Györgyi, nálunk is ugyanez volt és simán leszerelte egy mozdulattal, de csak magát a rolót kellett, a többit hagyta, mert így is simán rá tudta tenni a sínt!
Köszi a jó tanácsokat, akkor reménykedem benne, h nem lesz beteg, csak fogzás vagy ilyesmi, most nem lázas, de azért picit magas a hője még, 37.2 popóban...
Memme, mi is jelölhetünk Danival?
Ja, és a hír, amit hoztál SZUPEEEEEER!!!!
Masni, anyukám is ugyanennyit szokott lenni Danival, általában náluk és amikor meglát, általában örül, de nem mondanám én se, h sokkot kap, ha nem lát pár órán át

de szerinted amikor először ott alszik, én ne aludjak vele? Vagy te már rögtön egyedül altattad ott?
Györgyi, szuperek a céklás képek, mi most fogjuk kipróbálni a céklát, te azt hogy készítetted el neki?
Steffi, mi is kentük valami hasonlóval a lakást, amikor állapotos voltam és én akkor nem aludtam otthon, de megkérdezheted a dokit, bár lehet, h egyszerűbb alapból elmenni egy éjszakára és nem kockáztatni...
Veronikusz, te elvitted orvoshoz vagy nem is fárasztottad magad akkor vele? Ha du. jobban belázasodik, akkor gondolkozom rajta, h elugrunk a dokihoz, de ha csak hőem. lesz, akkor nem...