A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Finch
Én úgy tudom, hogy akkor ha nem vagy átjárható erősen fáj (görcsösen). Nekem ilyen nem volt mert átjárható vagyok..... :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!
Igen, doki bácsi is mondta, hogy akkor jobban fog fájni, ha nem vagyok átjárható! De hát ezt szerencsére nem tapasztaltam meg.
finch

Csajok, aranyosak vagytok! De szóljatok télleg ha már fárasztó vagyok rókaügyben, csak hát nekem ez baromi nagy dolog, hogy egyáltalán beszélhetek ilyesmiről:) És mostmár Ti jöttök, úgyhogy megosztok Veletek, ami nekem bejött.

Szal negyed órával előbb felébredtem, mint ahogy szoktam és az este odakészített kekszből elrágcsáltam egy párat még az ágyban és ezután negyed óráig még fekve maradtam. Aztán tettem-vettem és nem jött ki:) Aztán már a reggelimet is meg mertem enni, utána küldtem egy b6 vitamint, hogy nehogy az autónkat tiszteljem meg és persze vittem magammal egy zacsit is, ha mégis....de nem. Ja és azóta is gyömbéres üdítőt iszogatok, ami finom hideg, jól is esik. És ma még ebédelni is tudtam és nagyon jólesett. :lol:

Hanyatka: naon sajnálom, ami Veled történt, de kérlek legközelebb gyere közénk és kérdezz nyugodtan, hiszen ezért van ez a topik, hogyha tudunk, segítsünk. Ne izgulj, nem fogsz senki idegeire menni. Én is jó nagy marhaságokkal jöttem már ide, aztán még nem utáltak ki a lányok, látod! Szal puszi Neked és mindenkinek...

Kép
cseka

A Danubiusban kértem egy számot nekünk! Csak gondoltam kipróbálom hogy is működik a dolog! :-)
Ági28

Kagyló - hát ez jó kérdés, mivel hívd fel a dokit. mondjuk azzal, hogy megkérdezed, mikor van szabin pontosan, mert lehet hogy neked is beleesne a köv. ciklusod a nyaralásába, s akkor egyértelmű, hogy marad az aug. viszont előtte számold ki, kb. mikorra várható, s a telefonba tudsz rá egyből reagálni, hogy akkor már kéred is az időpontot júliusra.
szépem

Mit kértél Ági?

Kép
cseka

Na most megfogtál, azt hiszem Deszperádót. Remélem leadják ma! :-) Írtam szöveget is! :-)
Ági28

Én nem tudom hallgatni sajna, de majd meséld el, ha volt benne, oké?

Kép
cseka

Oké, Én is mostanában hallgatom. :-)
Ági28

Leadták, de nem olvastk be az üzit! :-(
Ági28

Hú de hülyék...akkor nem is hallgatom őket ezen túl sem:(Egyébként sem bírom a Jáksót:(

Kép
cseka

Na itt is vagyok.
Csajok,annyira arik vagytok,köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! Lekgözelebb igérem nem fordulok magamba és jól kiírok magamból mindent :)
Finch! Köszi az infót.Nekünk ez most irányított volt,de holnap ha megyek,sztem az inszemre való felkészülést kezdjük,vagyis Merional,mert az ebben a hónapban egész jó volt,talán most egy kicsit nagyobb adagban.
Szóval én úgy gondolom,hogy ha túl leszek legalább 2 sikertelen inszemen,akkor megbeszélek egy ilyen átjárhatóságit,mert azon stresszelek,hogy a petefészek ciszta műtét után lehet elzáródást alakult ki,vagy nem is tudom.
Ti mit gndoltok???
Puszzzz
hanyatka

Hát Hanyatka, én sajna nem tok erre semmit mondani, mert nekem egyből lombik volt a kezdet. Én azt ajánlom, hogy beszéld meg a dokival, mielőtt elkezditek az inszemet. Lehet, hogy egyből azt mondja, hogy addig el se kezdjétek, amig meg nem kukkolja a kis vezetékeidet. Ő biztos a neked legjobb megoldást fogja úgyis ajánlani...

Kép
cseka

Igen pont ezt akartam mondani, hogy szerintem inkább csináltassd meg előtte az átjárhatóságit, mett akkor nem kell az inszemmel szenvedni.
Ági28

Ign,az lesz,hogy holnap kikérem a véleményét,hogy egyáltalán szerinte lehete valami elzáródás vagy összenövés a műtét után meg hogy ő mit javasol.
Ő eddig ezzel azért nem foglalkozot,mert az akkori zárójelentésemben benne vagy hogy átjárható vagyok/voltam.
És hogy az még érvényes,mert 2 éve sincs hogy volt.Na szóval értitek.Mindegy,holnap megdumálom vele.
Kiváncsi vagyok.
hanyatka

Finch !És ezt a vizsálatot reggel csinálja???Van valami előírás,hogy a ciklus hányadik napján vagy ilyesmi???
És ha nem leszek átjárható és fájni fog,akkor szerinted/tek aznap délben tudok menni dogozni???Hülyeség???Biztos tudok,igaz??
hanyatka

nos,felhívtam,de holnap nem dolgozik,így csak pénteken tudok menni,vagyis 10kor fel kell hívnom.
Nem tudjátok,hogy miért nincs holnap???
hanyatka

Hanyatka - naná, hogy tudsz menni melóba. nekem pl. eléggé fájt a vizsgálat, bár asszem nekem más módszer volt, mert nem Dévai csinálta, de csak max 10-15 percig ücsörögtem még utána, s már semmi bajom nem volt. szerintem is előbb átjárh. és utána inszem.

hogyhogy nincs holnap? én tegnap voltam nála, nem említett ilyet, sőt azt mondta, ha megjön, hívjam fel, s menjek hozzá.

valami előírás van asszem, hogy hányadik napon kell a vizsg.
szépem

Mikor nekem csinálták délutánig bennt kellett lennem a korházban. :-(
Ági28

Hanyatka,
én javaslom, hogy arra a napra már ne tervezz munkát. Nem azért, mert a fájdalomtól nem tudnál menni, hanem mert lehet, hogy sokat kell várni, mire megcsinálja az átjárh. vizsgálatot, másrészt meg utána még egy jó darabig ott kell maradni, hogy biztos biztos semmi bajod nem lett(ez a Dévai "tutira megyünk" hozzáállása).
Nekem egyébként nem volt vészes, nem kértem altatást, de baromira féltem, utólag elmondhatom feleslegesen.
Egyébként én is úgy tudom, hogy van holnap, legalábbis nekem mennem kell.

A lombik előtti gyógyszeres kezelésnél milyen gyakran kell hozzá járni?
vanili

Sziasztok!

most olvasom, hogy állítólag nem lesz holnap a dokink?? Ez érdekes, mert én tegnap voltam nála, és holnap reggel kell mennem megint uh-ra. Akkor én ezt most nem értem...

Látom az átjárhatósági a téma. Nekem 2 éve volt, átjárható voltam, nem is éreztem meg szinte a kontrasztanyag átfolyását, na de előtte a "méhfelfújás" (gondolom ezt most jó szakszerűtlenül mondtam) nagyon fájt - extra mensis görcsökhöz hasonlítanám. Én nem mentem aznap dolgozni, jól esett a fekvés.

Itt van/volt a topicban olyan, akinek inszem sikerült? Tudom, h 10%körüli az esély, és ált az első nem sikerül, de én azért bizakodó vagyok....főleg, mert Dévai doki is ezt sugallja, hogy csak pozitívan. Legalábbis nekem ezt az érzést kelti.

Bébé
bébé2007

Látom zajlik az élet:)))

Ági! Köszönjük a számot így utólag is:)

Szerintem tuti, hogy van holnap dévai. Van 1 ismerősöm aki holnap megy hozzá.

Egyébként az árjárhatóságit a 10-14. nap között szokták csinálni elvileg.

szépem! A méhszondától nem félni!!!!

vanili! a lombik előtt a stimuláció alatt 2 naponta kell uh-ra menni reggel 8-9 között. (hétfő-szerda-péntek)
cyprus

Bébé volt itt egy lány azt hiszem Duddu volt, akinek rögtön ikrek lettek az inszmeből! :-)

De nekem egy ismerősömnek is összejött inszemmel, csak sanos nekik elment a bab. Úgyhogy esély van!
Ági28

Elméletileg Dévai csak hétfőn-szerdán-pénteken van, kedden-csütörtökön csak azokat fogadja, akik már sehova sem férnek be rendelési időben.

Kép
cseka

Bébé! persze, hogy sikerülhet! és nanaá, hogy csak pozitívan. Tényleg ezt sugallja dévai is. Főleg az első 3 alatt. A 4-nél nekem megmondta, hogy valszeg már nem fog sikerülni, ha eddig nem sikerült, holott minden tökéletes volt hozzá. Na, de leggalább múlthéten kiderült az oka.

Sikerülhet!!!!
cyprus

Ági,Cyprus!

Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most aztán még POZITÍVABB lettem :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Bébé
bébé2007

Valahogy bekerült ide egy áprilisi üzenet, abban volt hogy holnap nem lesz a Dévai. De már nem találom azt az üzenetet. Szóval tárgytalan a dolog.
Bébé2007, nekem inszemből sikerült a kislányom, a 4. ből. Úgyhogy van esély. Bár nekem keltette volna azt az érzést!
Igaz én elég aggódós, és kissé pesszimista vagyok, nekem abszolut nem való a Dévai, én mindig csak depi leszek tőle.
vanili

Vanili,

én pedig mindig olyan jókedvűen jövök el tőle, még akkor is, ha szigorú vagy túlaggódós. Mert tudom, hogy minden az én és a leendő babám érdekében történik nála. úgy érzem, nála maximálisan jó kezekben vagyok. Nekem jobban bejön, ha túl aggódik, mintha félvállról vesz egy orvos. Sajnos volt részem az utóbbiban is.

És gratulálok a kislányodhoz!

Bébé
bébé2007

Bocs, mégse áprilisi üzenet volt, valamit elnéztem.
vanili

Hanyatka! 10-re kellett mennem. Szerintem se tervezz aznapra melót, mert 3-kor jöhettem ki a kórteremből, és utána még egy órát vártam, mire bejutottam a dokihoz.
A ciklus 6-7 -től 11. napjáig csinálják ezt a vizsgálatot.
finch

Szerintem az lehet, hogy reggel bekukkant (UH), aztán lezavar néhány műtétet, és elmegy, mert dóga van, vagy mittudomén. Legalábbis remélem, mert én is holnap reggel megyek UH-ra. :shock:
Most meg indulok haza, mindenkinek további szép napot, jó pihenést, ez utóbbit különösen Cyprusnak és Nóczinak! :)
február

Szia Bébé!
Köszönöm a gratulációt, bárcsak a tesója is sikerülne. Most inszemre járok, most megint inszemre járok, de már inkább csak a lombikban bízom, csak először meg kell csinálni a 6-ot. (Ez lesz most az 5.) Biztos a kor miatt van, mert már 37 múltam.
A lombiktól egy kicsit félek, Dévai jól rámhozta a frászt, pedig elosztottam kettővel amit mondott. Ha valaki tudna bíztatót írni, az nagyon jó lenne...
vanili

én is megyek! szép estét mindenkinek!
finch

Nahát,akkor én ezt most nem értem.
Lehet azt hitte,hogy holna csütörtök???Most mi legyen???
Hívjam fel újra???
hanyatka

Hát nem tudom. Ha elég neked, ha pénteken mész, akkor ne hívd fel, de ha inkább meg akarsz bizonyosodni a dologról, akkor hívd fel.
Ági28

Hát pénteken a ciklus 4.napján leszek,az még nem késő,igaz???
hanyatka

épp akartam írni, h szerintem azt hitte csütörtök.Csak csütörtökön nincs, mert akkor kórházban van, csinálja a műtéteit. Akkor nem fogad pácienst a klinikán. Egyébként "hivatalosan" a kedd "terhes" nap, de én eddig kb. 2x voltam kedden, mindig más napokon kell mennem. Kedden meg mennek egy csomóan nem terhesek is, akinek megjött aznap, stb. MOst is sajna pénteken kell mennem, ha meg nem szülök addig.
Vanili, milyen bíztatást szeretnél hallani? Én bíztatlak erősen :wink: .
beber

úgy emlékszem a múlt hónapban a 6.napon kezdtük a szurikat.Neked hogy volt,Ági???
hanyatka

Hát hanyatka nem tudom, elvoleg az 5. napon kezd gyógyszerezni.
Ági28

Akkor még mindenképp beleférek pénteken az 5.naba és a 6.ba is.
Sztem nem zargatom.
Olyan kis gyáva vagyok,mindig attól félek,hogy zavarom és nem fog tetszeni neki,hogy ilyenekért felhívom. :)
hanyatka

Jé, most nézem, hogy aszongya a vonalzóm ha nem jön még ki PIstike, akkor körmöt kell majd vágni neki :) Aszem' jobban járna ha kijönne, ,legalább ezt a szerencsétlenkedésemet megúszná...
beber

Beber akkor csalogassátok csak apával pistikét! :-)
Ági28

Na én is elköszönök mára. Sziasztok!!
Ági28

hát, a kocsi még nincs elintézve, úgyhogy inkább körmöt vágok :lol:
beber

Szépem
Megjött már?!

kagyló

sajnos még nem...
szépem

Beber,
először is gratulálok Pistikéhez. Neked hogy sikerüt? És hanyadikra? Egy kicsit félek attól a sok hormongyógyszertől, meg a petesejt levételtől is. És a kettőnél több ikertől is, mert azt hiszem, azt nem merném bevállalni. Elsősorban a kihordás miatt, nem a felnevelésük miatt. Bár idáig ritkán jutok el gondolatban, inkább csak addig, hogy essek már teherbe. Ha tudsz, kérlek nyugtass meg, hogy nem olyan vészes az egész. Előre is köszi.
vanili

Felhívtam Apánkat!Már nem tudok indulni ebben a hónapban. Mert nem jött meg, és holnapra nem fog még elindulni. Ki is számoltuk, és hétvégére jön meg. Mondta, hogy íratkozzak fel a listára jövő hónapra, kapcsolta is kint.De nem vette fel senki szólt, hogy holnap ismét hívjam fel. Csak azt nem értem, hogy akkor nem mennek szabira júliusban? Vagy elfelejtet szólni?!
Szépem
Szórítok!!!!!

kagyló

Én ezt nem értem. Van valami határidő ameddig meg kell jönnie, egyébként kimarad egy hónap?
Bocs, ha hülye a kérdés :oops:
vanili

Kagyló, köszi, szükségem is van rá, mert egy kissé el leszek kenődve,ha nem jön meg holnap, mert ezért is váltottam dokit, hogy ne kelljen várni, s én személy szerint aggódom a fizetős törvény bevezetése miatt mert nekünk volt már két lombikunk... ezért is akarnék minél előbb menni. Viszont nem tudom, miféle feliratkozásról van szó, marha jó, nekem nem szólt ezügyben a doki, remélem nem telt be az ehavi lista, (már ha lesz rá szükségem....) Azon is agyalok, hogy ha csüt.ön jönne meg, talán rá tudnám beszélni a dokit, hogy 12.napi transzfer is jó nekem, az még éppen hogy beleférne, s akkor 2 napos embrikét kapnék.Bár gondolom nála ez nem így működik.... Mi a véleményetek??

Vanili - arról van szó csupán, hogy a ciklust nem tudjuk Kagylóval a konferenciához igazítani. s ha nincs doki, nincs beültetés sem :( :(
szépem

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: