Mazsi,
Az agyam értelmesebbik fele tudja, mekkorát szívnék, ha most teherbe esnék. Szerencsére az gondoskoki a fogamzásgátlásról. Ez a 21 hónap szerintem a minimum, ami kell két tesó között. Hacsak valaki nem a Róki által említett ősanya.
Ha megnyugtat, nekem is elég macerás minden kozmetikum. Még egy tusfürdőt sem bírok el minden nap, van, hogy csak leáztatom a koszt magamról, mert különben kiszárad a bőröm és pötyis. Pedig a szupi anti akármi és gyógyszertári irgumburg is megvolt. Az én bőröm se bírta a gyógyis mosdókrémet.
Timocska,
Nem azt mondtam, hogy hármat szeretnék, hanem hogy a harmadikat

Amikor volt nálunk a tali, akkor emlékszem, én voltam, aki a leghamarabb akart tesót

Mondjuk Robinak már ez a kettő is sok, amellett, hogy tényleg nagyon rajong mind a kettőért.
Erre a képre mondaná dokinénink, hogy milyen szép anyatejes széklet!
Natival a szopi közös megegyezéssel ért véget. Tej se nagyon volt. A reggeli-délutáni alvás előtti-esti egy kötelező kör volt. A reggelit volt a legnehezebb elhagyni, mert ha nem volt szopi sokkal korábban kelt.
Én is bele tudok aludni az ülve szopiba. Pláne, hogy van egy kis oxitocin-túltermelésem.
Pann,
Egy nagyobb ágy? Tudod, én úszok az árral. Hónapokig küzdöttem a viszlateszlek a kiságyba és szoptatlak minimum fél órát programmal. Volt, hogy hetekig simán ment, nem is volt vele gond. Azután egy kicsit macerás, mellettem aludt majd vissza. Mire eluntam, eltelt 9 hónap. Nem láttam kárát az együtt alvásnak. Úgy aludtam, hogy ő a fal mellett, én meg átdobtam magamon a takarót, különben követett és kitúrt az ágyból. Így béke volt és tudtam aludni is.
Szabi nagyon békés bébi, nem szokott sírni. De a leírt viselkedés ismerős. Talán a Suttogóban olvastam is róla. Azt írta, hogy a bömbivel zárja ki a kűlvilág zajait. Meg lehet, hogy csak a hasfájósság emlékére, megszokásból.