll:

Sch.judit
Tőlünk Pest 100 km, szóval tuti nem indulna el hozzánk senki Marcival, csak mi jöhetnénk haza ezerrel :roll:
Na majd meglátjuk. A vizet ugye nem igazán issza, most vettem csipkebogyóteát, a védőnő szerint ezzel próbálkozzak. Hátha nem a cumisüveggel van baja, hanem a vízzel. Azt mondta, hogy ha szomjas lenne, tök mindegy milyen cumiból adnám neki, meginná. Szóval ez nem mérvadó, mert az anyatejes babák általában nem szomjasak, vagy ha igen, akkor inkább tejcsit kérnek többször. Majd azért egyszer fejek le tejcsit, és megpróbálom odaadni neki üvegből. Bár ha hosszú időre megyünk, akkor fagyasztott tejcsit is kell neki adni, mert annyit nem tudok lefejni frissen :roll:
Lehet ez a kiruccanás még várat magára???

Képzeljétek mennyire megijedtem. Marcit tisztábatettem ,és mit látok a pelusba, hogy véres a kakija. Már bocsi :oops:
Hívtam rögtön a doktornőt, de ő azt mondta, hogy ha nem látszik a gyereken semmi, márpedig ugyanolyan, mint máskor, nincs láza, mert azt rögtön megnéztem, akkor figyeljem, és ha ismétlődik szóljak, ha nem akkor valószínű semmi komoly, csak egy hajszálér repedhetett meg erölködéskor. Hár nem tudom... Most nagyon várom, hogy újra kakiljon, de lehet már csak reggel fog, mert ma már volt két rendes adag. Azért este még hátha lesz! Volt már valakinek ilyen???

Kép
Kép
nikole

Nikole!
Minekünk egy hónapja véres volt a kakija! Mi is halál idegek lettünk, rögtön hívtuk a dokit, beküldtük megvizsgáltatni, de semmi nem volt! Ne aggódj, szokott ilyen lenni! Ha pl. elpattan egy kis erecske, mert erőlködött, vagy akár a tisztulás! Mert, hogy elvileg ilyen korba még tisztul a szervezetük, ugyhogy ne aggódj szerintem! Nekünk 3-4 ilyen pelus volt, pár nap alatt, azóta semmi!

Egyébként igen, a különbség megvolt közöttük, mert Kyra 3900al született! Hát remélem Marci nem fog ugyanígy járni! Először Kyra is így kezdte, 270,250,150,130,20! Szóval...de most harcolok! Vissza fogom hozni a tejet kerüljön bármibe is!
Csak meg kell nyugodnom, mert amíg görcsölök addig nem lesz ez jobb! Sőt egyre kevesebb lesz! Ugyhogy mostantól halál nyugodt leszek, ezerrel fejek, meg ha kell óránként szoptatok, csak tejserkentő teát iszok, és este sört :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Akira,

Sajnalom, h. kevesebb a tejcsid. Probald jo gyakran mellre tenni. En amugy sem vagyok az itatas hive, az anyatejben minden megvan. Lehet, h. a babata elhagyasa is meghozza az eredmenyt.
Amugy en is kiegeszitettem kb. 1 honapig tapszerrel (2-3 naponta 1 kisuveg tapszert kapott), aztan vhogy lett eleg tej. Most ritka az, h. kemenynek erzem a mellem, sot neha csodalkozom, h. van-e egyaltalan benne, de szepen szopik es fejlodik Noah, igy bizti talal benne :lol: Kitartas es sok sikert!

Latom lesz nalad tali. Csinaljatok sok kepet es tegyetek majd fel! Lelekben veletek leszek!

:) Koszi! Hat nem veletlen nagy "Noah" haja a 3. kepen, a tobbin pedig nem :). Az ugyanis Lara a mamijaval, Luisaval, es neki ilyen fantasztikus hajkoltemenye van! :) Noah-nak szoke, puha, babyhaja van :D

Nicole,
nekem is a barna haju, barna szemu pasik jonnek be, mint a ferjem :D , de mar latszik, h. Noah abszolut en vagyok, kek szem, vilagos bor, vilagos haj. Ez van, de azert tetszik nagyon a kispasim :lol: :roll:

Nem csodalom, h. megijedtel a veres kaki lattan, nekunk EZ speciel meg nem volt, nem is hianyzott volna. Remelem semmi komoly!!!!

KépKép
KépKép
vitte

Akíra
Én ha úgy érzem, hogy kevesebb a tejem, szedek homeopátiás bogyót. Urtica Urens a neve. 3 napig kell szedni, első nap 3x3 golyócska, második nap 2x3 golyócska, harmadik nap 1x3 golyócska. Nekem bevált, tényleg érezhetően több lesz tőle a tejcsi! Utána legalább 2 nap szünet, és lehet szedni újra. Akkor nem kell a tea. Egyébként én is a teát iszom, meg este sört!
Marci gyarapodása: 260, 170, 120, 280, 170 (ez ugye két hét alatt, ha megfelezem akkor csak 85 hetente)
Ezt így még meg sem néztem, de nálunk teljesen össze-vissza van ezek szerint. De tény, hogy most ő is kevesbbet hízott, mint eddig bármikor. A pelus miatt azért aggódok, de hátha neked lesz igazad, és semmi komoly!

Kép
Kép
nikole

Vitte
Azt mondják 1 éves koráig még változhat a szeme, a haja meg még később is, szóval még lehet belőle bármi. Egyébként mi mindketten bara szeműek, és barna hajúak vagyunk, szóval hátha! Persze ha szőkehajú, kékszemű herceg lesz belőle, hát annyi baj legyen, én így is szerelmes vagyok belé!!! :lol: :lol: :lol:

Noah nagyon édi kissrác!!! Azok a szemek az utolsó képen... Hát nem semmi!!!

Egyébként azt mondják, hogy kb. 3 hónapos kor után már nem keményedik annyira a cici, de azért tejcsi van benne elég. Én azért még érzem, mikor van benne több, de nem csodálom, ha Te 5 hónaposan már nem érzed!

A talit én is úgy sajnálom, hogy nem lehetek ott, de nagyon várjuk a fényképeket és a beszámolót! És gondoljatok ránk!!!!!!!

Kép
Kép
nikole

Volt kaki, és nem volt véres :lol: :lol: :lol:
Remélem ez jót jelent!!!
Na megyünk sétálni!

Kép
Kép
nikole

vitte: üdv újra közöttünmk én meg most fogok eltünni remélem nem sok idQre.Noah nagyon helyes kis pasi :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!!

Vitte!!!
GYÖNYÖRŰEK vagytok a kis Noah-val!!! Köszike a bókot!!!Most már viszont jöhetne a kis drága Zsebike ide az új világba!! :)

A pocim abszolút nincs még lent-én legalábbis ezt állapítom meg-, a pofimon sem látok semmi változást!!Úgyhogy lehet, hogy még néhány napig elleszünk így!!Bár nekem a várandósság kezdete óta van egy olyan érzésem-de lehet, hogy csak azért mert ezt szeretném-, hogy június 15-e lesz a mi időpontunk!!!Ami holnap lesz!!HÁÁÁÁÁÁÁÁTTTT kíváncsian várjuk a holnapi napot!!!

Van köztetek olyan akinek nem is ment le a pocija szülés előtt, s esetleg az arca sem torzult el????

Szép estét mindannyiótoknak!!!!

Kép
Kép
judithappy

Szerintetek lent van???Kép

Kép
Kép
judithappy

Hali!

Judit, hat szerintem, ez nincs lent... :( De nekem pl. nem is volt. Egett is a gyomrom az utolso pillanatig. De a pocakod mar nagyon szep nagy, nem jon vmi jo kis hidegfront mostanaban? SZoritok neked!!!

Nikole
, nem semmi a veres kaki, szerintem nekem a tejem is elment volna, amikor meglatom. Bar en kepes vagyok barmit tulreagalni, ami a kicsivel kapcsolatos. A lenyeg, hogy a kovetkezo tiszta volt. De pl. ezert is jo titeket olvasni, ha nalunk lesz ilyen, nem kapok majd rogton infarktust.

Mi most a koszmoval kuzdunk: Kép
Olajoza, pacolas, vakargatas. Szegeny kicsikem... :(

Ja, es a legujabb: deltol kezdve nincs alvas napkozben. Csak furcsi utan. Helyette a "Hol a cumim, de jo itt van, hu kikoptem, add vissza" cimu jatekot jatszuk a vegtelensegig. Nem az en jatekom. :shock:

En is mindig aggodok, hogy eleg-e a tej, de allitolag amig alelt allapotba kerula kicsi szopi utan, addig nincs gond. Viszont neha meg azert aggodok, mert ennek ellenere bufi kozben mar a kezet szopja. Volt, hogy visszatettem ilyenkor, de nemigen evett. Passz. Jo lesz, ha mar beszelnek, nem?

Na, jok legyetek, pussz

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok

Judithappy: Nekem sem volt lent sőt nekem az arcom sem volt eltorzulva és nekem miután elment a nyákdugó 3 napra rá indult meg a szülés, úgyhogy ne izgulj és pihenj nagyon sokat mert utána nem sok időd lesz sőt a kórházba se nagyon lesz idő pihenni. Élvezd amig lehet. :lol:

Akíra: Ne izgulj a tej miatt nekem is volt ilyen és szép lassan visszajött, úgyhogy nincs minden veszve. :lol: :lol:

Igen a taliról várjuk majd a képeket!!!!! :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Judit!
Nekem annyira nem volt lent a hasam,és az arcom se torzult,hogy a védőnő szerint egy hetem lett volna még(már akkor 9 nappal túlhordtam). A hasam kb. ott volt,ahol a tied,tökre fent. És nekem a nyákdugó sem ment el,és jósló fájásom sem volt. Szóval SEMMI.
Sőt,előző reggel az amnioszkópiát se tudta elvégezni,mert beton volt a méhszájam,nullára kinyílva. Amikor másnap éjszaka bementünk,4 cm volt,és 2,5 óra alatt megszültem.
Ezt kívánom neked!!!

Kép
babzsák

Akíra, sajnos úgy néz ki, mi nem tudunk menni szombaton hozzátok, pedig nagyon szerettem volna. Holnap megyek a sebészetre, a lábamon benőtt a köröm, begyulladt. Nagyon örülök neki, bevallom, félek a dologtól :(

Vitte, üdv újra közöttünk. Noahnak nagyon szép szemei vannak, tényleg rád hasonlít.

Egyébként múlt hét végén Zalában voltunk, fürödtünk is, nagyon-nagyon tetszett Dominikának. Csatolok képeket is: Kép Kép Kép

KépKép
nanett

Sziasztok
Judit
Szerintem ezzel a pocak leszállással nem kell foglalkozni. Nekem tökre nem ment le. Az arcom sem torzult el. Csak a derekam fájt a szülés előtti éjszaka. Még azt sem mondhatnám hogy 10 vagy 20 percenként fájt. Csak tompán fájt és kész. Aztán mikor elmentem WC-re, akkor láttam hogy véres cucc jön belőlem. Szóval nekem a nyákdugó is csak a szülés előtt ment el közvetlenül.
De legyen a holnap a te napod!!!! Szorítok

Ma anyira esett nálunk az eső este 8-kor, hogy állt a víz a házunk előtt. fél centi híján bejött volna a lakásba :roll: :roll: :roll: Már kezdett beszivárogni a bejárati ajtón. Férjem kártyázni volt, apósom meg anyósom gyorsan előkapták a szivattyút és elkezdték szivattyúzni a vizet az udvarból. 10 perc alatt történt mindez. Nem bírta nyelni a vizet a csatorna.A csatorna megtelt, és hozta fel a szennyvízzel kevert esővizet. Szörnyű volt. Zita ordított a kiságyban, mert pont etettem, de abbahagytam, mert ki kellett mennem segíteni, hogy ne ússzunk el. Aztán hál istnnek megjött a férjem és leszalat az üzletünkbe ( vas- műszaki üzletünk van) jó nagy teljesítményű szivattyúért. Na azzal percek alatt kiszívtuk a vizet az udvarból, de kezdődött a takarítás. MIndent fertőtleníteni kellett az udvaron is, meg hát mivel beszivárgott az ajtón az a redvás , trutyis víz, a lakásban is. Na ne tudjátok meg.... Most fejezük be, épp hogy csak megfürödtem. Zitát még megfürdettem, mert neki az kell az alváshoz, de a kisfiam ma a medencében fürdött :x :oops: :oops: Majd reggel megfürdetem. Ez hiányzott ma estére...

berzkat

Sziasztok!

Hasleszállás, arctorzulás...hát nekem egyik se volt! Pedig én 8 nappal túlhordtam! De persze én nem vagyok mérvadó, mert ugye nálunk köldökzsinór problémák voltak ami miatt nem tudott leszállni...szóval így az arcom se torzult el, de sok ilyet hallottam! Szóval semmit nem lehet készpénznek venni! :wink: Drukkolok,hogy ez legyen a te napod :)

Nemsemmi ami veletek történt berzkat! Remélem azért sikerült kipihenned magad! Hihetetlenek ezek az esők mostanság! Egy hónapig nem esik aztán meg egy havi adagot egybe :evil:

Nanett, sajnálom, hogy nem tudtok jönni! De majd legközelebb! :) A körömbenövés marha szar, én is átéltem már, remélem gyorsan túlleszel rajta! Kitartás! Dominika viszont nagyon cuki, hogy tetszik neki :) Bezzek ha Kyrát vinném fürdeni...szerintem mindenki minket nézne, hogy mit üvölt a gyerek :lol:
Bár remélem azért egy idő után megszereti a vizet :roll:

Egy kérdés, azokhoz akik jöttök hozzám holnap! Van egy kicsi medencénk, de tényleg kicsi, babapancsoló... fel van fújva, csak nincs benne víz! Rakjak bele vizet? Mit gondoltok élveznék? Mert Kyra kedvéért nem teszek bele, nem hiszem, hogy egyenlőre elnyerné a tetszését! De ha a ti babóitok szeretik nagyon szivesen megtöltjük délelött, hogy pancsizhassanak a drágák! :D

Szóval? És bármi egyéb eszetekbe jut, amit jó lenne csinlni esetleg, szóljatok, hátha megvalósítható :)
Ha valaki babája szeret hintázni már, akkor csak egy bébihinta kell mert az állvány megvan, szóval le lehet cserélni a rajta lévő hintát :) Na eldugulok ám, csak várok ötleteket, hogy ha kell valami legyen időm rá :)
Ja és mégegy! A lakásba nem ér körülnézni, mert katasztrófa ami itt van mióta Kyra megszületett :D

KépKép
KépKép
akíra

Macsek!

Nekünk is volt koszmónk. Én is olajoztam, vakargattam, de alig akart múlni, csak a kis feje lett pirosabb. A védőnőm mondta, hogy próbáljam ki a BABE koszmó elleni samponját. Patikában vettem, kb. 1500 Ft. Kétszer mostam meg vele a fejét és eltűnt a koszmónk :!: És nagyon jó illata is van!
Én úgy csináltam, hogy bekentem vele az egész fejét fürdés előtt 10-15 perccel (mint az olajjal) és fürcsinél simán megmostam. Ennyi.
Szerintem próbáld ki, nekünk nagyon bevált, meg legalább nem kellett tovább olajozni-sapkázni. Úgy utáltam, hogy hiába mostam, még másnap is tökre olajos volt a haja.

sch.judit

Lanyok ki vagyok borulva, nagyon-nagyon rossz anya vagyok Athina ma leesett a pelenkazorol a kopadlora :( :( :(
Szegenykem arccal lefele es beutotte nagyon a buksijat, van a homlokan egy lila folt. Nagyon aggodom, abbahagyta ugyan gyorsan a sirast es cicizett kicsit, evett most eladudt. Remelem csak agyrazkodas. Szerintetek vigyem el dokihoz? Vagy ha normalisan viselkedik akkor nem kell?

KépKép
KépKép
pannica

Nanett!

Én is most vagyok túl egy ilyen durva körömbenövésen,iszonyatosan begyulladt,járni is alig bírtam, a cipőt meg el kellett felejtenem. Ha nincs még időpontod a sebészetre,akkor csináld azt, hogy Betadin kenőccsel kend be, egy jó mogyorónyi adagot nyomj rá(vény nélkül kapható) ragtapaszozd körbe. A ragtapaszról kívülről tegyél rá egy vizes vattadarabot, és ezt az egészet csavard át légmentesen celofánnal,vagy hogy hívják, "átlátszó fóliával". Ez így egy faxa dunsztkötés, és pár nap alatt kiszívja a gennyet(bocs), és ki tudod vágni a benőtt körmöt. Persze napi 2x-3x cserélgesd a kötést.
Nekem teljesen elmúlt a baj, és a sebészt is megúsztam. Annyit megér a dolog,hogy hátha elkerülöd a kést!

Kép
babzsák

Pannica!
Vigyed! De nem vagy rossz anya!Szerintem ez előfordulhat mindenkivel. Azért mostmár ne hagyd egyedül ott,ahonnan le tud fordulni! Én a naygágyon is csak úgy hagyom ott,ha körbepárnázom,pedig még nem forog ide-oda állandóan!

Kép
babzsák

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Tegnap megvolt a 6 hetes kontroll, apával meg is ünnepeltük, mikor hazaértünk, miután manó elaludt! :oops: :lol:
Ez a meleg szegényt úgy kiütötte, hogy kilenckor elaludt, és csak reggel 5 kor kelt fel! :( Enni sem nagyon eszik, inkább iszik vizet, de azt rengeteget!

Pannicica, előfordul az ilyesmi, biztos másnál is, de hogy történt, hogy leesett??? Szerintem jobb ha látja egy doki, de végül is te tudod! :(

Nanett, tündér Dominika, ahogy pancsizik! :)

Judithappy, szerintem sincs leszállva a pocakod, de ez nem feltétlenül jelent "rosszat", mert nem mindenkinek száll le szülés előtt, sőt a nyákdugó és a magzatvíz sem folyik el mindenkinek. Ez szerintem nagyon egyénfüggő! Ahány ember, annyi féle szülésmegindulás! :lol:

Én reggel mértem Domót, 3400-al hoztuk ki a kórházból és most 4560 gramm, gyarapodik a manócska! :) Szerintetek ez korához képest jó?

Tényleg, ti mentek valahová nyáron nyaralni?

Kép
elizabeth25

Na jo most mar kicsit kevesbe parazok. Felebredt es mosolyog. Most jatszik a jarokajaban es dumal. Remelem nem lett semmi baja.

KépKép
KépKép
pannica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: