A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Coca,
ha nem lányos szín a piros, akkor milyen??? :shock:
Szirmi,
külön utazási irodát nyitok, meddőséggel harcolók nyaralnak a falunkban, Csodababa tours lesz a neve... :D ezzel fogok sokat keresni úgy döntöttem. Úgyis van a topikban idegenforgalmis meg szállodás (tán Gaby? de nem emlékszem pontosan) majd vele lesz közös vállalkozás. Enyim a szellemi tőke, övé a szakmai, a kezdőtőkét meg csak összekaparjuk... :lol:
Kati,
nagyon sajnálom a vizsgádat!!! Most IV díjat kell fizetned?
Vendég

el vagyok keseredve, ez a hónap sem sikerült, pedig úgy szerettem ezt a görbémet, olyan ritkán van 28 napos ciklusom, a hőmérőre meg már lassan úgy nézek mintha szent ereklye lenne.
Hát normális dolog ez? Azzal tőltöm a napjaimat, hogy meddőségi lapokat bújok, azt a munkám meg a lakás úszik.
LEHET, HOGY BEDILIZTEM? :cry: :roll:
Kép
Kép
EZ VAGYOK ÉN
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok Csajok!

Snufi: nincs rosszabb és elkeserítőbb, mint a bizonytalanság :-D hogy egy időpont mennyire boldoggá tudja tenni az embert :-D (pl. engem is… :-D

Enikő: azért kíméld magad, én is hallottam már, amit Purc írt az alkoholról…

Szirom: gratulálok a szuper eredményekhez!

Szilva: én is furcsállom, hogy egyből inszem lesz…az átjárhatósági mindenképp kellene előtte (nem muszáj lapar, jó a HSG is, ami Snufinak is lesz…), mert ha nem vagy átjárható, akkor sosem fogsz inszemmel teherbeesni…

Áfi: nagyon bírom ezeket a sikersztorikat!!! :-D Persze a sajátod viszi a pálmát :-D

Bettike: drukkolok a szombati teszthez! Tudod a becsületünk :wink:

Purc: jó festegetést! Majd a végeredményt mutogasd meg lécci :-D

Boniko: felejtsd el a "azabajhogygörcsösenakarom" kategóriát! Ilyen nincs! Pláne ennyi idő után…Az ember vagy akar gyereket vagy nem.
Különben meg megtettétek a legfontosabb lépést a baba felé: van időpontotok a Kaáliba.
És igen, sírni kell néha…:wink: Puszi Neked!

Kati: nem elkámpicsorodni!!! Amit megtanultál, nem fog elveszni…A hasmarsról nem tehetsz…

Kispiskóta: szuper a kocsitok! :-D Szerintem tök jó ez a színkombináció, mert uniszex! :-D

Surmi: szerintem normális vagy :-D mint itt mindenki :-D

Tegnap megnéztük az Ópiumot, vagy nem értettem, vagy tényleg sz@r volt…

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
néha szívem szerint szájon csókolnálak! Mintha én diktálnám a soraidat (pedig még csak nem is beszélgetünk rendszeresen).
Vendég

Hali!

Boni, nagy-nagy ölelés!!! És Szezsoval egyetértek vki vagy akar gyereket v nem !!!!

Szezso, mikor mész inszemre??

Surmi, miért szar a görbéd?? Sokan örülnének ha ilyen görbéjük lenne! Ettől még lehetsz babás!

Katica, sztem ideg alapon van hasmenésed! Próbálj megnyugodni!

Egyébként Kispiskóta babkocsijának nem piros a színe, csak a kép csal! :wink:

Kép
kata05

Sziasztok!

Enikő, a legtöbb amit tehetsz megpróbálsz a gyerekek mellett a lehető legtöbbet pihizni, meg este tényleg nem árt meg 1-2 pohár borocska, ahogy már a lányok írták.

Piskóta a kocsitok nagyon jó, szeretni fog benne Marci baba. A méhszájhoz meg annyit, hogy valszeg először nem jól nézte a doki, mert ha a méhszáj egyszer megnyílik, az a terhesség alatt már össze nem záródik :roll:

Katica :cry: szerintem is idegi alapon van.

Kép
Kép
robcsi03

Hahó!

Kata, akkor milyen színű? Nekem totál pirosnak tűnik, de sztem nem gáz, hogy fiúnak lesz. Én nem ragaszkodom mereven ahhoz, hogy lánynak rózsaszínt, fiúnak kéket. Mondjuk rózsaszín rucit nem adnék rá fiúgyerekre... :lol:
Surmi, nincs semmi baj a görbéddel. Még bármi lehet belőle! Miért keseredtél így el?
Na igen, Szezsokám, egyetértünk: vagy akar, vagy nem. Ezért fura nekem pl Monyo hozzáállása... Egyszer akar, egyszer meg nem.
Snufi éljen, jó hogy visszajött a régi jókedved. Egy kis szépítkezés úgy fel tudja dobni az embert, hogy csak na! Saját tapasztalat! :lol:
Szirom, mi vagyunk a topik vacogijai. :lol: :lol:
Kati, basszuskám, szerintem az ideg+cseresznye+mensi kombináció tett be neked. Legalábbis nálam mensikor első két nap mindig volt hasmars. Pihenj, igyál sokat, ma ne tanulj!!!
Áfi, Csodababa Tours. :lol: :lol: Genyamadár megin nem hagyott aludni, ott ordított a fa tetején még este 11-kor is. Nincs valakinek csúzlija? Úgy lelőném! :twisted:

Kép
szilcsi

Szirom, gratulálok a jó eredményekhez!!!! Szorítottam ám nagyon, biztos azért lett jó minden! :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi, olyan narancsos-bézses ha jól tudom, olyan uniszex! :D

Szirom, én is gratulálok az eredményhez, remélem most már megnyugszol! Ja és a fiadhoz is!!!!!!!

Boni, hol vagy? Ugye nem az egereket itatod???

Kép
kata05

Ja és már több napja szeretném nektek írni, hogy én nem tudom hányadik dpo-n vagyok, mert azt a 7.dpo-t a ticker kezdte el csinálni!!! Pár pé volt ( időnként suttyomba mérek), de nem tom mikor, most annyira nem éreztem!

Kép
kata05

Lehet, hogy a következő ciklustól megint mérni fogok :? Ez most csak úgy eszembe jutott és szerettem volna tudatni veletek :lol: :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Ma hallottam, hogy a Danubius Rádió akciója nem hozott eredményt, nem lett senkinek sem pozitív a gyorstesztje.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Igen, ezt a hírt Boni is belinkelte tegnap. Nem tudom, mit gondoltak, hogy több év után egy kis kiruccanástól majd babások lesznek? :roll:
Végül is figyelemfelkeltőnek jó volt szerintem az akció.

Kata, te is mérges lettél a hőmérőre? :lol:
Szilva, akkor neked is csak úgy van a dpo? Hőmérőre fel! :wink:

Kép
szilcsi

szilcsi: általában megérzem, hogy mikor van pé, az esetek többségében a 14. napon szokott lenni. A dpo-m tényleg csak sacperkábé, +-1nap. :oops: 8) :?

Boni linkjén úgy látszik, hogy átsiklottam. Bocsi :oops: :oops: Biztos még a doki hatása alatt voltam. :lol:
Ma a tv2-ben volt egy pár, akik részt vettek ezen a 3 hetes "babaprojekten". Mondták, hogy tényleg úgy telt el ez a három hét, hogy semmi stressz. Csak szerintem már az is stressz, ha állandóan azon jár az ember agya, hogy márpedig nekünk össze kell hozni a babát ezalatt az idő alatt. Vagy nem? :?

Szilvi

szilvaqueen

Surmi!Nem diliztél be, ez normális!

((((((((((((((Katica))))))))))))jobbulást!

Én is megőrülök attól, hogy mindenki azzal a baromsággal jön nekem immár több, mint 10 éve, hogy "ne akard annyira, majd ha nem akarod, akkor jön.."stb...ettől már olyan ideges tudok lenni, h. legszívesebben szájonvágnám, aki mondja!!!Mintha attól függne...Igazad van, Szezsókám!!!!!Vagy akar valaki gyereket, és igazán akarja, vagy nem. Nos, én AKAROK!!!!Mint ahogy sokan itt!

babaimádó
Kép
babaimado

Szilcsi! Egyébként nekem is Monyó jutott eszembe, csak nem akartam írni..

babaimádó
Kép
babaimado

Szirmikém, neked is akartam már írni, h. mennyire örülök a híreidnek!!

babaimádó
Kép
babaimado

Jól elbeszélgetek magammal....

babaimádó
Kép
babaimado

nem vagyok egéritatóban, csak a munka maga alá temetett
Vendég

Baba, mintha kicsit szétszórt lennél... :lol:

Kép
szilcsi

sziasztom.

latom nem ertitek :cry:
Hiaba akarok en gyereket ha a ferjem nem megy el,megis mit csinaljak?...nem vihetem el eroszakkal.
Nem ertem mert mondjatok hogy nem akarok gyereket?

Kép
monyo83

Hahó!

Megjött a papír is, most már hivatalos :lol: Köszi mindenkinek a gratulákat :wink:

Monyó! Bár nem én kezdtem a témát, de ha már kérdezed, én azért nem értelek, mert azonkívül, hogy a férjed nem megy el vizsgálatra, a múltkor ugye mesélted, hogy csak azért se fogtok akkor együtt lenni, amikor a doki mondja, mert az micsoda erőltetett dolog. Én ezt nem értem azóta se, de bizisten, nem jövök vele többet.
Egyébként átérzem a pasimakacsságot, az enyim se lelkesedett, és végül meg is úszta. De a magánlaborba belement azért. Nagy nehezen.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Monyo, szerintem meg kellene gondolnod a dolgot a férjeddel kapcsolatban. Ha ő ezt nem teszi meg érted, el kéne gondolkodni azon, mennyire is vagy fontos neki? Vagy mennyire fontos neki a család, amiért te már jócskán megszenvedtél? A másik dolog az, amit Szirom is írt. Ne haragudj, de nekem úgy tűnik, egyszer akarod/akarjátok, egyszer meg nem.
Én párom se akart elmenni, elhiheted, mennyire sérti ez a férfiak büszkeségét! Mégis elment, nem halt bele, nem szenvedett csorbát a büszkesége és nem ette tovább azon magát, hogy neki tuti nem lehet gyereke. Megértette, hogy nekem/nekünk ez fontos, ha komolyan gondoljuk a gyermekvállalást! Érdekes, nálunk nőknél soha meg se fordul a fejünkben, hogy azért ne menjünk el egy meddőségi centrumba, nehogy kiderüljön, hogy nem lehet babánk. Akkor a pasik miért ilyen makacsok???

Szirom, hivatalos gratula! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

szirmi,igen tudom hogy mar hibaztam.
nem kllene enyire a szivemre venni ezt az egyutlet dolgot.az a baj hogy olyan erzelgos tudok lenni ilyen teren,meg amugy is elkeseritett a dolog hogy pont akkor mikor minden tokeletes(tuszo meret stb)elso stimunal egyutt voltunk amikor mondta a doki es nem sikerult.
akkor ugy ereztem hogy azert mert nem akkor voltunk egyutt mikor szeretnenk.
mostmar bevalalnam meg a kotelezo egyutletet is,megoldanam hogy ne tunjon anyira kotelezonek,de mostmar meg hiaba a dokim nem ir fel tobb stimut.

Kép
monyo83

Monyóka! Én is arra gondoltam, amit Szirmi írt! Tudod, ezt én már egyszer kifejtettem neked...mégegyszer nem mennék bele..hacsak olyat nem írsz, hogy ne álljam meg szó nélkül...

babaimádó
Kép
babaimado

szilcsi,sokat gondolkodtam mar ezen,es hidd el borzasztoan faj hogy a buszkesege vagy nemtudom mi(nem akar rola beszelni)fontosabb neki mint a boldogsagunk.
hihetetlenul faj,es nagyon tehetelenek erzem magam,ez egy olyan dolog amit nem tudok(es mostmar nem is akarok)egyedul elintezni.
Az az egy bajom hogy nagyon imadom a ferjem,sokkal konnyebb lenne ha nem szeretnem enyire.
Hiaba,meg kell varnom az idot hogy o is akarja,mert abban is igazat adok nektek hogy nem akarja igazan a babat,ha akarna elmenne.
amolyan jo lenne ha lenne de ne feszitsuk agyon magunkat erte.
sajnos magamban egyre tobbszor hiabaztatom ot azert ami velunk van,mert ha elmenne haladhatnank ....miattam nem lehet gyerekem...stb.
ez nem jo,elkeserit.

Kép
monyo83

Én meg nem érzem át a pasimakacsságot, egy fokon túl ez már szerintem ostobaság, önzőség!
A kötelező ingyombingyomról meg már kifejtettem mit gondolok.

Az óvónők azzal fogadtak ma, hogy Enikő beszélt Barnusról. Mivel nem tudták ki az, Enikő elmagyarázta, és úgy kezdte, hogy apa beletette anya hasába... miközben hallgattam jót derültem, de az óvónők mintha szemrehányón néztek volna... kicsit most elbizonytalanodtam, hogy értessem meg a 3,5 éves gyerekkel akinek soha egy pillanatra se áll be a szája, hogy vannak dolgok amikről csak velünk kellene beszélgetnie??? :(
Vendég

afi szerintem nincs ebben semmi szegyelnivalo,szerintem helyesen csinalod hogy nem kezded Enikőnek a pillangos storyt.
az ovonok meg szegyeljek magukat,lemaradottak.
nekem anyu soha nem jott semmilyen mesevel,mindig mindent korrektul elmondott,es igy utolag koszonom neki,mert soha nem lettem nevetseg targya sem a suliban sem az oviban.Aszomszed kislany mar nem mondhatja el ezt magarol.

szerintem valahogy add be neki hogy ez a ketotok titka es ne mondja el masnak.vagy valami jatekosaggal.

az egyutletrol fentebb irtam.

Kép
monyo83

Áfi, szerintem sehogy nem tudod megértetni. És érdekel amúgy, ha az óvónők szemrehányóan néznek? A te kislányod, úgy homályosítod fel, ahogy te helyesnek látod-gondolod. Valahogy csak el kell magyarázni neki, hogy hogy került anya hasába a tesó! Apropó, boldog névnapot a pöttömnek, tegnap volt, ugye? :wink: :D
Monyó, próbállak megérteni, csak nem biztos, hogy ilyen feltételekkel én együtt tudnék maradni a párommal. Látod, már nálad is kezdődik, hogy egyre többet marod magad őmiatta, és őt hibáztatod. Ha ezt nem tudjátok megoldani, előbb-utóbb rá fog menni a házasságotok. :( Senki nem tudna vele beszélni? Haver, szülő???

Kép
szilcsi

Monyó,
köszi, láttam hogy írtál a kötelezőkről, örvendek a belátásnak. :)
Majd valahogy mondom neki hogy nem muszály nyilvánosan megismételnie minden szavam... (rettenetesen kell vigyáznunk mit mondunk előtte :? )
Szilcsi,
hát kicsit azért érdekel az óvónő... mégiscsak pedagógus, és ott voltak vagy öten. Nem szóltak semmit, de mintha nem helyeselték volna hogy erről beszélünk a gyereknek, pedig összesen ennyit mondtunk a hogy került bele kérdésre, hogy apa beletette... még a szülésről is a császáros "light" verziót ismeri... én tényleg nem fogok gólyákról hadoválni!
Vendég

szilcsi ettol felek en is hogy a fenenagy szeretetem atmegy gyuloletbe es akkor lottek az egesznek.Neha meg tudnam folytanai.
pedig minden olyan szepen alakult es ha ez nem lenne elnenk mint hal a vizben.

szulo,haver?aaa egyedul velem beszel,nagyon fura ember.
egyszer valami nagyon nagy csalodas erte es azota senkibe nem bizik meg es az erzeseirol senkinek nem beszel.ilyen.

Kép
monyo83

Afi nemreg asszem volt a tv-ben errol szo.
azt volt a tema hogy ki vilagositsa fel a gyerekeket,a pedagogusok a szulokre mutogatnak a szulok meg a tanarokra.
szerintem ugy jo ahogy te tetted es punk tum :lol:

Kép
monyo83

Monyó,
nem is kételkedem hogy jól tettem hogy igazat mondtam a gyereknek, csak azt kéne elérnem hogy megértse mi az hogy társadalmi elvárás, és hogy vannak témák amikről nem beszélgetünk kizárólag a családdal, jóbarátokkal. Az összes ovis és óvónő nem tartozik bele. Na de 3 éves! :shock: Bezzeg arról nem meséltek az óvónők hogy ők mit reagáltak Enikő sztorijára, pedig kíváncsi volnék!
Vendég

Szerintem nem kell a gyereket se a szülőnek se a tanárnak felvilágosítania, elég ha bekapcsolod a tv-ét egy pár percre.

MONYO megértelek, mert az én férjem is ilyen. Ő megvan győzödve, hogy vele minden rendben, és velem van a baj , mert, hogy legutóbb is velem volt. Tehát akkor mit is akarok én tőle?
surmi
kockasfulunyul

surmi nekem szerncsere nem mondja hogy vele tuti nincs baj,na az tuti hogy kitekernem a nyakat.

Kép
monyo83

Áfi: Az óvónénik, eléggé konzervatívak ott nálatok :lol:
Sztem te jól csináltad, ha a gyerek kérdez el kell mondani, őszintén, gyereknyelven. Nem mackó-málnás, gólya hozza és egyéb összefüggésben, mert tulajdonképpen az szemenszedett hazugság..... :roll: Nem?
Úgyhogy Enikő jófej :) :D

Szilcsi: Küldtem mélt még tegnap este megkaptad?

Babancs: Mekkora már Domi????? Gyarapszik szépen??? Teszel fel róla fotót? Vagy küldj nekem privibe :) Kösziii :)

Banyek rohadt melegem van, és iszonyat kívánom az édeset. ma már megettem egy szelet nutellás kenyeret, 1 egész gyümijoghurtot, csokis pudingot és az előbb egy nagy rakás lekváros fornettit amire még plusszba nyomattam lekvárt! :shock: Hja és emelett reggeliztem is meg ebédeltem is már egyszer... :shock: :roll:

Hétvégén ballag párom huga az általánosból, van valami jó ajándék ötletetek?
Eszem nincs hozzá, mit vegyünk neki :roll: Olyan 4-5ezerre gondoltam + virágot kap...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hahó!

Monyó! Örülök, hogy felülbíráltad az álláspontodat az ajánlott időpontú hancúrt illetően.

Áfi! nem azt értem meg, ha egy pasi nem akar elmenni, hanem együtt tudok érezni a párjával, merthogy nagyon xar érzés...

Óvoda: szerintem semmi megbotránkoznivaló nincs azon, ha egy 3,5 éves mindenféléről beszél, úgyhogy nem értem az óvónőket. Olyanról is, amit mi nem pakolnánk ki. Ilyen korban vannak, és ezt az óvónőknek is tudniuk kell. Sőt, kezelni is tudniuk kell. Nem lehet, hogy Enikő meséje megmozgatta a kölkök fantáziáját, és ők kerültek csapdába, mert mindenféle kérdésekre kellett válaszolniuk? :lol: :lol: :lol: Aztán azért nem voltak boldogok :lol:

Miksa is tudja, hogy a kistesója a pocakban van, látta képen és uh-n is. De az oviban most 4-5 gyereknek lesz kistesója, ikrek is. Szóval nem ő van így egyedül. A születésről annyit tud, hogy majd kibújik a baba, ha eléggé megnő, és amíg nem nő meg eléggé, addig azért van a pocimban, mert így vigyázunk rá, így óvjuk. Azt még nem kérdezte meg, hogy hogy került oda, és azt sem, hogy pontosan hogy bújik ki :lol: :roll: Ha megkérdi, fölköthetem a gatyámat én is :lol:

Katica! basszus, akartam már írni, hogy nagyon peches vagy ma :?

És még a piros színhez: nálunk van a pasiknak piros, bár tény, hogy nem nadrág vagy zokni. Most hosszúgatyára gondolok, mert rövidgatya is van Miksának. Viszont piros póló, piros ing akad bőven, és narancs- is, meg citromsárga is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

anyapoc

Sziasztok Lányok!
Elnézést, hogy igy betörök közétek, ráadásul reklámozni szeretnék :oops: :idea: :

Van egy fölösleges (második) légésfigyelőnk, amit el szeretnék adni. Baby Control (BC-230) márkájú. Bővebben az http://www.babycontrol.hu weboldalon olvashattok róla. Három lapos, nagy méretű (140 cm hosszú ágyba is használható), kibontatlan állapotban van. Eredeti ára 30000 ft. Én természetesen ettől olcsóbban adom. Amennyiben érdekel vkit, priviben, vagy mailben megtalál.

Szép napot mindenkinek, és kivánom, hogy az álmaitok valóra váljon.
Vendég

Sziasztok!

Nagyjából visszaolvastam! És egyet értek mindenkivel! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Halál fáradt vagyok! :cry:
Még megyek vásárolni és csak utána haza! Otthonról majd jövök rendesen! :wink:

Snufi! Szerintem is megérdemled! Én holnap megyek! Mert én is megérdemlem! :lol:

Boni! Szerintem te is túl lépsz rajta, mint Snufi! Mindenkinek vannak "gyenge" napjai!

Katica! Biztos azért alakult így, mert lehet, hogy ma nem sikerült volna a vizsga (valami nagggyon nehéz feladat, vagy a tanár rossz napja), de a következő sikerül! :lol:

Kép
bettike
Eger

Snufi! Még mielőtt írnál, otthonról teszek táblákat! :wink: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

anyapoc!!!

nagyon klassz a bonusod. Ha bele gondolok, hogy képesek ilyen
édi babákat megölni :cry:
surmi
kockasfulunyul

piros napos ünnep lett a mai nap számomra.

talán nyáriszünetben lesz valami, de azért jövőhéten jelent.kezek a
dokimnál.
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok,

huuh micsoda témák.

Áfi, az óvónéninek ezt a helyzetet kell tudnia kezelni. A 21. században nem tudom mit rökönyödgetnek itt meg. Egy 3 éves, meg úgyis elkotyogja magát. Ha másképp nem előtte hozzáteszi, hogy anyu azt mondta erről csak otthon beszélünk, de tudom, hogy apa tette bele anya hasába :lol:

Monyó, hány évesek vagytok? Mert lehet a párod még annyira nincs kész. Az enyém nem volt, folyton azt mondta a gyerek témára, hogy MAJD. Mondjuk ő nem hazudik ilyen helyzetekben sose, sokszor fáj, amit mondd, de nem szépít. (Ezért nem kérdem meg tőle ha tudom hogy híztam, hogy ugye nem híztam :lol: :lol: ) Nekünk is 10 évig együtt kellett lennünk mire készen volt rá. Kicsit későn érik, de örülök, hogy nem erőltettem, mert most meg már nagyon akarja. Csak azért gondolom, hogy nem kész rá, mert ha tényleg akarná bármit megtenne, ha duzzogva akkor duzzogva, ha magándokinál akkor ott, ha otthonról vinné a cuccot, akkor úgy. Mert azért nem muszáj neki kórházba pórnót nézve végigcsinálnia a dolgot, lássuk be.

katica basszus nagyon sajnálom. Így megjárni. Veled vagyok!!!

Szirom, ez a seduxen alkohol párosítás jó volt. Itt szakadtam a röhögéstől. Majndem átjöttek a szomszédok a zajra mi bajom van :lol: :lol: :lol:

Kispiskóta, nekem nagyon tetszik a babakocsi. Pirosan is szerintem tök jó. Nekünk is van piros baseball-os (Braves-es) rugink :wink: Nagyon menő lesz benne a kiscsávó, abba visszük majd meccsre. :lol: :lol: :lol:

Tegnap kinéztem a matracot, már csak be kell dobni a kocsiba, na meg persze kifizetni hihi :lol: Készülnek a rajzok, az Uramnak annyira tetszettek a skiccek (persze tök elfogult azért) hogy már leadta a rendelését. Most már kicsi vuk is kell, és persze traktor, meg buldózer, meg kamion, mindezt a gombóc artúr után, mert valahogy az nála a favorit :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Enikő,
köszi :)
Szirmi,
bocsi akkor a "pasimegértést" félreértettem :oops:
Egyébként tudom hogy vannak felvilágosult kiskölkök az oviban, mert a múltkor hallottam hogy 2 kislány összesúg a hátam mögött: a néninek baba van a pocakjában! Gondolom ha ránézésre tudja mit jelent a nagy has nőknél, akkor a be illetve kijutás is szóba került már otthon... csak Enikő egy locsifecsi kis fruska, és nyílt színen elő is adja.
Surmi,
én nem akarom hogy a gyerekeimet a TV világosítsa fel.
Anyapoc,
én ismertem :P
Vendég

Áfi témában egyetértek!

MOnyó óriási energiabomba, hoyg mindezt túl tudd élni!

Surmi :cry:

KAtica jobbulást drága!

mindnekinek pussz
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Hát nem hittem volna,hogy ilyen lavinát indít el a babakocsink.

Katka piros a színe, mert amit kinéztünk (ami narancsos-szürke volt) az már nem tetszett annyira.

Szerintünk abszolút unisex, illetve ebből a típusból ez volt a legunisexebb, a többi vagy fiús vagy lányos volt. Nos mi még szeretnénk lánykát és ragaszkodtunk ehhez a bébkocsihoz nagyon. Reméljük kiszolgál még két gyerkőcöt.

Purc nekünk is van piros bodynk.

Áfi, édes lehetett lánykád, amint magyarázza a Tesót. :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

kispiskóta!

nekem is nagyon tetsz ez a babakocsi!

story: keresztfiam első osztályos volt az idén, és MI VETTÜK NEKI A TÁSKÁT! rengeteg boltot végigjártam, de sehol nem találtam olyan igazán jót!

Tescoban végre párom szeme megakadt egy Verdás táskán, ami piros szinű volt!és el nem engedte volna semmiért sem.
De ez nem fiús!-mondtam neki

erre ő: dehogynem nagyon király. vagy ezt vesszük meg, vagy egyiket sem.Ferraripirosnka hívta és kijelentette, ha a gyereknek nem tetszik, akkor azt fogja munkába hoórdani!

jót nevettem rajta. és megvettük! keresztfiam is imádja!
Vendég

Jajjjjj! Purc! Kölcsönvehetem a neved? Mert ki vagyok Purc-anva. Nálunk a suliban a tanáriban 30 fok van. És pakolunk ezerrel, cipekedünk, és izzadunk, mint a szaunában.
Holnap 6-ra megyek, úgyhogy maci után szunya.
...de azért elolvastam ám, amit írtatok.

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: