Sziasztok!
Hát nekem mindig 35 fokban jut eszembe vasalni
A lényeg, hogy kész lettem! Marcinak mindnene a mosásban volt, mert ugye a Balcsin minden volt rajta. Persze nagyon ügyi volt, a kocsiban ugyan volt hiszti odafelé és visszafelé is. Odafelé egész hamar megnyugodott, visszafelé több mint 30 perc intenzív ordítás

Pedig még szopizni is megálltunk, hátha segít, de nem. A lényeg, hogy mikor rájött, hogy úgysem ér el semmit, akkor abbahagyta. De a kis huncut, végig engem nézett a angy szemeivel, és megállás nélkül ordított, persze könnye nem volt...
A Balcsin nagyon jól érezet magát, egyáltalán nem viselte meg a környezetváltozás, sőt. Egyik éjjel fél 10-től reggel fél 8-ig aludt. Nem semmi ugye??? De szerencsére itthon is jól alszik továbbra is, fél 10-kb. 6-ig. Persze éjjel 3 és 4 között felébred, cumi a szjába, és egy kis nyüszetke után alszik tovább! Remélem ez már így marad.
Anyóst nem volt könnyű elviselni
Folyton felébreszetette Marcit. Egyszer azzal, hogy elkezdte simogatni, miközben aludt, máskor meg azzal, hogy elkezdte tologatni alatta a babakocsit, mikor az álló kocsiban aludt el. ÉS hát Marci nem alszik túl mélyen... Utolsó nap meg azzal akasztott ki, hogy hanyatt tette be a babakocsiba, ezzel nincs is gond, de ugye MArci hason tud csak elaludni, és már nagyon nyöszörgött, sírdogált. Mondom neki, hogy fordítsa már meg. Erre azt mondja, hogy hadd kínlódjon egy így egy kicsit. Kérdedzetem, miért jó, hogy kínlódik, azt mondja azért, mert ha megfordítja, akkor nem látja
Na ekkor már teljesen kész voltam, de végülmegfordította.
És képzeljétek, rendesen hiányzott a saját gyerekem, mert a szoptatáson kívül szinte nem is volt a kezemben. Ott toporgott az ajóban, hogy kész vagyunk-e már, mert akkor büfizteti. Volt mikor rendesen két kézzel szorítottam magamhoz Marcit, és mentem a kert másik végébe, hogy legyen már pár percünk együtt is. Az apjánál meg szinte semmit nem volt a gyerek, ha meg volt, rögtön nyomta az anyja kezébe
A lényeg, hogy már itthon vagyuink, és Marci csak a mmiénk!!!
Teszek majd fel pár képet, amik a Balcsin készültek!
Akíra:
Marci nekem is ezt csinálja mostanában, hogy 5 percig szopizik rendesen, utána meg elkezd vigyorogni, vagy éppen nyöszörögni, bekapja, kiköpi, rángatja, nekem ez persze fáj meg minden, de ezt hogy magyarázzam el neki. Én is meg szoktam nyomni a cicim, és még jön tejcsi, szóval nem értem! Ja, és nem is gyarapodik Marci sem annyira mint eddig. Úgy tűnik ez most ilyen. Ma este mérjük, és akkor majd holnap megírom, hogy mennyit gyarapodott! Bár a múlt héten nem mértük, mert nem voltunk itthon, de a két héttel ezelőttihez tudok viszonyítani!
Lenne egy kérdésem:
Jún. 30-án szeretnénk elmenni Pestre, és Marcit itthon hagynánk anyukámra. Csakhát Marci anyatejes, így valahogy addig meg kellene "tanítanom" neki cumisüvegből enni! Tudtok javasolni cumisüveget, hogy milyet vegyek??? Vizet próbálok adni neki Avent-osból, meg nekünk Tefál cumisüvegünk is van itthon, de nem igazán jön be neki. Ha van tapasztalatotok, főleg szoptatós anyucik, légyszi írjátok meg!
És a képek: