Sziasztok,
huuh micsoda témák.
Áfi, az óvónéninek ezt a helyzetet kell tudnia kezelni. A 21. században nem tudom mit rökönyödgetnek itt meg. Egy 3 éves, meg úgyis elkotyogja magát. Ha másképp nem előtte hozzáteszi, hogy anyu azt mondta erről csak otthon beszélünk, de tudom, hogy apa tette bele anya hasába
Monyó, hány évesek vagytok? Mert lehet a párod még annyira nincs kész. Az enyém nem volt, folyton azt mondta a gyerek témára, hogy MAJD. Mondjuk ő nem hazudik ilyen helyzetekben sose, sokszor fáj, amit mondd, de nem szépít. (Ezért nem kérdem meg tőle ha tudom hogy híztam, hogy ugye nem híztam

) Nekünk is 10 évig együtt kellett lennünk mire készen volt rá. Kicsit későn érik, de örülök, hogy nem erőltettem, mert most meg már nagyon akarja. Csak azért gondolom, hogy nem kész rá, mert ha tényleg akarná bármit megtenne, ha duzzogva akkor duzzogva, ha magándokinál akkor ott, ha otthonról vinné a cuccot, akkor úgy. Mert azért nem muszáj neki kórházba pórnót nézve végigcsinálnia a dolgot, lássuk be.
katica basszus nagyon sajnálom. Így megjárni. Veled vagyok!!!
Szirom, ez a seduxen alkohol párosítás jó volt. Itt szakadtam a röhögéstől. Majndem átjöttek a szomszédok a zajra mi bajom van
Kispiskóta, nekem nagyon tetszik a babakocsi. Pirosan is szerintem tök jó. Nekünk is van piros baseball-os (Braves-es) rugink

Nagyon menő lesz benne a kiscsávó, abba visszük majd meccsre.
Tegnap kinéztem a matracot, már csak be kell dobni a kocsiba, na meg persze kifizetni hihi

Készülnek a rajzok, az Uramnak annyira tetszettek a skiccek (persze tök elfogult azért) hogy már leadta a rendelését. Most már kicsi vuk is kell, és persze traktor, meg buldózer, meg kamion, mindezt a gombóc artúr után, mert valahogy az nála a favorit